23376
  • Viktor9202
    De. Elmész a boltba és megveszed a játékot. És már játszhacc is
  • tdeejay
    Nem tud valaki cd-kulcsot a játékhoz, hogy online játszhassak????
  • Viktor9202
    Király mikor játszunk? :D
  • Crank
    Hamachi szoba:

!!_Crank_MW_4

Jelszó ugyanaz.
  • latnok
    nah, másodszorra is végigvittem. Most már 3*-ra sikerült lerázni a rendőröket. :)

A MW sztem is sokkal jobb mint a carbon. Ott az izomgépek jók! :) Mármint képileg.... mert a vezethetőség....hát....de akkor is mindig azokkal vagyok..:)
  • Prince23
    A legkirályabb sorozat. A carbon meg elbújhat mellette.
    A rendőrökkel itt lehet fogócskázni, de már a Carbonnál nem, ottan tök gagyi a rendőrök hozzáállása és az autóik törései!
    Csak annyi a probléma, h keveset lehet tunningolni. De hát a Carbonban sem volt fullos e terén. Tunning terén viszont az U2 az ász.
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
  • CrazyCharlie
    Köszi
  • otrosinka
    ez demó változat amit írt valszeg azért........
  • mats13
    mert a gyerek felvette amit csinált de egy olyan 5 percig..szal nem a kamerát állította be hanem videozott felvette amit jatszott..sztem ez nem az..jah és nekem nem a Fraps kell mert azzal cak 30msp-et lehet :(
  • mats13
    jah igen...és azzal hogy lehet kamerázni ?? segíts kérlek..
  • IMYke2.0.0.0
    Létezik egy Camera Hack a játékhoz: NFS:MW Camera Hack v1.0
    "Allows you to make camera adjustments (v1.2 , v1.3 and Demo only)"
  • barnasopiane
    sziasztok segitségkéne hogyan tudok neten játszani segitsen valaki legyen szives!msn:[email protected]
  • Herti1
    ja meg még lenne olyan kérdésem..lattam olyat a youtube.on h a mw-el jatszott a gyerek de nem kameraval kameraztak hanem vmi massal..a jaték csak azt nem tom hogy..talaltam egy olyat h esemény vissza jatszo kamera..ezt hogy lehet visszanézni vagy hogy muxik ?
  • Herti1
    jah és én csak 15xre vittem ki a bmw-vel amikor kergettek de 32-re nektek nem sikerül..juuuujjj..
  • Herti1
    Black Edition patch nekem se sikerült..de meg csinaltam ahogy .:i2k:. is mondta.
  • Herti1
    kül. a carbon egy nagy határ szar..kül 1.5 évet dolgoztak rajta..az autokat jol kidolgozták benne de aztan a tobbi nem olyan jo mint az mw-ben..amikor még a régi gépem volt, Ati Radeon 9000 amd 2.5 1024mb ram akkor fél jo grafikán egy picit fagyott az mw..aztan felraktam a Carbon-t felraktam full-ra mindent és nem fagyott :D na innét is latszik h ratyi..1 hét alatt kivittem ugy h mindennap jatszottam 10-20 percet..de ma erosebb gépem van és most ujra mw-zek..me ez egy isten jatek :) és ugy latom van egy csomo extra amiota nem voltam mw forumban :)
  • Herti1
    hy..láttam az előző képek alapján egy zöld bmw-t..azt hogy csináltátok ? elmagyaráznátok mert a bmw-vel nem lehet semmit sem kezdeni..help és magyarázzátok el nekem ook ? kössz..
  • IMYke2.0.0.0
    1. Látványos változás nem fog történni - az új, BE-s autókat csak a Karrier teljesítése után előtte pedig minden MÁS versenyben kaphatod meg.

2. Nincs ilyen Patch - hardcore programozó kellene hozzá

3. Nincs túl sok jelentőségük - sajnos.
  • theodor
    És milyen az a 2 + autó a black edition-höz?
  • CrazyCharlie
    Hali
    Lenne néhány kérdésem:
    1. Letöltöttem egy patchet, ami elvileg Black Edititon-né változtatná a sima játékot. Egy "INGAMEC.BUN" fájlt kellet a Global mappába másolni. Elindítottam és nem történt változás(pl.:még mindíg "csak" 32 kocsi van a játékban) Ötlet?
    2. Van valami hack, patch, akármi az ellenfelek(+Cross)kocsiainak idegesítő kibillenthetetlenségének kiküszöbölésére?
    3. A látványtuning cuccoknak-a légterelők kivételével-van valami befolyása a teljesítményre? Pl.: ha 18" felni helyett 20"-at rakok a Golf GTI-re akkor gyorsabb lesz, stb.
  • Slaci17
    Szevasztok! Nem tudom hogy írták-e már korábban de amikor az első verseny megy a játékban a verseny végén kiírja a ranglistát az én nevemmel és az ellenfél nevével aztán entert nyomok és kilép a játék nem tudjátok mi a probléma?
  • Supersix
    De én szeretek trükközni :D amúgy lehet az lesz
  • IMYke2.0.0.0
    A NFS:MW játék már 2.990 Ft-ért megvehető - s akkor már nem kell semmiféle trükközés...
  • Supersix
    Sziasztok!Szeretnénk becsatlakozni egy hamacsi mokára valakihez ha lehet de lehet hogy valamit még be kellene állítani előttem mert probáltuk össze hozni de egy idő után kiírta hogy connection lost?!Kell accountot regelni Lanhoz is?Valaki Pls Help pirive is mehet ha trükkös!Thx
  • latnok
    okok!

de sikerült! Isten király vagyok! :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Még egyszer leírom:
    A játék során - tehát, míg eljutsz a játék végéig! - érdemes jól megtanulni a város úthálózatát, azokat a részeket, ahol le lehet rázni az üldözőket!
    Nem nehéz.
    Csak sokan - és lehet, hogy Te is - egyszerűen végigszáguldanak a versenyeken és képletesen az egész játékon, és pont a lényeget hagyják ki...
    A MW-nek épp ezek a trükközések a lényege, szerintem.
  • latnok
    S I K E R Ü L T!

És igen, azért nem ment mert ennek a BMW-nek nagyon car az irányíthatósága.... :( elmentem boltba. nem adott semmi tuningot csak látványt.... :(
  • latnok
    hát ezekszerint ÉN vagyok nagyon béna a potom 12 millás vérdíjjammal... :(
    de egész egyszerűen nem megy...
  • Supersix
    Hi!Ez a géjm támogatja a gamepaddal valo száguldást?-over-
  • IMYke2.0.0.0
    Ez azért fura, mert nekem - 2x végignyomtam a játékot - minden alkalommal elsőre sikerült.
  • latnok
    nos aszem elegem van ebből az igen carul irányítható lassú BMW-ből 58. próbálkozás sem sikerült..... :(
  • latnok
    na igen, most már rájöttem...:) Tegnap volt egy 12 mines üldözésem....de nem sikerült a sárga körig eljutnom, viszont teljesítettem vagy 3 mérföldkövet....
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig teljesíthető. De előtte érdemes betanulni a várost.
  • latnok
    kicsit belfáradtam ebbe a 6. színtű üldözésbe.....jelenleg 34* próbáltam teljesíteni a BMW-vel való meglógást, és nem akar sikerülni... :(
  • IMYke2.0.0.0
    Autókat és olyan progit amivel belevarázsolhatod a játékba az utcai forgalom autóit, és választhatod a rendőrautókat is itt találsz:

NFSCars - Mowt Wanted autók (többnyire csak a játékbaniakat módosdítva)
    NFS MW Car Replacer 1.1 - ez az autó berakó / felülíró
  • latnok
    okok!

Köszi!

Nos ÉN Subaru fan vagyok, ezért is örülök, hogy itt nem kellett lecserélni, mert elavult. :) (Razort rögtön elsőre lenyomtam, egyik versenyt sem kellett újra indítanom ellene.) Pénzem tehát van rendesen szinte minden ellen kocsiját elnyertem kivéve a DB-t, de nem is hiányzik.

Lehet a játékhoz valahonnan verdákat leszedni? és ha igen hogyan kell betenni a játékba? Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Persze, már amúgy is ronggyá van tuningolva...
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs mit. :)
    Amúgy: igen, amint vége a játéknak továbbra is kóborolhatsz a városban, teljesítgethed a kimaradt versenyeket és immáron a BMW M3-as is a garázsodban lesz, a többi járgány mellett.
    A legtuningolhatóbb autó amúgy épp a BMW - érdemes rákölteni.
  • latnok
    JA!

És örök hála a sok magyarításért!