Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah! Ezzel próbálkozom most is, de viszonylag hamar felzabálja a memóriát... De köszi a tippet! :)
megy valakinek multiban (hamacsi vagy git) ???????????????????????????????????????????
Palinko
szerintetek melyik a legjobb auto a MW-ban? én most utoljára a Gallardot nyitottam ki,és egyértelmûen a legjobb az A3-as,utánna jön a Gallardo
[NST]Cifu
Szvsz az importálás nem is valószinû, hogy menni fog, mert az összes zene egyetlen nagy, tömörített file-ban van. :(

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MerlinW
Ehhez még nincs import cumo, de ha indítasz egy winampot pl. és a játékban lehuzod a zene hangerejét 0-ra, akkor már ott vagy.

[merlinw.org]

Kár... Azért köszi!
[NST]Cifu
Sehogy. :(

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Üdv!
Hogyan tudok (ha tudok) saját zenét betenni a játékba?
MerlinW
így van. Csak miután mi azt warezoljuk le ami elsõként jön, oszt az marad meg bennünk:D

[merlinw.org]

MerlinW
így van. Csak miután mi azt warezoljuk le ami elsõként jön, oszt az marad meg bennünk:D

[merlinw.org]

Nem, nem! Pont fordítva van; Amcsiban: Nfs:Porsche Unleashed, és Nfs:High Stakes. Európában pedig Nfs: Porsche 2000, és Nfs(4):Road Challenge.

MerlinW
müxik, de a mini az 1.8GB ergo egyszerübb ha az 1es cd-t meghagyod vinyon.

[merlinw.org]

GeneralsHungary
Uraim egy gyors válasz kellene...

Az úgy müködik hogy kiírom 4 cd-re a Zonda fileokat és telepítés után a Mini DVD imaget emulálom Daemon 4 be meg sd4hideval elvégzem a szokásost?
/Itt az a kérdés meghajtók közötti kavarást engedi-e./

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

Gaso
hali, az miért van hogy: megvertem már a másodikat is szal razor jön, de ha csinálnék akár milyen versenyt, mindig kilép a játékból. akinek van orvossága pls írja már le! elöre is köszi!
sike
a faq ban miért nincs leírva a multiról valami????

müdik egyátalán?

-

MerlinW
mellesleg ide érdemes látogatni, igaz német, de el lehet rajta igazodni. Angolul is vannak cuccok, ill soksok jóság van: http://nfs2000.4players.de:1033/

[merlinw.org]

MerlinW
majd ha csinálsz egy normális oldalt...

[merlinw.org]

Web mester
Látogasatok el ide! NFS game

Jah és a motorcity azon kívül, hogy óriási bukta volt (az 1etlen) csak amerikában volt jác6ó. Asszem az nfs 3 hp-nak is más neve volt az usában, de ebben vok biztos...

tuttomal ezek az európai nfs részek:

NFS road & track
NFS SE
NFS 2
NFS 2 SE
NFS 3 Hot pursuit
NFS 4 High Stakes
NFS 5 Porsche Unleashed
NFS 6 Hot pursuit 2
NFS Motorcity online
NFS Underground 1
NFS Underground 2
NFS Most Wanted

NFS 4 Brennender Asphalt nemtom mi még nem hallotam róla... NFS 5 Porsche 2000 az amerikai neve a Porsche Unleashed-nek. Volt valami kavarás a hight stakes-el is asszem annak is más lett a neve amerikában. Az elsõ kettõbõl az SE változat kiegészítõ, kb küldetéslemez, pár új pálya és kocsi, tehát azok nem önálló részek. Azokat leszámítva kereken 10 része volt az nfs-nek, a most wanted tehát jubilált... és ehhez méltó darab.

lamase
Ha azt választod akkor nem kell fizetned semmit, de 1el kevesebb lesz a felhasználható 'Ingyen kijövés a fogdából' matricád.

Szerkesztõket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Tatz
Asszem 90000 ropi.

www.autosapro.atw.hu

Tatz
Komolyra? Az Flash, én a múltkor már elkezdtem de a 10.-nél megúntam.

www.autosapro.atw.hu

Scrat
Ne máááá!
Ez most komoly???
Minden féle autóval lehet menni? <#wilting>
Az zsííííír!
Leeht spoiler csomagot rakni a rendõrautóra...meg nitrót... <#banplz>

remélem nem az hogy elveszi a verdám :))

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Hi! Ha busted van és kijön a cskk x dolcsirol akkor felajánl 2 lehetöséget, az egyik hogy kifizetem a másikat viszont nem tudom mi lehet. Eddig még nem probáltam valaki segitene mit jelent az a másik dolog pontosan? köszi elõre is!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

littleNorbi
Mennyibe kerül az Aston Martin?

The FlashBack
van:)
FAQ

Sziasztok! Van -e már olyan kód amelyikkel az összes autó elérhetõ??Köszi!!!
The FlashBack
állati:)

The FlashBack
állati:)

sziasztok!

a 4 cd-s black edition-hk zonda van meg, de csak 32 autó van benne.Máshol azt olvastam, több kellene, hogy legyen, csak csinálni kell vmit, hogy black edition-ként "játszhassak" vele. Ez hülyeség?
Más:Hol tudok nehézségi fokozatot beállítani?
Köszönöm,
Dave
leslieboy
Ha tud valaki adni tárhelyet,akkor szivesen felnyomok egy mentést!<#vigyor0>

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

RelakS
Tényleg, a Csaló AI és érdekes fizika ellen szoktatok-e csalni?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Panjabi Mc
ki akaszotta már ki?

Rotary & Dypee production

DJ Skyline
adj mentést!:P

Jagi
He? Ilyen is van? <#taps>

leslieboy
Mindenkinek kötelezõ végigvinni a challenge seriest a menüben!A fele után,a 39estõl azt hiszem...Szóval mindent alkalmunk lesz vezetni benne!!!<#nevetes1>Pizzáasautót,kukáskocsit,cementszállítót,a rendõrautók minden tipusát,még a SUVot is!:D Ezenkívül taxit személyautó tipusokat,egyszerûen hihetetlen!!!<#wow1>A kukás és a cementszállító a kedvencem,többször is nyomtam a pályályukat!A SUVokat úgy kenik falra,ahogy más járgányt õk!<#vigyor><#idiota>
Ja a rendõrautókkal vigyázni,mert azok nekünk is törnek!<#idiota>

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

Jagi
Qrva Sáyát a SUVnak! szakítok bal oldalt a nyócsávoson, ródblokk. Nem mozdulok itt pont átférek... jön a 2 SUV padlógázzal, az akadály elõtt elõtt megtalál. Kicsit balról kapott el úgy hogy vágódok át jobbra, mind a 4 kerékkel át a stripen mindez hajnal 1-kor másfélmillás bountynál, már 20 perce fogócskáztunk. Szerinted elküldtek aludni? : (
Ja, SUV - SUgárhajtású tank Vazze!

RelakS
Nekem tegnap sikerült valamelyik ellenfelet úgy leelõzni, hogy nem is láttam O_O

Lehagyott fél radarernyõnyire, aztán csak azt vettem észre, hogy elsõ vagyok :D

Este, ha lesz netem, nyomok képeket.

Egyébként meg kis eszmefuttatás a zsaruk járgányairól:

Alap járõr: papírjaguár. Meg is szivatott rendesen. Mondom, elkezdem az üldözést, milyen jó lesz. Kamikaze, full gázzal belerongyoltam. Én tovább, õ lerobban. :D Nem is jött más arrafelé, így végigment a cooldown. Kedvenc szokásuk, hogy pl kettõt megtörök, majd egy kanyar után úgy kisodródnak mögöttem, hogy mindkettõ totálkáros lezs :D Csak figyeltem a felvillanó immobilized jeleket, és a kis fehér nyilakat :D

Civil járõr: nem vettem különbséget észre az alappal szemben, talán kicsit okosabbak, meg úgy tudnak megfordulni, mint egy Lamborghini.

Ford? GTO? mittommi, formás zsaruverda: meg van pakolva betonnal, de megy, mint a meszes. Legkedveltebb taktikám, hogy melléhajtok, majd kifordítom a seggét, így le tudom hagyni :)

SUV-ok: nem is tudom, mibõl lehetnek, mert ha nekemjönnek, megállok, mint golyó a ballisztikai zselében. Kedvelt szokásuk autópályán, hogy párban frontálisan nekemjönnek, én meg pislogok. Ilyenkor hátramenet, hátraarc, és ami a csövön kifér. Majd késõbb gondot okozhatnak a mögöttem feltûnõ népek :) Immobilized SUV-ért kaptam 20000 bounty bónuszt :D

Blokád: gyakran olyan helyen van, hogy a legálmosabb gyorshajtó is simán elhajt mellettük. Példa: autópályát lezárják, de a fel/lehajtót nem O_o Ha megnézem a rendõrségi adatbázis, már kiszámláztak egy valag stripe-ot is (vagy mi a szöges akadály), de én még egyet sem láttam. Civilek kedvelt szokása nyélgázzal a zsaruk közé rongyolni (csináltak nekem egyszer egy dubla immobilized-et a civilek :D)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

az uccsó 2 oldalt átolvasgattam, de a hajam már hullik, annyi értetlen, lusta, vak ember van itt, hogy csak na. egyesek minden 10. hsz-ban money trainert keresnek, a másik nem tudja elindítani a játékot, stb.
Skyline: színezd át bugyirózsaszínre a FAQ-t, hogy aki nem akarja, az is észrevegye.
Jah, akinek nem inge, ne vegye magára amiket írtam...
InfectedMann
Hát ez kurva jóóó :D
Amúgy némelyik verseny miért ilyen baromi könnyû?
volt, hogy 5-6 méterrel, sõt többel vertem meg az ellenfeleimet?
vagy csak az elején ilyen könnyû? (20%)
Black list-es versenyzõket is, mielõtt továbbugrottam a következõre, azokat is volt, hogy simán odavertem.
Nah mindegy.
Remélem majd kicsit bekeményül a gém :D

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

IMYke2.0.0.0
De, nekem is úgy rémlik, de már nem tudtam javítani a kommentet... <#rolleyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
nah uzentem az ea forumba... remelem megtetszik nekik:D es csinalnak egy forza felesegu jatekot
CSOCSO
klikk ide

ebben a topikban nagyon fasza kis concept autok vannak.. nah ilyeneket kene beletenni a jatekba.
CSOCSO
az MCO-t akartam mondani de latom te mar beirtad:D
ui: az nem a hp2 elott volt?
CSOCSO
kivancsi vagyok mi lesz a kov NFS... de nagyon el birnam viselni ha osszedobna egy igazan uberkiraly jatekot.. olyan forza vagy gt4 szintut...
nem kell 250 auto..

eleg lenne mondjuk 5-6 rallyu auto(subaru, lancer, 206) 4-5 dtm(audi, merci) 4-5 jgtc(esso supra, calsonic skyline) 10 szuperauto (slr, enzo, koenigsegg 10 concept(?:) 10 regebbi sport (regi supra, regi rx7 regi m3, regebbi audi quattro) 10 ujabb sport dog (supra, rx8, 350z, stb) 10 amcsi kocsi ( regi muscle carok,es ujak mint corvette, charger, viper)
szvsz ennyi eleg is lenne.. utcai verseny nem kell.. legyenek autopalyas futamok.. akar civilekkel... (szvsz a zsaruk sosem zavarnak semmit verseny kozben..csak ha kifejezetten ellenuk mesz, szal feleslegesek a zsaruk) es legyenek rendes palya versenyek... az se baj ha nem elethu masok csak kitalalt versenypalyak... legyen drag palya oszt kesz.. ennyi... ez lenne egy zsir jatek.. kisse elethubb fizika es iranyitas es kesz is. .nem kell ubersim.. csak megis ertelmesebb legyen! nyomni kelljen a feket meg ilyenek..

jo otlet?:D
IMYke2.0.0.0
Olvasd el azt a kib@szott FAQ-ot a bannerben!!!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Én ezekrõl tudok:
=================
Need For Speed (1)
Need For Speed (1) SE
Need For Speed 2
Need For Speed 2 SE
Need For Speed 3: Hot Pursuit
Need For Speed 4: High Stakes
Need For Speed (5): Porsche Unleashed <2000>
Need For Speed (6): Hot Pursuit 2
Need For Speed (7): Motor City Online
Need For Speed (8): Underground (1)
Need For Speed (9): Underground (2)
Need For Speed (10): Most Wanted

gErIbÁ
clonedvd - s változat van meg nekem és kéri a cd-t ha el akarom indítani

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!