Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én megtettem de telepítés után, illetve amikor a játékot töltötte egy csúnya kékhalál lett a vége... de nekem már többször volt gondom a szutyok ati driver Most Wanted alatt sokszor beszarik... ugyhogy inkább töröltem az egész játékot
Innen szedhetitek a Ferrari Modot ha kell:
NFS Most Wanted Ferrari 360 spider MOD
Nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a játékban szereplõ írások betûtípusát, azt a graffity stílusosat.
Elõre is köszi
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Valakinek volt hasonló gondja vele?
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
a látszat csal,ugyanis egy szöges útzáron sikerült átmennem,és nem a kocsit sikerült eltalálni,ami elõtte ál!
a sok vérdij negyed órás üldõzés során gyült õssze,és sok SUW kocsit is törtem õssze
amugy egy lamborhini-vel voltam,amit egy rivális zsetonjai között találtam,és minden teljesitmény cucc kegyetlen-en van
Ez a corvette a Cross õrmester-é,amit irtak?
#22360: A lan game nekünk sem megy,csak a másik gépnél beirt nevet láttya itten,de csatlakozni nem akar,és a servert is láttya!
Please select a different one under Advanced Configuration options" Tehát,mit kell állítani az Advanced Configuration-ba?😄 Nem nagyon tudtam kivenni hogy mit akar:S
Htx elõre is. <és vissza olvasott>és vissza olvasott>
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
valamint a vérdíjnál egybõl lehagyom azt az egyet ami üldöz, és végeis, pedi gjó sokat kéne gyüjteni pechemre😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
és az se hinném h gyenge agép, mert akkro el sem indult volna vagy eddig is kidobált vona de most kezdte el, és nem hagyja abba😞 gondol eccer egyet, és azt szeretnéa gép hogy passziánozzak:CCC
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Leirás: Ezzel a program segítségével könnyedén a boltba adhatod és ingyenesen meg is vásárolhatod a bónusz ill. a különleges jármûveket, mint rendõrségi (sport, terepjáró stb), kamion, betonkverõ stb.
Szerintetek fake? jó hosszú lehet mer ~1,3 gb!
Valaki tudna adni 1 linket, ahol a plussz kocsikat (rendõrautó, pizzáskocsi, betonkeverõ, stb..) le lehet tölteni? (Lehetõleg egyben) + kérnék valami leírást, hogy hogyan kell õket betenni a játékba! Elõre is köszi!
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
A világon 10 féle ember létezik. Aki ismeri a bináris számrendszert, aki nem, és aki tudja, hogy ez a vicc valójában ternáris.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
A Hamachi fele prg-al csak ugy lehet jatszani ha servert csinalok hozza?
Ha igen akkor szeretnek valakihez kapcsolodni mert egy olyan ismerosom sincs aki ezzel jatszik. Regota szeretnek neten gamelni de csak most talaltam meg ezt a prg-ot!Segitsetek! Koszi
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
ikszdé XD
köszi<#vigyor2>#vigyor2>
ikszdé XD
Még jó pár hónapja a 21793-as hozzászólásban felvázoltam a próblémámat amire akkor semmilyen megoldást nem tudtatok mondani és én sem találtam rá értelmes dolgot.
A probléma röviden annyi hogy brutális gépen szaggat a játék.
Akkor annyiban hagytam a dolgot hogy valószínûleg hardweres ütközés lehet a dologban és akkor a procira gyanakodtam (AMD X2-es).
Tegnap eltévedtem véletlenül az AMD hivatalos oldalára és ott találtam egy két heted programot (AMD DUAL Core optimizer) amit direkt két magos procikhoz csinált az AMD a játékok gyorsítása végett.
Felraktam és láss csodát úgy ment az MW mint az álom.
Gyorsan kipróbáltam még pár játékon és mindenhol tapasztalható volt sebességnövekedés.
Na így kellene mindent optimalizálni.
Azóta gyorsan elkezdtem elõrõl tolni és élvezni a sebességet.
AMD<#worship>#worship>
Sim City 4 magyarítás: http://simcity4.uw.hu/SimCityLocale.dat River Valley Project on Simtropolis