Need for Speed: Most Wanted

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gErIbÁ
és azzal elindul a játék ?

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

IMYke2.0.0.0
Mert egyik sem létezik. Azért.
Pontosítok: igazi crack hozzá nem létezik, csak mini-image.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gErIbÁ
lehet hogy nagyon láma vagyok de nem találtam a faq ban creket vagy patch -et a játékhoz segítsen valaki plz

Aki másnak vermet ás, annak izomláza lesz!

eZo
81.95_forceware Segít rajta !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

hahó!
help!
van egy kis gondom a játékkal,alapon van minden de nagyon és mégis szemetel a kép piros,zöld foltok jelennek meg,kockás a háttér megminden egy szóval a grafika nagyon szar. a gépem 512 ram,msi 6600 gt,2400+ athlon xp.81,89 driver és persze az fps nem esik 30 alá sehol se.

thx.
NzzN
Különbözõ országokban különbözõképp hívták õket, gondolom a jobb eladhatóság érdekében.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

rage
NFS2 SE kihasználta a 3dfx kártyák tudását
Van benne plusz pálya is.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

12346
hogy ne unatkozzanak annyira😊 egyébként tényleg nem tom mitõl jobb a porsche 2000 név, mint az unleashed pl meg egyebek.

12346
-nfs1 és nfs1se közötti különbség egy pálya, + az eddigieken visszafelé is lehet nyomulni vagy mi.
-nfs2 és nfs2se között graf tuningon kívûl nem vágom hirtelen mi lehet még a különbség.
-nfs4 high stakes és brennender asphalt konkrétan egy és ugyanaz. nálunk pl road challenge volt. szal akkor ez már a harmadik nfs4 lenne?😄 loál.
-nfs5-nél az a két megnevezés is ugyanazt takarja.
-underground 3-at meg gondolom csak elírtad😊 de az 1 és 2 között itt se volt lényegi különbség.

igazándiból kár ezen agyalni hány nfs volt eddig😊 de ha már számolás, akkor 11 mindennel együtt. te meg 13-at írtál, nem 12-t😊

igazatok van részben különben Special Editon
Mért adták ki 2 néven ugyanazt?
fireball
hát azér pár dolgot 2× írtál,meg elírtál..😊
nincs az még 13,én 9re emléxem,monnyuk nem vok az nfs törtémelem nagy ismerõje,amikor az elsõ nsr részek kijöttek,én még pelenkás voltam..😊😊😊😊😊
de pl:
NFS 5 Porsche Unleashed
NFS 5 Porsche 2000
ez ugyanaz...
NFS 1
NFS 1 SE
NFS 2
NFS 2 SE
ezek is,sztem azzól mer ott van,h SE(nemtom mit jelent,de biztos vmi bõvített vagy limilált kiadás,vagy vmi iesmi)attól még nem következõ rész
ennyi erõvel montdhatnánk,hogy van a most wanted,és a black edition meg a következõ rész......lol

aprilia etx-cross simson schwalbe-streetfigter

NzzN
Ezeknek egy része ugyanaz a játék több néven kiadva.

Skype : nzaazn, CRC,LFS : _--NZ--_[HUN] B I K E T R I A L S - OUR SPORT FOREVER trial-gyor.fw.hu

13 bocs
NFS forever!!! Jól számolom hogy ez már a 12.játék
NFS 1
NFS 1 SE
NFS 2
NFS 2 SE
NFS 3 Hot pursuit
NFS 4 High Stakes
NFS 4 Brennender Asphalt
NFS 5 Porsche Unleashed
NFS 5 Porsche 2000
NFS 6 Hot pursuit 2
NFS Underground
NFS Underground 3
NFS Most Wanted (hot pursuit 3 is lehetett volna sztem)
Narancs
Srácok, szórjatok meg némi infóval plz!
A karírban hogy tudom lenyomni az elsõ ellenfelet? Megcsináltama Race Events-eket, meg a Misc-eket is. Hogyan tovább?

Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!

fireball
lol😊

Egy kis "bug" az nfsbõl:
bertino
ííígy van, én se nagyon olvasom már, ki is veszem favból...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
ja csak én már nem olvasom a topikot,aztán meg nem akarom,hogy az legyen,hogy nem figyelek a topikra!😊 ezért szeretném lepasszolni valakinek aki olvassa is a topikot

bertino
hát mostmár vhogy kevésbé van értelme, nem pörög már ugy a topik, meg vissza is esett az élvonalból 😊)

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

DJ Skyline
valaki átszeretné venni a házigazda jogot a topikban? ha igen,akkor olyan emberke írjon aki már itt van 1 éve az SG-n...

nagyon szépen köszönöm!hálás vagyok<#vigyor2><#nyes>

macleody
PL33-NKML-S49X-DR7W-6MY9
fireball
mien kódot?

kérek szépen egy kodot a játékhoz!

Szia a Milestones Completed nem azért fog feljebb menni mert a Zsaruk elé görgeted a Tárgyakat. Hanem mert van a Race events melett egy olyan hogy milestones Events na ha azokat csinálod meg akkor megy feljebb a számlálo és egy bizonyos számot el kell érni mind a kettöböl hogy tudj versenyezni a taggal.
lamase
mi az a impound strike?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Köszi, örülök 😊.
valakidobjon meg egy kodal!köszi!valakinek nincs a dvdés változathoz crackja?

ezzel szemben azt mindta, jól fut. Jobban mint a juiced! 😄
valakidobjon meg egy kodal!köszi!valakinek nincs a dvdés változathoz crackja?

rage
Én a CD 1-et mountolom, az legalább csak 700 mega
De az is megfelel a célnak.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Voltaképp mini image, mert noha annyinak tûnik a mérete, mégsem annyi az:-)
Az 1.8 GB -ban nincs tényleges 1.8 GB tartalom.
Azért lehet fél megába összetömöríteni.
Más kérdés, hogyha kicsomagolod, így is 1.8 GB-ot foglal el a vinyódon
Most ezek a mini-maxi image-ek terjednek el, több játéknál is így van
Máshogy nem sikerült megoldani.

Ezt az olalt ha valaki elolvasna http://www.tweakguides.com/NFSMW_7.html ,és adna valami otletet hogy mit kell állítani a regiszterben hogy ne szaggasson a játék.Mit érdemes átjavitani,hogy minnél folyamatosan menjen a game.csak a szaggatásrol hogy mit írnak hogy kevesebbet vagy tobbet swappoljon vagy mit változtasak rajta
És mégvalami.
Ahoz hogy elindítsam a játékot kell a mini image, ami 1.8 GB ! 😄 wazze. az minden csak nem mini! A mini 1.44 Mb mifelénk . Most vagy én kezdek megõrülni vagy világ kezd megzakkani 😄
Van valakinek rendes mini image -je ?

Az új fiókom: DevLupius

Fenrir
néha nekem is eltünik a kurzor, igazából csak a festésnél meg tuningnál van gáz amikor van pár fajta alkatrész/szín

A halál csupán a kezdet...

Mindenkinek mûködik az egér csak nekem nem ?
Plz. Valaki árulja már el anagy titkot... Rossz verzió van nekem ?
Vagy valami rossz beállítás ?

Help...

Az új fiókom: DevLupius

tigeroo
A GiT-tel egyelöre nemsikerült játszani..
egyikõnk látta a szobámat , ennyi..:l
tigeroo
csak lanozni tudol, online gamet ne várj eredeti cd kulcs nélkül :p
tigeroo
JELEN!
gyere msn: [email protected]

81.183.71.235
ne vagy egyedül vakeraka...

nekem sem segit senki....Pedig régen ez jo forum volt...mármint segitettek ...meg persze én is megprobáltam...de most...na mind1

tisztelt vakareka..sajnios nem tudok ebben segiteni....nem vagyok otthon játékok terén...

msi p55(cd53)+(i3(530)+ninja2)+ msi 220gt+fsp zen300w+cm690

macleod2005
Nem csinál valaki szervert? megszeretném nézni mûködik e gittel az nfs

20 másodpercnél érek oda és nem adja meg az újabb idõt + a 20 másodpercet, hanem szépen számol lefele 20 másodpercnél 😞

ott a játék vége.A pöttynél balra kell fordulni és átugratni 1 leszakadt hidon-ennyi csak
reménytelen
Spoiler

Ha arra mész az úton, amely bejáratát a sárga kör jelzi, elérsz egy régi, fenyitott hídhoz, amin átugratva lerázhatod a rendõröket. (Mia is mondja a telefonban)
Ezt az olalt ha valaki elolvasna http://www.tweakguides.com/NFSMW_7.html ,és adna valami otletet hogy mit kell állítani a regiszterben hogy ne szaggasson a játék.Mit érdemes átjavitani,hogy minnél folyamatosan menjen a game.
a jatek vegefele vagyok amikor 6os korozesi szinten kell menekulni a bmwvel, es neha megjelenik a terkepen 1 narancssarga kor, odamegyek de nemtunik el, az micsoda?

hülye barmok senki sem válszol nekem

->> Gigabyte 965p-ds3, c2d e4300, a-data ee 2gb kit, asus eax 1950 pro

reménytelen
Lehet, hogy ez egy olyan bug, ami épp nálad jött elõ (mint nálam az akadás).
Nekem például adott plusz idõt. (Tudom, hogy ezzel nem lettél okosabb, bocs)

tigeroo: nekem mindig a teljes idõt adja bónuszba
tigeroo
általában hány second marad mire átérsz ott?
én ugy vetem észre hogy +10mp felett a megmaradt idõ felét adja bonuszba
10mp alatt pedig 100%-át adja bonuszba..