Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

császtok megtundátok mondani egy oplyan linket amivel a game fuoll verzióját is lelehet szedni mert már mindenki monja itt nekem hogy letutta szedni a fullt de én nem találok semmi linket plz
kovecses
Szerintem nem nehéz a game...most vok blacklist 5#

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Hát ez jó kérdés😊) Látom másoknak is problémái akadtak a randõrökkel... Hát elsõre elég könnyû volt a gém, túlságosan is. Kb a 4. emberig nem is kellett restartot nyomnom. De aztán jött ez a bull nevezetû csóka a 2. Ezzel sem volt baj de a zsaruk. Na az gát volt.

Nem szabad kikezdeni velük mert nem szarral gurigáznak! Nekem volt olyan, hogy kb 1 percen keresztül bármerre fordultam az összes utcába 2 zsaru jött szembe de mondom folyamatosan. Sõt 1xer kikanyarodtam az autópályára kb 10en üldözek erre egyszerre 5db corvett az összes lehetséges irányból ott termett elõttem + 2 kamikáze terepjáró szembe! Na ezt még kikerültem erre nekem jött a helikopter!!! Lol. Aztán volt rá példa, hogy 1 nyomorlt zsaru kapott el😊) Elnagyképûztem vagy annyira bénán estem vagy szorultam be, hogy elkapott. Ha lassan megyünk és ide oda forgunk vagy irányt változtatunk akkor 6 corvett lazán körbefog és addig nyomorgatnak míg véged nem lesz. Jah és eközben még arra is figyelni kell, hogy végig rajtad maradjanak mert ha beadja a cooldown-t mikor már éppen végeznél a feladatokkal akkor oltári nagy szívás lehet, mert ha nem találsz zsarut akkor annyi, kezdheted elõrõl. Ez még idegesítõbb mintha elkapnának mert az (rikán) azért a te hibád, de ez... qrva idegesítõ...

Én a köv. dolgokat csináltam: elindulsákor kapásból nitroval bele a szembejövõ zsrunak, nehogymá jól érezze magát, mag hát olyan kézenfekvõ😊 Utána ott helybe a keresztedõzésben elkezdek össze vissza tolatgatni. Ez arra jó, hogy nem kell figyelni merre mész csak nyomogatod a gombokat + a szorzódat lehet velem növelni. Na ha már 3-4 zsandár ott van körülötted akkor már el kell indulni... Menet közben nem megyek full gázzal csak ha naon üldöznek vagy elõttem is van pár zsernyák. Ennek azért van értelme mert ha hirtelen bekapsz 1 szögesdrótot akkor nem tucc reagálni. Emellett folyamatosan sasulom a térképet, szinte csak azt nézem, többet mint az utat mert azon hamarabb meglátni a roadblokkokat. Ha bukkanó van vagy beláthatatlan kanyar akkor még a közepes tempóból is visszaveszek. A sima roadblock nem gáz, csak hát nem tudni az-e amíg meg nem látos a szögesdótot--> minden roadblock gáz. De fõlg azok amikbe terepjáró van mert azokat nehezebb áttörni. Ezért ha jön a roadblock reflexbõl speedbreaker, körbesasolom a terepet majd az összes létezõ gázt és nitrót benyomom😊 Ütközés után szintén reflexbõl leváltani 1esbe aztán megint padó és imdákozni, hogy ne boruljak fel... Ha belátható a cucc és van rés akkor nem para simán át lehet menni rajta csont nélkül. Ha megvan a feladat akkor qrva gyorsan ki kell nézni 1 lerázó helyet. A zsurak eccerûen nem lehet leépíteni enélkül mert ha megvan a feladat akkor annyira rádgerjednek, hogy minden kanyar után szögesdrót és kamikáze terepjárók duplán a pofádba, és mondom a végén még az a qrva helikoper is beszáll😊)) szó szerint😊 Aztán ha megvan a lerázás akkor még mindig qrvára kell figyelni mert 1-1 kósza rendõrbe így is beleakadhat az ember. Én a legtöbbbször itt cseszem el!! Már csak 1 rendõr van hát azt még ki is nyírom. Na ekkor szokott elkapni egyedül😊

Törölt felhasználó
Sziasztok!

Kormánnyal szertnék játszani.Hol tudom ezt a játékban beállítani,mert sehol nem találtam!
mi a francan?
használd a keresõt "csít" ost jó van

de nem értem minek egy autós játékhoz cset😊LoL

A játék futás közben rendszeresen behülyül. Eltûnik az egér, "beragad" a lefelé gomb és nem mûködik a jobbra nyíl a menükben. Nem tudjátok, hogy ez mitõl lehet?
cseszter
Van cheat a játékhoz?

kovecses
Még csak 50%-nál tartok de nagyon élvezem, volt már nehéz pálya is...😄

hát, én nem annyira😊

LoL ez hol készült?

kovecses
Hát sok megmagyarázhatatlan érdekesség van a játékban de nagyon imádom...

Ilyet én is csináltam még a demóban

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

ezt te csináltad?

A legjobb búvó hely😄

Az árnyék hiba csak bizonyos kártyáknál jön elõ? Ha igen, melyeknél?

\"Hard to see, the dark side is.\"

nem

Lol

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Thx
Nálam olyan volt, hogy felmetem egy épület fejárójára a zsaru ott volt alattam és ment fel a cooldown<#crazya>

Ez sem semmi😄

DannyL
M3-as BMW-t lehet szerezni valahogy a career módban?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

quack
bleklisztcsávó legyõzése után egyik kérdõjel mögött mindig bilincs van

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

Srácok hogy lehet olyan bilincset szerezni hogy ha elkapnak ne keljen pénzel fizetni?
jah, amikor kéne hogy jöjjenek akkor simán eltünek a xsemmibe de amikor enm kéne jünnek shoperal meg minden szarral!

hát én csak befordultam az épület mögé és nem találtak amikor ott köröztek az utakon

hát eléggé hülykélk a zsark szerintemis mert egy kanyarba már nem jöttek utánam oszt kész vége lett!

Casseus
ha valaki végigvitte a mentését feltölthetné valahova! Szerintem sokan örülnének neki!

ha te azt tudnád...^^

Shortstop
nem de van helyette benne egy csomó felesleges dolog<#violent>
pl. minek kell a tetõre levegõbeömlõt csinálni, továbbá a tachométert színezni...helyére jöhetett volna kipufogó meg külön karosszériaelemek. Nemtudom az a pár száz mega amit ezek igényltek volna miért nem kerültek bele. Továbbá olya n autókat belerakni mint a Lamborghini meg a Porsche, és társai. Helyette lehetett volna Nissan meg mondjuk ha van benne S3 akkor egy OPC AStra is elfért volna. Na most ezekkel eggyüt sem lépné túl a DVD-5 ös méretet
ez az amit én kurvára nem értek....

Casseus
jól megy a zsaruknak az tény!

ha te azt tudnád...^^

DJ Skyline
hogyan rázzak le 23 rendõr korvettet?😄ASDASD

Casseus
*hamachi nem müködik sajna, vagyis nem lehet akkor csak eredetivel jáccani online!

ha te azt tudnád...^^

hát ügyes 😊 vagy én ott basztam el hogy nem tudtam eldönteni lemennyek e az autopályáról a kijáratnál vagy ne és a végén a lejárat és az autopálya közötti falba csapódtam 😄.

DJ Skyline
hinnye micsoda fordulatot vett a játék...gennyes razor feljelentett a zsaruknak...nem volt körözési szint a kocsimon,vesreny befejez,telefon jön,razor mondja,hogy bla bla bla...köv versenyt,már 5-s körötési szinten kezdtem! jönnek a korvettek...<#wow2><#falbav><#merges2>

lalakov
A Bounty növekedése függ a Heat level-tõl? Értem úgy, hogy minél magasabb a heat level, annál gyorsabban gyûlik a Bounty. Mert ha nem, akkor érdemes azt mindig lenullázni, nem?
lalakov
Hány százaléknál lehet két autóm?(Kb. 5-nél járok) A mostanit le akarom cserélni(nem akarok rá költeni), de amíg csak egy hely van addig nem tudom.
reménytelen
Heat level. A rendõrség mekkora erõvel vonul fel ellened, ha bûnt követsz el. Az az a kis láng.
Casseus
aki akar most jáccani neten az vegyen már fel msn-be! mert ki kellene próbálni hogy megy-e onlájner! [email protected]

ha te azt tudnád...^^

Nekem is van amikor elkezd akadi, akor belepek a video bellitasokhoz, atallitok valami, majd vissza, es ismet jol megy. Vagy magat a jatekot kell ujrainditani. Ez is egy idegesito bug..

A masik, amire nem jottem ra, hogy lehet tobb vinyl-t felrakni az autora, sehol nem talalok ilyen layereket mint az UG-kben.

Valamint mit jelent az a menukben az a tuz ikon korulotte negyzetek, amik nem ernek meg teljessen korbe, es meg utana az van irva x3. Az auto kinezetet akarja pontozni valahogy, masra nem tok gondolni. O.o

games4ever
😄DDDDD

deestroy
ITTISleszedhetitek a daemon 4- et!!

SLICK
htx -.-

deestroy
Inkább azt mondja meg valaki, hogy játtszok 10 percet, vagy egy órá, és egyszer csak elkezd szaggatni a gém! Miért?? 3200 pentium, 1GB RAM, ATI R 9600 pro

deestroy
Nekem Daemon 3.47- el is megy.... De itt leszedheted a négyet!itt

games4ever
jaja én is így vok vele de már próbáltam h mikor lerázom õket akkkor visszamegyek hozzájuk h észrevegyenek de akkor is fél percen belül lerázom õket...<#violent>

scorpeeon
vki nemtudja hogy hogyan lehet sok bountyt csinálni? mindig túl hamar lerázom a zsarukat, és vége, pedig akarok még 1 csomót, be se megyek a cooltownban csak simán megyek és már le vannak rázva 😞 (még az elején vagyok azért ilyen bénák biztos)

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

SLICK
valaki segítsen!!!
egy ahveromtól elhoztam a gamet... amikor telepítem a gamet és kéri a 2 cd-takkor belelépek a mappájába de nincs ott egyetlen egy képfájl sem csak egy winzip mappa egy bin egy szöveges dokumentm meg még vmi... de az 1 es cd-n van képfájl az összes többin nincs, így nem tom felrakni a gamet... megint viszamentem haveromhoz a saját cd-jét adja ide hátha azon normálisn rajta van, de azon is euyganez a hiba... nekem daemon V3.47-em van ha esetleg a daemon 4.0 kellene hozzá azt hol tom leszedni??? elõre is kösz!!!!

VRSDM
akkor játsz az ug2vel...

u dont have to listen anybody else but me

quack
nem jól látod mert még tuningolni se lehet normálisan, és else lehet húzni a többiek elõl hiába mennek fele olyan gyorsan

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

VRSDM
sztem jobb igy hogy visszatértek a gyökerekhez, eleinte énis hiányoltam a tuningot, de csak az elején, egy murceliagno-ra nemis kell semmi, csak jonagy kerék, meg motor

u dont have to listen anybody else but me