Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
[merlinw.org]
Hogyan tudok (ha tudok) saját zenét betenni a játékba?
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Az úgy müködik hogy kiírom 4 cd-re a Zonda fileokat és telepítés után a Mini DVD imaget emulálom Daemon 4 be meg sd4hideval elvégzem a szokásost?
/Itt az a kérdés meghajtók közötti kavarást engedi-e./
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
[merlinw.org]
NFS road & track
NFS SE
NFS 2
NFS 2 SE
NFS 3 Hot pursuit
NFS 4 High Stakes
NFS 5 Porsche Unleashed
NFS 6 Hot pursuit 2
NFS Motorcity online
NFS Underground 1
NFS Underground 2
NFS Most Wanted
NFS 4 Brennender Asphalt nemtom mi még nem hallotam róla... NFS 5 Porsche 2000 az amerikai neve a Porsche Unleashed-nek. Volt valami kavarás a hight stakes-el is asszem annak is más lett a neve amerikában. Az elsõ kettõbõl az SE változat kiegészítõ, kb küldetéslemez, pár új pálya és kocsi, tehát azok nem önálló részek. Azokat leszámítva kereken 10 része volt az nfs-nek, a most wanted tehát jubilált... és ehhez méltó darab.
Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Ez most komoly???
Minden féle autóval lehet menni? <#wilting>#wilting>
Az zsííííír!
Leeht spoiler csomagot rakni a rendõrautóra...meg nitrót... <#banplz>#banplz>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
a 4 cd-s black edition-hk zonda van meg, de csak 32 autó van benne.Máshol azt olvastam, több kellene, hogy legyen, csak csinálni kell vmit, hogy black edition-ként "játszhassak" vele. Ez hülyeség?
Más:Hol tudok nehézségi fokozatot beállítani?
Köszönöm,
Dave
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ja a rendõrautókkal vigyázni,mert azok nekünk is törnek!<#idiota>#idiota>
Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!
Ja, SUV - SUgárhajtású tank Vazze!
Lehagyott fél radarernyõnyire, aztán csak azt vettem észre, hogy elsõ vagyok :D
Este, ha lesz netem, nyomok képeket.
Egyébként meg kis eszmefuttatás a zsaruk járgányairól:
Alap járõr: papírjaguár. Meg is szivatott rendesen. Mondom, elkezdem az üldözést, milyen jó lesz. Kamikaze, full gázzal belerongyoltam. Én tovább, õ lerobban. :D Nem is jött más arrafelé, így végigment a cooldown. Kedvenc szokásuk, hogy pl kettõt megtörök, majd egy kanyar után úgy kisodródnak mögöttem, hogy mindkettõ totálkáros lezs :D Csak figyeltem a felvillanó immobilized jeleket, és a kis fehér nyilakat :D
Civil járõr: nem vettem különbséget észre az alappal szemben, talán kicsit okosabbak, meg úgy tudnak megfordulni, mint egy Lamborghini.
Ford? GTO? mittommi, formás zsaruverda: meg van pakolva betonnal, de megy, mint a meszes. Legkedveltebb taktikám, hogy melléhajtok, majd kifordítom a seggét, így le tudom hagyni :)
SUV-ok: nem is tudom, mibõl lehetnek, mert ha nekemjönnek, megállok, mint golyó a ballisztikai zselében. Kedvelt szokásuk autópályán, hogy párban frontálisan nekemjönnek, én meg pislogok. Ilyenkor hátramenet, hátraarc, és ami a csövön kifér. Majd késõbb gondot okozhatnak a mögöttem feltûnõ népek :) Immobilized SUV-ért kaptam 20000 bounty bónuszt :D
Blokád: gyakran olyan helyen van, hogy a legálmosabb gyorshajtó is simán elhajt mellettük. Példa: autópályát lezárják, de a fel/lehajtót nem O_o Ha megnézem a rendõrségi adatbázis, már kiszámláztak egy valag stripe-ot is (vagy mi a szöges akadály), de én még egyet sem láttam. Civilek kedvelt szokása nyélgázzal a zsaruk közé rongyolni (csináltak nekem egyszer egy dubla immobilized-et a civilek :D)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Skyline: színezd át bugyirózsaszínre a FAQ-t, hogy aki nem akarja, az is észrevegye.
Jah, akinek nem inge, ne vegye magára amiket írtam...
Amúgy némelyik verseny miért ilyen baromi könnyû?
volt, hogy 5-6 méterrel, sõt többel vertem meg az ellenfeleimet?
vagy csak az elején ilyen könnyû? (20%)
Black list-es versenyzõket is, mielõtt továbbugrottam a következõre, azokat is volt, hogy simán odavertem.
Nah mindegy.
Remélem majd kicsit bekeményül a gém :D
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ebben a topikban nagyon fasza kis concept autok vannak.. nah ilyeneket kene beletenni a jatekba.
nem kell 250 auto..
eleg lenne mondjuk 5-6 rallyu auto(subaru, lancer, 206) 4-5 dtm(audi, merci) 4-5 jgtc(esso supra, calsonic skyline) 10 szuperauto (slr, enzo, koenigsegg 10 concept(?:) 10 regebbi sport (regi supra, regi rx7 regi m3, regebbi audi quattro) 10 ujabb sport dog (supra, rx8, 350z, stb) 10 amcsi kocsi ( regi muscle carok,es ujak mint corvette, charger, viper)
szvsz ennyi eleg is lenne.. utcai verseny nem kell.. legyenek autopalyas futamok.. akar civilekkel... (szvsz a zsaruk sosem zavarnak semmit verseny kozben..csak ha kifejezetten ellenuk mesz, szal feleslegesek a zsaruk) es legyenek rendes palya versenyek... az se baj ha nem elethu masok csak kitalalt versenypalyak... legyen drag palya oszt kesz.. ennyi... ez lenne egy zsir jatek.. kisse elethubb fizika es iranyitas es kesz is. .nem kell ubersim.. csak megis ertelmesebb legyen! nyomni kelljen a feket meg ilyenek..
jo otlet?:D
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
=================
Need For Speed (1)
Need For Speed (1) SE
Need For Speed 2
Need For Speed 2 SE
Need For Speed 3: Hot Pursuit
Need For Speed 4: High Stakes
Need For Speed (5): Porsche Unleashed <2000>2000>
Need For Speed (6): Hot Pursuit 2
Need For Speed (7): Motor City Online
Need For Speed (8): Underground (1)
Need For Speed (9): Underground (2)
Need For Speed (10): Most Wanted
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!