Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Nem szabad kikezdeni velük mert nem szarral gurigáznak! Nekem volt olyan, hogy kb 1 percen keresztül bármerre fordultam az összes utcába 2 zsaru jött szembe de mondom folyamatosan. Sõt 1xer kikanyarodtam az autópályára kb 10en üldözek erre egyszerre 5db corvett az összes lehetséges irányból ott termett elõttem + 2 kamikáze terepjáró szembe! Na ezt még kikerültem erre nekem jött a helikopter!!! Lol. Aztán volt rá példa, hogy 1 nyomorlt zsaru kapott el😊) Elnagyképûztem vagy annyira bénán estem vagy szorultam be, hogy elkapott. Ha lassan megyünk és ide oda forgunk vagy irányt változtatunk akkor 6 corvett lazán körbefog és addig nyomorgatnak míg véged nem lesz. Jah és eközben még arra is figyelni kell, hogy végig rajtad maradjanak mert ha beadja a cooldown-t mikor már éppen végeznél a feladatokkal akkor oltári nagy szívás lehet, mert ha nem találsz zsarut akkor annyi, kezdheted elõrõl. Ez még idegesítõbb mintha elkapnának mert az (rikán) azért a te hibád, de ez... qrva idegesítõ...
Én a köv. dolgokat csináltam: elindulsákor kapásból nitroval bele a szembejövõ zsrunak, nehogymá jól érezze magát, mag hát olyan kézenfekvõ😊 Utána ott helybe a keresztedõzésben elkezdek össze vissza tolatgatni. Ez arra jó, hogy nem kell figyelni merre mész csak nyomogatod a gombokat + a szorzódat lehet velem növelni. Na ha már 3-4 zsandár ott van körülötted akkor már el kell indulni... Menet közben nem megyek full gázzal csak ha naon üldöznek vagy elõttem is van pár zsernyák. Ennek azért van értelme mert ha hirtelen bekapsz 1 szögesdrótot akkor nem tucc reagálni. Emellett folyamatosan sasulom a térképet, szinte csak azt nézem, többet mint az utat mert azon hamarabb meglátni a roadblokkokat. Ha bukkanó van vagy beláthatatlan kanyar akkor még a közepes tempóból is visszaveszek. A sima roadblock nem gáz, csak hát nem tudni az-e amíg meg nem látos a szögesdótot--> minden roadblock gáz. De fõlg azok amikbe terepjáró van mert azokat nehezebb áttörni. Ezért ha jön a roadblock reflexbõl speedbreaker, körbesasolom a terepet majd az összes létezõ gázt és nitrót benyomom😊 Ütközés után szintén reflexbõl leváltani 1esbe aztán megint padó és imdákozni, hogy ne boruljak fel... Ha belátható a cucc és van rés akkor nem para simán át lehet menni rajta csont nélkül. Ha megvan a feladat akkor qrva gyorsan ki kell nézni 1 lerázó helyet. A zsurak eccerûen nem lehet leépíteni enélkül mert ha megvan a feladat akkor annyira rádgerjednek, hogy minden kanyar után szögesdrót és kamikáze terepjárók duplán a pofádba, és mondom a végén még az a qrva helikoper is beszáll😊)) szó szerint😊 Aztán ha megvan a lerázás akkor még mindig qrvára kell figyelni mert 1-1 kósza rendõrbe így is beleakadhat az ember. Én a legtöbbbször itt cseszem el!! Már csak 1 rendõr van hát azt még ki is nyírom. Na ekkor szokott elkapni egyedül😊
Kormánnyal szertnék játszani.Hol tudom ezt a játékban beállítani,mert sehol nem találtam!
használd a keresõt "csít" ost jó van
de nem értem minek egy autós játékhoz cset😊LoL
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
\"Hard to see, the dark side is.\"
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
ha te azt tudnád...^^
pl. minek kell a tetõre levegõbeömlõt csinálni, továbbá a tachométert színezni...helyére jöhetett volna kipufogó meg külön karosszériaelemek. Nemtudom az a pár száz mega amit ezek igényltek volna miért nem kerültek bele. Továbbá olya n autókat belerakni mint a Lamborghini meg a Porsche, és társai. Helyette lehetett volna Nissan meg mondjuk ha van benne S3 akkor egy OPC AStra is elfért volna. Na most ezekkel eggyüt sem lépné túl a DVD-5 ös méretet
ez az amit én kurvára nem értek....
ha te azt tudnád...^^
ha te azt tudnád...^^
A masik, amire nem jottem ra, hogy lehet tobb vinyl-t felrakni az autora, sehol nem talalok ilyen layereket mint az UG-kben.
Valamint mit jelent az a menukben az a tuz ikon korulotte negyzetek, amik nem ernek meg teljessen korbe, es meg utana az van irva x3. Az auto kinezetet akarja pontozni valahogy, masra nem tok gondolni. O.o
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
egy ahveromtól elhoztam a gamet... amikor telepítem a gamet és kéri a 2 cd-takkor belelépek a mappájába de nincs ott egyetlen egy képfájl sem csak egy winzip mappa egy bin egy szöveges dokumentm meg még vmi... de az 1 es cd-n van képfájl az összes többin nincs, így nem tom felrakni a gamet... megint viszamentem haveromhoz a saját cd-jét adja ide hátha azon normálisn rajta van, de azon is euyganez a hiba... nekem daemon V3.47-em van ha esetleg a daemon 4.0 kellene hozzá azt hol tom leszedni??? elõre is kösz!!!!
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.