23376
  • Harly18
    Igen, így lesz belső nézet :)
  • ffxi
    Mire jó? Vagy csak annyi, hogy belső nézet?
  • Harly18
    Valaki próbálta már ezt?
  • zvaragabor
    Szerintem az lenne e legjobb, ha a szabad mászkálást nappal, az egyes versenyeket meg éjszaka kell tolni, de attól függ hogy meiket.
  • Harly18
    Jó ez igaz, de akkor is :D
  • mike0013
    márcsak az az érdekes, hogy a valóságban az illegális versenyek éjszaka vannak:)
  • Harly18
    Nekem ebben pont ez tetszik, mert számomra egy idő után unalamas az, ha állandóan éjszaka van. Meg szeretem a tájat is nézni, amit éjszakai módban nem nagyon lehet :) Meg ez hangulatosabb számomra, ez az őszies idő...A legjobb az lenne, ha váltakozának a napszakok vagy be lehetne állítani....
  • mike0013
    nekem az nem tetszik, hogy nappal van -_-
  • Harly18
    Ez nekem jobban bejön összességében, mint a Carbon....
  • ffxi
    Konzolon van! Nem is kevés.
  • odex
    most wanted meg a karbon grafja közt külömbség szinte nincs!
  • ffxi
    Mért érzem, úgy hogy a szembe forgalom az mindig ellen van?
  • SFKS
    konfig:AMD Athlon XP 1.59GHz, 768Mb Ram, Ati Radeon 9200
  • DeathJr
    Driver???
  • SFKS
    Hello! Nekem az a bajom a játékkal,hogy amikor a grafikai beállításoknál
    a Visual Traetment-et High-re állítom akkor a kocsi fehér lesz és világít ha pedig low-ra akoor sárga lesz az ég a. A gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek. mi lehet a gond?
  • odex
    anyám hogytelik az idő 2005-ös game én meg azthittem hogy fél éve jött ki :S
  • PAtr0n
    Hi!

Köszi szépen! Ahogy írtátok, hogy a stadion-nál van, egyből beugrott, hogy ott áll állandóan egy rohadt markoló ... na most már csak meg kéne csinálni :D ..
    Köszi még1X!
  • Balumann
    Helo! Nem olyan régen írtam egy FAQ-t, és megpróbáltam lefordítani azt, hogy hogy lehet Hamachival a Most Wanted -el multizni. Hamachi FAQ-m
    Én régebben próbáltam a játékot multiba, de nemsikerült. A kérdésem az lenne, hogy valaki próbálta ilyen módszerrel beindítani? (a www.hamachi-games.sk -ról fordítottam le). Ha nem próbáltátok, akkor próbáljátok ki és írjátok hogy működik-e, vagy ha valamit rosszul írtam le és tudjátok a helyest, akkor szóljatok! (mert már valaki jelezte, hogy nem megy)
  • Elmör
    Volt így nekem is párszor!

Egyébként ami nekem még nagy "rejtély" ,hogy az intróban látható rendőr Corvette (ami elvileg Crossé) miért másszínűbb(és talán mintázatúbb is), mint a játékban lévő?
  • Travelos
    elegem van ebből a szarból, amikor majdnem vége volt egy 10 perces üldözésnek, akkor az NFS hibát észlelt!!! EZÉRT LEÁLLT!!!

@[{}@}[ð}[<#@äðð]{ð[{ð}äð}{ð[{}ð
  • Elmör
    A gondja a VGA-ja. MX 400.
  • Pagi
    liverpool: amikor befeketedik a monitor akkor varj! lehet varnod kell vele 2-3 percet is, aztan elkezdi valamikor.. ha 10 percig nem tortenne semmi akkor valami mas bibi van :D

A tobbi felvetett kerdeshez gozom sincs..
  • babetta80
    sziasztok segítség kellene netes játék közben lefagy és újra indul az egész gép mitől lehet.
  • liverpool123
    azé lukszus válaszolni?
  • liverpool123
    helyesen:nekem az a problémám hogy rámegyek a HIDE-ra majd elinditom a MW-ot azt csak befeketedik és utána semmi............. mi a teendő?? a választ előre is köszönöm
  • liverpool123
    nekem még az lenne a problémám hogy amikor a hidera rámegyek azt infitom akko beketül és nem történik semmi mi a gond?
  • Travelos
    miért nem válaszol soha senki ebben a topicban?
    mi bajotok van nektek?
  • Travelos
    az 1.3-as reloaded proper crack-et használom, és néha kilépeget a játékból, valami c+ c++ hibával.

PLEASE HELP!!
  • laci 700
    bocsi MW crack
  • laci 700
    Google!
    MW cheat...
  • liverpool123
    úgy megy a mw
  • liverpool123
    nem tudtok olyan progit amihet nem kő dvd?
  • laci 700
    Én 2 hét alatt meguntam.
    Nem a legjobb sztem de ti tudjátok...
    Szerintem az rFactor sokkal jobb...de ez csak az én véleményem.
    10. voltam a feketelistán.
    Jó játékot:D!
  • liverpool123
  • liverpool123
    húúúúúúúú bocs ezt elnéztem
  • liverpool123
    ez tudom hogy nem ide tartozik de v.ki nem tudná megadni a most wanted install kódját? az léci irja meg privátüzibe és mégegyszer bocs mindenkitől de sehol nem találtam a topikjába meg nem irt senki semmit
  • liverpool123
    kéne az installkód előre is kössz
  • Katun
    nekem csak quick race-nél és szerintem a patch 1.3 miatt :(
  • Travelos
    nekem is ezt csinálja kb. fél óránként!

hibát észlelt, ezért leáll

mi okozza ezt??
  • ToCsEk
    nah itt kell majd elmenned, csak sikerült. :)