Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
2 gondom van.Az egyik hogy minden verseny után kilép a windowsba.
A msik a kormány.Nem tudom a gázt beállítani az Y tengelyre(remélem jól írom.)A féket elfogadja)
Kösz a válaszokat.
The FlashBack
Lockheed
Nekem is van amikor nem indul el egybõl... Próbálkozz! Restore, majd ismét hide. Mountold be megint, egyszer csak jó lesz... Nekem is szokott ilyet, de nemtart sokáig!

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Fejes021
F.A.Q. F.A.Q. F.A.Q. F.A.Q. F.A.Q. F.A.Q.<#szomoru2><#nezze><#nezze>

http://www.panoramio.com/user/518310

HELP,HELP,HELP

<#nevetes1>

ezt irja:please insert the correct DVD-rom,select OK and restart application

mert crackom nincs

azt mondja,hogy kérem a dvd lemezt.akkor mit csinályak

Fejes021
ehhez nem új drivert kell tölteni, hanem egy új videókártyát tölcs le<#idiota><#idiota><#ravasz1>

http://www.panoramio.com/user/518310

hali!kéne crack ehez:Need.For.Speed.Most.Wanted.CloneDVD-MiRROR!help

nfstuning
Kiegészítés a FAq-ba:

Milyen tört verziók léteznek?

Létezik még ez a verzió is: Need For Speed Most Wanted (c) EA Games *CloneDVD*

CUKI CuKI VIK

I.C.ram
Menj ki az utcára ülj be a Ladádba, és mutasd meg ezeknek a szarmajom yardoknak, hogy ki az úr a városban...
És csak készül a honlap... csak készül! Túl a 2000. látogatón!

NFS Most Wanted X - Ahol az NFS MW szálak összefutnak... http://kalakalap.hu/mostwantedx/

Andie
<#wow1>
na ezt holnap megnézem... (ma) thx.

Don\'t be afraid of the Dark... Be afraid of what it hides!

Lockheed
Lehet venni... A kék ház ikon jelzi a térképen.

thx

Andie
Nem minden csókának nyered el a kocsiját. Ha legyözöd, választhatsz 2 kártyát. 3 joker, és 3 fix kártyából. A 3 joker rejthet pénzt, spéci tuningokat, vagy az épp legyözött ellenfeled verdáját.
Én speciel épp a lexust nyertem el, de a golfom, amivel indultam már spécibb.

Viszont akkor ha jólértem, kocsit csak elnyerni lehet careerben, vásárolni nem? <#nemtudom>

Scorpeeon : végül hogy sikerült?

Hali! Én még elég az elején járok, csak 2 csókát vertem emg. A Golfosat legyõztem, enyém lett az autója. A Lexusos csókát is kiiktattam, de nem kaptam meg a kocsit. Miért? Ez normális? thx

Lockheed
Pffff... 😊) Neeeem, csak eddig, pörgettem a versenyeket amennyire tudtam, megcsináltam mindent mindig, nemcsaltam, arra mentem, hogy végigvigyem. Most viszont szeretném úgy végigtplni, hogy ne kelljen erre-arra spórolni, várni, hogy ez meg az unlockolva legyen(nem az autókra gondolok), hanem az éppen elérhetõ kocsit minig maxra tudjam tuningolni... Szóval egy ilyen all parts unlocked cheat kellene.

scorpeeon
nah, végre kikerültem az idegbajból és porba aláztam a g*ci zsarukat! huhh 😄 és elnyertem egy fulltuningos Gallardot 😄 ez már KOCSI 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

ati2002
Mér, eddig vérre ment?<#vigyor3>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Lockheed
Sziasztok... Nna az elõbb végigvittem... 😊))) Huhhhh végre! Azt szeretném megkérdezni, hogy nincs e hozzá valami trainer vagy cheat ami feloldja a lezárt tuningokat, alkatrészeket. Mert akkor elkezdeném mégegyszer, ostmár puszta szórakozásból!!! 😊 THX!

Hali mindenki ... Van a Wantedhez is magyarosítás ? Vagy csak az NFSU 2 höz ?

www.totalwarmagyaritasok.webtelek.hu

RelakSfromhome
A galériámban vannak új képek! Tesség megnézegetni 😉

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Csak a career módban szerzett (vásárolt) gépeidet használhatod a career módban!

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Érdekes egy játék. szerintem ha nem lennek a zsarus részek( bár lehet, hogy ott is csal a gép), szinte alap kocsival is végig lehetne nyomni az egészet? Elkeztem játszani, az alap chevit váéasztottam kezdésnél...simán nyertem a futamokat, az elsõ csókától elnyertem a tununnig golfját.
Na gondoltam innentõl azzal kenem, ráraktam a lehetséges tunningokat, aztán el keztem versenyezni, itt már elég szorosak letek a versenyek de azért tudtam nyerni.
De egy hirtelen felindulásból, vissza tértem az alap semmi tuning chevroltemhez, s érdekes mód azon a pályan ahol az elõbb még javába szorongattak, az elejétõl az eléreálltam, s senkitõl sem zavartatva gyüztem, ugy hogy sikerült 2x is a forgalommal ütköznöm, de még akkor se értek utól, s nyoma se volt a hajrába a cél elõtt, a varázslatos felzárkózásunak.
Elég érdkes, pláne hogy a golfnak már alpból jobbak az értékei, nem hogy tunnungolva.
Evogordon

DJ Skyline
most jó-e a banner?

Sanyix
Nekem ehhez 1,5 nap is elég volt 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

hali!kéne crack ehez:Need.For.Speed.Most.Wanted.CloneDVD-MiRROR!help

Andie
Nekem ilyen lett most is:

(ha nem jelenne meg: beakadt

Aztán bementem az optionsba, átváltottam 1024-re, majd vissza 1280ra, és helyrejött. Nyomtam is gyorsan egy futamot. Remélem nem a videókártyám, mert szerdán vettem...

Apropó! A Select Car menüpontban mostmár engedett más autókat is! Beválasztottam egy Mustangot, szépen fel is spéciztem, de a career-ben továbbra is csak a VW GTI-m van, meg a lexus, amit elnyertem. Hogy tudom a mustangommal folytatni a játékot?

scorpeeon
még szerencse hogy idõben befejeztem, ha még 10 percig játszom, valószínüleg mehettem volna utána új billentyûzetet venni

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
hát, nem sok játék b*szta fel olyan szinten az agyamat ahogy a legutóbb ez a játék tette... eddig minden pályát, minden üldözést elsõre megcsináltam, nagyon ritkán kellett másodszor-harmadszor megpróbálnom. most annyi lett volna a feladat hogy össze 22 zsarukocsit meg kell sebesíteni, 7 percig kibírni a körözést aztán lelépni. 2 rohadt órán keresztül próbáltam, hiába! 2 órát csesztem el vele teljesen eredménytelenül! túlzás nélkül legalább 20szor megpróbáltam. volt hogy úgy kaptak el hogy éppen indultam el tõlük, a busted csík meg ment tovább mintha 1helyben állnék, volt hogy az úti akadályba mentem bele ami után lehetetlen életben maradni, volt hogy láthatatlan falba mentem bele, úgy kaptzak el, volt hogy megcsináltam a 22 zsaru kocsit, 7 percig életben maradtam, innentõl kb 10 percen át akartam lelécelni, és nem ment, minde3n sarkon volt zsarú, soha nem fogytak el. a legutóbb meg megvolt a 22 zsaru, és 6perc 59 másodpercnél (!) lett cooldown, ekkor visszamentem hogy az az 1 rohadt másodperc legyen, erre 10 másodperc sem telik el és megint rajtam vannak 20an az agyatlan barmok, akiket lehetetlen gyorsasággal leelõzni, mert mintha 1 kötéllel húznám õket, sosem maradnak le, csak az akadályoknál, cseles kanyargsoknál... Nem sok játék képes így felb*szni az ember agyát de ennek sikerült! Most rá se tudok nézni az ikonjára se a játéknak, úgy kivagyok tõle! ÁÁÁÁÁÁ

DJ Skyline
látom nem mûködik a banner...

asfa
ja nem para akinek tetszik az játszik vele akinek nem az meg nem hát ennyi

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Evogordon
Fúú most egy elég nehéz versenynél tartok. 4. helyért megyek és van egy 4 körös nagyon hosszú pálya amin van 2 lambo és nagyon nehéz fõleg hogy kormánnyal játszok manuál váltóval 😄

DJ Skyline
nem baj!😊

12346
mitõl lenne elõrébb? nem egy maradandó játék😊

asfa
ja lehet

Bandi 18
azért mert mindeki végigvitte 4 nap alatt vagy felidegesítette és rájött hogy egy határ shit<#levele>

asfa
pont ez néztem én is kihalt he bazz

Atkamon
hú! hogy lehet hogy a 4. helyen van a topik?

macleod2005
Nekem is elõfordult már ilyen nem tudom mi okozhatja de nálam ha beakad nem rajzol be ilyen foltokat a képernyõre(egyetlen egyszer történt meg) pedig nekem huzva van a 6600gt-m.Nálam már az nfsu2 is csinált egyszer kétszer de nem foglalkoztam vele különösen mert mindig helyre jött és játszottam tovább😄

mucsácsó
nono, ez TV rip, némmeg NFO-ját is 😄
amúgy télleg van PSP-re is, de az már tennapelõtt kijött!
de ez TV rip:
Rls.Date.....: 11/25/2005
Genre........: Special
Series.......: TV Special
Res..........: 512x384
FPS..........: 29.97
Region.......: NTSC
Andie
Na, müködik a módszerem. Hazaértem, gép bekapcs, image mount, loader indit, és szépen indul a game. Jáccottam is egy sort.
Viszont úgy 15 perc után megakadt a játék egy 10 mp-re (hang is ismételgetett, mint egy kiakadt lemez), már majdnem a reset után nyúltam, mikor újra elindult, de összevissza firkálta a képet! Nagyon szaggatott, 10-12 fps-el, és keresztbe húzott ilyen hatalmas szines háromszögeket. (mintha túl lenne hajtva a kártyám, de nincs, mert alapon van, 500/1000 Mhz - 6600gt)
Aztán bementem a video optionsba, váltottam felbontást 1024-re, majd vissza 1280-ra, és megint jó lett. Mitöl lehetett ez? Nálatok volt ilyen? (ja, a videókártya hömérséklete 38 fok volt - kijelzi a rivatuner a sarokba)

CSOCSO
szvsz PSP re NFS MW
mucsácsó
lolmilyez:

TV-Rips Need For Speed Most Wanted *XViD* *DSRip*-UMD

😄DD
trackmaniac
Hali!

Egy kis segítség kellene. Radeon 9550 videokártyám van, és az a bajom, hogy játék közben néha akadozik a kép. Már letöltöttem a Catalys 5.11-et, de semmit sem javult a helyzet. Mi a teendõ?

\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"

zoli80
shift😊