Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Majd úgy 50%-tól lesz az nehezebb is 😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

hardon nyomtam végig mindkét Underground-ot, ott azért eléggé megszenvedtem helyenként, a versenyek is sokkal izgalmasabbak, szorosabbak voltak úgy...
itt az a gáz, hogy ha jól megyek, esélytelen (eddig l.alábbis az volt), h tartsák velem a lépést :-)
ez hiányzik azért egy kicsit...
neked volt nehézségi fokozat az elején?
fireball
biztos te vagy ien jó játékos,és könnyûnek tûnik..😊😊😊
amúgy tény,h nem 1 nehéz játék,de ez arcade gém,nemannyira hangsújos itt a nehézség(realitás)...

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

sziasztok!

Nekem a black edition - hk zonda verzió van meg, most járok 30%-nál a karrierben, de nagyon könnyûnek találom a játékot.Szinte minden versenyt azonnal megnyerek, ha nem, az azért van, mert falnak megyek v. valami hasonló nagy hibát követek el. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ezután is ilyen könnyû marad vagy esetleg lényegesen nehezedik?
Keresgettem a nehézségi fokozatot, sikertelenül, más fórumban viszont azt olvastam, hogy a játék elején van lehetõség választani, nekem viszont biztosan nem ajánlott fel semmit...Szóval elvileg mediumon játszom.
Tudna vki segíteni? Talán egy másik verzióval jó lenne?

Dave
fireball
bithumen,vagy akármeik nagy torrent oldal..
pl van a newnova,ne mkell reg meg semmi,és tuti fönn van..

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

MerlinW
http://ts.searching.com/search.asp?query=most%20wanted&uid=&h=8B27AFB9403CDA49

[merlinw.org]

valaki tud olyan oldalt mondani ahol ingyen vagy olcson letudom tölteni a Need_For_Speed_Most_Wanted_Black_Edition ps2-re

daf xf
www.wanadoo.atw.hu

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

cI

na hali!lene egy kérdésem honnan tudom letölteni a Need_For_Speed_Most_Wanted_Black_Edition ps2-re

http://nfsmwonline.uw.hu/ --Ennek az oldalnak ki a szereksztöje?
Ha megvan,jöjjön privbe!
RelakSfromhome
Kééépsééég:

Árnyék az alagútban

Õ is versenyzik? Ráadásul tolatva, a kis profi 😄

Talált tárgy 1

Talált tárgy 2

Az rendben van, hogy csal a gép, de hogy ennyire?! Vagy csak nem tud számolni?

Szááálj, repülj velünk hááát, gyere, szááállj, minden éjjen át...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

InfectedMann
NAH ÍGY ÉRJETEK CÉLBA: <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Takimate
link plz <#worship><#worship><#worship>
kerestem de nem tudom leszedni sehonnan

Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.

Takimate
bázzeee... hogyezeddig nem jutot eszembe...
Zseniális !<#wow2>

RelakSfromhome
nah, mindjárt hozok képeket 😊 érdekel valakit egyébként, vagy csak strapálom magam?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tibor
meg kell venni

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Sd4 hide😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Takimate
a virtual CD hide-al EGYSZEr el tudtam indítani... most meg nem tudom...
Mindent tök ugyanúgy csinálok.
ötlet vki ?

Valaki megtudná nekem mondani hogy honnan lehet leszedni a Motion Blur OFF progit?Már találtam egy oldalt de onnan nem tom leszedni. (Egyébként arra az élsimításra gondolok amikor 200-300al repesztünk és akkor mosódik a kép.)

matyi08
ott már néztem, de mikor kinyomtattam a black editiont, akkor tök szar volt a minõsége. a többi meg hülyén néz ki, nem az eredeti bescannelve.

MerlinW
cdcovers.cc

[merlinw.org]

threeman
nyomjátok már fel FAQ-ba hogy lehet multizni tört játékkal is, mert még nagyon kevesen ismerik, és sokat kell várni, mire összejön 4 ember
szal most egy kicsit reklámozok 😛
http://nfsmwonline.uw.hu/

Scholes18
fontot nem tud vki?

Glory Glory Man United!!

Scholes18
Ezt überelje valaki: sztem az életbe nem sikerül mégegyszer így nyernem EZREDMÁSODPERCEL.
ja és nem photoshop mielõtt vki ugatna.

Glory Glory Man United!!

matyi08
nem tud valaki adni egy JÓ MINÕSÉGÛ dvd borítót?

MerlinW
videokártya? memoria? proci?

[merlinw.org]

MerlinW
www.torrentspy.com

[merlinw.org]

MerlinW
crack nincs, FAQ van

[merlinw.org]

me nekem azzal van fölnyomva és azt másoltam fel a gépre de vlamiért ezt írja ki:::a fájl nem található ellenõrizze hogy... vlaki esetleg megtudná adni a pontos helyet ahonnan le lehet tölteni hkzonda-t (black edition) me néztem a FAQ-t de ott csak az van hogy milyent verziók találhatók de letölteni nem lehet.

help

Need_For_Speed_Most_Wanted_Black_Edition-HKZonda

meg van ez a változat csak nincs hozá crackom

nekem ati raedon 9100 van és tök jol megy

Levett grafikával is szagatt
Need_For_Speed_Most_Wanted_Black_Edition-HKZonda

meg van ez a változat csak nincs hozá crackom

Athlon 2500+ bartonmagos 512 mb samsung ati 9600 xt 256 mb
inen http://kalakalap.hu/mostwantedx/

esetleg honnan tom letölteni a hkzonda-t???

crack

császtok! megvan a black edisön változat de nincs creckom!valakinek van?

Palinko
hát merlinw tanácsa biztos segít,de halios leírhatnád a configod... szerintem kevesebb csillogással élvezhetõbb
MerlinW
FSAA-ból, aszfalt csillogásból vegyél le, és/vagy próbáld 800x600-ban.

A lenti konfiggal jól megy. Ha neked is hasonló van, akkor video driver frissítés, windows takaritás segíthet (defrag, spy/troyan takaritás, reg takaritás, nem kívánatos process-ek kilövése)

[merlinw.org]

skacok
nem tudja vlaki hogy indíthatnám el a gémet me amit fölmásoltam image az nem jó és most nincs nálam a cd amirõl felbootolhatnám.segítsetek me playni akarok vele

nem egyátalán nem volt nehéz el is nyertem a tütüjét a punto-mal

megy valakinek multiban (hamacsi vagy git) ???????????????????????????????????????????

Hi mindenkinek!Találkozott már valaki olyan problémával,hogy a gép configja megvan a játékhoz még is szagatt minden beállítás, ill felbontás alatt?Nem tudom mi lehet a probléma, ötlet?

Hali!Egy kérdés:ebben a a részben tényleg nincs visszajátszás a versenyekröl,vagy csak én nem találtam meg?<#confused>

fifi
a Lambo-s csávótól de féltem, mégis mind2 versenyen lenyomtam elsõre...
a Corvette-s kopasz nehéz volt?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...