A 70-es és 80-as stb. évek zenéi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
Most, hogy "előkerült" az elveszett Divine album is, kijelenthetjük, hogy egy varázslat szemtanúi lehettünk..<#nevetes1>
És annak érdekében, hogy a füleink se sértődjenek meg, szóljon is egy "kemény varázslat"..mondjuk Divine-tól.<#vigyor>

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

cucurbia
Virágokat ültetsz?? én meg nem gyözöm behordani őket az üvegházba a hideg elől,és még a negyedük mindig kintvan.
Nekem is az első eset,hogy nem tudtam időben megteni.Az első vincsimnél volt előjel,igy a fontos dolgokat le tudtam menteni,ennél viszont 2016 ban szo szerint 11 orakor még ment majd fél 12-kor egyszer csak leállt agép és az ujrainditáskor már nem ismerte fel a rendszer.Voltam adatmentőknél is kettőnél is de nem tudtak vele mit kezdeni.Lista persze nem volt rola mik voltak rajta( 2 terrán azért sokminden elfér) igy inkább akkor derül ki,ha keresek valami ami tudom,hogy megvolt de hiába keresem.
Hozzáteszem két honapja bekatalogizáltam az irott cd-k közül a nagylemezeket és válogatásokat mert már nehezen tudtam követni mi van meg és mi nincs,és akkor szembesültem vele,hogy jo tucatnyi,ha nem több cd-m nincs meg(többlemezes válogatások egy egy lemeztagja,diszkográfiák egy egy tagja),nyomoztam már utánuk,de eredménytelenül,lassan tényleg az a paranomiám,hogy valaki elemelt egy doboz cd-t itthon amig nem vagyok otthon,nem tudom.(egyszer már besurranok,elvittek 80 eredeti cd-met,köztük néhány dedikáltat)
Most hogy visszhallgatom régebbi adásszerepléseimet is,hallok egykét dalt amit anno én vittem,most meg nincs meg ithon,ilyen ez a Divine is,de már el sem képzelem mi hiányozhat még?

Holnap szerintem felrakom Neked, még meg kell keresnem valamelyik vinyón, így kevesebb meló, mintha újra berippelném, ma még ezer más teendőm van nekem is.
Épp virágokat ültetek. Gereblyézek. S hasonló nyalánkságok így ősszel....

Én még sosem jártam így, szerencsére nekem még nem veszett el semmim, de gondolom, ez nagy bosszúság.
Meg is ütne a guta, ha elveszítenék valamit....mivel annyit dolgozom azon, hogy meglegyenek a zenék, amiket szeretnék.

Holnap küldöm a rippet....
Zephyr Retiring
Most végeztem egy zeneileg ide illő filmmel. (katt)
És lassan ebédidő is van, hát jó ebédhez (is) szóljon egy nóta ebből a filmből..<#vigyor>

Köszönettel, én vittem.
Sabado Domingo - Manos Arriba (12 Version)

Sabado Domingo - Manos Arriba (12 Version)

cucurbia
Köszi,ráér,amikor tudod.2016 augusztusában tönkrement egy 3 éves vincsim,órajta 4-5 év összes zenéivel,filmjeivel,és nem volt listám mi volt rajta,igy aztán ugy jövök rá mi nincs mi van,hogy keresek valamit és nem találom,ami megvolt.Na ez is egy ilyen ami megvolt de elszállt a vincsvel együtt.És még mennyi mennyi ilyen lehet ami utolag derül ki nálam.

Ezt a korongot mindig szivesen hallgatom.Nem csoda hogy felkerült az Old Gold sorozatra is! <#szeret>
Oliver Cheatham - Get Down Saturday Night
Szia!
Nekem megvan a gyári CD, hétvégén szívesen felrakom Neked, ha addig nem kapod meg valakitől.

<#wave>
cucurbia
Ismét a nagyérdemú segitségét kérem.
Visszahallgatva egy ujabb, most megkapott régebbi műsorszereplésemet hallottam egy dalt ami megvolt nekem akkor,de a 2016-ban tönkrement vincsim zenéivel együtt eltűnt,és azota nem tudtam potolni.
Szóval ha megvan valakinek Divine - Shoot Your Shot (The Divine Anthology) (2016) dupla cd-je és el tudná nekem küldeni,akkor előre is köszönm a pótlásban való segítségét.

cucurbia
A live dalokat nem szeretem,de az eredetit igen,tiszta Koto😊

Musachy
Nem felejtettem el.

imo :) science fiction is science fact

Zephyr Retiring
Ezt én is komálom.<#eljen>

Zephyr Retiring
Elfelejtetted megosztani a kávés totyikban, hogy milyet is..<#hehe>

Musachy
Sokatok kedvenc dalától aztán úgy felpörögtem, hogy gyorsan iszok is egy kávét...

én mos ezt hallgatom,vaoooo<#circling>
Zephyr Retiring
Pörgessük fel a mai napot sokunk kedvenc dalával...

reynaud
Ez a sztori már egy lejárt lemez,amiből gondolom neki is jelentősebb anyagi bevétele volt.

'Den Harrow' egy sikeres project volt,Miki és Roberto megkomponálták a dalokat,Tom felénekelte a vokált,a jól sminkelt modell srác pedig el ugrabugrált a színpadon és a videókban.
Abszolút profin ki volt találva ,eladható volt.
Jön az új album ...

Egyik favorit Den Harrow zeném,most más előadásában.

ItaloDisco4Ever !

Musachy
A jóöreg Tom bátyánkban oly mély lelki sebet okozott ez a Zandri csóka, hogy sohasem fog elmúlni a fájdalma, még mindig itt tart:

Pedig birom a tagot, jók a zenéi...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.26. 12:21:16

zsoltford
szia, jovo heten megsasolom.
addig csak belesni :-) tudok, telorol :-)

Zephyr Retiring
Na már fel is ment. (ide katt)

Aztán ha majd sok sok év eltelik még, majd csak rájövök, hogy ha sz@r egy lemez, akkor az sz@r lesz bármin is hallgassam..<#idiota>

Zephyr Retiring
Ezek a német Hansa lemezek tényleg baromi szépen szólnak<#eljen>
Hozzám is eljutott egy az egyik kedvencedtől...<#vigyor>

Azért a ZYX lemezekben csalódtam. Ugyanaz a kiadó, mégis mérföldekkel szarabb az egyik, mint a másik. Egymás után 4 ZYX és egy noname kiadó lemezeit csekkoltam ma. Majd valahová feltöltöm a sample-t róluk. Ugyanaz a szekér és a tű is, mégis mind az 5 maxi más hangzással muzsikált...<#phone>

Zephyr Retiring
Szép hétfőt!

Ideje egy jó zene erejéig félretenni a disco stílust<#vigyor>
(Hogy aztán megújult erővel ismét lecsaphasson<#mf2>)
Lemezeken PCM sztereó és gyári DTS formátumok után, végre beszereztem bakeliton is a We Will Rock You című alapművet...
(bár ez is még csak válogatás lemez)

Nem egy elhanyagolható tényező, hogy ezen az idén már 40 éves lemezen is pont úgy szól a dal,
mintha most nyomták volna a barázdákat bele<#eljen>

És a klip is a fotó mellé bónuszként:

Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.09.24. 10:31:19

Zephyr Retiring
Erre azért még reagálnék...

Uff<#felkialtas>
Attól függ, mi az ok. Nem mindenki rossz szándékkal nyom egy új reget.
Nyilván akad olyan tag is, de mivel a modik látják az IP-det, sokáig úgysem titkolhatod előlük.
De őket meg nem fogja zavarni, míg kultúráltan viselkedsz.
Ezt most általánosságban értem, ne vedd magadra...<#zavart2>

Természetesen nem itt használom az alteregóm.
Egyéb (számodra teljesen lényegtelen) ok miatt van rá szükség.

És ha már benéztem...<#vigyor>
Egy nyilvános szolgálati közlemény: ma befutott vinylen az a 3LP-s szett, amin fent van remixben J. Rush: The Power Of Love-ja is.
Discogson természetesen nincs fent, de fotózni tudok ha kell valakinek a zene mellé.<#nyes>
Akiket érint, tudják hol keressenek...
Uff<#felkialtas>

Az eredeti pedig így hangzik:

Zephyr Retiring
Letölteni? ...mi a francnak? Elkéri, (neki) odaadjuk. Ennyi.
Egyébként most ne zavarj: franciázom...<#vigyor>
Íme egy kis kora esti piano fantázia '85-ből...

Musachy
Megvan neki (és nekem is), arról szólt a történet, hogy bizonyos helyen, ahonnan le lehet tölteni, magyar ip-ről nem megy. Állítólag.

Zephyr Retiring
Ez esetben ne szervereken keresd.
Kérd kölcsön meghallgatásra Vinylboytól őket...<#vigyor>

Musachy
Melyik torrentszervereken?

cucurbia
Nem tudom jelent-e valamit de a torrentszervereken a hazai ip cimeket letiltották a Silenc Circle lemezek letöltéséhez.

reynaud
Megpróbálkozom a lehetetlennel,2 kérés ... csak lossless!

Roby - I Just Wanna Say To Love You
Ritch Forrest - Love And Power

ItaloDisco4Ever !

Ma ez az album is felkerült a vinyóra :
Brother Beyond - Be My Twin
Musachy
Tegnapelőtt futás közben hallgattam (mp3), ezzel is úgy jártam, hogy amikor csak belehallgattam előtte, akkor nem tetszett. Futás közben végighallgatva meg egész jó volt.

cucurbia
Nekem inkább igy végighallgatva( a két cd-n kb 4 olyat találtam ami jol szolt és nem zavarta a fülemet) az a gyanum,hogy ha valoban kiadták ezt cd-n akkor ez ilyan zyx féle fals cd lesz ahol régi szalagos vagy innen onnan összevadászott dalt tettek fel cd-re.

cucurbia
dehogy adok ki pénzt érte.Max.ha Mr.Breitung küldené,de persze ő még nem válaszolt a levelemre.Igen ahogy hallgatom nekem is gyanus az egyik jol szol, a másik nyávog,,fülesen hallgatva egyáltalán nem egy cd minőséget hallok😞(

Az egyik kiadványt megkaptam wav-ban...a fele mp3,ráadásul 192-es,<#gun><#levele> Ha pénzt adsz érte jól gondold meg....
reynaud

Találtál olyan oldalt ahol lossless árulták vagy Axel .... ?
Gyere dumálni ha van most időd privát.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Na elvileg flacban megvannak.Azért majd ellenőrzöm.

reynaud
Egy próbálkozást megér a dolog,belehallgattam a zenékbe,ezeket lossless begyűjteni,több mint érdemes volna.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Ismerem az oldalt már,csak én ugy láttam mintha kissé nem frissülne az oldal?lehet már régi?Semmi friss infot nem látok régóta.

reynaud
Azt gondolom kérdésedre a választ hiteles forrásból, egy ( Axel Breitung ) nevű úr adhatja meg.
Láthatsz ott egy mail címet,írj neki.

ItaloDisco4Ever !

cucurbia
Ezeknek nem mp3 (!!) előfordulásárol,fellelhetőségéről tud valaki valamit?
Silent Circle :Chapter 80ies Unreleased
Silent Circle: Chapter Italo Dance Unreleased

zsoltford
üdv, ez a leghallgathatóbb verzió amit eddig hallottam erről a kiadványról.
ezt már bedigiztem 2 szer, másik lemezjátszóval, úgy tűnik ez a lemez ezen szól türhetően.
hangerőt rá! :-)

Musachy

Claudja Barry - Secret Affair (Royal Affair)
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.17. 09:33:20

cucurbia
Megnyugodtam.
Éppen visszahallgatva az adásokat emlitettem,hogy ez a felvétel állandoan puffog az elején,és sosem akadt a kezebe olyan változat amelyik normális lenne.Persze,mivel a világ összes lemeze nem mehetett át a kezem között mindig reménykedem abban,hogy valakinek van egy olyan is amelyik nem puffog az elején😊)
De ezek szerint nem mondtam akkora hülyeséget.

Az egész világ gyászolja még a 4 hete elhunyt Soul Queent Aretha Franklint.Olyan sztárok is mint George Michael is akartak vele dolgozni.Ez 1986-ban sikerült is neki és megszületett a Duett a Soul királynőjével ami hamar világsiker lett.Már sajnos mind a ketten elhunytak Aretha csendesen Michael körül még áll a bál a hagyatéka körül volt barátja és a családja között.Pörögjön egy remek Dance Remix a Duett-től melynek címe - Tudtam hogy várni fogsz rám<#szeret>
A. Franklin & G. Michael - I Knew You Were Waiting (Dance Remix)
Köszönettel, én is vittem.
Musachy
Érdekes, ezt meghallgatva már nem is olyan rossz...

Musachy
Persze sokszor később jöttem rá, hogy egy-egy zene mégis tök jó, nem mindig lehet egy-két taktusból ezt eldönteni.