Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Elég ha innen leszedsz egy jó törést. pl.:
# NFS: Most Wanted v1.3
vagy ha itt ninca gugli oszt beírod h :virtual cd hide
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
és mi a program neve ami elrejti?
xp-jó ha van...
kell egy olyan prog aminek koponya az ikonja.......
( ennél 1szerûbben nemtom leírni.....)
az a gondom hgy amikor meg akarom crackelni a játékot el se indul és ki írja hiba üzenet! Légyszi segítsetek hogy lehetne feltörni!
Köszi
Vki megdobna egy hamachi névvel és egy pass-al a Most Wanted-hoz.
KÖSzI!
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
KÖSzI!
KÖSzI!
nekem egy olyan hülye kérdésem lenne hogy , újra kelett installálom a programot de nem ugyan oda telepítettem hanem egy másik winchire. Át lehet valahogy menteni az elõzõ állásomat az új installbe? Jó lenne mert már második vagyok, és nem akarnám újra kezdeni!!!!!!!!!!
Elõre is kösz mindenkinek a segítség.
Hol lehet letölteni ezt a játékot?
Írjatok oldalt ahonnan le lehet tölteni autókat.
ha valaki akar játszani az is jelezze
☆[̲̅M̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅a̲̅]☆ ░░▓█sk8 rUllZ█▓▒░░
Én is tettem fel 100% Save-t, mert így beadta az összes kocsit, de ezzel én nem csalok.
Pörög az oldalán a kocsi és még 360 fokos fordulatot is vesz az oldalán miközben megy elõre csaló és nekem ütközik oldalról.
Nem értem mi szükség van ezekre. <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#conf>#conf><#conf>#conf><#duhos2>#duhos2>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Ma meg is vettem és megérte a 4 rugót. Kurva jó versenyek vannak csak még nem kaptam meg az összes autót, mivel a Black List-et végig kéne csinálnom.
Különben a játék (Warez) már megvan mióta megjelent, de még nem is csináltam végig. Na majd most.<#boxer>#boxer>
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
az lenne a kérdésem hogy ATI Radeon 9250 jó a Most Wantedhoz?
(gép adata:2,80Hz,512mb ram,ATI Radeon 9250)
THX a választ
<#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU2 Nick:Dawe2 NFS World Nick: DAWEHUN
Hogyan játszottad ki?
Várok minden jelentkezõt, aki szeretne versenyezni velem a neten.
A HAMACHIBAN lesz a verseny!!! A továbbiakat megbeszéljük MSN-en: [email protected]
Jó ha olyanok jönnek versenyre,akik értenek az MostWanted-Hamachihoz!!!!
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
szegény IMPERATOR...lol
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):
TDU:[HUN]dudutech
(elnyertem #2 Bull -tól XD)
Egyébként ha spórolnánk Razor-ig simán kijönne 1 milla!
azon meg vennék 1 Murciélago-t, meg 1 Mustang GT!!!!
TDU:[HUN]dudutech
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
vagy majd razor-nál 2 Mark-ot lehet választani és ott tudnám megkapni a BMW-t ha jól választok?