Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ide küldjétek a mentéseket aki még nem küldte,vagy esetleg uj mentése van:
e-mail: [email protected]
MSN: [email protected]
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Amúgy én nem használom túl erõsen a feedbacket, úgy, hogy 1 kézzel is kényelmesen lehessen vezetni, de persze menjen a szervo rendesen 😄D
nekem csak NFSU2höz képest az érzékenység volt furi elsõre, sokkal érzékenyebb a fordulás, mint ott (ott lehetett növelni az érzékenységet, de itt nem lehet csökkenteni 😄) de mind1 😄D
MILYEN MW magyar rajongói oldalak léteznek ????????
thx
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Nekem van majdnem maxis Cayman-om, Ming-tõl elnyertem Gallardot (FULL MAXOS), nemrég vettem 911 Porsche-t (majdnem maxi tuning) most pedig Ford GT-t vettem meg (Ultimate Motor + Supercharger hiányzik még belõle, szóval majdnem full maxi)
Mingyá rakok be képeket Garázsba 😊
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
de az M3-al!<#hehe>#hehe>
nálam nincs gond,remekül megy minden😊
de kormánnyal jobb azért😊)
nyomja valaki kormánnyal?
nekem Momo racing feedbackes kormányom van NFSU2höz nagyon jó volt, viszont MW Demónál azt láttam, hogy meglehetõsen ratyi, mert túl nagy a "sens".. Amúgy jó volt, csak sokkal kevésbé lehet mozgatni a kormányt, és ez így nem rulZ..
Tudtok vmi tippet ennek javítására?? vagy bármilyen tipp kormánnyal kapcsolatban?
Black editiont érdemes leszedni? (HK Zonda verziót)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
Ezzel csináltam. Bár fotomod-ot tehettek volna bele 😛
www.keseru.net A szerelem olyan mint amikor bevizelsz a nadrágodba: mindenki látja rajtad, de csak te érzed a melegét!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----