Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretném tudni a piros zászlós helyen ahol versenyezni kell...mit kell csinálni..mert nekem lefullad a motor..!😞(
váltanom kell kézzel...?
de melyik gombbal..?
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
kapható!
Azt szeretném megkérdezni, hogy boltban kapható-e a játék?vagy ha nem akkor mikortól lesz??nagyon fontos lenne, mert ajándék lesz...
elõre is köszi!!!
Üdv
Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.
Játék indítása után kiválaszthatod melyik mentést akarod.
ill. különbözõ feladatokat kell megcsinálni
SZÓJLER!!!
Viszont jól láom, hogy ennek a Razor gyereknek nincs egy rendes verdája, ezért a miénket használja ellenünk? 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
amúgy tényleg "szar" autót kapott!😄DD
REAL MADRID
ha valaki megszerezte a bónusz dvd-d a core x videót ajánlom figyelmébe. Egy rohadt porsét nem tud egy zászlóaljnyi rendõr elkapni 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
REAL MADRID
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
minden egység üldözze a srácot
mindegyik?
MINDEGGGGYIK!!!!!
jó-e?😄D
vagy valahogy így
Ezen lefeküdtem:
SPOILER!!!
"Niggah zsaru: I want every single unit after the guy!
Zsau csaj: Everyone?!
NZS: EVERYOOOONE!!!"
<#idiota>#idiota>
Ez durva volt.23 percig üldöztek a szemetek 4-es fokozaton,hogy megcsinálhassam a milestones-t.42 összetört rendörauto,12 áttört utzár,7 kikerült spiketrap...szörnyü volt...föleg ha elkaptak volna..<#mf1>#mf1>
REAL MADRID
szal...
lesz ott egy híd...na arra annyival menj rá amennyire csak tudsz,mert az építés alatt áll,szóval ha rámész 100-al,akkor leesel a rákba,és kezdheted elõrõl...tehát érdemes full gáz,és nitró végig,aztán élvezd az animációt,meg a stáblistát!😄DD
amúgy meg nem volt nálam hiba
Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)
lenne egy kérdésem
Earlt nehéz lenyomni???
_______
na megyek vissza tuningolni a Lanceremet. Nem akarok unalmas lenni, de egyszerûen nem tudom mirõl nem volt még szó a játékkal kapcsolatban.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak