Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

báttyó02
😄DDDDDDD

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

nos😊 egész jó meg minden... De... egyenlõre nem találok normális leírást a játékhoz,hogy számít e é, mikor elkapnak, mi a következménye etc etc etc, kéne egy link ahol van normális leírás... aki tudja linkeljen már be egyet etc, kösz

Elnézést a Sorokért:)

sike
nekem meg az a bajom hogy nem dvdról (cd) akrom mountolni hanem c meghajtórol lehet ezt mert ugyan azt a hibát irja ki mint ha nem hideoltam volna...hel nem is😊

-

ha veszel egy helyesírási szótárt, adnak hozzá.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

00 Blue 00
Mármint a 1-es CD-t

00 Blue 00
Mount KI BE azt megy

Problémám van a játékkal fel telepítettem és mûködött, pár óra múlva újra próbáltam és nem indul el CD hiba.
Alcohol 1.9.2 (1705) használok
Sd4Hide elindítva
Mi lehet a probléma pedig már mûködött?
Ez van meg : Need.For.Speed.Most.Wanted.CD.Version.Alcohol.Clone-ST0N3D
#15226 irtak szerint sem megy, bárhogy csinálom CD hiba, probáltam már a virtual cd-t és a SR7 Stop 1.0-t de ua. a hiba!
Nem tud valaki egy ingyen linket ahonnan le tudom szedni az Alcohol 120% 1.9.5 (b3105) -t mert amit találtam vagy hibás fájl, vagy vírusos!

Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D

Csaó!

nekem a clone Cd-s van meg, de sajna nem indul a hide-os módszerrel.. Tudtok segíteni? elõre is köszi rossi1
geri15
üldözés közben soha ne nyomj R-t.. bármit csinálsz akkor is elkapnak

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Danman
ezt megosztom veletek:Jewelsnél (#8) a Race Events-ben...a 4es és 5ös verseny ugyanaz,csak egyik Speedtrap,másik Sprint...mégis a Sprint kicsit hosszab meg tök más az indulási hely és a cél is...😛

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

DJ Skyline
de érdekes...megnyomtam az R betût,hogy újrarakjon,majd 80-al mentem már,erre kiírja,hogy Busted...milyen pro rendõrök,hogy 80-nál kormányoznak,közben kirángatnak a kocsiból

huh kell kis pihi a fejezetek közt mert a rendöröktõl idegbajt kapok 😊)

DJ Skyline
helikopter

DJ Skyline
most jöttem fel a fórmra,türelem már...

lalakov
Nekem arra mondj módszert, hogy hogyan lehet lerázni õket, mert állandóan fél órát koricálok a városban mire végzek velük.
Skyline nem szokás válaszolni privátra?
LoL

geri15
ja tényleg
nem tud valaki valamilyen normális cheat-et, vagy trainert a játékhoz? Szeretnem végigpörgetni az összes kocsit karrierben, de ahhoz nem elég a pénz, akkor sem ha mindent megcsinálok :|

yah😊

mi az a fehér folt a radaron😊

geri15
eh jól jártál :|| ráadásul elég sok bounty-t is összeszedtél már..

DJ Skyline
istenverte szarság...persze,hogy elkapnak,ha félkilóméteren keresztül az autó tetején vagyok és le sem csúszok,hanem mintha rálennék hegesztve úgy vagyok rajta!<#zavart2><#help><#wilting><#bdead>

Morpheus
Csak egy apró hiba van még sajnos ebben a multis dologban. Minden verseny után szétkapcsolja a játék a lan-t.😞

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Clava
én még csak 31%nál járok de detto ugyan az mint nállad

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

A helikoper egyebkent mit csinal, mert nalam csak jott felettem

Morpheus
http://nfsu2online.uw.hu

Itt a beállítás. Csak a legújabb verziót szedjétek le. A 0.98-assal nem sikerült látni a szervert.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

ScanaiFan
20% 2 nap alatt😛

Szeressétek azokat, akik csalni akarnak! Mert ők rendesek!

lalakov
Kicsit bõvebben lehetne? Mi az a GIT?
Törölt felhasználó
És hol lehet a kormányt combináltra állítani?
Hat ezt nem vagom, mentem mint atom, nyakamon vagy 20 rendor, jott a helikopter az autom meg megallt, hiaba nyomtam elore-hatrat meg se moccant, pedig nem szoritottak be. Ilyenkor mivan? Meg mi a fenet csinaljak, 45% nal vagyok de ha rendoros uldozes van, mindegyiknek az a vege hogy elkapnak. Es meg a fele cuccot sem szedtem ossze ami kellene hogy meglegyen. Legalabb nehezsegi sziontet lehetne valasztani, de meg aztsem. Nem ertem emrt sporoltak egy rakat dolgot a jatekbol...

Törölt felhasználó
Kezdelek érteni.A lényeg,hogy a fék a gázom,de nem tudom hogy kell felcseréni.
Segíts légyszi!
Morpheus
Sziasztok!

Nem tudom írták-e már, de a multit is lehet már játszani. Most jövök egy gaméból.😊 A megoldás a GIT 0.99-es verziója.😊 No és sajnos router mögött nem lehet, aki a szervert csinálja! Egyenlõre ennyi infó..😊

LoL én is😊))

jakewyler
29

ki hány %-nál jár???

Törölt felhasználó
A lényeg az y axis-.nak csak egy funkciója lehet.
Az x axisnak lehet kettõ.jobbra-ballra kormányzás.
De a gázt ha beállítom az oké,a féket viszont már nem engedi mert atörli a gáz beállítását!
Nem értek a kormányhoz azáért kérdezlek titeket!
sike
szerintme az hogy alapból az ea ne mgondolta hogy fellehessen cserélni a gázt a fékkel de miért kell neked igy? nem értelek
....

-

Törölt felhasználó
HELP!
sike
áá ez igy nem megy igy nem tud segíteni senki dobjon valki egy privit ha tudja erre a megoldást köcce

-

k8bal
azt jelzi mennyire utálnak a zsaruk és mekkora erõvel jönnek rád!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

az a körözési szinted

kovecses
dehogynem..load game...azért van a mentés...minden pálya elött,után mentek

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

Törölt felhasználó
Tehát:kormány megy,de a féket és a gázt nem engedi beállítani.
Ha gázt beállítom y axist ír ki neki,de ha a féket szeretném állítani akkor törli a gázt és a fék lesz az y axis.
Mi lehet a probléma???
sike
én se tudom😊

-

Mire van az a tûz a bal alsó sarokban a térképnél!Légyszike!Válaszoljon valaki !Elõre is kössz!

mikisanzi
vki pls help !

Hogyan lehet lanban (neten) játszani.
Hozzászólás számot ha van megköszönöm.

con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.

sike
szijasztok....megtudom azt oldani hogy a cd1 et felrakom a gépre és onnan mountolok be? nem lehe mi?
van valami féle megoldás a kiirás mellett?
mert amin van a gém azt kölcsön kell adnom valakinak és ugy nekem nem sikerült elinditanom hogy a c meghajtün volt a mount file...help me

-

Clava
áhh faszomba még csak a 8as szinten járok de a kurga zsarus genyó nem akar menni idáig már 3x elkaptam 1x már fizettem hogy kijöhessek nem lehet valamit csinálni hogy ha lebuom akkor onnan folytassam ahol abbahgyatamÛ?

AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3

SLICK
nah nem jutottam semerre 😞(

télleg azt nem próbáltátok, hogy a játékot úgy írjátok ki DVD-re hogy nem képfájlokként hanem 4 cd tartalmát egybetelepíti fel és nem kéri a köv cd-t???

mert azt szeretném, hogy egyik otársam írja ki így és hátha jobb lesz... de sztetek fog így menni a game??? mert látom nicns crack a gamehoz... 😞
sztem lehet a géppel van vmi mert egyszerûen nem akarja észrevenni a 2 3 4 cdn a képfájlokat.

kovecses
jaja

Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!

jazzy
Miota 5os zsaruk ellen nyomulok azota hasznalom a speedbreaket, nagyon hasznos a spike stripes roadblockok ellen.