Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

streeter
Nekem is mert 2 100%-os mentés van fent 😄

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Apus
nekem 10000-et adott

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

streeter
Ma egyik haverom mondta hogy ha fent van az NFSU2 100%-on kiakasztva akkor ha bekerülsza garázsba akkor több pénzt kapsz 5000gollárral.
Ez igaz???

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

azirafael
Jaja már az underground is csalt mint állat, hogy izgalmas legyen a verseny... volt olyan, hogy leálltam, és hagytam kb 5 percig autózni az AI-t de nem köröztek le, sõt, amikor nekiindultam fél perc mulva már elõttem virítottak és ment az izgi elõzgetés... Ha meg kurvára hibátlanul vezettem akkor sem tudtam õket úgy lerázni, hogy ne álljon fenn annak a veszélye valamelyik utolér...

Ez szerintem így van jól... folyamatosan fenntartja az izgalmat és az adrenalin szintet!

CsuTi
Csács !

Nekem olyan problémám lenne hogy ment szépen a játék. Formáztam 1et. Felrkatam újra a játékot, és most szaggat mint állat, az intrónál tovább nem tudtam jutni, mert még az is nagyon durván szaggat. <#conf>
PLz help me.

jazzy
A vegen 1.5 2milla bountykat ossze kell majd gyujtened..
Apus
és az nem csalás amikor a pálya 93%-nál 600 méterre van a célvonalnál meg 7 méterre? émmeg közbe megyek mint a barom.

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

OrioN the S
Ez nem trükk ez szar ,hogy a célegyenesbe besatuzik az ellen :S LÁL Az meg kurva izgi ,hogy 3 x gyorsabban megy hirtelen az ellen! Múltkor örültem ,hogy lemaradt nézem a térképet és.....spm fokozat vagy mi a rák :S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

220 körüli pursuite cost és kb 60ezer+(nem emlékszem pontosan) bounty után sem emelkedett<#conf>

Nem csal a gép nem "repülnek" a kocsik legalábbis így nem! Amit te mutattál az amiatt van, hogy ha naon lemarad valaki és már a térképen sem láccik akkor is rajta marad a szélén és mutatj az irányt, hogy merre van a térképen kívül csak már nem fér rá. A gép 1ébként sem csal csak izgalmasabbá teszi a versenyt! Nekem volt olyan, hogy a végén nitróztam a befutóért az ellenféllel de simán bukóra álltam erre érezhetõen lelasított pont a befutó elõtt... rengeteg ilyen trükk van a játékban...

RelakS
nem vagy elég agresszív a zsarukkal ^^

Egyébként az tök jó volt tegnap, hogy BL#15-ként egyszerre csináltam meg három milestone-nt 😄 Mondjuk a $15000 kár okozása nemtom hogy lett meg, mert 12000-nél bezuhantam egy parkolóba, erre kiírta, hogy minden oks 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
Az ikon stimmel, de ami idõre megy, azokat egy óra jelzi, lefelé vagy felfelé mutató nyíllal

Hogy tudom növelni azt a lángot? Akár mit csinálok nem akar nõni, elértem 2x-t és onnantol nem akar feljebbmenni az a kis csík. Ez miért van?

OrioN the S
A bounty asszem az ,hogy mennyi zsével büntetNÉNEK meg a yardok! Szal ebbe bennevan a gyorshajtás ,rendõrgyilkosság ,rombolás, stb... egyszóval Tartozás az állam felé amit persze nem kell kipengetni 😊 Ez csak oan jelkép ,hogy fasza ghyrek vagy me 5 milla az okoztott kár és bünti!

😄DD Bünti=Bounty 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy egyszerûen nem tudom tunningolni a kocsim motorját mert nem engedi. Küldök egy képet hátha vki találkozott evvel a problémával. Az legyen szíves írja meg h mit tudott vele kezdeni. 36% nál vagyok de egyenlõre motorhoz semmit se tudok venni. Spoiler meg visual megy.... ohh nem tudok küldeni képet mert 20k az karcsú 😄 ha vki tud segíteni, akkor mailba átküldöm vagy messengeren! elõri is köszönöm!
DJ Skyline
ez?

asszem,hogy egy megadott ideig kell hogy kövessenek a zsaruk,vagy egy megadott idõ alatt lekell rázni a yardot

Tompie
eddig ok és akkor csak annyi hogy zsarukkal kell maöldöztetni vagy mi ? meg hogy gyûlik a bounty ?

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

RelakS
nah, csakhogy megjöttél 😊

Jelvényes rendõrautó mit jelent a milestone-ok között?

RelakS
Nyomd ahogy a csövön kifér, és hamarosan találsz zsarut 😊

Tompie
És meddig kell kocsikázni a városba, meg hogy lehet gyûjtögetni a bountyt ?

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

A bounty-t adja magától mikor megy a zúzás rendõrökkel. így az hasztalan. Szerintem. Aztán lehet, hogy nem de bounty-t még sosem kellett gyüjtenem, mire megvannak a millestone-ok, meg a versenyek, addira több bounty is van mint kéne.
RelakS
Bounty-t kell gyûjteni. Egyszerûbb, ha elkezdesz döngetni a városban, mert akkor lendületbõl találkozol zsaruval.
Eddig egyszer indítottam bounty-t, akkor is rátévedtem a golfpályára, és egy homokcsapdában rendesen beszoptam...

ok thx

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

DJ Skyline
a return to free ride mellett van egy olyan,hogy blacklist...abba bele,majd nézd meg,hogy a tagnak mik az igényei...hány versenyt kell megcsinálni,hány milestontesnek kell lenni,meg mennyi bountynak...

most hogyan tovább?

www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!

DJ Skyline
tul.képp ennyi volt a játék...innentõl már csak a challange series van,de azt nem fogom megcsinálni...

Hello! Ha valaki tudja a kitömörítési kódját az NFS Most Wantednak akkor plz küldjétek el a [email protected] címre! Elõre is koszi Dávid!

tul elfoglaltak a játékkal,mindenki ezerrel játszik vele😄D
Tompie
de aki játszik vele az leírhatná

bocs én nem tudok játszani a játékkal,ezért nemtom megnézni
Tompie
Hát én ezekkel nem sok mindent tudtam meg

amitöl habzik a szám😄
az nem az a kokos csoki?😄
OrioN the S
ÉÉÉREEEZZZNIIII a BOUNTY ízét! 😛

OrioN the S
Ezt én is megkérdeztem már 😄 de v.mi iesmi választ kaptam ,hogy "már meguntam, csak a kocsikat akarom megnézni!" LÁL

Tompie
A BOUNTY módba mit kell csinálni ?<#nemtudom>

<#vigyor5>
Macccy
... ééés ACTION!

Mindannyian a levegõben voltunk, még a zsaruk is úgy 2 méterre a talajtól csak a lomha operatõr miatt ez nem látszik, de kirúgom az héccencség! <#kacsint>

Ez a game valami hihetetlen!

\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"

Akkor minek játszol? 😄
RelakS
milestone-ok között a jelvényes zsarukocsi mit jelent?

Ha valaki nekem adta a mentését,akkor legyen szives még annyit tenni,hogy kb 1 hetenként ha ujab dolog van a mentésén akkor azt átdobni nekem valahova😊)
megértést köszönöm!
az széppp😄DD
gallardonál joban megy a gold,eszem megáll😄D
mit rejt még ez a játék😊
Azokat le tudom szedni a golfról? És átrakni a lambora?
És a GTI Golfom jobban megy mint a Gallardo 😊 Lehet,h a Unique cuccok miatt..
hát a f.a.q a hajadra kenheted... minden maximálisan csinálok, és nem indul ez a redva... és tegtnap még ment😊 most ez az uj baja "please eject and re-insert the cd-rom, select Ok and resatrt application" 😄DDéé kész ez a szar már... idegel, tegnap végig kellett volna csinálni és nem lenne ez nah ez a LOL... kezdem már unni😊

Elnézést a Sorokért:)

ako vegyük ugy hogy porszivozzuk a szobát😄
<#eplus2> beszarok 😄 a Gallardonak olyan hangja van, mint Nagyi porszívój
nak 😄
csak én olvasom meg te😄d
LoL😊 f.a.q, egy kis informatikai képzés satöbbi😊
LoL😊

(kik olvassák ezt a topikot😊

LoL😊