Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtudja vki mondani hol lehet a pedált kombinált pedálra állítani??? mert én kormányal jatszom, és csak a gázpedal müxik, fékezni meg egy gombbal kell:\\\\\
És az ugy elég szar:\
Pls Help
Elõre is tenksz
Csöö
szerintetek a porche cayman az jó járgány???
megtudja vki mondani hol lehet a pedált kombinált pedálra állítani??? mert én kormányal jatszom, és csak a gázpedal müxik, fékezni meg egy gombbal kell:\\\\\
És az ugy elég szar:\
Pls Help
Elõre is tenksz
Csööö
steam, origin: ACE_hun
akkor nyerj egy versenyt.
jah és nem csak be kell írni a keresõbe a pénzt, hanem rá is kell keresni, mindkétszer 😊
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
elindítod a játékot, aztán a gamewiz-t, kiválasztod a futó programok közül, azt, amit hekkelni akarsz.beírod a keresõjébe, hogy mennyi pénzed van, megváltosztatod (veszel valamit pl), az ÚJ összeget beírod megint a keresõbe.elvileg ilyenkor megtalálja, hogy melyik memória-bejegyzésben tárolja a program a pénzt és ezt tudod szerkeszteni, aztán mentessz egyet a játékban és kész.
"Analóg irányító pedig a rajthoz ajánlott, mert billel nehéz szinten tartani a gázt." <<<==== ez mi, vagy hol van?? 😄D elõre is köszi...
bounty-t nem próbáltam vele hekkelni, de elvileg mindent meg tud piszkálni
Lényeg: Indulásnál tartsad a megfelelõ fordulaton a motort, (mutató színváltozása jelzi, hogy mi a megfelelõ érték). Ha pedig mész akkor próbálj akkor váltani, amikor a kis zöld kör megjelenik középen valahol. A motor fordulatát ne tartsd a piros tartományban (lehetõleg bele se menjél, még azelõtt váltsál), mert túlmelegszik a cucc és szétmegy.
Analóg irányító pedig a rajthoz ajánlott, mert billel nehéz szinten tartani a gázt.
PSN: berghold
és amerre akarsz sávot változtatni a 4-bõl csak egyszer kell megnyomni a jobb illetve a bal nyilat
és persze az elõr nyillal adod a gázt 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Elnézést a Sorokért:)
Analóg irányító rendszer erõsen ajánlott..
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Elnézést a Sorokért:)
Nem volt nagy szám, egyiket sem kellett újrakezdenem. A szívás a rendõrös küldikkel volt csak, meg az egyetlen Drag-gal.
És az eddigi rekordom:
Þór vígi þessi rúnar
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
bár holnap nem megyek dolgozni, hehe!!\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
általában...
a valódit meg megtudod a infóból...
😄DD
jajj de álmos vagyok!!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Aki meg akarja, megnézi, mi van az aláírásodban
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/