Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KáZé
na jó mégsem! ez a kocsi max tuningal roszabb mint az én golfom , ami nincs még teljesen tuningolva mert nincs meg az ultimate mindenbõl!

KáZé
de ha nyersz egy 120ezres galledo-t mint én akkor ne add el 😄 hanem tuningold azt 😄😄

BaliBoy
Annyian panaszkodnak a pénz hiányra! Itt egy tipp:
Ha nyersz egy autót el tudod adni. De még mielõtt ezt megtennéd, elõbb add el róla a különbözõ tuning cuccokat. A tuning cuccok nem számítanak bele az autó eladási árába!

Ha már írta ezt valaki, akkor bocsi!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

KáZé
tudom hogy ez a célja csak idegesít hogy ez a célja 😄😄😄!! MEg azok a dzsipeek akik neked rongyolnak elõlrõl!! azért ilyen szinten nem kellett volna beletenni a játékba a zsarukat!

jah thx😄
Bandi 18
FAQ mint már írtam a csaj melett de itt alink is FAQ

császtok!! a mp/h-t hogy tudom átálitani km/h ra???
DJ Skyline
a szöges mittoménminek ez a célja,hogy kerekeket lyukasszon!^.^

Sziasztok. Ha jól tudom akkor megjelent valami bonus dvd szerûség ehez a game-hez.
Ha ez igaz akkor honnan tudnám leszedni?

KáZé
nekem is kivan már a pöcsöm az egésszel! ezzel a kurva rendõrös üldözéssel, hogy nem birom megcsinálna a 7edik embernél a milestont, mert mikor végre megvan akkor nem tudom lerázni ezeket e gennyes szarokat!! meg az a busted is olyan rohadt gyorsan tölt be hogy csak na!! a rohadt szöges mittoménmi mindig kiszúrja a kereket!! a versenyekkel 10 perc alatt kész vagyok és ilyen köcsög jardokkal kell szarakodnom!! de látom nem vagyok egyedül!

Falconer
Elegem van. Már du 3óra ota szarozok azzal, hogy megcsináljam a 5. milestont annak a niggernek (ö a negyedik a listán), végre megvan, majdnem leráztam a zsarukat is, erre a win benyög vmi hibaüzenetet és kilép<#falbav><#falbav><#violent>

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Azt tudtam, hogy jó vagyok, de hogy ennyire! 😄

RelakSfromhome
Ha nem tudsz egy keresõt használni, ami egy sorból, és egy bombból áll, akkor olvasd csak át az egész topikot...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

streeter
Van valami cheat vagy tréner ami kikapcsolja a szarukat???

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Nem3sis
egész az 5ik parasztog nem volt gondom ezzel a játékkal. aztán már annyira durván csal a gép hogy el is ment a kedvem tõle.. carriren kivûl lehet vhogy freeride módban menni? ea meg b@ssza teherbe az @nyját a catch-upos fossal..

Minden csak nézőpont kérdése.

reménytelen
Ezt mi okozza? Nekem eddig egyszer volt ilyen...
DJ Skyline
medium?

littleNorbi
ajánlott

CaviaR
Maximum? <#idiota>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

littleNorbi
Mi a játék gépigénye minimum maximum?

Akinek kell annak itt van a mentésem:
Pontius
4 autó: Cayman S, Gallardo, Ford GT, Mclaren
az összes autó maxi tuningos!! + (asszem) 250K pínz
A mentésben a játék szinte teljsen kész van, csak Razort kell lenyomni...
(Razor feltételei teljesen kész vannak, szóval lehet menni Razor ellen)

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

A zenéket hol lehet letölteni?
nem volt kedvem elõrõl kezdeni (elég csúnya vírust, trójaikat szedtem be)

\\__/) (O.o) ( } { )

DannyL
Csúcsrahúzva szerintetek melyik a legvadabb gép? Gyorsulást, végsebességet és irányíthatóságot is beleszámitva persze.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Köszi.
Carlos
Nem. Értelemszerûen. Csak custom versenyen tudok õket használni.

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hogy amit csináltam autót a My Cars-ba azzal hogyan tudok menni a Carryer modban?<#confused><#vigyor5>
Carlos
Egy újabb egyszerû ember!
Kábé 5cm magas, 15-20 cm hosszú és 2-3 mm vastag ram jó lesz hozzá.

Þór vígi þessi rúnar

Gyá-he Most-hoz mekkora Ram kell?
Carlos
De lúzer...
Tarhál egy save-game-et, aztán meg a salyátjává akarja tenni...
De rossz!
<#ejnye1> <#levele> <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Jagi
<#vigyor>

Nem, de ha mégegyszer beirod küldök mást.
Hi.Nem tud valaki küldeni egy olyan savet ami a black list 4. szereplõje után van?
át lehet valahogy nevezni a mentést?

\\__/) (O.o) ( } { )

Nincs Honda egyikben sem.
Jagi
Lényegesen kevés japán verda van benne, ha igazad van csak örülni lehet neki. 😄

Nem ugy értettem ti........
Hogy a Full dvd-s úgy van tele autóval hogy (HONDA, NISSAN) meg ilyenek amik kimaradtak a cd-sbõl, de ezt is csak hallottam, ha valaki nem tud valamit nem kell egybõl lenézni!!!<#mf1>

MSI GX600PX-214hu Notebook

Jagi
Full trafic - rushhour edition 😄

Fulldvd-s verzió tényleg televan autókkal. Annyira, hogy menni sem tudsz tõlük a pályán. <#shakehead>
MikX
te írtad, hogy az tele van autóval, akkor a cd-s meg biciklivel!😄D
Hogy lehet ilyet írni?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Marha vicces volt!

MikX
a cd-s ben nincsenek autók, abban biciklik vannak 😄DD

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Hi.Nem tud valaki küldeni egy olyan savet ami a black list 4. szereplõje után van?
TSÁÓ.
Én 99%-nál vagyok. Semmi feleadat nincs már a Career-ben. Valaki Help??
Amugy a Full Dvd-s és a 4cd-s közt mia különbség? Úgy hallottam hogy a full dvd-s verzió teli van autóval. Ez igaz????

Buba007
csak akkor lesz 100%-os a játékom, hogyha minden MileStone Events-et(zsarus küldetést) is megcsinálok, vagy amikor már Challenge Rival van, akkor mehetek legyõzni a Blacklistet?!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

nem tudna vki egy 75% körüli elmentést adni??
nagyon kéne

\\__/) (O.o) ( } { )

streeter
Ha valakinek van cheat-je akkor az privátbe legyen oly szíves elküldeni.
Kössz

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Johnny23
nemtom ti hogy vagytok vele de ez a "idõ után beszaggatás" kurvára idegesítõ...hogy a péloba lehet vmit ilyen szarul megírni,vagy ha már ez van adnánqak má ki vmi patch-et,mert vmi eszméletlen idegesítõ !!!!!!<#boxer><#gonosz2>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Buba007
join Quakenet IRC #nfsmostwanted.hu !!!

Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu

jax
<#worship><#worship><#worship>

Ennyit kértem, el is húzok. Csá és mégegyszer köszi.

broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer