Nem szokványos idegennyelvek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az angolkülöntanárom szerint a spanyol az angol után a második legkönnyebb nyelv...
nekem nem tetszik

akkor már inkább tényleg valami svéd-finn

football without ultras is nothing

Botond
akkor már inkább horvát :-) az még jól is jön nyaralás közben :-)
Iori
nekem a Sri Lankai nyelv tûnik vonzónak ,de inkább az írásuk, ilyen pictogram szerû irásuk van. Tök poén az írásuk minden második jel kis elefánt, kutya meg kigyó 😄 ,mondjuk még soha nem hallotam vkit sri lankaiul beszélni, de kiváncsi lennék rá.

I love this game!

azt hogy csinálod? 😊
szerb nem jön be, szláv nyelvek közül csak orosz meg cseh..

tényleg csehül/szlovákul tud valaki?

-the invisible-

Tufa16
Tanulj szerbül vagy oroszul 😊 Én tudok egy kicsit oroszul, jó móka ha nem akarok fizetni belépõt mondjuk egy szórakozó helyre 😊

Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425

EOX
hát igen, a hollandban inkább a kiejtés a nehézkes😊

Retteketet

hollandul én is értek viszonylag jól, ha le van írva.
egyszer KLM-mel repültünk és a film term. holland feliratos volt, simán vágtam mirõl van szó 😊

aeris: a norvég és a svéd ugye nem nagyon különbözik? milyen?

-the invisible-

nemcsakfeel
hollandul annyira igazodom el, amennyire német+angolból egy két dolog ismerõs hangzású, így pirate bay on tudtam magam regisztrálni 😄

*hihi ** *

LittleL
Hello Eox !

Barátom Japánul tanul. Éppen most kinnt van fél évig
Tokióban, mondjuk apja Japán, de õneki is olyan
nehéz megtanulni, mint bárki másnak, mert
kiskorában nem tanították Japánra.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

aeris
norvgéul kezdtem el nyáron, de abbamaradt, mert nekem sincs rá elég idõm:C

EOX
Én hollandul kezdtem el tanulni, úgy hogy angolul és németül már tudok. Így nem olyan nehéz, csak nekem is kevés az idõm rá😞

Retteketet

én is tanultam japánt... nehéz! 😄

http://www.lohere.net - a MagyarChan

oroszul tanulni lehetõség van a fõsuliban ahova járok, de én a németet választottam másodiknak, mert abból is rám fér egy kis fejlõdés.
pesten van ilyen, hogy katedra nyelviskola, annak a plakátján láttam a svéd nyelvet, és megtetszett 😊

-the invisible-

nemcsakfeel
Elkezdtem spanyolul ( bár az elég szokványos ) tanulni, csak kevés rá az idõm.. Pedig tök jó lenne, egy alapfok / beszéd szinten tudni, csak mellette még annyi más dolog is van.
Görögöt néztem még régebben ( de nem tudok vele 1 rõl a 2 re haladni 😞, megfelelõ tanárt találni belõle pedig lehetetlen.

Sg-t tanulhatsz a gumiban 😄D

*hihi ** *

olyat ki tanít? 😄

-the invisible-

R0zs0máK
Én oroszul tanulnék szivesen...😊

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

Ezt a topikot azért nyitottam, mert egy kis exotikumra vágyom, és elhatároztam, egy szokatlan nyelvet szeretnék megtanulni. Ezt szeretném veletek, fõként olyanokkal, akik tudnak ilyen nyelveket, megbeszélni.
Angol közép-felsõfokon megy, német a középfok alatt picivel, és régóta tervezem hogy megtanulok japánul, de rájöttem, hogy európában is vannak elég különleges nyelvek, amikkel még megyek is valamire esetleg az EU-ban.
A cseh mindig is vonzó volt, illetve tetszenek még a skandináv nyelvek is, amelyek közül a svédre gondoltam. Szóba jöhet még az ír vagy a skót nyelv, de szerintem azt szinte lehetetlen itt Magyarországon tanulni.

Ti milyen nyelven tanulnátok szivesen?

-the invisible-

R0zs0máK
A hugom japánul tanul...😊

a barátnõm meg tud kicsit hindiül...😊

I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu

nemcsakfeel
mármint mi számít különlegesnek?
beszélsz sg-ül?

*hihi ** *

← ElőzőOldal 3 / 3