1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Zephyr Retiring
    Ready Player One 3D imdb

Mivel a legtöbben itt vagy a netről, vagy moziban nézték, mutatom még miről lehet...

Ez a film, nekem nagyon bejött. Látványos, indokolt is a 3D. Szinkron is rendben van, zeneileg is oké.
    Twisted Sister örök kedvenc nekem is, akárcsak a készítőknek.
    Egyértelmű, hogy többször nézős lesz idehaza.
    Egyértelmű, hogy 10/10.

Volt időm befejezni az Interstellart is, ami miatt majd fejemet vettétek, hogy mekkora film..

Ami nálam nagyot ütött belőle (de szó szerint), az az a jelenet volt, amikor az űrhajó elhagyja a földet.
    Szokásos Onkyo-Magnat-Celestion kombón szólt a hang. Olyan és akkora robajjal szállt fel a göpzi, hogy olyan érzetem volt, mintha magam is jelen lettem volna élőben. Szerintem még a konyhai csetreszeink is beleremegtek a robajba......aztán eljött a pillanat, amikor levált a segédhajtómű a testről, és akkor síri csend. Pont, mint a világűrben kint. Egy pillanatra meg is ijedtem, hogy vagy az 5x100 wattos végfokok szálltak el a hangerőtől, vagy a hangfalaim dobták be a kulcsot, de aztán elindult a párbeszéd....
    Na ez a jelenet hangzásilag nagyon ott volt a szeren.
    Pedig csak szinkronosan néztem...

Maga a film nekem egy kicsit túl vontatott, és spekulatív.
    Továbbra sem tudja senki sem, hogy igazából mi is van a féreglyukakon túl.Tehát csak egy mese ez is.
    A Ready Player One viszont meg pont amiatt volt jó, mert nyíltan felvállalta, hogy csak egy virtuális mese az egész...