Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah igen...és azzal hogy lehet kamerázni ?? segíts kérlek..
IMYke2.0.0.0
Létezik egy Camera Hack a játékhoz: NFS:MW Camera Hack v1.0
"Allows you to make camera adjustments (v1.2 , v1.3 and Demo only)"

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sziasztok segitségkéne hogyan tudok neten játszani segitsen valaki legyen szives!msn:[email protected]
ja meg még lenne olyan kérdésem..lattam olyat a youtube.on h a mw-el jatszott a gyerek de nem kameraval kameraztak hanem vmi massal..a jaték csak azt nem tom hogy..talaltam egy olyat h esemény vissza jatszo kamera..ezt hogy lehet visszanézni vagy hogy muxik ?
jah és én csak 15xre vittem ki a bmw-vel amikor kergettek de 32-re nektek nem sikerül..juuuujjj..
Black Edition patch nekem se sikerült..de meg csinaltam ahogy .:i2k:. is mondta.
kül. a carbon egy nagy határ szar..kül 1.5 évet dolgoztak rajta..az autokat jol kidolgozták benne de aztan a tobbi nem olyan jo mint az mw-ben..amikor még a régi gépem volt, Ati Radeon 9000 amd 2.5 1024mb ram akkor fél jo grafikán egy picit fagyott az mw..aztan felraktam a Carbon-t felraktam full-ra mindent és nem fagyott :D na innét is latszik h ratyi..1 hét alatt kivittem ugy h mindennap jatszottam 10-20 percet..de ma erosebb gépem van és most ujra mw-zek..me ez egy isten jatek :) és ugy latom van egy csomo extra amiota nem voltam mw forumban :)
hy..láttam az elõzõ képek alapján egy zöld bmw-t..azt hogy csináltátok ? elmagyaráznátok mert a bmw-vel nem lehet semmit sem kezdeni..help és magyarázzátok el nekem ook ? kössz..
IMYke2.0.0.0
1. Látványos változás nem fog történni - az új, BE-s autókat csak a Karrier teljesítése után elõtte pedig minden MÁS versenyben kaphatod meg.

2. Nincs ilyen Patch - hardcore programozó kellene hozzá

3. Nincs túl sok jelentõségük - sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És milyen az a 2 + autó a black edition-höz?
Hali <#help>
Lenne néhány kérdésem:
1. Letöltöttem egy patchet, ami elvileg Black Edititon-né változtatná a sima játékot. Egy "INGAMEC.BUN" fájlt kellet a Global mappába másolni. Elindítottam és nem történt változás(pl.:még mindíg "csak" 32 kocsi van a játékban) Ötlet?
2. Van valami hack, patch, akármi az ellenfelek(+Cross)kocsiainak idegesítõ kibillenthetetlenségének kiküszöbölésére?
3. A látványtuning cuccoknak-a légterelõk kivételével-van valami befolyása a teljesítményre? Pl.: ha 18" felni helyett 20"-at rakok a Golf GTI-re akkor gyorsabb lesz, stb.
Szevasztok! Nem tudom hogy írták-e már korábban de amikor az elsõ verseny megy a játékban a verseny végén kiírja a ranglistát az én nevemmel és az ellenfél nevével aztán entert nyomok és kilép a játék nem tudjátok mi a probléma?

Supersix
De én szeretek trükközni :D amúgy lehet az lesz

IMYke2.0.0.0
A NFS:MW játék már 2.990 Ft-ért megvehetõ - s akkor már nem kell semmiféle trükközés...

Supersix
Sziasztok!Szeretnénk becsatlakozni egy hamacsi mokára valakihez ha lehet de lehet hogy valamit még be kellene állítani elõttem mert probáltuk össze hozni de egy idõ után kiírta hogy connection lost?!Kell accountot regelni Lanhoz is?Valaki Pls Help pirive is mehet ha trükkös!Thx

okok!

de sikerült! Isten király vagyok! :)))
IMYke2.0.0.0
Még egyszer leírom:
A játék során - tehát, míg eljutsz a játék végéig! - érdemes jól megtanulni a város úthálózatát, azokat a részeket, ahol le lehet rázni az üldözõket!
Nem nehéz.
Csak sokan - és lehet, hogy Te is - egyszerûen végigszáguldanak a versenyeken és képletesen az egész játékon, és pont a lényeget hagyják ki...
A MW-nek épp ezek a trükközések a lényege, szerintem.

S I K E R Ü L T!

És igen, azért nem ment mert ennek a BMW-nek nagyon car az irányíthatósága.... :( elmentem boltba. nem adott semmi tuningot csak látványt.... :(
hát ezekszerint ÉN vagyok nagyon béna a potom 12 millás vérdíjjammal... :(
de egész egyszerûen nem megy...
Supersix
Hi!Ez a géjm támogatja a gamepaddal valo száguldást?-over-

IMYke2.0.0.0
Ez azért fura, mert nekem - 2x végignyomtam a játékot - minden alkalommal elsõre sikerült.

nos aszem elegem van ebbõl az igen carul irányítható lassú BMW-bõl 58. próbálkozás sem sikerült..... :(
na igen, most már rájöttem...:) Tegnap volt egy 12 mines üldözésem....de nem sikerült a sárga körig eljutnom, viszont teljesítettem vagy 3 mérföldkövet....
IMYke2.0.0.0
Pedig teljesíthetõ. De elõtte érdemes betanulni a várost.

kicsit belfáradtam ebbe a 6. színtû üldözésbe.....jelenleg 34* próbáltam teljesíteni a BMW-vel való meglógást, és nem akar sikerülni... :(
IMYke2.0.0.0
Autókat és olyan progit amivel belevarázsolhatod a játékba az utcai forgalom autóit, és választhatod a rendõrautókat is itt találsz:

NFSCars - Mowt Wanted autók (többnyire csak a játékbaniakat módosdítva)
NFS MW Car Replacer 1.1 - ez az autó berakó / felülíró

okok!

Köszi!

Nos ÉN Subaru fan vagyok, ezért is örülök, hogy itt nem kellett lecserélni, mert elavult. :) (Razort rögtön elsõre lenyomtam, egyik versenyt sem kellett újra indítanom ellene.) Pénzem tehát van rendesen szinte minden ellen kocsiját elnyertem kivéve a DB-t, de nem is hiányzik.

Lehet a játékhoz valahonnan verdákat leszedni? és ha igen hogyan kell betenni a játékba? Köszi!
IMYke2.0.0.0
Persze, már amúgy is ronggyá van tuningolva...

IMYke2.0.0.0
Nincs mit. :)
Amúgy: igen, amint vége a játéknak továbbra is kóborolhatsz a városban, teljesítgethed a kimaradt versenyeket és immáron a BMW M3-as is a garázsodban lesz, a többi járgány mellett.
A legtuningolhatóbb autó amúgy épp a BMW - érdemes rákölteni.

JA!

És örök hála a sok magyarításért!
de leginkább a térkép hiánya zavar....
Kösze!

5 min... nehéz...ez a BMW szinte irányíthatatlan a Subarumhoz képest. Persze biztos sikerülni fog, csak nehéz :) És ha vége akkor a kimaradt versenyeket megcsinálhatom? Meg lehet a városban garázdálkodni és szívatni a rendõröket?
IMYke2.0.0.0
Legalább 5 percig ne kapjanak el, és akkor kapsz egy telefont, meg a jelzést, hogy merre kell menned... s ha odaérsz, akkor csak dõlj hátra és élvezd a látványt!

hali!

Isten KIrály a játék! Eddig nem indult, direct X miatt, pedig minden ötletet kipróbáltam, egyik sem mûködött. a Carbon ment, az szupi volt. Azonban újra kellett telepítenem a WIN-t és utána láss csodát simán megy a játék! ( ki érti ezt?)
Subaruval végigvertem mindenkit, most ott tartok hogy a BMW-vel menekülök a rendõrök elõl. Nos nem akar sikerülni.... :)
Az lenne a kérdésem, hogy mi történik ezután? mert már olyan volt, hogy idõre leráztam õket, de nem jelenik meg búvóhely...(a térképet sem tudom elõhívni) bár egyszer láttam a kistérképen valami nagy sárga pacát, gondolom oda kellene eljutni. vagy nem? ha ikerül utána mi lesz? elsõ vagyok és ennyi? vagy lehet tovább is játszani? (zúzhatom a rendõröket? versenyezhetek?)

kösze a választ!
köszönöm, megnézem magamnak
ffxi
Toca3

Fákjúal!

sziasztok!
tudom nem vág a témába, de mondjatok már nekem valami autós játékot ami megbízhatóan játszható neten
ffxi
Akkor nem.

Fákjúal!

nem ez volt a kérdés, ennyi eszem magamtól is van
ffxi
Leveszed kokszra a Music volume-t és elindítod a winamp-ot pl.

Fákjúal!

lehetséges saját zenéket tenni a játékba a meglévõk helyett? mint pl a gta-ban. ha igen, akkor hogyan?
itt is megkérdezem mér nincsenek videók?
Sziasztok!

Tudna vki segíteni NFS - Most Wanted ügyében??
Hamachin keresztül szwretnénk vele játszani és minden ok de mikor meglátom én a haver szerverét vagy õaz enyém és elkezd csatlakozni csak áll az egész és néz...majd kiirja egy 3 perc múlva kilép hogy megszakadt..nem sikerült csatlakozni.
Emlékeztem hogy anno mikor simán lanban játszottam haverral akkor is kellett vmit vacakolni vele mert akkor sem engedett be a másikhoz meg nem is volt néha szerver de nem tudom már mi a trükk.

Kitudna segíteni vki??

Kösszz

http://nfsmania.extra.hu/downloads.php?cat_id=2
most wantedes cuccok
gio 1996 lehet hogy fent van a 9.0-ás direxted, de csak még az a kérdés hogy a videókártyád is ezt kivánja-e.
Az lenne a gondom amikor legyõzöm sonnyt akkor bejönnek az adatok és ott kilépésre mewntem utána bejön a célban készült fotó és nem tudok ott a továbbra kattintani. légyszi segítsetek ,tán a crack lenne a rossz nem tudom???! feltöltenétek valahova a ti cracketeket hadj töltsem le mert kéne köszi

rikimen
minden most wanted rajongónak ajánlanám ezt az oldaltitt nagyon tetszik nekem

Az lenne a gondom amikor legyõzöm sonnyt akkor bejönnek az adatok és ott kilépésre mewntem utána bejön a célban készült fotó és nem tudok ott a továbbra kattintani. légyszi segítsetek

Viktor9202
Valaki adjon már a játékba egy honda civic-et( az ujabb civicet pls,,Honda Civic TypeS

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

köszi már megy a játék