Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez yo, megyek és ki is próbálom😊

van olyanom, hogy el kell indítani a játékot, aztan shift+F1, ez nem mûködik nem tudom miért, meg azt se hogy mind1-e hogy mikor s hol ütöm be, aztán van olyanom hogy "insert"-t kell nyomni s 1000$ kapok, ez se jó, aztán még olyan is van, hogy azt irja ki, "Run the Game Alt-Tab, and press the button.
FIGYELEM!
Mondom azoknak a nevét,akik üres mentést küldtek el nekem!
Jelentkezzenek msn-ben vagy e-mailen,vagy itt üzenetben!
Dave,DJSky,DonQI,EVO,Finale,Pontius,Lord,rbtnyk
Megértésüket köszönöm!
Sziasztok!
A CRiMiNALS crack jó a CloneCD-s Black_Edition-hoz, vagy csak az alap
NFS:Mw-hez haszálható?

Csak halkan, mert ez illegális...

OrioN the S
Nézd meg ott ahonnan letõltötted!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Olvass vissza te is!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

valaki mondja már meg legyen szives, hogy mûködik a cash trainer
áruld el a titkod, én még szenvedek vele...
😊

Elnézést a Sorokért:)

crazyclone
sikerult!!!!
megy a game!!!!
<#crazya><#beka2><#crazya><#beka2>

csak 8 oldalt kel viszaolvasni😄😄
bertino
olvass vissza és ott a garage is 😊

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

sziasztok nem tudjátok honnan lehet letölteni az nfsmw-hez a crack ot
Palinko
mert lusta vagyok olvasni,valaki leirna ajetekot ugy kb. mert nem szeretnek zsakba mostwanted-ot vasarolni 😊
FIGYELEM!
Mondom azoknak a nevét,akik üres mentést küldtek el nekem!
Jelentkezzenek msn-ben vagy e-mailen,vagy itt üzenetben!
Dave,DJSky,DonQI,EVO,Finale,Pontius,Lord,rbtnyk
Megértésüket köszönöm!
RelakS
milestone-ok között a jelvényes zsarukocsi mit jelent?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nagyon teli van már a hebrákom, tegnap még minden szép volt ma basszik elindulni, vagy ilyen másnál is? HkZondás verzio van meg... Mdf-es Cd1 szar redvát bemountolom, majd Safe üzem mod hogy a rohadék DamonRedva Zöld legyen, majd speed.exe hogy play... tölt majd hiba üzenet... hogy szaros neki a speed. exe pedig tegnap este még überfasza volt minden... megoldást valaki tud?

Elnézést a Sorokért:)

Hy! nem tudja valaki, hogyan kell használni az Unlimited Cash trainer-t?
Szevasztok nem tudjátok megmondani ,hogy lehet saját mp3-at beilleszteni a Gamesbe,egyébként a játék nagyon SÜTI.Sokan szidják-avagy egypár hiányosságot vélnek felfedezni Pl:mûszerfalnézet stb.De nefeledjükel ez arcade játék és annak tökéletes.

mekorikamozibaszod

Pontosan úgy, ahogy a cd2-õt.

PSN: berghold

crazyclone
akko csak annyit hogyan lehet bemountolni a cd1-et!!!

crazyclone
ne má

M@TriX
akkor vedd meg...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

crazyclone
nekem egy dvd-n van meg a game
meg kérek nagyon szépen vkit magyarázza el a suritostol a mountolásig pontosan mit kee tenni mert elég hue vagyok hozzá
plííííííííííz!!!

OrioN the S
Printscreen? Paintba belépsz , szerkesztés ,beillesztés és voila!

FIGYELEM!
Mostmár nálam is megy a nfs mw és végignéztem azokat a mentéseket,amiket kaptam töletek!
Mindenkinek gratuálok akinek láttam a mentését,mert naagyon szép kocsikat csináltatok!
OFF

van valakinek egy wa..oos regje max 2 órával ?

ON

OrioN the S
Jah csak a végére kell menni a választható kocsiknál mint az UG-ban. Nem?

DJ Skyline
nem is tudtam,thx!

Tufa
a my carsban lehet csakúgy tuningolgatni és quick raceben próbálgatni

OrioN the S
<#pias>

jazzy
Magyarul tok ugyanaz mint az 5-os csak alapbol 30 kocsi uldoz.
DJ Skyline
nem tom!😄
szvsz egy kicsit játszogatok vele aztán a hétvégén delete...online nem akarok játszani,mást meg nagyon nem lehet már csinálni...végigvinni még1x tuti nem fogom!😄

Barni
hogy kaptad meg a bmw-t?

Avanti Italia!

DJ Skyline
FBI Corvettek,rendõr terepjárok jönnek...sûrûn vannak az útlezárások tüskékkel körítve,akkor a helikopter is befigyel,meg néha szördzsent' Cross is beszáll az üldözésbe a kocsijával

a boltokban is csak cd-s verzió jelent meg?? tehát DVD-s törés vagy clone nem is várható?

OrioN the S
És most mi lesz? 😊 Várod az MW 2-t ? 😄

jazzy
A 6os uldozesi szintben mi a mas?
DJ Skyline
na meg az sem jó,hogy nem lehet már úgy tuningolgatni a carrieren kívül...legalábbis én nem találtam...szal,ha akarsz egy autót tuningolni,azt a main menüben hozzá kell adni a carrieres kocsiaid mellé,majd mehetsz pénzt költeni!😄 igaz még nem próbáltam ezt ki,azt is lehet,hogy minden ingyen!😄

DJ Skyline
😄D
thx...tegnap volt az,hogy 10x kezdtem újra a menekülést,mert tropa voltam már!😄 ma meg elsõre sikerült

DJ Skyline
az azért vitszes',hogy ahol elkellett menekülni ott nem volt építkezés az úton,de most,hogy visszamegyek free rideba vagy mibe,megint építkezés van!😄

OrioN the S
Énm azért gratulálok ,hogy nem mentél tökre idegileg (legalábis úgy látom) 😊 Én már amikor elõsször kimondom ,hogy "ku**a any*d perszeee" akkor kilépek a saját testi épségem miatt! 😊

uff 😄

Jagi
Grat, én még 20-on egynéhány százaléknál vagyok, csak szombaton nyomtam egy kicsit. Azzal a Suprával amit Pink-eltem + átalakítottam. (képek lejjebb, de gondolom már láttad 😊 )

Hát emberek én kicsit csalódtam 40%nál járok csak de már a bmw és a chevrolet bonusautót meg is kaptam,azt hittem többet kell érte küzdeni.

DJ Skyline
amikor legyõzted razort!😄

DJ Skyline
kár,hogy nem lehet tuningolni a BMW-t...csak festeni,meg matricázni

amúgy a bmw -met mikor kapom vissza? 😄

azt nem értem h egy autós játék ba mit érsz egy full mentéssel. na mind1...

azta qrva <#guluszem1>

bertino
köszike ! <#worship>
az idegmegbetegedéseim végett is <#idiota>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!