Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a jatek aolyan szar mint 6 masik.
Foleg a rendoros resze, majdnem kesz az osszes rendor szivatos dolog, meg par kordont kellet volna attorni, erre fentakad a kocsi a rendor autok tetejen, es else tudam menni. Egy halom bug az egesz, fenenek adnak ki ilyen szemetet, az UG2 is jobb volt ennel, legalabb hulye rendorseg em volt...

grizzly21
kérdés:
az elején ha nem nyersz a rövidhaju csávó ellen, akkor másként alakula story, mintha nyernél?
a rendõrség, és a lassítást leszámítva jól látom hogy kiadták ugyanazt a játékot mégegyszer?..

Gaba9
szintén zenész 😄 én 26percet nyomtam 3mason 😄 és végül letudtam rázni öket 😊

Gaba323

quack
a videókat (amik a nfsmw/moviesba vannak) meglehet nézni játékon kívûl vhogy?

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

legalább megköszönted volna, hogy segítettem...

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DJ Skyline
van valakinek crackelt frapse? enyém eltûnt!:S

games4ever
úúúúú
ezt mosmá nekem is ki kell próbálnom
nemsokára megyek haza és nyomom

DJ Skyline
én most már végig csinálom...nem soká vége...

áááá 22 perces üldözés után elkaptak a zsaruk majdnem eretvágtam 😊. Akár merre mentem mindenhol zsaruk voltak 3mas készenléti szinten. 😊

games4ever
#15226 olvastad?

Problémám van a játékkal fel telepítettem és mûködött, pár óra múlva újra próbáltam és indul el CD hiba.
Alcohol 1.9.2 (1705) használok
Sd4Hide elindítva
Mi lehet a probléma pedig már mûködött?
Ez van meg : Need.For.Speed.Most.Wanted.CD.Version.Alcohol.Clone-ST0N3D

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

games4ever
Jah ha az U2-be raknának rendõröket, meg nap-éjszaka, meg vidék, meg grafon javítanának....
Ha...
Jah sok mindennel vagyunk így h ha...

quack
hmmm...itt meg folyamatosan reggel van...

Bõven de nem csak a zsaruk miatt, hanem mert világos van. Ez a folyamatos sötétség meg hogy akkor is csillog az aszfalt amikor nem esik az esõ nem volt túl jó 5let.

quack
hurrá, elsõ nap télleg tök fasza volt, de 3nap után már kibaszott unalmas a zsaruzás...szerintem ha az ug2-t átrakják ebbe a grafikba úgy h változik az este meg a reggel akko elpicsázná ezt...

games4ever
Nekem csak az volt vele a bajom h qrva unalmas volt egy idõ után.
Mindig ugyanazok a pályák(vagy csak megfordítva LoL)...
Gyorsan beleuntam kb 30%-ig jáccottam vele és azóta se.

én 5. nél reggel leálltam 😊 , már uncsi

fitutufi
valaki tapasztalt már olyat h bírja a videokártyája meg az egész, csak valamikor mondjuk 5-6 futambol 1-2-n vagy ez elég változó, h beakad rendessen egyszer aztán visszajön és igy kb a fél futamon és akkor utána jo...de ez változo nagyon, amugy meg máskor tolom ugyanott akkor meg jo

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ugyanez volt nálam a problem. Végsõ elkeseredésmben elindítottam a játék mappájában lévõ exe-t. Úgy ment! Utána meg megint asztalról indult, szal fene se érti.

Atkamon
Szerintem nem annyira! Nekem az UG2 jobban teccett! A játékélmény jobb volt sztem!

games4ever
Legalább vannak benne zsaruk.
Az U meg az U2 mekkora sz@r volt má.
Ez azé azokhoz képest királyság!

Atkamon
De ez így szar! Ebben a részben már szinte nem is a tuningoláson van a hangsúly! Az UG2-ben nagyon jól lehetett tuningolni! Azt reméltem, hogy ebben majd még ujítanak is, de ennyit errõl! De természetesen azért végigtolom!

games4ever
#15226 olvastad?

igen

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

quack
sd4hide progival próbáltad már?

DJ Skyline
nem valószínû!

DJ Skyline
igen!😊

quack
má hogy lehetne? nem vetted még észre hogy az ea mindig a jó dolgokat veszi ki az elõzõ részbõl (minden játéknál)?

azok nem futnak közben. Viszont most annyit változott hogy ha hide ra állítom a cd hideot egy pillanatra elindul a progi (feketeség) aztán vissza dob a az asztalra...
Az a fura az egészben hogy tegnap még müköködött a game ma pedig már reggel óta szorakozok vele hogy elinduljon de semmi...

http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"

Blekk Síp
Hali! Meg tudjátok nekem mondani, hogy lehet-é törttel neten játszani?
Mármint úgy, hogy lanon haverral.
Elõre is köszi!

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

RelakSfromhome
a menüben lévõ versenyek automatice oda visznek, amik a városban el vannak helyezve? Értem ez alatt azt, hogy nem kell elkolbászolni odáig

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Atkamon
Olyanokat nem lehet tuningolni, mint a fényszórókat, hátsó lámpákat, meg csomagtartó, meg neon, meg ilyenek? Vagy majd lesznek ilyenek késõbb a játékban?

Mr Spock
Ne menjen se a sajátgép se total commander! De ezt már írta valaki elõrébb is egy kicsit!

-muszáj-

Mit tegek ha nincs hang!!!!!!!!!!!!!!<#help>

jah, akkor a kérdõjelet kell eltAláni😄
Nem tudtam😄

jazzy
Na akkor lehet gyurni, mindjart jon a 3. helyezett es csak 5.5 milla bountym van..
DJ Skyline
hát nem keveset igényel a második helyezett!<#idiota><#wow2>

[NST]Cifu
Igen ez nekem is feltünt, de mivel a különféle cuccok eddig is megnézhetõek voltak, csak ugye "lakat" volt rajtuk erõs a gyanu, hogy nem is lehet részletekbemenõ optikai tuningot csinálni. Tehát van az 5 féle body kit, a szárnyak, a felnik, a tetõn lévõ légbeszívók, a sebességmérõ óra, no meg a festés és a csökkentett számú matrica, 'oszt kalap-kabát, ennyi.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

jazzy
ha az erdekel hogy a challenge vagy miarak modban megnyert kocsikkal hogy lehet menni carrierben: sehogy. Csak a carrierben nyert kocsival lehet mashol.
phúúj
valaki törölje!

Skyline... cselekedj😊

fernando torres
akkor miután legyõzted a riválisokat lehet nem találtad el azt a kérdõjelt ami az ellenfél kocsiját takarja.

sziasztok
nekem is ugyan az a problémám:Be mountolom a cdt elinditom a "cd-hide"-ot -->hide és mégis kiírja hogy: insert the correct cdrom <#sir>

probáltam már daemon tools-al alkoholal starforcal de semmi , a helyzet változatlan...

de ott csak az enyémeik vannak!

Elindult!!!!!!!!! De miért nincs hang??????????

B@ldrick
Safe house-ban car select menüpont.

&#9612;Lost &#9632; Dexter &#9632; 24 &#9632; Spartacus &#9632; NFL&#9616;

jazzy
Nem lehet ilyeneket valtoztatni, ez a rendorosdirol szol, nem ugy mint az ug
jazzy
Az autokat felearon lehet eladni a vetelarahoz kepest, tuning nem szamit.
40% nal vagyok a jatekban, de meg nem lattam, hogy az auton lehetne valtoztatni a visszapilantokat, a lampakat, a kipufogot, meg egyeb jo dolgokat amiket az UG2 ben. Lehet egyaltalan ezeket? Mert igy olyan snassz az egesz, alig lehet bele egyediseget vinni...

rucinho
www.cdcovers.cc

zene egyenlő élet

HOGYAN LEHET A MEGNYERT KOCSIKAL MENNI CARRER MODBAN?