A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
változó minõség.
http://www.multiupload.com/RM0GG4NH1W
üdv:<#wave>#wave>
Köszi szépen az infót rákerestem és pár számot találtam ha lejön és érdekel akkor feltöltöm.
Üdv: akizu<#wave>#wave>
2011 január 16-án ismét Budapestre érkezik az ABBA – The Show, melyben a svéd Waterloo zenekar az ABBA eredeti zenészeivel, Ulf Anderssonnal és Mats Ronanderrel kiegészülve adja elõ látványos showmûsor keretében a svéd popcsapat legnagyobb slágereit.
A két órás koncert Bjorn, Benny, Agnetha and Frida hatvanas évekbeli elsõ találkozásától kezdve nyomon követi az ABBA történetét, megszólaltatva olyan klasszikus dalokat, mint a Waterloo, az SOS, a Mamma Mia, a Dancing Queen, a Money Money Money, a Knowing Me Knowing You és még sorolhatnánk.
A Camilla Dahlin által alapított Waterloo a legjobb svéd ABBA-feldolgozászenekar, Camilla és Katja Nord külsõre, arcra szinte megkülönbözhetetlen az ABBA eredeti tagjaitól, hangjuk pedig majdhogynem jobb, mint az eredeti. A Waterloo célja, hogy minél jobban hasonlítson az eredeti zenekarra, hogy a közönség úgy érezze: nem is oszlott fel az ABBA.
A koncerten a Waterloo és az ABBA eredeti zenészei mellett a National Symphony Orchestra of London játszik, Matthew Freeman vezénylésével. Az eredeti fellépõruhák pontos másait felvonultató látványos színpadi mûsort eddig 33 országban több mint kétmillióan látták. Az ABBA – The Show több mint háromszor annyi koncertet adott ezidáig, mint az eredeti ABBA (130 illetve 416, 2010. június 1-ig bezárólag.) Magyarországon is rendkívül népszerû a mûsor, melyre két éve annyi jegyet eladtak, hogy ráadás koncertet is tartottak, tavaly pedig kétszer is telt ház elõtt játszottak Budapesten és Debrecenben.
Az ABBA – The Show 2011 január 16-án a Papp László Budapest Sportarénában mutatja be az ABBA legnépszerûbb slágereit.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
1. Elõször is - Bruce Springste
2. Nincs a "A Fõnök"-nek "Summer Of 69" címû száma.
...hacsak el nem ment neki is az esze mint Rod Stewart-nak és ihlet hiányból adódóan, kétségbeesésében fûhöz-fához kapkodván, fel nem énekelte mostanság - de nagyon kétlem, hogy így volna.
In Lak\'ech Ala K\'in
Gondolom a két hölgy mindenkinek ismerõs lesz :-)
Pár érdekesség velük kapcsolatban
Az elsõ hölgyet egy dán együttes tagja megvádolta, hogy "Ha a könnycseppek aranyból lennének" számához 1950-es svédországi turnéjuk idején tõlük lopta el Agnetha a dallamot. Mikor megtudta hogy Agnetha pont ebben az évben született, akkor elállt a vádtól.
Elsõ szereplésekor egy karácsonyi mûsorban szerepelt, ahol egy kellemetlen esemény történt vele: Amíg a Billy Boy címû dalt énekelte lelkesen, a gumi elpattant a bugyijában és hirtelen lecsúszott. Szerencse, hogy ekkor még Agnetha csak 6 éves volt.
A másik hölgy Anni-Frid Synni édesapja egy német katona (Alfred Haase), édesanyja pedig egy fiatal norvég lány (Synni Lyngstad) volt. Akkor találkoztak mikor a németek megszállták Norvégiát a II. világháború alatt. Viszonyukat nem nézték jó szemmel a helybeliek és mielõtt még Frida megszületett volna, apja elhagyta Norvégiát
1975-ben azonban megjelentette addigi legsikeresebb szólóalbumát a Frida Ensam-ot (Frida egyedül) rajta a Fernando eredeti svéd változatával
1977- ben a német Bravo újságban egy róluk cikkben valaki észrevette, hogy nagybátyjának ugyanaz a neve, mint Frida apjának. Mikor kiderült, hogy tényleg õ az, apa és lánya így találkozhattak Stockholmban.
1982-ben megjelent elsõ angol nyelvû szólóalbuma, a Somethings Going On, aminek Phil Collins volt a producere és akivel egy duettet is énekelt rajta, Here Well Stay címmel. Az albumról a legnagyobb sikert az I Know There's Something Going On kislemez hozta, ami világszerte nagy sláger lett.
1984-ben kiadott Shine albumáról egy szám
2004-ben Jon Lord új albumán énekelte ezt dalt The Sun Will Shine Again címmel.
Elfelejtettem köszönni..
Szép estét kívánok mindenkinek.. <#wave>#wave>
Romeo-Marina címû számát keresem!!
üdv: andrás
Nekem is nagyon tetszik.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Lacikám,
úgy látszik, az a bizonyos régi ajánlásod akkor elkerülte a figyelmemet !!
Én csak nemrégiben hallottam ezt a számot a rádióban és máris nagyon megtetszett !!!
Látom, most is hasonló az ízlésünk, ez már sokszor bebizonyosodott !!<#taps>#taps>
Keresem
Köszi!
És ne feledd, ahol végetérnek az álmok, ott kezdõdik a valóság!
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Boldog Új Évet Mindenkinek!<#wave>#wave>
Kedves Marika, Musachy, Donbig!
Köszönöm a segítséget,a "leporolt" zene projectben.<#worship>#worship>
Atti
Sziasztok,
jó reggelt mindenkinek !<#wave>#wave>
Mától újraindul a verkli, ez a jó kis dal talán lendületet az év elsõ munkanapjának, ami az idén történetesen ráadásul hétfõre esik.<#rinya>#rinya>
Melanie Fiona - Monday morning (mp3 320 kbps)
Szétnéztem és a kéréseddel kapcsolatban ezeket találtam és töltöttem fel. Nekem ebben a minõségben és címmel van meg.
I Successi - Boney M Performed By Bobby Farrell.RAR 192kbs
Boney M - Remix (2005) [Feat. Bobby Farrell).RAR 192kbs
Boney M - Bobby Farrell Emlékére Best Of (FLAC).RAR Flac
http://rapidshare.com/files/440474967/Boney_M_-_Bobby_Farrell_Eml__k__re_Best_Of__FLAC_.RAR
http://rapidshare.com/files/440471208/Boney_M_-_Remix__2005___Feat._Bobby_Farrell_.RAR
https://rapidshare.com/files/440477464/I_Successi_-_Boney_M_Performed_By_Bobby_Farrell.RAR
<#wave>#wave>
Bobby Farrell - Daddy cool lenne remélem ez a változat megfelel a valóságnak.
http://www.4shared.com/audio/pAL8oQ_C/Bobby_Farrell_-_Daddy_cool.html
Az album (ha van neki?) nekem nincs meg sajnos de ha valakinek megvan az töltse fel legyenszíves.
<#wave>#wave>
Hungarian videomix
Gyerekkorunk emlékképei!
Egy kutya olcsóbb, mint egy feleség. Kevesebbet eszik és már bundája is van.
Hozzátok bármikor bátran fordulhatok segítségért. Köszi még egyszer.
Üdv.
Szép napot!!!!
Egy könnyed hngvételû dalt töltöttem fel, ami a mostani évszakot jellemzi.
http://www.4shared.com/audio/oKASlam8/The_Rumbar_Girls-In_The_Snow__.html
<#wave>#wave>
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK mindenkinek itt a fórumon!
Egy szomorú aktualitásból feltöltöttem 3 dalt BOBBY FARRELL -tõl
akit érdekel az töltse.
BOBBY FARRELL .ZIP (18.5 MB)
http://www.multiupload.com/TLWDVG6OHI
azt szeretném kérdezni,hogy valaki ismeri-e ennek a számnak az eredeti
elõadóját 80-as,ha nem 70-es szóval elég régi.Köszönöm.
Stefano Noferini - Mama (Original Vibes Mix)
Hümm.Hümm..Szép dolog a mellé muty-muty,de kinek és minek?
Boldog Új Évet Mindenkinek !
Egy zenét be azonosítanátok ? Meg volt de elkallódott, és fogalmam sincs a címérõl. :(
Egy mixbõl kivágtam egy részletet, itt van:
http://mastergy.fw.hu/itaker.swf
Elõre is köszönöm !
Stage három száma halható HQ- minõségben érdemes tesztelni és jó zenehallgatást hozzá!!! <#wave>#wave>
Stage - Kedvenc HQ
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Label:Flea Records
Catalog#:FL 8407
Format:Vinyl, 12", 45 RPM
Country:Italy
Released:1989
Genre:Electronic
Style:Italo-Disco, Hi NRG
Tracklist
A1 Duri Duri (Baila Baila) (Remix European Edit)
A2 Duri Duri (Baila Baila) (M.Y.O.M. Version)
B1 Duri Duri (Baila Baila) (Instrumental Version)
B2Duri Duri (Baila Baila) (Peanuts Mix)
Download
Boldog új évet kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
Lehet kezdeni az évet egy kéréssel?
Keresném jó minõségben (320-mp3, vagy lossles-ben) a következõ számot, illetve ettõl az elõadótól származó slágereket:
http://www.youtube.com/watch?v=1v_UUo1t6Ko&feature=related
/Click - Duri Duri/
Köszönöm elõre is a segítségeteket.
Üdv.
Kelemen73
Ha bár ez még nem a kívánságkosár, és nem is a keresõ fórum, talán mégis... Amit keresek 1977-bõl egy La Bionda album Tutto Va Bene címmel
Reménykedve: András
Szia András,
köszi, hogy feltöltötted újra az albumot !
Nagyon tetszik, eddig ez a legjobb lemeze a meghallgatottak közül !<#worship>#worship>
Neked is nagyon boldog új évet kívánok !
ui. Hamarosan megy a lista, nagy valószínûséggel holnap délután.
Mindenkinek boldog és elviselhetõ Új évet kívánok!
András
Fülcsimano pedig nagyon szépen irt elõttem nincs is mit hozátennem mindenben eggyetértek vele.<#rinya>#rinya><#puszis>#puszis><#taps>#taps>
Sziasztok,
minden ébredezõ fórumosnak NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK !!
Kívánom magunknak, hogy mindannyian szerencsében, jólétben, sikerekben, egészségben és sok-sok jó zenében bõvelkedjünk a 2011-es esztendõben is !!<#wink>#wink>
Kerüljenek el bennünket a betegségek, a rossz élmények, a bántások és intrikák, a körülöttünk zûrzavarossá vált világ összes rémképei.
Találjunk sok örömet a családunkban, a munkánkban, a hobbijainkban és mindenekelõtt egymásban, embertársainkban, szûkebb és tágabb közösségeinkben.
B.Ú.É.K. mindenkinek és itt köszönöm meg az összes jó zenét az összes közremûködõnek, mellyel a 2010-es esztendõt is zeneileg igen gazdaggá varázsoltuk itt egymás számára.<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
Eredményekben gazdag Boldog Új Esztendõt Mindenkinek!
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
A kódot nem tudom.Helyette viszont http://www.multiupload.com/18NUDG0GXI
BUÉK: András
Örömöt sokat, bánatot semmit, segítsen az Isten boldognak lenni! Legyetek mindig vidámak, örüljetek minden szépnek, én így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ÉVET!

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))