Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nyersz egy autót el tudod adni. De még mielõtt ezt megtennéd, elõbb add el róla a különbözõ tuning cuccokat. A tuning cuccok nem számítanak bele az autó eladási árába!
Ha már írta ezt valaki, akkor bocsi!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ha ez igaz akkor honnan tudnám leszedni?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
Minden csak nézőpont kérdése.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
Pontius
4 autó: Cayman S, Gallardo, Ford GT, Mclaren
az összes autó maxi tuningos!! + (asszem) 250K pínz
A mentésben a játék szinte teljsen kész van, csak Razort kell lenyomni...
(Razor feltételei teljesen kész vannak, szóval lehet menni Razor ellen)
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
\\__/) (O.o) ( } { )
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Az lenne a kérdésem hogy amit csináltam autót a My Cars-ba azzal hogyan tudok menni a Carryer modban?<#confused>#confused><#vigyor5>#vigyor5>
Kábé 5cm magas, 15-20 cm hosszú és 2-3 mm vastag ram jó lesz hozzá.
Þór vígi þessi rúnar
Tarhál egy save-game-et, aztán meg a salyátjává akarja tenni...
De rossz!
<#ejnye1>#ejnye1> <#levele>#levele> <#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
\\__/) (O.o) ( } { )
Hogy a Full dvd-s úgy van tele autóval hogy (HONDA, NISSAN) meg ilyenek amik kimaradtak a cd-sbõl, de ezt is csak hallottam, ha valaki nem tud valamit nem kell egybõl lenézni!!!<#mf1>#mf1>
MSI GX600PX-214hu Notebook
Hogy lehet ilyet írni?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Én 99%-nál vagyok. Semmi feleadat nincs már a Career-ben. Valaki Help??
Amugy a Full Dvd-s és a 4cd-s közt mia különbség? Úgy hallottam hogy a full dvd-s verzió teli van autóval. Ez igaz????
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu
nagyon kéne
\\__/) (O.o) ( } { )
Kössz
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Mert megérdemled!!! Power is nothing without control. http://nfsmwonline.uw.hu