Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok😊

szeretném tudni a piros zászlós helyen ahol versenyezni kell...mit kell csinálni..mert nekem lefullad a motor..!😞(
váltanom kell kézzel...?
de melyik gombbal..?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

MÛKÖDIK VALAKINEK A LANOS MEGOLDÁS BÁRMILYEN PROGRAMMAL, NETEN KERESZTÜL? MERT NEKEM BASZIK ELINDULNI.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Speedbreaker
ez vmi cheat? 😄

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

DJ Skyline
szia!
kapható!

SZIASZTOK!
Azt szeretném megkérdezni, hogy boltban kapható-e a játék?vagy ha nem akkor mikortól lesz??nagyon fontos lenne, mert ajándék lesz...
elõre is köszi!!!
Üdv
FOXX supreme
ja kössz!

Aki vadállatot csinál magából, megszabadul az emberi lét fájdalmától.

DJ Skyline
de...amikor carrierben rámész a black listre akkor a már megvert black list tagokhoz visszatudsz menni (föl le nyilak),és az el nem kezdett vesrenyeket eltudod indítani onnan...

FOXX supreme
mertmár nincs verseny....

FOXX supreme
87 % nál tartok, hogy megvertem Razort, és megmenekültem. Nem lehet 100%-ra feljavítani a 87-et?

Ha külön mappába rakod akkor nem.
Játék indítása után kiválaszthatod melyik mentést akarod.

skacok ha letöltök egy mentést akkor felülírja az enyémet??? help elõre is THX

FOXX supreme
Oké semmi gond, átugrasztott!!!!! nemtudom mért, egyszerûen kilépett magától...na mindegy a fõ hogy megvan....

Az jó! <#idiota> Azt még nem is próbáltam, csak karrierben játszottam.
DJ Skyline
challange seriesben annyit menekülsz a rendõrök elõl amennyit akarsz!😊
ill. különbözõ feladatokat kell megcsinálni

A carrier módon kívül nem lehet free roamban rendõrõs üldözésest játszani? Amúgy a custom race módban sose jönnek a rendõrök, csak a karrierben?
DJ Skyline
ja nem tudom hova lett a Fordja,amivel a játék elején osztotta az észt!😄

RelakSfromhome
õõõ.... ez szvsz már nincs a DVD-n 😊 Majd ha eljutok addit a játékban.

SZÓJLER!!!
Viszont jól láom, hogy ennek a Razor gyereknek nincs egy rendes verdája, ezért a miénket használja ellenünk? 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
igen az arc mimikája elég furcsa mikor a rendõr buxa elfut a verdához az EVERYONE után!😄D
amúgy tényleg "szar" autót kapott!😄DD

DJ Skyline
NEM TUDJUK!!!! Másra már nem tudok gondolni,csak erre:
Codec milyen van fent?

plz?

REAL MADRID

RelakSfromhome
Szerintem is, de kicsit felkaphatja a niggah a végére a vizet 😊 Meg jó verdát kap 😄

ha valaki megszerezte a bónusz dvd-d a core x videót ajánlom figyelmébe. Egy rohadt porsét nem tud egy zászlóaljnyi rendõr elkapni 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

mondanátok 1 oldalt ahol le van írva milyen autók vannak a játékban?

REAL MADRID

FOXX supreme
KÖSZÖNÖM HOGY VISSZAÍRTOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SEGÍTSETEK MÁR!!!!!!!!!!!! A Legvégén kilép!

DJ Skyline
LA Rush...elvileg tuningolós lesz,de hogy mennyire ütõs azt nem tudom
topikja
másról nem tudok

SZilaJMaGGoT
Nem tudtok valami nagyon ütõs autótuning+drift+streetracing játékról ami a jövõben meg fog jelenni PC-re??? Csak ne nfs legyen lécc............

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

DJ Skyline
nos az én fordításomban:
minden egység üldözze a srácot
mindegyik?
MINDEGGGGYIK!!!!!
jó-e?😄D
vagy valahogy így

macleod2005
Sikerült valalkinek játszani lanba azzal a git nevü progival?

RelakSfromhome
megnéztem a BE bónusz dvd-jét.
Ezen lefeküdtem:
SPOILER!!!

"Niggah zsaru: I want every single unit after the guy!
Zsau csaj: Everyone?!
NZS: EVERYOOOONE!!!"
<#idiota>

Csá.
Ez durva volt.23 percig üldöztek a szemetek 4-es fokozaton,hogy megcsinálhassam a milestones-t.42 összetört rendörauto,12 áttört utzár,7 kikerült spiketrap...szörnyü volt...föleg ha elkaptak volna..<#mf1>
FOXX supreme
VALAKINEK VOLT UGYANILYEN?????????????????????????????????????????????????????VALAKI SEGÍTSEN MÁR.....KÖNYÖRGÖK!!!!!!!!!!!!!!!!

FOXX supreme
tudom és amikor a hid tetején vagyok hogy már majdnem elhaggya a kocsi a földet, kilép!!!!!! a kurva annyát!!!!!

mondanátok 1 oldalt ahol le van írva milyen autók vannak a játékban?

REAL MADRID

DJ Skyline
nekem nem volt ilyen...végigmentem hepi end aztán annyi...amúgy lelövöm a poént szal akit nem érdekel nem vitte végig az innentõl menjen ki a szobából,kapcsoljon át más TV adóra,csukja be a szemét,fülét:!DDDDDDDDDDDDDDDD
szal...
lesz ott egy híd...na arra annyival menj rá amennyire csak tudsz,mert az építés alatt áll,szóval ha rámész 100-al,akkor leesel a rákba,és kezdheted elõrõl...tehát érdemes full gáz,és nitró végig,aztán élvezd az animációt,meg a stáblistát!😄DD
amúgy meg nem volt nálam hiba

FOXX supreme
Tudom!!! de egyszerûen kilép, hibás vagy mi ???? másnak nem voilt iylen????????????Segítsetek.........megõrülök pont a legeslegvégén!!!!

DJ Skyline
pedig azon az úton kell végigmenni,nincs más választás

FOXX supreme
és amikor visszamegyek a játékba, elõlrõl van az egész üldözés....

FOXX supreme
Emberek nagy baj van nálam..........amikor már elvettem Razortól a BMW-t, akkor menekülök, és egy idõ után van egy pont a térképen, oda kell menni, de amikor bemegyek arra az útra, egyszerûen kilép a játékból!!!!!!!! aki végigvitte, vagy aki tud valamit könyörgök segítsen!!!! nem bírom így végigvinni a játékot, és az a legidegesítõbb hogy pont a legvégén az egésznek!!!!!!!!!!!! PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!

tigeroo
200 uj üzenet baaaaaMMMmmm
DAVE23
CSAK NÁLAM TÜNT EL A BANNER?

Raidmax Smilodon,Intel Core 2 Duo 2.93GHz, 2x2GB DDR3 1333Mhz(O.C.)

és a 10. blacklist helyen vaok

szerintetek milyen autót vegyek 82.500-ból me nem tom hogy melyik jó ugyhogy a ti segítségeteket kérem mer nektek beztos hogy több a tapasztalat

tegnap 28 perc 57 mp-ig üldöztek a jagellók de asztán megszöktem mer elegem volt de elõnyöm lett me 1.987.056 a bounty-m

sztok!!!
lenne egy kérdésem
Earlt nehéz lenyomni???

ez nem chat, már leírtuk neked.
_______

na megyek vissza tuningolni a Lanceremet. Nem akarok unalmas lenni, de egyszerûen nem tudom mirõl nem volt még szó a játékkal kapcsolatban.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

na mi a pálya
csá

az nem gallardo inkább? 😊

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

<#idiota><#fogmosas>

Frank99
olvass vissza, vagy használd a keresõt....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

LeBronjózska
szevasztok

tudnátok nekem egy cd kódot adni(privátban)
köszi