A 70-es és 80-as stb. évek zenéi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezeknek nem mp3 (!!) előfordulásárol,fellelhetőségéről tud valaki valamit?
Silent Circle :Chapter 80ies Unreleased
Silent Circle: Chapter Italo Dance Unreleased
Silent Circle :Chapter 80ies Unreleased
Silent Circle: Chapter Italo Dance Unreleased
üdv, ez a leghallgathatóbb verzió amit eddig hallottam erről a kiadványról.
ezt már bedigiztem 2 szer, másik lemezjátszóval, úgy tűnik ez a lemez ezen szól türhetően.
hangerőt rá! :-)
ezt már bedigiztem 2 szer, másik lemezjátszóval, úgy tűnik ez a lemez ezen szól türhetően.
hangerőt rá! :-)
imo :) science fiction is science fact
Megnyugodtam.
Éppen visszahallgatva az adásokat emlitettem,hogy ez a felvétel állandoan puffog az elején,és sosem akadt a kezebe olyan változat amelyik normális lenne.Persze,mivel a világ összes lemeze nem mehetett át a kezem között mindig reménykedem abban,hogy valakinek van egy olyan is amelyik nem puffog az elején😊)
De ezek szerint nem mondtam akkora hülyeséget.
Éppen visszahallgatva az adásokat emlitettem,hogy ez a felvétel állandoan puffog az elején,és sosem akadt a kezebe olyan változat amelyik normális lenne.Persze,mivel a világ összes lemeze nem mehetett át a kezem között mindig reménykedem abban,hogy valakinek van egy olyan is amelyik nem puffog az elején😊)
De ezek szerint nem mondtam akkora hülyeséget.
Az egész világ gyászolja még a 4 hete elhunyt Soul Queent Aretha Franklint.Olyan sztárok is mint George Michael is akartak vele dolgozni.Ez 1986-ban sikerült is neki és megszületett a Duett a Soul királynőjével ami hamar világsiker lett.Már sajnos mind a ketten elhunytak Aretha csendesen Michael körül még áll a bál a hagyatéka körül volt barátja és a családja között.Pörögjön egy remek Dance Remix a Duett-től melynek címe - Tudtam hogy várni fogsz rám<#szeret>#szeret>
A. Franklin & G. Michael - I Knew You Were Waiting (Dance Remix)
Köszönettel, én is vittem.
Persze sokszor később jöttem rá, hogy egy-egy zene mégis tök jó, nem mindig lehet egy-két taktusból ezt eldönteni.
Hát igen én is anno amikor elém vágott a Haluska kb 60 lemezt egy hétfői napon kéthetente és volt kb 3 orám arra hogy rögzitsem ami kell, 20-30 másodpercek alapján kellett hogy döntsek,nem volt idő mindent dalt végiglemezni.
Ó köszönjük a magam és Raynauld nevében is(akinek meg nem tetszik az ugorja át ezt a két bejegyzést koment nélkül)
Na ilyenkor jó ez a forum,nem amikor egymás izlését fikázzuk😊
Na ilyenkor jó ez a forum,nem amikor egymás izlését fikázzuk😊
Pedig akkor még igencsak "aktív" voltam. Lehet, akkor sem tetszett. Anno én is rengeteg zenét kidobtam, csak belehallgatással szelektálva.
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.16. 15:08:43
Utoljára szerkesztette: Musachy, 2018.09.16. 15:08:43
Jól mellétrafáltam akkor, de ez nekem kimaradt, ha régi. Mondjuk nekem nem is igazán tetszik. <#nevetes1>#nevetes1>
igen,,még a 2016-os pillantás műsorokhoz játszottam ki néhány cd-re régi rádios tekercseket és azok a cd-k voltak ott előttem,arrol választottam bucsuzásul.
Igen ,erre gondoltam,köszönöm !
Nekem ez nagyon tetszik.
Olyan mintha "Sharon – Love Is A Soul Mistery " ikertestvére lenne! 😊
Miről pörgött ez a műsorban,tán a te egyik kijátszásod volt?
Nekem ez nagyon tetszik.
Olyan mintha "Sharon – Love Is A Soul Mistery " ikertestvére lenne! 😊
Miről pörgött ez a műsorban,tán a te egyik kijátszásod volt?
ItaloDisco4Ever !
A kiejtés és hangzás alapján valami orosz new italo lehet?...
Másfél órát már lepörgettem az adásból, amíg ott voltál.
Hajcserral nagyon jó párost alkottok .... tényleg nagyon szórakoztató amit csináltok,visszatérek alkalmanként a rádióhallgatáshoz.
Most rohanom kell valahova,amire visszajövők,remélem itt lesz annak a dalnak a címe,előadója,melyet közvetlenül az elköszönésed követően játszott le Hajcser úr.
A cím tán : Two Hearts ???
Hajcserral nagyon jó párost alkottok .... tényleg nagyon szórakoztató amit csináltok,visszatérek alkalmanként a rádióhallgatáshoz.
Most rohanom kell valahova,amire visszajövők,remélem itt lesz annak a dalnak a címe,előadója,melyet közvetlenül az elköszönésed követően játszott le Hajcser úr.
A cím tán : Two Hearts ???
ItaloDisco4Ever !
Igen.nem publikus,és személyiségi perekbe sem szeretnék belemenni.
Sajnos sérült az ajkam a balesetnél,azota nehezebben megy a Répa,retek,mogyoró😞(((
Sajnos sérült az ajkam a balesetnél,azota nehezebben megy a Répa,retek,mogyoró😞(((
Az elmúlt napokban meghallgattam én is az adásokat, igaza van Reynaudnak, neked kijárna egy önálló műsor. Persze nem mindenáron, ahogy írtad. A műsorvezetők "karrierje" is érdekelne, dehát nyilván ezek nem publikus dolgok. Pöszítést meg nem vettem észre, mondjuk csak telefonról hallgattam a beépített hangszórójával.
Persze hogy telefonon.Szirákról nem fog lejárni Fehérvárra az Imi tuti.
Köszönöm,valóban mindig megprobálok ugyanabban a metodikával válogatni,mint anno az "legenda" mellett,de sajnos mivel mindig van mellettem egy mv. házigazda,így rendszeresen kötve van a kezem,mert az egyik egyikük ezt nem ad szivesen a másik azt nem ad szivesen,igy teljes terjedelemben sosem tudom megjeleniteni a előre elképzelt palettát.Na mindegy ez van.Nekem sajnos nincs a hátam mgött senki,lefeküdni vagy lesz****-i sem akartam senkit hogy mikrofon elé kerüljek,és megfelelő mennyiségű pénzem sincs,hogy olyan reklámszerződéseket kössek a szponzorokkal,amiben magamat kössem ki kötelezően müsorvezetőnek(ezekre mind tudnék név szerint példát ki hogy került a mikrofon elé a mai rádiósztárok közül)
Ha valaki elhiv megyek,ha nem,akkor nem.
Köszönöm,valóban mindig megprobálok ugyanabban a metodikával válogatni,mint anno az "legenda" mellett,de sajnos mivel mindig van mellettem egy mv. házigazda,így rendszeresen kötve van a kezem,mert az egyik egyikük ezt nem ad szivesen a másik azt nem ad szivesen,igy teljes terjedelemben sosem tudom megjeleniteni a előre elképzelt palettát.Na mindegy ez van.Nekem sajnos nincs a hátam mgött senki,lefeküdni vagy lesz****-i sem akartam senkit hogy mikrofon elé kerüljek,és megfelelő mennyiségű pénzem sincs,hogy olyan reklámszerződéseket kössek a szponzorokkal,amiben magamat kössem ki kötelezően müsorvezetőnek(ezekre mind tudnék név szerint példát ki hogy került a mikrofon elé a mai rádiósztárok közül)
Ha valaki elhiv megyek,ha nem,akkor nem.
Ment a tegnapi müsor linkje.Szerintem amiota elgázoltak azota kicsit pöszébb lettem én azért hallom magamon élőben is meg a felvételek visszahallgatásakor.
Tőle a "Mania" az első számú kedvencem,sok alkalommal megfordult a korong a kezembe,az most éppen Németországban "tartózkodik". 😊
ItaloDisco4Ever !
Döbbenet mit művelsz!
Robert Camero dalt tesztelgettem,pld. nagyon jó a dinamikai tartomány,olyan kiváló a rip minősége,mintha a mastertape szólna.
Robert Camero dalt tesztelgettem,pld. nagyon jó a dinamikai tartomány,olyan kiváló a rip minősége,mintha a mastertape szólna.
ItaloDisco4Ever !
Furcsa így telefonon át ,extrém megoldás.
Meghallgatva most már adások többségét,én úgy gondolom neked járna egy saját műsor,bár tulajdonképpen amikor vendégeskedsz ,a főszerep szerencsére a tied,és jó érzékel válogatsz a zenék közt.
Erre mondhatnám ,volt kitől tanulnod,meglátszik hogy a "LEGENDA" mellett dolgoztál, egy-egy felkonferálásod is olyan Komjáthy stílus,csak a hangszín más.
Várom majd a linket,köszönöm.
Meghallgatva most már adások többségét,én úgy gondolom neked járna egy saját műsor,bár tulajdonképpen amikor vendégeskedsz ,a főszerep szerencsére a tied,és jó érzékel válogatsz a zenék közt.
Erre mondhatnám ,volt kitől tanulnod,meglátszik hogy a "LEGENDA" mellett dolgoztál, egy-egy felkonferálásod is olyan Komjáthy stílus,csak a hangszín más.
Várom majd a linket,köszönöm.
ItaloDisco4Ever !
Nem.Csak a Vörösmarty(régen Fehérvár) rádioban aktiv.Ugyanigy vasárnaponként,telefonon át.
Tegnap tök váratlanul ismét belöktek a mikrofon elé egy másfél órácskát,ha meglesz a linkje elküldöm.
Tegnap tök váratlanul ismét belöktek a mikrofon elé egy másfél órácskát,ha meglesz a linkje elküldöm.
Ez azért bonyolultabb ,összetettebb dolog.
Abban igazad van hogy senkit nem köteleznek arra egy fórumon hogy kitárulkozzon,ha mégis megteszi vállalja fel a következményeit,ne sértődéssel felvértezve tolja itt a vakert.
A "fészbúkón" is lúzerek tömege tárja nyilvánosságra privát életét,aztán amikor visszaélnek adataival,fotóival akkor kapkodja a fejét.
Abban igazad van hogy senkit nem köteleznek arra egy fórumon hogy kitárulkozzon,ha mégis megteszi vállalja fel a következményeit,ne sértődéssel felvértezve tolja itt a vakert.
A "fészbúkón" is lúzerek tömege tárja nyilvánosságra privát életét,aztán amikor visszaélnek adataival,fotóival akkor kapkodja a fejét.
ItaloDisco4Ever !
hi cucurbia!
A 2017.10.27 adást választottam tegnap késő estére.
Szórakoztató, érdekes műsor volt amelyben feltűnt Haluska Imre is,akit ennyi év után jó volt újra hallani,s mint anno a "pillantásokban" egy-egy dallal kapcsolatban nem akármilyen infókat tálalt a hallgatóknak.
Szó volt Ken Laszlo - Hey Hey Guy zenéjével kapcsolatban arról hogy hazai Dj-k szavazása alapján a legjobb 80s disco zenének választották,nos én hazánkban az egyik legjobb rádiós Dj-től tudom,hogy volt 1000 világszerte népszerű lemezlovas bevonásával egy olyan szavazás melyben arra kérték ezen Dj-ket ,szavazzanak mely dal minden idők legjobb disco zenéje.
Ken Laszlo dala végzett az élen!
Hogy ennek a neten van é nyoma,majd megkérdezem az illető urat.
Maradva a "Hey Hey Guy" dalnál,évekkel ezelőtt ,valahol a neten beleszaladtam egy ha jól emlékszem "Australian " remixbe,feltehetően ezt egy Dj készítette,nem hivatalos,viszont ettől függetlenül,a legjobb remix amit én e muzsikából valaha hallottam,profi vágásokkal.
Haluska még aktív a poptarisznyában?
A 2017.10.27 adást választottam tegnap késő estére.
Szórakoztató, érdekes műsor volt amelyben feltűnt Haluska Imre is,akit ennyi év után jó volt újra hallani,s mint anno a "pillantásokban" egy-egy dallal kapcsolatban nem akármilyen infókat tálalt a hallgatóknak.
Szó volt Ken Laszlo - Hey Hey Guy zenéjével kapcsolatban arról hogy hazai Dj-k szavazása alapján a legjobb 80s disco zenének választották,nos én hazánkban az egyik legjobb rádiós Dj-től tudom,hogy volt 1000 világszerte népszerű lemezlovas bevonásával egy olyan szavazás melyben arra kérték ezen Dj-ket ,szavazzanak mely dal minden idők legjobb disco zenéje.
Ken Laszlo dala végzett az élen!
Hogy ennek a neten van é nyoma,majd megkérdezem az illető urat.
Maradva a "Hey Hey Guy" dalnál,évekkel ezelőtt ,valahol a neten beleszaladtam egy ha jól emlékszem "Australian " remixbe,feltehetően ezt egy Dj készítette,nem hivatalos,viszont ettől függetlenül,a legjobb remix amit én e muzsikából valaha hallottam,profi vágásokkal.
Haluska még aktív a poptarisznyában?
ItaloDisco4Ever !
Ideje visszapillantani a 70-es mega disco sikerekre is<#smile>#smile> nagy kedvenc a Robert Racic Mix <#szeret>#szeret>
Nights In Heaven CD (SONY TV3 CD)
Thelma Huston - Dont Leave Me This Way (Robert Racic Mix)
Fura ez a dolog már megint... főleg Zeftől... Szerintem itt senki sem kért (főleg nem kötelezett) senkit, hogy "tárulkozzon ki", ha valaki mégis megtette, megteszi, akkor azt csakis a saját elhatározása alapján tette és addig a mértékig, ameddig akarta.
Ez már megint valami baromság, ami talán valamiféle sértődésen alapszik.
Ez már megint valami baromság, ami talán valamiféle sértődésen alapszik.
Köszönöm,hogy emlékeztetsz erre,és megtaláltad. A feltöltés ota nem tudok hozzáférni a fiokomhoz,elfelejtettem a jelszavam,igy sem folytatni sem modositani sem törölni nem tudom.😊)
Úgy tűnik jót tett neked néhány fórumozás mentes nap.
Ezek jó gondolatok,nagy vonalakban egyetértek.
Konkrétan,személy szerint,a legjobb barátaimmal szemben is megtartom azt a bizonyos "két lépés" távolságot.
Egy fórumról vagy akár egy közösségi oldalról a privát szféráig beengedni valakit,tulajdonképpen ismeretlenül,nem észszerű!
Speciel zenéről ,kulturált hangnemben nagyon szívesen beszélgetek,csevegek bárkivel,max. privát levelezésig,de ha ettől többet akar,válszeg tőlem nem fogja megkapni,akkor sem ha sértődés lesz a vége.
P.S. : Remélem emlékszel ,néhány alkalommal rád szóltam,azért már egy olyan pontig nem kéne elmenned,hogy egy live videóban bekukkanthassunk a hálószobádba is,kb ilyen szinten fórumoztál.
Az pedig unfair,hogy egy fórumon álreget használsz!!!
Ezek jó gondolatok,nagy vonalakban egyetértek.
Konkrétan,személy szerint,a legjobb barátaimmal szemben is megtartom azt a bizonyos "két lépés" távolságot.
Egy fórumról vagy akár egy közösségi oldalról a privát szféráig beengedni valakit,tulajdonképpen ismeretlenül,nem észszerű!
Speciel zenéről ,kulturált hangnemben nagyon szívesen beszélgetek,csevegek bárkivel,max. privát levelezésig,de ha ettől többet akar,válszeg tőlem nem fogja megkapni,akkor sem ha sértődés lesz a vége.
P.S. : Remélem emlékszel ,néhány alkalommal rád szóltam,azért már egy olyan pontig nem kéne elmenned,hogy egy live videóban bekukkanthassunk a hálószobádba is,kb ilyen szinten fórumoztál.
Az pedig unfair,hogy egy fórumon álreget használsz!!!
ItaloDisco4Ever !
A net nem felejt ha tudod a kulcsszavakat szinte mindent kideríthetsz bárkiről ha az valaha szerepelt már publikusan fórumon , blogon vagy bárhol aminek nyoma van. <#nyes>#nyes>