Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pontosítok: igazi crack hozzá nem létezik, csak mini-image.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
help!
van egy kis gondom a játékkal,alapon van minden de nagyon és mégis szemetel a kép piros,zöld foltok jelennek meg,kockás a háttér megminden egy szóval a grafika nagyon szar. a gépem 512 ram,msi 6600 gt,2400+ athlon xp.81,89 driver és persze az fps nem esik 30 alá sehol se.
thx.
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
Van benne plusz pálya is.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
-nfs2 és nfs2se között graf tuningon kívûl nem vágom hirtelen mi lehet még a különbség.
-nfs4 high stakes és brennender asphalt konkrétan egy és ugyanaz. nálunk pl road challenge volt. szal akkor ez már a harmadik nfs4 lenne?😄 loál.
-nfs5-nél az a két megnevezés is ugyanazt takarja.
-underground 3-at meg gondolom csak elírtad😊 de az 1 és 2 között itt se volt lényegi különbség.
igazándiból kár ezen agyalni hány nfs volt eddig😊 de ha már számolás, akkor 11 mindennel együtt. te meg 13-at írtál, nem 12-t😊
Mért adták ki 2 néven ugyanazt?
nincs az még 13,én 9re emléxem,monnyuk nem vok az nfs törtémelem nagy ismerõje,amikor az elsõ nsr részek kijöttek,én még pelenkás voltam..😊😊😊😊😊
de pl:
NFS 5 Porsche Unleashed
NFS 5 Porsche 2000
ez ugyanaz...
NFS 1
NFS 1 SE
NFS 2
NFS 2 SE
ezek is,sztem azzól mer ott van,h SE(nemtom mit jelent,de biztos vmi bõvített vagy limilált kiadás,vagy vmi iesmi)attól még nem következõ rész
ennyi erõvel montdhatnánk,hogy van a most wanted,és a black edition meg a következõ rész......lol
aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter
Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu
NFS 1
NFS 1 SE
NFS 2
NFS 2 SE
NFS 3 Hot pursuit
NFS 4 High Stakes
NFS 4 Brennender Asphalt
NFS 5 Porsche Unleashed
NFS 5 Porsche 2000
NFS 6 Hot pursuit 2
NFS Underground
NFS Underground 3
NFS Most Wanted (hot pursuit 3 is lehetett volna sztem)
A karírban hogy tudom lenyomni az elsõ ellenfelet? Megcsináltama Race Events-eket, meg a Misc-eket is. Hogyan tovább?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
De az is megfelel a célnak.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Az 1.8 GB -ban nincs tényleges 1.8 GB tartalom.
Azért lehet fél megába összetömöríteni.
Más kérdés, hogyha kicsomagolod, így is 1.8 GB-ot foglal el a vinyódon
Most ezek a mini-maxi image-ek terjednek el, több játéknál is így van
Máshogy nem sikerült megoldani.
Ahoz hogy elindítsam a játékot kell a mini image, ami 1.8 GB ! 😄 wazze. az minden csak nem mini! A mini 1.44 Mb mifelénk . Most vagy én kezdek megõrülni vagy világ kezd megzakkani 😄
Van valakinek rendes mini image -je ?
Az új fiókom: DevLupius
A halál csupán a kezdet...
Plz. Valaki árulja már el anagy titkot... Rossz verzió van nekem ?
Vagy valami rossz beállítás ?
Help...
Az új fiókom: DevLupius
nekem sem segit senki....Pedig régen ez jo forum volt...mármint segitettek ...meg persze én is megprobáltam...de most...na mind1
tisztelt vakareka..sajnios nem tudok ebben segiteni....nem vagyok otthon játékok terén...
msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690
Ha arra mész az úton, amely bejáratát a sárga kör jelzi, elérsz egy régi, fenyitott hídhoz, amin átugratva lerázhatod a rendõröket. (Mia is mondja a telefonban)
->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro
Nekem például adott plusz idõt. (Tudom, hogy ezzel nem lettél okosabb, bocs)
tigeroo: nekem mindig a teljes idõt adja bónuszba