Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést a Sorokért:)
-
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Alcohol 1.9.2 (1705) használok
Sd4Hide elindítva
Mi lehet a probléma pedig már mûködött?
Ez van meg : Need.For.Speed.Most.Wanted.CD.Version.Alcohol.Clone-ST0N3D
#15226 irtak szerint sem megy, bárhogy csinálom CD hiba, probáltam már a virtual cd-t és a SR7 Stop 1.0-t de ua. a hiba!
Nem tud valaki egy ingyen linket ahonnan le tudom szedni az Alcohol 120% 1.9.5 (b3105) -t mert amit találtam vagy hibás fájl, vagy vírusos!
Asus P5KPL,Intel E5200,2x1Gb RAM,Nvidia 8800GT,Maxtor 40 IDE +250 SATA2,Pioneer 111D
nekem a clone Cd-s van meg, de sajna nem indul a hide-os módszerrel.. Tudtok segíteni? elõre is köszi rossi1
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
LoL
nem tud valaki valamilyen normális cheat-et, vagy trainert a játékhoz? Szeretnem végigpörgetni az összes kocsit karrierben, de ahhoz nem elég a pénz, akkor sem ha mindent megcsinálok :|
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
Itt a beállítás. Csak a legújabb verziót szedjétek le. A 0.98-assal nem sikerült látni a szervert.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
Segíts légyszi!
Nem tudom írták-e már, de a multit is lehet már játszani. Most jövök egy gaméból.😊 A megoldás a GIT 0.99-es verziója.😊 No és sajnos router mögött nem lehet, aki a szervert csinálja! Egyenlõre ennyi infó..😊
Az x axisnak lehet kettõ.jobbra-ballra kormányzás.
De a gázt ha beállítom az oké,a féket viszont már nem engedi mert atörli a gáz beállítását!
Nem értek a kormányhoz azáért kérdezlek titeket!
....
-
-
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ha gázt beállítom y axist ír ki neki,de ha a féket szeretném állítani akkor törli a gázt és a fék lesz az y axis.
Mi lehet a probléma???
Hogyan lehet lanban (neten) játszani.
Hozzászólás számot ha van megköszönöm.
con: Asus P5B-E Plus, Intel Q6600, 4gb DDRII, Asus 2900XT, SB X-Fi XtremeGamer, WD 240gb + Hitachi 160gb, Pioneer DVR-212, FSP 500W, Samsung 226CW, Playstation 4.
van valami féle megoldás a kiirás mellett?
mert amin van a gém azt kölcsön kell adnom valakinak és ugy nekem nem sikerült elinditanom hogy a c meghajtün volt a mount file...help me
-
AMD X2 5200+ /4GB DDR2/ Gforce 8600 GTS 512 ddr3
télleg azt nem próbáltátok, hogy a játékot úgy írjátok ki DVD-re hogy nem képfájlokként hanem 4 cd tartalmát egybetelepíti fel és nem kéri a köv cd-t???
mert azt szeretném, hogy egyik otársam írja ki így és hátha jobb lesz... de sztetek fog így menni a game??? mert látom nicns crack a gamehoz... 😞
sztem lehet a géppel van vmi mert egyszerûen nem akarja észrevenni a 2 3 4 cdn a képfájlokat.