Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Everything that happens, happens for a reason"
Lécci írd meg és elmegyek innen.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
<#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Köszi
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Mess with the best, and die like the rest...
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp
Én leginkább szop*tónak hívom mert ha elkapnak nyomathazom megint 1-rõl, elsõkörben megint 4-ig, aztán megint elkaptak (ilíyen csk egyszer volt, a másodikat nem bírná ki a vas, nagyon sérülne)
És esetleg van olyan leirás, ami megmutogatja, hogy a HUD-on (amit verseny közben látok képernyö) melyik ikon mit jelent? Nem akarnálak már benneteket zargatni mindegyikkel egyenként (tudom, a kis lángot már áttárgyaltátok, de most spec arra sem emléxem)
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Újrainditottam, és a következöket csináltam :
- intézö indit
- speed_loaderre kattint -> insert cd 1
- mount cd1 alcohollal
- speed_loaderre kattint -> INDUL!!!!
Ezután jáccottam 2 órát, majd kiléptem, és a legrosszabbra felkészülve ismét rákattintottam a speed_loaderre, de ismét elindult!!!
Lehet, hogy megtaláltam a megoldást? Semmiféle hide, blast, blaxt, meg kutyafaasza, pusztán egy frissen inditott gép + a loader?
Ma este igy fogom próbálni, és ha kiderül, akkor talán megvan a megoldás - legalábbis a hozzám hasonlóaknak.
Bár elképzelésem sincs, hogy miért fáj az a játéknak, ha én elötte mondjuk netezek, vagy ... hoppá, filmet nézek? codec? - na nemtudom, ki kell próbálni.
Néhány kérdésem is van!
- a rendörök mikor kapnak el? Mert volt már úgy, hogy teljesen beszorultam, gyak 0-ra lassultunk mindketten, de ki tudtam tolatni.
- mi van, ha elkapnak? ugrott a verdám? vége a játéknak?
- ha mindenképpen ragaszkodok egy kocsihoz (pl a mustang), akkor hol érdemes "csitelni"? Mindenképpen újra meg újra versenyeznem kell, amig jó kártyát nem választok? Vagy el lehet menteni az állást ott a kártyaválasztó képernyön, és csak azt töltögetni vissza?
- miért nem üldöznek a rendörök kökeményen? Eddig a legnagyobb teljesitményem az volt, hogy 3 rendörautó, meg 1 olyan fekete FBI-os kergetett. De aztán simán lemaradtak, én megálltam, és cooldown. Se helikopter, se úttorlasz...
- mit lehet a rendörökkel kezdeni? Mer láttam, hogy van ilyen, hogy "ram", azaz ha eröböl nekik hajtok, de mi lehet a többi?
Néhány érdekesség :
- rendörök üldöztek, és akármerre mentem, a faszállitó teherautókról ledöltek a gerendák. hozzájuk sem értem!
- benzinkúton hajtottatok már át? <#eplus2>#eplus2>
- nagyon dúrván kijött a gép csalása megint, úgy mint UG2-ben anno. Asszem Vic ellen nyomtam, és a pálya egy pontján elnézett egy elágazást, és beronyolt egy parkolóba. Hátamögött voltam, láttam, hogy falnak megy, és innen ki nem keveredik egy hamar. A térképen szépen le is maradt, már szinte nem látszott, csak lent az alján. én vigan taposom a gázt, nyert ügyem van. Erre látom ám baze, hogy mint akit madzagon húznak, közeledik az autó a térképen! Én 250-el mentem! (egyenes szakasz) És beért baze, és mikor már a tükörben is láttam, akkor lassult le normál tempóra, és a korábbi közeledés kb tizedével megelözött. Amig nemláttam, kb 800km/h-val mehetett... <#boxer>#boxer>
De ugyanezt megjáccák amikor 4-en 5-en vagyunk, az elsö kanyarban szépen egymásnak mentek, lemaradtak mint a borravaló, azt a köv kanyarban már a seggemben voltak megint. Ha meg elém kerülnek, néha ok nélkül a fékbe taposnak, hoyg csak úgy elhúzok mellettük... AI balance rulez.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
\\__/) (O.o) ( } { )
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
low
hight
Thermaltake Overseer RX-I | ASUS P6 X58D Premium | i7 Xeon X5650 @ 4.4GHz | Raijintek Triton | HD7950 CF | 6GB Kingston HyperX Tri channel | Samsung 850 SSD 256GB | WD Green 2TB | BitFenix Recon
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
megtudja vki mondani hol lehet a pedált kombinált pedálra állítani??? mert én kormányal jatszom, és csak a gázpedal müxik, fékezni meg egy gombbal kell:\\\\\
És az ugy elég szar:\
Pls Help
Elõre is tenksz
Csööö
próbáld meg elötte, közbe, ha akkor is hiba van, nem tudom mi lehet.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
tehát seggen csúszhatsz hazafelé (csupasz picsával stb...), verda nélkül.
De buszozhatsz is 😄D Ez megalázó.
Szóval igen. 😄
Az, hogy, ha lenyomom az ellent, elnyerem a verdáját??
\"He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man.\"
miért írja ki: a win. hibát észlelt a speed.exe-ben, ezért leállt. a hibáért elnézés kér, tájékoztassam a micr....
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
Végigfutottam kb 100hsz-t, de nem találtam választ a kérdésemre.
Hogyan lehet levenni azt a effektet, hogy ne legyel olyan elmosódott, ill menüben erõteljes fényû a kocsi és más környezet? Levettem az anti aliast 0-ra, ettõl csak pixelesebbek lettek az élek, és levettem az overbright-ot (vagy vmi hasonló nevüt), de nem lett jobb.
Zavar, és láttam a képeiteken, h nektek rendes.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
steam, origin: ACE_hun