Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
itt az a gáz, hogy ha jól megyek, esélytelen (eddig l.alábbis az volt), h tartsák velem a lépést :-)
ez hiányzik azért egy kicsit...
neked volt nehézségi fokozat az elején?
amúgy tény,h nem 1 nehéz játék,de ez arcade gém,nemannyira hangsújos itt a nehézség(realitás)...
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Nekem a black edition - hk zonda verzió van meg, most járok 30%-nál a karrierben, de nagyon könnyûnek találom a játékot.Szinte minden versenyt azonnal megnyerek, ha nem, az azért van, mert falnak megyek v. valami hasonló nagy hibát követek el. Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ezután is ilyen könnyû marad vagy esetleg lényegesen nehezedik?
Keresgettem a nehézségi fokozatot, sikertelenül, más fórumban viszont azt olvastam, hogy a játék elején van lehetõség választani, nekem viszont biztosan nem ajánlott fel semmit...Szóval elvileg mediumon játszom.
Tudna vki segíteni? Talán egy másik verzióval jó lenne?
Dave
pl van a newnova,ne mkell reg meg semmi,és tuti fönn van..
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Ha megvan,jöjjön privbe!
Árnyék az alagútban
Õ is versenyzik? Ráadásul tolatva, a kis profi 😄
Talált tárgy 1
Talált tárgy 2
Az rendben van, hogy csal a gép, de hogy ennyire?! Vagy csak nem tud számolni?
Szááálj, repülj velünk hááát, gyere, szááállj, minden éjjen át...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
kerestem de nem tudom leszedni sehonnan
Zavarban van, mint kannibál a panoptikumban.
Zseniális !<#wow2>#wow2>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mindent tök ugyanúgy csinálok.
ötlet vki ?
szal most egy kicsit reklámozok 😛
http://nfsmwonline.uw.hu/
meg van ez a változat csak nincs hozá crackom
meg van ez a változat csak nincs hozá crackom
A lenti konfiggal jól megy. Ha neked is hasonló van, akkor video driver frissítés, windows takaritás segíthet (defrag, spy/troyan takaritás, reg takaritás, nem kívánatos process-ek kilövése)
[merlinw.org]
nem tudja vlaki hogy indíthatnám el a gémet me amit fölmásoltam image az nem jó és most nincs nálam a cd amirõl felbootolhatnám.segítsetek me playni akarok vele