23376
-
azt hogy kell megcsinálni hogy ne legyen nagy korozésem elég nekem csak 1 mindig elvesztem a kocsimat:( sajna -
tényleg elég hülye kérdés, nyugodj meg, az nem a kocsi károsodása hanem a körözöttségi szinted, ebben a játékban nem kárododhat a kocsid! :D -
SyneT #19267 haggyad! én is így vagyok ezzel mint ő ...
beírom mi a bajom ha valaki válaszol zsíír ha nem akkor meg visszaolvasom ennyi! :) -
luxus visszaolvasni vagy a keresőt használni? -
SyneT #19265 hmm pedig ezzel mennie kell nyomj géprestartot hátha megoldjah! vagy faq! -
baxxterboy #19264 Ezzel! -
SyneT #19263 mivel hide-oltál?
ezzel megy: itt ez itt nih -
SyneT #19262 Hi all!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy neten hogy lehet nyomni? lesze-e Git vagy egyéb?
Vagy van aki már tolja neten?
Nekem Need For Speed Most Wanted Black Edition - HKZonda van!
thanks -
baxxterboy #19261 Nem akar sehogysem elindulni a gamma! :( Betettem a cd1-et daemonba, aztán hideoltam de még mindig a korrekt cd-t kéri vki segítsen -
mennyél te is kamionnal... 
-
Emmemm #19259 Tudom láma a kérdés, de milyen szerepe van az autó károsodásának? Azt látom, hogy ha bizonyos alkatrészeket veszek javul a kocsim állapota, de ha hagyom, hogy a bal oldali csík körbeérjen akkor is csak egyesről kettesre vállt, és látszólag nem történik semmi. Majd fog? -
nekem nem:) :) és valszeg másnak is, mert meglátnak, látják, hogy egy nagy sötétség, és egyből eszükbe jucc:)
-
1000000-redik! -
nem baj!:) -
kár, hogy a "DJ" -t nem lehet olvasni:(
-
thx,nem kell joak ez így!:) -
ez nem semmi:)
huhh:)
-
Legyőzöd Razort:)
bmv???
-
Grat az új logodér Skyline:) megengeded, hogy javítsak rajta???
OFF!
Ne spemmelj köttsögg:)
-
What? milyen demo?
-
Razzia1 #19249 Hu köszi de utána is lesznek még versenyek??? -
bmv az milyen autó? új márka?:DD
első helyezettet lekell győzni aztán lesz bmW -
bemenni azon az úton,ahol mindig levolt zárva,aztán készíteni a nitrót,és.. -
Razzia1 #19246 Én a 3madik vagyok és még nincs meg!!!
ehez nem kell valami kiegészítő???
-
mocsaar #19245 és amikor a csaj telefonál, akkor odamegyek ahoz a jelhez amit a térképen mutat , na és ott mit kell csinálni ? -
-
Razzia1 #19243 És az Hanyadik mármint a táblán?
-
Le kell gyöznöd... -
-
Razzia1 #19240 Hali Hogyan tudok bmv-t venni??? -
Ha kb 300al mész,akkor kapcsold be a lassítót,és oldalról,a kerekét az oldaladdal kell meglökni!Ja és ne a szállítórészt,platót pöcköld,azt hiába teszed pl a teherplatósnál,mert ott más a súlyelosztás!De a fa,és autószállítónál a hátulját kell megbillenteni!Szóval magát a kamiont,és ne a vontatót célozd meg!Én mindig oldaról csúsztatom a kamion második kerekéhez,és kereszteáll szépen!Sőt egyetlen egyszer annyira meglöktem,hogy tényleg felborult!!!Próbálgatni kell,aztán majd ráérzel,mennyire,és hol kell megcsúsztatni! -
tőccsed lefele a legújabb Winampot! Az le fogja játszani -
hogy lehet kamiont kersztbe forditani?én akár honnan megyek bele,mindog ott maradok:DDDDDd -
Tudtok egy olyan lejátszót adni, mai megbirózik a formátum: m4a? -
Itt van egynagyon jó cikk, hogy hogyan csináltáka játék rendőrségi hátterét:
Klikk ide ;-)
- Több, mint 300 profi szinkronszínészt hallgattak meg Vancouver-ben és Los Angeles-ben. Akiket beválogattak, olyan nagysikerű amerikai sorozatokban szerepeltek/szerepelnek, mint a 24-ben, továbbá a Miami-, a Los Angelesi-, a New Yorki helyszínelőkben.
--------------------------------------------
============================================
és innen le lehet tölteni egy összehaonlító videót, a valódi és a játékbeli kocsik hagjairól... -
2050-re ígérik -
-
Demo mikor jön ki???????????? -
baze,de rohat geci verseny..
12 perc volt,még végigmentme rajta,és az utolsó kanyarba lelelőz 2 is..
de addig meg vezettem,mint a geci,csak kurvára csaltak,mint mindig...
húú e várom már,h rányomhassal az uninstal ra:) -