Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Allows you to make camera adjustments (v1.2 , v1.3 and Demo only)"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
2. Nincs ilyen Patch - hardcore programozó kellene hozzá
3. Nincs túl sok jelentõségük - sajnos.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lenne néhány kérdésem:
1. Letöltöttem egy patchet, ami elvileg Black Edititon-né változtatná a sima játékot. Egy "INGAMEC.BUN" fájlt kellet a Global mappába másolni. Elindítottam és nem történt változás(pl.:még mindíg "csak" 32 kocsi van a játékban) Ötlet?
2. Van valami hack, patch, akármi az ellenfelek(+Cross)kocsiainak idegesítõ kibillenthetetlenségének kiküszöbölésére?
3. A látványtuning cuccoknak-a légterelõk kivételével-van valami befolyása a teljesítményre? Pl.: ha 18" felni helyett 20"-at rakok a Golf GTI-re akkor gyorsabb lesz, stb.
de sikerült! Isten király vagyok! :)))
A játék során - tehát, míg eljutsz a játék végéig! - érdemes jól megtanulni a város úthálózatát, azokat a részeket, ahol le lehet rázni az üldözõket!
Nem nehéz.
Csak sokan - és lehet, hogy Te is - egyszerûen végigszáguldanak a versenyeken és képletesen az egész játékon, és pont a lényeget hagyják ki...
A MW-nek épp ezek a trükközések a lényege, szerintem.
És igen, azért nem ment mert ennek a BMW-nek nagyon car az irányíthatósága.... :( elmentem boltba. nem adott semmi tuningot csak látványt.... :(
de egész egyszerûen nem megy...
NFSCars - Mowt Wanted autók (többnyire csak a játékbaniakat módosdítva)
NFS MW Car Replacer 1.1 - ez az autó berakó / felülíró
Köszi!
Nos ÉN Subaru fan vagyok, ezért is örülök, hogy itt nem kellett lecserélni, mert elavult. :) (Razort rögtön elsõre lenyomtam, egyik versenyt sem kellett újra indítanom ellene.) Pénzem tehát van rendesen szinte minden ellen kocsiját elnyertem kivéve a DB-t, de nem is hiányzik.
Lehet a játékhoz valahonnan verdákat leszedni? és ha igen hogyan kell betenni a játékba? Köszi!
Amúgy: igen, amint vége a játéknak továbbra is kóborolhatsz a városban, teljesítgethed a kimaradt versenyeket és immáron a BMW M3-as is a garázsodban lesz, a többi járgány mellett.
A legtuningolhatóbb autó amúgy épp a BMW - érdemes rákölteni.
És örök hála a sok magyarításért!
5 min... nehéz...ez a BMW szinte irányíthatatlan a Subarumhoz képest. Persze biztos sikerülni fog, csak nehéz :) És ha vége akkor a kimaradt versenyeket megcsinálhatom? Meg lehet a városban garázdálkodni és szívatni a rendõröket?
Isten KIrály a játék! Eddig nem indult, direct X miatt, pedig minden ötletet kipróbáltam, egyik sem mûködött. a Carbon ment, az szupi volt. Azonban újra kellett telepítenem a WIN-t és utána láss csodát simán megy a játék! ( ki érti ezt?)
Subaruval végigvertem mindenkit, most ott tartok hogy a BMW-vel menekülök a rendõrök elõl. Nos nem akar sikerülni.... :)
Az lenne a kérdésem, hogy mi történik ezután? mert már olyan volt, hogy idõre leráztam õket, de nem jelenik meg búvóhely...(a térképet sem tudom elõhívni) bár egyszer láttam a kistérképen valami nagy sárga pacát, gondolom oda kellene eljutni. vagy nem? ha ikerül utána mi lesz? elsõ vagyok és ennyi? vagy lehet tovább is játszani? (zúzhatom a rendõröket? versenyezhetek?)
kösze a választ!
tudom nem vág a témába, de mondjatok már nekem valami autós játékot ami megbízhatóan játszható neten
Tudna vki segíteni NFS - Most Wanted ügyében??
Hamachin keresztül szwretnénk vele játszani és minden ok de mikor meglátom én a haver szerverét vagy õaz enyém és elkezd csatlakozni csak áll az egész és néz...majd kiirja egy 3 perc múlva kilép hogy megszakadt..nem sikerült csatlakozni.
Emlékeztem hogy anno mikor simán lanban játszottam haverral akkor is kellett vmit vacakolni vele mert akkor sem engedett be a másikhoz meg nem is volt néha szerver de nem tudom már mi a trükk.
Kitudna segíteni vki??
Kösszz
most wantedes cuccok
Az lenne a gondom amikor legyõzöm sonnyt akkor bejönnek az adatok és ott kilépésre mewntem utána bejön a célban készült fotó és nem tudok ott a továbbra kattintani. légyszi segítsetek
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer