Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!

megtudja vki mondani hol lehet a pedált kombinált pedálra állítani??? mert én kormányal jatszom, és csak a gázpedal müxik, fékezni meg egy gombbal kell:\\\\\
És az ugy elég szar:\
Pls Help
Elõre is tenksz
Csöö
jazzy
Ugy, hogy jaccol, nyersz, es lesz penzed, vagy letorlod.
hogy kell vele buherálni?

ezt a gamewiz-et nem értem de nagyon

mert amikor ellenem volt akkor elég jónak tûnt de nem merem megvenni

sztok!!!
szerintetek a porche cayman az jó járgány???

Hali!

megtudja vki mondani hol lehet a pedált kombinált pedálra állítani??? mert én kormányal jatszom, és csak a gázpedal müxik, fékezni meg egy gombbal kell:\\\\\
És az ugy elég szar:\
Pls Help
Elõre is tenksz
Csööö
Nekem ahogy kiválasztom a játék task-ját, általános védelmi hibával elszáll. Elmondod a pontos menetét, ahogy Neked mûködik? Mármint hogy játék indítás elõtt, vagy után kell ezt elindítani, vagy miaszösz...

steam, origin: ACE_hun

olvasd el a FAQ-t pls
szasztok a sebességet hogy kell MPH-ból KmPH-ba állítani?

I.C.ram
Wow ez müxik 😛 Köszi!
Zetorg
vazze 😊
akkor nyerj egy versenyt.

jah és nem csak be kell írni a keresõbe a pénzt, hanem rá is kell keresni, mindkétszer 😊

OrioN the S
😄 még matrinyát se nem 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

I.C.ram
25 dolcsim van 😛 Nem nagyon tudok semmit venni 😊
Zetorg
innen

elindítod a játékot, aztán a gamewiz-t, kiválasztod a futó programok közül, azt, amit hekkelni akarsz.beírod a keresõjébe, hogy mennyi pénzed van, megváltosztatod (veszel valamit pl), az ÚJ összeget beírod megint a keresõbe.elvileg ilyenkor megtalálja, hogy melyik memória-bejegyzésben tárolja a program a pénzt és ezt tudod szerkeszteni, aztán mentessz egyet a játékban és kész.

I.C.ram
és honnan lehet leszedni?
I.C.ram
Az mi?
Sziasztok!
"Analóg irányító pedig a rajthoz ajánlott, mert billel nehéz szinten tartani a gázt." <<<==== ez mi, vagy hol van?? 😄D elõre is köszi...

Zetorg
próbáld ki te is a gamewiz-t
bounty-t nem próbáltam vele hekkelni, de elvileg mindent meg tud piszkálni

artmoneyval nem bírtam meghaxxolni csak a pénzt😞
Nincs valami csít megnövelni a bounty-t? Ultraszánalmas gyûjtögetni...
Zetorg
én gamewiz-t használok
50millio dolcsim van 😛

I.C.ram
Még mindig nincs mûködõ pénz csít?
Miaz, hogy ne nyomja tövig???😄

Lényeg: Indulásnál tartsad a megfelelõ fordulaton a motort, (mutató színváltozása jelzi, hogy mi a megfelelõ érték). Ha pedig mész akkor próbálj akkor váltani, amikor a kis zöld kör megjelenik középen valahol. A motor fordulatát ne tartsd a piros tartományban (lehetõleg bele se menjél, még azelõtt váltsál), mert túlmelegszik a cucc és szétmegy.
Analóg irányító pedig a rajthoz ajánlott, mert billel nehéz szinten tartani a gázt.

PSN: berghold

Gabesz amd64
ctrl + shiftel váltasz! shift-el felfel a ctrl lefele váltasz
és amerre akarsz sávot változtatni a 4-bõl csak egyszer kell megnyomni a jobb illetve a bal nyilat
és persze az elõr nyillal adod a gázt 😊

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Zetorg
leszakad a kocsi alja? <#wow2>

csak kurzur nyilak vannak... 😊

Elnézést a Sorokért:)

jazzy
Nekem ez a best:

RelakSfromhome
ne nyomd tövig! Úgy hívják, hogy drag, és az nyer, aki jobban gyorsul. Nem szabad maxon hajtani a járgányt, mert akkor rosz lesz a váltásod, és nem gyorsulsz annyira!
Analóg irányító rendszer erõsen ajánlott..

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Reklámot látok eleget lépten-nyomon, nem kéne még itt is azt nyomni.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Kéne egy kis help, azoktol akik már végig nyomták vagy tudják etc etc😊 Nos, BlackList még az elején, azaz a végén vagyok...ÜBerLoL... van egy porschés csávo, fele meg van, a másikat nem tudom megcsinálni, mert valami Lámpás Ikonos két kocsi, bejön a pálya és ilyen két nagy kijelzõ van, a monitor szélén😊 ha erõsen nyomom a gázt leszakad a kocsi alja, mi a redva a megoldása, hogy csináljam meg... mert már idegel😊 Köszönöm aki tudja...

Elnézést a Sorokért:)

Carlos
Nah...lenyomtam a #3-ikat is, szokás szerint Golf-fal.
Nem volt nagy szám, egyiket sem kellett újrakezdenem. A szívás a rendõrös küldikkel volt csak, meg az egyetlen Drag-gal.

És az eddigi rekordom:

Þór vígi þessi rúnar

Sanyix
Akkor elbuktad, a teljes van meg 😊 19 számos csak volt még a megjelenés elõtt pár héttel 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

MikX
na én asszem go el bár holnap nem megyek dolgozni, hehe!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
--------MorPh3uS----------

általában...
a valódit meg megtudod a infóból...

😄DD
jajj de álmos vagyok!!

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

littleNorbi
Most Wanted fontot le lehet valahonnan tölteni?

RelakSfromhome
Mi az igazi neved? Michael Duckworth? 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
az oskolából' ?😄

MikX
jahh, meg professzor vagyok a harward-on, meg néha az Oxford-on!

MikX
Van 2 bónusz a Blekk edísönbe, de kb mintha nem is lenne, mert tuningolni nem lehet, carrierbe nem lehet megvenni, csak quick racéban lehet menni vele...

DJ Skyline
ja meg ami még a bonus carsban van...és hogy hol? alul a keresõbe írd be,hogy bonus cars és megtudod!😊

RelakSfromhome
kinn éltél angolban nyóc évig, mi? <#idiota>

RelakSfromhome
nó reklám, tenkjú!

Aki meg akarja, megnézi, mi van az aláírásodban

MikX
tökmind1 elírtam, egyébként tom hogy kell írni, van egy "pici" angol tudásom valahonnan.. 😄D

littleNorbi
Csak 32 autó van, mintha valahol olvastam hogy jóvall többnek kell lenie.

Látogassátok az aláírásomban található egy oldal címe, oda tessék benézni, és regisztrálni az ingyenes letöltés érdekében! 😊

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

DJ Skyline
semmire nem válltható be...tul.képp nem tudom mire jó,de ezt gyûjtöd,hogy a blacklistes tagokat letudd gyõzni...mindegyikhez kell egy bizonyos összegnek lennie...

MikX
Nem, deviszont sittre igen!!

RelakSfromhome
gyûjteni kell, mert csak akkor áll ki velet a surmó, ha x bounty-d van

RelakSfromhome
én is 5-kor keltem, mert a "dógozó nõket szógálom"! 😊

Én is néztem veszettül, mert mi a szarom az a túlbúth?! aztán megláttam, hogy nem tool, hanem toll! 😊