23376
  • Rolesz
    Nfs Mw 1.3 Patch
  • Tockos
    Nem tudtok segíteni rajtam hogy miért lép ki a játék ha a zsaruk elkapnak.Már próbáltam kitorolni a vigeót amikor meg akarnak bilincselni a zsaruk de nem találtam hogy hol van.Vagy nincs valamilyen otletetek hogy mit csináljak
  • MrMafioso
    pl milyet?
  • The FlashBack
    ez már nem az én reszoltom.. Fogj egy valamilyen konvertálót és START!
  • MrMafioso
    nem mondod:D
    Öszeilesztettem és valami *.*out filet adott ezzel mit tegyek?
  • The FlashBack
    TC-ben
  • MrMafioso
    hogyan illesztem össze?
  • The FlashBack
    Total Commander, összeilletszt:) utána valamilyen progival átkonvertálhatod olyan kiterj. be ami neked kell:)
  • MrMafioso
    igen, mert az I AM Rock szám kéne a gamebol, de az a exrator ami kint van azon a szar oldalon, 91 filere szedte szét és miedngyk 2 mp s!
  • littleNorbi
    Próbáltam Quick race-en és még mindig csak 32 autó van és fent van a Black Edition patch.Mi lehet a baj?
  • DonManó
    ez jó, tetszik
  • The FlashBack
    #19323 ???
  • MrMafioso
    #19321 pls
  • Bitang2000
    melyik nvidia driver a jó a most wantedhez?
  • Borg
    De én legalább nem kérdezek hülyeségeket, és még írni is tudok.
  • Blave
    Végülis neked ez egy poén,nem a te gondod. Bunkócskám!!!
  • Borg
    Valószínűleg nem tudta kiszámolni, ezért lépett ki kiszámíthatatlanul.
  • Blave
    Nem tuggyátok véletlenül hogy mér van az hogy kiszámíthatatlanul kilép a játékból? Semmi hibaüzenet, meg egyép!!
  • Gunner
    help: vissza kell menni az előző blacklist-esekhez, lehet ott pár verseny nincs kész
  • Gunner
  • fireball
    köszi,hogy segítettél vazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • MrMafioso
    nekem tudnátok segiteni?
  • Gunner
    ME A PÉNZ BESZÉL A KUTYA UGAT BAZEEEE.... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
  • fireball
    nah.végig vittem,legyűztem razort,meráztam a yardokat,és csak 97%ot ír..az mér van?
    pedig megcsináltam minden versenyt,semmit se jelez a térkép...
  • Sland
    NFSMW: Patch 1.3 - List of Contents Tuesday, 06.12.2005
    NFSMWTomorrow EA will release the first patch for Need for Speed Most Wanted, which will update the game to the version 1.3. Here is a list of contents:

* Fixed problem with user not being returned to the offline main menu when losing their connection.
    * Users are no longer returned to the offline main menu after a LAN race.
    * Fixed host hanging in an empty game room after exiting a race.
    * Users are now able to find LAN races created through Quick Race.
    * Fixed issue where the game will softlock and lose focus when clicking on 'Continue' in the [create new account] screen when information is entered but not confirmed in one of the first four fields.
    * Corrected number of laps in Knockout race event in Blacklist 15.
    * Fixed problem where users are disconnected from LAN after finishing a race.
    * Fixed issue with backround disappearing when mouse clicking the 'Statistics' button during the Hurry Up timer.
    * Fixed a crash in the Foreign Registration Alert screen if the user clicks the back button.
    * Fixed a crash when backing out and re-entering the Rap Sheet using the mouse.
    * Clicking the back button during the Rap Sheet intro now returns the user to the Main Menu.
    * Fixed issue with the interior of the car sometimes disappearing during gameplay.
    * Fixed performance parts not showing up unless profile loaded.
  • MrMafioso
    probáltam de az 80 2mp s filera szedte szét!
  • Gunner
    Music Extractor
  • Gunner
    Most raktak ki vmi új progit, pill
  • MrMafioso
    most kezdem megint kijáccani, segitsetek pliz, valaki adna egy linket ahol le lehet szedni a most wanted zenéit vagy a most wanted ben szereplő I Am Rock cimű számot!
  • Gunner
    Lassan úgy vagyok vele, hogy szarok az egészbe bele... Már 6odszorra próbálom megcsinálni ezt a Milestone dolgot... ez volt a legutolsó busted...
  • szaharin
    ijen mar velemis volt..:)
  • The FlashBack
    valaki...:) nagyon:)
    ez LooL:)
  • Gunner
    Valaki odafent kúrvára utálhat...

• The FlashBack
    csá:)
  • Skynet723
    csá!
  • The FlashBack
    száálj száálj sólyom szárnyán:)
  • fireball
    nah.végig vittem,legyűztem razort,meráztam a yardokat,és csak 97%ot ír..az mér van?
    pedig megcsináltam minden versenyt,semmit se jelez a térkép...
  • quato
    Állítólag a Black Edition-ben több autó van. Ez alapból már látszik, vagy csak a későbbi játék során bukkannak fel? Mert nekem mindkét verzió megvan, és alapban nem láttam különbséget.
    Egyáltalán miből lehet megállapítani, hogy BE van meg?
    Köszi.
  • Buba007
    Szálj el Kismadár!...
  • geri15
    námtudom, válámi hiba lehet a kápcsolattal minnyá kimegyek a pejacra oszt elagyabugyálom a zelosztó_berendezést!!!!4