Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 gondom van.Az egyik hogy minden verseny után kilép a windowsba.
A msik a kormány.Nem tudom a gázt beállítani az Y tengelyre(remélem jól írom.)A féket elfogadja)
Kösz a válaszokat.
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
http://www.panoramio.com/user/518310
http://www.panoramio.com/user/518310
Milyen tört verziók léteznek?
Létezik még ez a verzió is: Need For Speed Most Wanted (c) EA Games *CloneDVD*
CUKI CuKI VIK
NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/
na ezt holnap megnézem... (ma) thx.
Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!
Én speciel épp a lexust nyertem el, de a golfom, amivel indultam már spécibb.
Viszont akkor ha jólértem, kocsit csak elnyerni lehet careerben, vásárolni nem? <#nemtudom>#nemtudom>
Scorpeeon : végül hogy sikerült?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Na gondoltam innentõl azzal kenem, ráraktam a lehetséges tunningokat, aztán el keztem versenyezni, itt már elég szorosak letek a versenyek de azért tudtam nyerni.
De egy hirtelen felindulásból, vissza tértem az alap semmi tuning chevroltemhez, s érdekes mód azon a pályan ahol az elõbb még javába szorongattak, az elejétõl az eléreálltam, s senkitõl sem zavartatva gyüztem, ugy hogy sikerült 2x is a forgalommal ütköznöm, de még akkor se értek utól, s nyoma se volt a hajrába a cél elõtt, a varázslatos felzárkózásunak.
Elég érdkes, pláne hogy a golfnak már alpból jobbak az értékei, nem hogy tunnungolva.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
(ha nem jelenne meg: beakadt
Aztán bementem az optionsba, átváltottam 1024-re, majd vissza 1280ra, és helyrejött. Nyomtam is gyorsan egy futamot. Remélem nem a videókártyám, mert szerdán vettem...
Apropó! A Select Car menüpontban mostmár engedett más autókat is! Beválasztottam egy Mustangot, szépen fel is spéciztem, de a career-ben továbbra is csak a VW GTI-m van, meg a lexus, amit elnyertem. Hogy tudom a mustangommal folytatni a játékot?
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
amúgy télleg van PSP-re is, de az már tennapelõtt kijött!
de ez TV rip:
Rls.Date.....: 11/25/2005
Genre........: Special
Series.......: TV Special
Res..........: 512x384
FPS..........: 29.97
Region.......: NTSC
Viszont úgy 15 perc után megakadt a játék egy 10 mp-re (hang is ismételgetett, mint egy kiakadt lemez), már majdnem a reset után nyúltam, mikor újra elindult, de összevissza firkálta a képet! Nagyon szaggatott, 10-12 fps-el, és keresztbe húzott ilyen hatalmas szines háromszögeket. (mintha túl lenne hajtva a kártyám, de nincs, mert alapon van, 500/1000 Mhz - 6600gt)
Aztán bementem a video optionsba, váltottam felbontást 1024-re, majd vissza 1280-ra, és megint jó lett. Mitöl lehetett ez? Nálatok volt ilyen? (ja, a videókártya hömérséklete 38 fok volt - kijelzi a rivatuner a sarokba)
Egy kis segítség kellene. Radeon 9550 videokártyám van, és az a bajom, hogy játék közben néha akadozik a kép. Már letöltöttem a Catalys 5.11-et, de semmit sem javult a helyzet. Mi a teendõ?
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"