23376
-
fejbefejsze #23016 Meg persze mi sem egyszerűbb.
Addig autózgassá kollega amíg el nem kerülsz 5 rendőri kordont.
De olyat áááám amiben a kis ebihalak tüskés akadályt húztak az útra.
Én azt kérdezném ,hogy ha veszek egy verdát. És akarok rá venni tuning cuccokat mer televagyok lóvéva.
Na szóval akkor minden szintű csomagot meg kell venni vagy csak a legjobbat mindíg???
-
Yugioh Fan #23015 a spike strip challenget nemtom megcsinálni aztse tudom h mitkell csinálni -
Yugioh Fan #23014 hi all! a mostwantedbe 41%nál járok és a bountyba ott a jobb felső sarokba vannak ilyen jelek amiket megkell csinálni és van ott 1 olyan is h ottvan 1 autó és alatta vagy 5 tüske! vki megmondaná h mitkell csinálni
előre is thx -
Conyheft #23013 Most Wanted autó szépségverseny! Ha valakit érdekel itt a honlapcím ott minden le van írva: http://gportal.hu/portal/nfsmwszv/ -
laci1993 #23012 hello. régen játszottam a mw ell akkor geforce 2 es videkóraim volt 64mb os és most megint elővettem de már ASUS 9550 GE 256MB 128BIT es kártyám van és játék közbe elsötétül a képernyő megfagy aztán jó de ha kilépk a játékból akkor az asztalon is az a felbontás lesz mint amit a játékba használok és át kell álítanom de volt amikor tovább játszottam elsötétült a képernyő megfagyott és 1-2 perc után újraindult a gép és ezt hozta be mi lehet a probléma? ha másik driver kell a videókarimhoz akkor honna tudok letölteni egy normálisat mert sehol se találok?
-
:) -
Mivan miért nem ír senkui?
Az utolsó üzenet nov. 30-án jött be aztán dec. 9 van! -
elküldöd a [email protected] ra? -
Gúgli?! -
Még Hasmachi is megy, de úgy komplikáltabb. -
Cyrus666 #23006 Hy! A game tolható LANban? Nekem úgy rémlik mintha anno nem ment volna. Vagy az egy másik volt? -
Hol lehet letölteni?? -
klupyka #23004 pedig van crack! speed_loader a fájl neve és ezzel kell indítani a játékot! -
Lehet meg is veszem. :-)
Travian -
Akkor passz! -
DE Nekem nem jó úgy se -
Cukrasz #23000 Sziasztol !
NFSMW 1.3-hoz miért nem jók a cheat kódok ?
Mert amiket letudtam tölteni azokat nem működik, ha van valakinek egy működő cheat kódja írja meg. Köszi -
ja! -
Vagyis az exe a játékikon? -
ahol a játékikon? -
Csak bele a könyvtárba, vagyis ott ahol az exe van. Hide után indícs exe-t. Ha akkro sem, próbáld a restore-val felváltogatva, de mindenképpen hide legyen. -
De abba a mappájába hova mert ott van egy csomó.
Meg nyitv kel hagyni a ezt a micsodát és milyen exét nyissak meg a HIDE után? -
De! Teddd bele a mappájába. -
nem kell valahova telepíteni a mostv wanted mappájába? -
és neked ez bejött?
Mert nekem ezt írja ki még mindig: Please insert the correct DVD-Rom,
select OK and restart application. -
Elindítod, hide és utána exe. -
azt nemtudod?
-
vagy hogy kell telepíteni?
-
és ezzel mit kell csinálni?
-
Itt van. -
Azt elküldöd? -
Safe disk van hozzá. -
DE SZERINTEM BIZTOS VAN -
Ehhez nincs crack asszem. -
Eltudja küldeni nekem valaki a Need For Speed: Most Wanted crackot erre a címre: [email protected] -
Eltudja küldeni nekem valaki a Need For Speed: Most Wanted crakot erre a címre: [email protected] -
Hello leírja nekem a telepítő kódját a NFSMWnek?
-
ilyen ocsó?
-
Most érdemes megvenni eredetiben a Most Wantedet!!!
A Tescóban csak 1999 Ft.

Aki multizni akar, az vegy meg, megéri!!
-
ToNyOcSkA #22977 Hali!
Tudom hogy már egymilliószor kérdezték de google on is kerestem mindenféle oldalt megnéztem már (van ami fizetős, van ahol már nincs fent a kocsi stb... sorolhatnám még) de nem igazán találtam kiegészítő kocsikat az MW hez... szal ha tud valaki olyan linket ami működik is és le is tölthető a kocsi akkor plz help fontos lenne...
ja meg lenne még 1 kérdésem... találtam külön kocsikat 1 oldalon párat le is tudtam szedni ami még fent marad csak azokat meg ugye alapból nem ismeri fel a játék én meg nem találtam hozzá progit (car replacer nem müködött hozzá | bin, 7z, dds kiterjesztés) szal ha külön tudnátok egy linket is adni 1 müködő progival hát akkor nagyon megköszönném..
Előre is köszi, Sziasztok
mi lehet a probléma? ha másik driver kell a videókarimhoz akkor honna tudok letölteni egy normálisat mert sehol se találok?