A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fülcsimano pedig nagyon szépen irt elõttem nincs is mit hozátennem mindenben eggyetértek vele.<#rinya>#rinya><#puszis>#puszis><#taps>#taps>
Sziasztok,
minden ébredezõ fórumosnak NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDÕT KÍVÁNOK !!
Kívánom magunknak, hogy mindannyian szerencsében, jólétben, sikerekben, egészségben és sok-sok jó zenében bõvelkedjünk a 2011-es esztendõben is !!<#wink>#wink>
Kerüljenek el bennünket a betegségek, a rossz élmények, a bántások és intrikák, a körülöttünk zûrzavarossá vált világ összes rémképei.
Találjunk sok örömet a családunkban, a munkánkban, a hobbijainkban és mindenekelõtt egymásban, embertársainkban, szûkebb és tágabb közösségeinkben.
B.Ú.É.K. mindenkinek és itt köszönöm meg az összes jó zenét az összes közremûködõnek, mellyel a 2010-es esztendõt is zeneileg igen gazdaggá varázsoltuk itt egymás számára.<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship>
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Eredményekben gazdag Boldog Új Esztendõt Mindenkinek!
forever vinyl Állampolgári jogom hülyének lenni!
A kódot nem tudom.Helyette viszont http://www.multiupload.com/18NUDG0GXI
BUÉK: András
Örömöt sokat, bánatot semmit, segítsen az Isten boldognak lenni! Legyetek mindig vidámak, örüljetek minden szépnek, én így kívánok nektek BOLDOG ÚJ ÉVET!

Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Az attól függ, hogy Te melyik albumot keresed ?
Akkor tekintsétek meg a YouTube-n.<#crazya>#crazya>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Szia András,
a Franz Lambert csomagok letöltésével most végeztem.
Hatalmas pakkokat tettél fel, hogy mikorra fogom mindezt meghallgatni ?
Nagyon szépen köszönöm mindenesetre !!
A 4. csomagban azonban van egy jelszóval védett rar, a Franz lambert and Peter Beil - Melodien aus Gold c. lemez.
Légyszíves add meg hozzá a jelszót !! Köszönöm elõre is !!
Szilveszter éjszaka, mulatunk,
És megint egy évet elhagyunk,
De még fontos a múltunk nekünk,
Bárhogy élünk, bármit remélünk.
Életünkben sokszor csak játszunk,
Mert most épp így alakult sorsunk.
Ragyogást várunk, az Új Évtõl,
Hogy boldogabbak legyünk ettõl.
Fogadkozunk egy új világnak,
Talán hazudunk önmagunknak,
Vagy csak hiszünk a hazugságban,
És élünk egy régi álomban.
Elhagyjuk az éveket sorban,
Nem élhetünk többé a múltban.
Jön az Év, hogy végleg távozunk,
Pár emléket azért itt hagyunk.
Most versenyt futunk a jövõvel,
Szívünket megtöltve örömmel,
Az Új Évbe lépünk, reménnyel.
Hittel, Békével, és Istennel!
Boldog Új Évet Mindenkinek,
Reményt, Hitet, és Békét nektek.
Isten Áldja meg az Új Évet,
És legyen még több a Szeretet!!!
Áldott legyen a Béke, és a Szeretet az Új Évben!
Nyugodjék békében.!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Igazán gyönyörûen szól.
Az ITALO fogalom,amit csak az érthet igazán,aki benne élt. Csak fiataloknak,Vasárnapi koktél,Poptarisznya,Magnóról-magnóra,Pillantás az Európai discokba,Töltsön egy órát kedvenceivel.
Már ivás el?tt rettegni a másnaptól : az nem félelem, csak tapasztalat !
Vegyes korosztály lesz, a feleségem egy kicsit fanyalog a zene miatt, de telóra ráteszem a Scootert, fülhallgatót betuszkolom a fülébe - szerintem jól megleszünk.<#hehe>#hehe>
( Azért megnéznék egy ilyent, mondjuk az I'm Ravinget összehangolni a Seasons In The Sun-al )<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Jó éjszakát!
Legyek az új, az énekes Vazul!"
Ez a technológia megoldja az igényességünk problémáit !<#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
<#falbav>#falbav><#taps>#taps><#taps>#taps>
Köszi Neked is.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Köszönettel el is vételeztem !!
In Lak\'ech Ala K\'in
Köszi!
320; 2:33
Szilveszterre állítok össze anyagot - kelemes, testhezálló feladat <#nevetes1>#nevetes1>- , szerencsére a bõség zavarával küzdök, rengeteg jó zene közül kell válogatni. Az egyik kis "blokkban" szívesen látnám Shakin Stevens Oh Julie címû dalát, ami viszont nincs meg. Ha valaki feltenné elfogadható minõségben, Istenemre mondom egy kupica Savanya barackkal megemlékezem róla holnap.<#awink>#awink><#nevetes1>#nevetes1>
Emlékére összeválogattam egy nagyon erõs válogatást a legjobb alkotásokból! Nem utolsó sorban elvagyok képedve a felvételen valami brutális minõség HQ! Szeretném ha sokk lemez így szólna ahogyan ez!
Õszinte részvétem! Hallgassátok Bobby Farrell emlékére!
Boney M - Bobby Farrell Emlékére Best Of (FLAC)
Vinyl lemez örök... Mindörökké pörög :-))))
Rendszerüzenet - nekem !!
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#boxer>#boxer><#gun>#gun>
Egy szomorú hír:
Holtan találták Bobby Farrellt, a 70-es évek legendás diszkóegyüttesének énekesét egy szentpétervári hotelszobában - jelentette be a mûvész ügynöke. Farrell szerdán lépett fel az oroszországi városban.
forrás
találtam klikk nem tudom volt e már de hátha még nem jónak tünnek
<#wave>#wave>
lossless
90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban
Köszi ..
Ezek szerint Win7-esed van
De nem írtad pontosan milyen neted van
ADSL?
És eddig hogy kapcsolódtál pontosan, nem egy parancsikonnal jelentkeztél be a jelszavad megadva??
Nekem úgy lép be automatikusan, hogy a modem jegyzi meg a jelszót így windows telepítéskor egybõl mûködik ha a hálókártya rendben van.
Off következik!
Kellene némi segítség. Tegnap feltoltam a gépre az IE 9. verzióját.Egy bajom van csak: amikor feljelentkezek a netre,elõjön egy ablak, hogy azt mondja:"Telefonos kapcsolat.Jelölje ki azt a szolgáltatást, amihez kapcsolódni kíván".Egy baj van, semmiféle szolgáltatást nem ad meg. Itt kellene szerepelni annak, hogy "szélessávú kapcsolat", de semmi. Hogyan lehet ide a szolgáltatást beírni?? Enélkül állandóan jelszavaznom kell, hogy fel tudjak jönni a netre. Mi lehet a megoldás? Megpróbáltam a mozillával, avval is ugyanez a helyzet.
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Köszke!<#worship>#worship>