A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És annak érdekében, hogy a füleink se sértődjenek meg, szóljon is egy "kemény varázslat"..mondjuk Divine-tól.<#vigyor>#vigyor>
"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."
Nekem is az első eset,hogy nem tudtam időben megteni.Az első vincsimnél volt előjel,igy a fontos dolgokat le tudtam menteni,ennél viszont 2016 ban szo szerint 11 orakor még ment majd fél 12-kor egyszer csak leállt agép és az ujrainditáskor már nem ismerte fel a rendszer.Voltam adatmentőknél is kettőnél is de nem tudtak vele mit kezdeni.Lista persze nem volt rola mik voltak rajta( 2 terrán azért sokminden elfér) igy inkább akkor derül ki,ha keresek valami ami tudom,hogy megvolt de hiába keresem.
Hozzáteszem két honapja bekatalogizáltam az irott cd-k közül a nagylemezeket és válogatásokat mert már nehezen tudtam követni mi van meg és mi nincs,és akkor szembesültem vele,hogy jo tucatnyi,ha nem több cd-m nincs meg(többlemezes válogatások egy egy lemeztagja,diszkográfiák egy egy tagja),nyomoztam már utánuk,de eredménytelenül,lassan tényleg az a paranomiám,hogy valaki elemelt egy doboz cd-t itthon amig nem vagyok otthon,nem tudom.(egyszer már besurranok,elvittek 80 eredeti cd-met,köztük néhány dedikáltat)
Most hogy visszhallgatom régebbi adásszerepléseimet is,hallok egykét dalt amit anno én vittem,most meg nincs meg ithon,ilyen ez a Divine is,de már el sem képzelem mi hiányozhat még?
Épp virágokat ültetek. Gereblyézek. S hasonló nyalánkságok így ősszel....
Én még sosem jártam így, szerencsére nekem még nem veszett el semmim, de gondolom, ez nagy bosszúság.
Meg is ütne a guta, ha elveszítenék valamit....mivel annyit dolgozom azon, hogy meglegyenek a zenék, amiket szeretnék.
Holnap küldöm a rippet....
És lassan ebédidő is van, hát jó ebédhez (is) szóljon egy nóta ebből a filmből..<#vigyor>#vigyor>
Ezt a korongot mindig szivesen hallgatom.Nem csoda hogy felkerült az Old Gold sorozatra is! <#szeret>#szeret>
Oliver Cheatham - Get Down Saturday Night
Nekem megvan a gyári CD, hétvégén szívesen felrakom Neked, ha addig nem kapod meg valakitől.
<#wave>#wave>
Visszahallgatva egy ujabb, most megkapott régebbi műsorszereplésemet hallottam egy dalt ami megvolt nekem akkor,de a 2016-ban tönkrement vincsim zenéivel együtt eltűnt,és azota nem tudtam potolni.
Szóval ha megvan valakinek Divine - Shoot Your Shot (The Divine Anthology) (2016) dupla cd-je és el tudná nekem küldeni,akkor előre is köszönm a pótlásban való segítségét.
imo :) science fiction is science fact
én mos ezt hallgatom,vaoooo<#circling>#circling>
'Den Harrow' egy sikeres project volt,Miki és Roberto megkomponálták a dalokat,Tom felénekelte a vokált,a jól sminkelt modell srác pedig el ugrabugrált a színpadon és a videókban.
Abszolút profin ki volt találva ,eladható volt.
Jön az új album ...
Egyik favorit Den Harrow zeném,most más előadásában.
ItaloDisco4Ever !
Pedig birom a tagot, jók a zenéi...
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.26. 12:21:16
Aztán ha majd sok sok év eltelik még, majd csak rájövök, hogy ha sz@r egy lemez, akkor az sz@r lesz bármin is hallgassam..<#idiota>#idiota>
Hozzám is eljutott egy az egyik kedvencedtől...<#vigyor>#vigyor>
Azért a ZYX lemezekben csalódtam. Ugyanaz a kiadó, mégis mérföldekkel szarabb az egyik, mint a másik. Egymás után 4 ZYX és egy noname kiadó lemezeit csekkoltam ma. Majd valahová feltöltöm a sample-t róluk. Ugyanaz a szekér és a tű is, mégis mind az 5 maxi más hangzással muzsikált...<#phone>#phone>
Ideje egy jó zene erejéig félretenni a disco stílust<#vigyor>#vigyor>
(Hogy aztán megújult erővel ismét lecsaphasson<#mf2>#mf2>)
Lemezeken PCM sztereó és gyári DTS formátumok után, végre beszereztem bakeliton is a We Will Rock You című alapművet...
(bár ez is még csak válogatás lemez)
Nem egy elhanyagolható tényező, hogy ezen az idén már 40 éves lemezen is pont úgy szól a dal,
mintha most nyomták volna a barázdákat bele<#eljen>#eljen>
És a klip is a fotó mellé bónuszként:
Utoljára szerkesztette: Zephyr Retiring, 2018.09.24. 10:31:19
Uff<#felkialtas>#felkialtas>
Attól függ, mi az ok. Nem mindenki rossz szándékkal nyom egy új reget.
Nyilván akad olyan tag is, de mivel a modik látják az IP-det, sokáig úgysem titkolhatod előlük.
De őket meg nem fogja zavarni, míg kultúráltan viselkedsz.
Ezt most általánosságban értem, ne vedd magadra...<#zavart2>#zavart2>
Természetesen nem itt használom az alteregóm.
Egyéb (számodra teljesen lényegtelen) ok miatt van rá szükség.
És ha már benéztem...<#vigyor>#vigyor>
Egy nyilvános szolgálati közlemény: ma befutott vinylen az a 3LP-s szett, amin fent van remixben J. Rush: The Power Of Love-ja is.
Discogson természetesen nincs fent, de fotózni tudok ha kell valakinek a zene mellé.<#nyes>#nyes>
Akiket érint, tudják hol keressenek...
Uff<#felkialtas>#felkialtas>
Az eredeti pedig így hangzik:
Egyébként most ne zavarj: franciázom...<#vigyor>#vigyor>
Íme egy kis kora esti piano fantázia '85-ből...
Kérd kölcsön meghallgatásra Vinylboytól őket...<#vigyor>#vigyor>
Roby - I Just Wanna Say To Love You
Ritch Forrest - Love And Power
ItaloDisco4Ever !
Találtál olyan oldalt ahol lossless árulták vagy Axel .... ?
Gyere dumálni ha van most időd privát.
ItaloDisco4Ever !
ItaloDisco4Ever !
Láthatsz ott egy mail címet,írj neki.
ItaloDisco4Ever !
Silent Circle :Chapter 80ies Unreleased
Silent Circle: Chapter Italo Dance Unreleased
ezt már bedigiztem 2 szer, másik lemezjátszóval, úgy tűnik ez a lemez ezen szól türhetően.
hangerőt rá! :-)
Éppen visszahallgatva az adásokat emlitettem,hogy ez a felvétel állandoan puffog az elején,és sosem akadt a kezebe olyan változat amelyik normális lenne.Persze,mivel a világ összes lemeze nem mehetett át a kezem között mindig reménykedem abban,hogy valakinek van egy olyan is amelyik nem puffog az elején😊)
De ezek szerint nem mondtam akkora hülyeséget.
Az egész világ gyászolja még a 4 hete elhunyt Soul Queent Aretha Franklint.Olyan sztárok is mint George Michael is akartak vele dolgozni.Ez 1986-ban sikerült is neki és megszületett a Duett a Soul királynőjével ami hamar világsiker lett.Már sajnos mind a ketten elhunytak Aretha csendesen Michael körül még áll a bál a hagyatéka körül volt barátja és a családja között.Pörögjön egy remek Dance Remix a Duett-től melynek címe - Tudtam hogy várni fogsz rám<#szeret>#szeret>
A. Franklin & G. Michael - I Knew You Were Waiting (Dance Remix)