Nem szokványos idegennyelvek
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az angolkülöntanárom szerint a spanyol az angol után a második legkönnyebb nyelv...
nekem nem tetszik
akkor már inkább tényleg valami svéd-finn
nekem nem tetszik
akkor már inkább tényleg valami svéd-finn
football without ultras is nothing
nekem a Sri Lankai nyelv tûnik vonzónak ,de inkább az írásuk, ilyen pictogram szerû irásuk van. Tök poén az írásuk minden második jel kis elefánt, kutya meg kigyó 😄 ,mondjuk még soha nem hallotam vkit sri lankaiul beszélni, de kiváncsi lennék rá.
I love this game!
azt hogy csinálod? 😊
szerb nem jön be, szláv nyelvek közül csak orosz meg cseh..
tényleg csehül/szlovákul tud valaki?
szerb nem jön be, szláv nyelvek közül csak orosz meg cseh..
tényleg csehül/szlovákul tud valaki?
-the invisible-
Tanulj szerbül vagy oroszul 😊 Én tudok egy kicsit oroszul, jó móka ha nem akarok fizetni belépõt mondjuk egy szórakozó helyre 😊
Abit NF7-S v2.0/AMD Barton 2600+@3200+/Thermaltake Silent boost/2x512DDR ram(430mhz)/Coolink COOL AP450DX Casetek CS-C1016/Seagate barracuda 200GB-8mb/ Chaintech 6600GT/3dmark03:8425
hollandul én is értek viszonylag jól, ha le van írva.
egyszer KLM-mel repültünk és a film term. holland feliratos volt, simán vágtam mirõl van szó 😊
aeris: a norvég és a svéd ugye nem nagyon különbözik? milyen?
egyszer KLM-mel repültünk és a film term. holland feliratos volt, simán vágtam mirõl van szó 😊
aeris: a norvég és a svéd ugye nem nagyon különbözik? milyen?
-the invisible-
hollandul annyira igazodom el, amennyire német+angolból egy két dolog ismerõs hangzású, így pirate bay on tudtam magam regisztrálni 😄
*hihi ** *
Hello Eox !
Barátom Japánul tanul. Éppen most kinnt van fél évig
Tokióban, mondjuk apja Japán, de õneki is olyan
nehéz megtanulni, mint bárki másnak, mert
kiskorában nem tanították Japánra.
Barátom Japánul tanul. Éppen most kinnt van fél évig
Tokióban, mondjuk apja Japán, de õneki is olyan
nehéz megtanulni, mint bárki másnak, mert
kiskorában nem tanították Japánra.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Én hollandul kezdtem el tanulni, úgy hogy angolul és németül már tudok. Így nem olyan nehéz, csak nekem is kevés az idõm rá😞
Retteketet
én is tanultam japánt... nehéz! 😄
http://www.lohere.net - a MagyarChan
oroszul tanulni lehetõség van a fõsuliban ahova járok, de én a németet választottam másodiknak, mert abból is rám fér egy kis fejlõdés.
pesten van ilyen, hogy katedra nyelviskola, annak a plakátján láttam a svéd nyelvet, és megtetszett 😊
pesten van ilyen, hogy katedra nyelviskola, annak a plakátján láttam a svéd nyelvet, és megtetszett 😊
-the invisible-
Elkezdtem spanyolul ( bár az elég szokványos ) tanulni, csak kevés rá az idõm.. Pedig tök jó lenne, egy alapfok / beszéd szinten tudni, csak mellette még annyi más dolog is van.
Görögöt néztem még régebben ( de nem tudok vele 1 rõl a 2 re haladni 😞, megfelelõ tanárt találni belõle pedig lehetetlen.
Sg-t tanulhatsz a gumiban 😄D
Görögöt néztem még régebben ( de nem tudok vele 1 rõl a 2 re haladni 😞, megfelelõ tanárt találni belõle pedig lehetetlen.
Sg-t tanulhatsz a gumiban 😄D
*hihi ** *
olyat ki tanít? 😄
-the invisible-
Ezt a topikot azért nyitottam, mert egy kis exotikumra vágyom, és elhatároztam, egy szokatlan nyelvet szeretnék megtanulni. Ezt szeretném veletek, fõként olyanokkal, akik tudnak ilyen nyelveket, megbeszélni.
Angol közép-felsõfokon megy, német a középfok alatt picivel, és régóta tervezem hogy megtanulok japánul, de rájöttem, hogy európában is vannak elég különleges nyelvek, amikkel még megyek is valamire esetleg az EU-ban.
A cseh mindig is vonzó volt, illetve tetszenek még a skandináv nyelvek is, amelyek közül a svédre gondoltam. Szóba jöhet még az ír vagy a skót nyelv, de szerintem azt szinte lehetetlen itt Magyarországon tanulni.
Ti milyen nyelven tanulnátok szivesen?
Angol közép-felsõfokon megy, német a középfok alatt picivel, és régóta tervezem hogy megtanulok japánul, de rájöttem, hogy európában is vannak elég különleges nyelvek, amikkel még megyek is valamire esetleg az EU-ban.
A cseh mindig is vonzó volt, illetve tetszenek még a skandináv nyelvek is, amelyek közül a svédre gondoltam. Szóba jöhet még az ír vagy a skót nyelv, de szerintem azt szinte lehetetlen itt Magyarországon tanulni.
Ti milyen nyelven tanulnátok szivesen?
-the invisible-
A hugom japánul tanul...😊
a barátnõm meg tud kicsit hindiül...😊
a barátnõm meg tud kicsit hindiül...😊
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
← ElőzőOldal 3 / 3