112174
-
djani75 #108335 Megvolt :-) ... Uhh a Takt kazetták... Úristen , hogy én mennyi pénzt elvertem rájuk, a hálátlan nőszemélyek meg néha olyan szarul szóltak, volt amelyik meg patika minőség volt ( akkor )... Aztán persze jött a Cd korszak, ez meg már történelem .... Fancy utoljára a Fools Cry-al érintett meg, azóta pedig szinte mindent elkövetett, hogy a saját mítoszát lerombolja... Még a végén vénségére megint taxizni fog Berlinben.... -
Nastar #108334 Igen sajnos hallottam,ezért is került javításra!De mégegyszer kiemelem hogy az én rippeim csak pure directben szólnak jól, ha pluszba még megszínezed az erősítődön magas,mély, loudness stb... akkor tényleg egy már túlszínezett hangot kapsz!Ami a bosszankodást illeti A RÉSZEDRŐL, szerintem inkább az bosszant TÉGED HOGY ILYEN REMEK DALOK IS FELKERÜLHETNEK AZ OLDALRA, PLÁNE HA MÉG VESZTESÉGMENTES IS, AKKOR MÁR EZ NÁLAD VÉGLEG KIVERI A BIZTOSÍTÉKOT, MIVEL TI LEMEZ GYŰJTŐK INKÁBB CSAK NÉZEGETNI SZOKTÁTOK A ZENÉKET, ELLENTÉTBEN VELÜNK, AKIK BIZONY HALLGATJÁK IS AZOKAT, EZÉRT IS JELENTÉKTELEN SZÁMOMRA AMIT ÍRSZ, VÉLEMÉNYEZEL A RIPPEIM MINŐSÉGÉVEL KAPCSOLATBAN!!!AMI NEM IS LENNE OLYAN NAGY BAJ, MERT VÉLEMÉNYE MINDENKINEK LEHET (EGYELŐRE)
ÁM AHOGY TESZED EZT, AZ MÁR ANNÁL INKÁBB BAJ AZ ILYEN LENÉZŐ PÖFFETEG DUMÁKAT SOSEM BÍRTAM ÉS HA EZEN NEM VAGY KÉPES VÁLTOZTATNI ÍGÉREM HOGY A KÖZEL JÖVŐBEN, A FALAT FOGOD KAPARNI IDEGEDBEN, MERT OLYAN NÓTÁKAT FOGOK ITT MEGOSZTANI VESZTESÉGMENTESEN, SŐT MÉG NEW ITALO FRONTON IS (itt naprakész New Italo dalokra gondolok) HOGY AZ AGYAD RÖGTÖN LEDOBJA AZ ÉKSZÍJAT ÉS A HOZZÁD HASÓNLÓKNAK IS, GONDOLOM ÉRTED HOGY KIKRE CÉLZOK!!!!Nos ennek fényében, ha nincs egy darab értelmes érved, hozzászólásod a közeljövőben, mint az hogy ( hallottad te már ezt a számot normálisan szólni eredetiben?)akkor inkább tartsd magadban, mert hidd el hogy hallottam szólni és nem véletlen lett remasterelve, a ti szavaitokkal élve szét equzva pedig semmilyen equzásról nincs itt szó, egyszerűen minden freki a helyére kerül, ha úgy hallgatnátok ahogy a monológom elején írtam (pure direct)akkor nem lennének ilyen problémák!Bocs a nyers szavakért, de mint már korábban kifejtettem, nem szeretem ha kiakarnak oktatni, pláne úgy hogy annak semmilyen alapja nincs,ám ezzel szemben véleménye mindenkinek lehet ezt én el is fogadom de csak a megfelelő hangnemben!
-
-
leszedtem, értem...! -
Ha elfogadsz tőlem egy baráti jó tanácsot,ezt inkább ne forszírozd,nem érdemes.
Amennyiben rossz kritikát fogalmaznál meg ,a reakció az lesz amit Amaximus esetében olvashattunk,osztod az észt és egyebek.
Én mivel szemetet nem vagyok hajlandó a gépemre letölteni,érdemben nem tudok ehhez most hozzászólni,de anno többen jeleztük,jelezték hogy egy fájl,felvétel szét equzását,nem lehet remasterként megcsillogtatni,felesleges köröket futottunk.
Ha kedvét leli és örömforrást jelent számára hogy hangmérnöknek képzeli magát,engedjétek ezt meg neki,mert egyébként sincs értelme semmi kritikának,meggyőzhetetlen.
Apropó Fancy - Bodyguard ripedet teszt alá vontam,megvan nekem az album,de ezt megtartom.
Kiváló munka,tökéletes minőségű felvétel,gratulálok! -
tessék, pár napig lesz elérhető ezen a kattints ide linken -
ha az előző kukacoskodás volt, akkor ez most komoly, ez borzalmasan szól! hallottad te már ezt a számot normálisan szólni eredetiben? ígérem, többet nem tesztellek (csak mert magamat bosszantanám vele), további jó szórakozást. 
-
üdv van egy lemezem, tedd már fel a mega-ra ha van rá mód légyszives, mit mutat a remaster.
nálam a zippy a szolgáltatók álltal blokkolva kb. 2 ève.
köszi -
szia, döngesd meg!
nekem kb. az 5. albumáig nagy kedvenceim vannak és anno kazin is vadàsztam őket.
pedig aztan az áldott '80-as èvekben volt rendesen gagyikaloz elàrasztàs... :-)
majd a lengyel piacokon megjelentek a takt kazik...azok mar egesz tűrhetően szóltak...voltak probàlkozásaim dj-k el felvetetni ezt-azt...na ott is volt am ami szolt mint a vödör fos :-)
-
szia, én is így jártam, míg pàr ève egy lemezbarát rendelèse járt a kezemben, különben már el is felejtettem volna, nem volt a fejemben, nemrégen sikerült begyüjtenem egy jó állapotut.nagy muzsika! -
Nastar #108325 Köszöntöm minden kedves fórum társam!Egy nagy zenével 1987 ből!
Special Touch - Love gun(Producer Michiel Van Der Kuy 1987 vinyl rip lossless remastered)
-
djani75 #108324 Fancy Bodyguard című nótája óriási kedvencem, sokkal jobb mint némelyik "slágere" !! Köszönettel vittem,... és már bömböltetem is !!! :-) -
Szia,
Aktuálisan ez nálam,nálunk kimaradt a szórásból,cirka 4 évvel ezelőtt egy hazai italo-disco fórumon láttam egy lemezgyűjtő kollekciójában lefotózva.
Clara Moroni italo vonalon ,egyik legjobb vokálja.
Jó lemez, remek dal !
-
dub verzióként egészen jó,kicsit megtoldhatták volna akár egy komplett ''b'' oldalas remixnek. :
B3 -
gyula1971 #108321 Charlie Smooth - Diamond In The Night
-
hangerőt rá! :-) -
üdv, jó muzsika szeretem én is. -
carbit #108318 Szia!
Profi munka. Nagyon szépen köszönöm! -
Maradjunk a vinylnél,gratulálok az úriembernek a lemezhez.
A megunhatatlan kategóriába sorolva a dal nálam,agyonver sok-sok az aranykorszakban gyártott italo zenét!
Mc Brian - Loving You Forever
-
üdv 80-as fórum, Rolf Köhler projekteinek eggyike, kár hogy nem időztek egy hosszabb verzióval, bár feltételezem ez időtájt bohlen projektjeiben való részvétel elfoglalta rendesen...
B
még egy "b" oldalas felvétel ami a flames of love árnyékában kicsit kevesebbet pörgött, az egyik legjobb Fancy felvétel (szerintem :-) ) :
B1
-
valóban nem kell hozzányúlni, a thomson twins masztere szuper, a so what inkább átlagosnak mondanám, ettől még ez utóbbi belső arányai nagyjából rendben vannak.
de a 2 dolognak, a kritika alá vont dalról írt vélemményemnek és a megosztásomnak semmi köze egymáshoz. lépjünk túl az én kritikámon.
tudom, hogy alapvetően nagyon sok dalt lehetne remaszterelni, mert pl. rászorul, vagy mert vannak benne tartalékok, vagy mert évtizedenként változott, fejlődött a masztering a különböző stílusokban is, és az igényeink is változnak, sőt különböznek. mindezek miatt vagy épp ellenére nekem is megvan az az évtizedek alatt kifinomult igényem, hogy mitől számít valami tényleg jónak.
zenéljünk!
-
Nastar #108314 1979 ből egy abszolút etalon a számomra!!!
Sugarhill Gang – Rapper's Delight(long version 1979 lossless remastered)
-
Nastar #108313 A tegnapi nap feltoltál ide két dalt flacban,nem kedvelem egyiket sem csak kíváncsiságból leszedtem és lőn világosság tökéletesen szólnak, abszolút nem kell hozzányúlni, ezek szerint mégse lehetsz süket!!!EZÉRT NEM IS ÉRTEM A KRITIZÁLÁSODAT!
-
Igazságot nem akarok osztani, észt sem, főleg annak,akinek ennyi van,mint neked. Véleményt írtam. Nézd, a 80as években is és azóta is csak azért raktak loudness gombot erősítőre, hogy megfeleljenek a rossz fülek és rossz minőségű hanganyagok feljavításának népigényére, és hogy legyen egy miniEQ funkció is,mint extra, és nem azért,mert a hangmérnökök könyörögve kérték a gyártókat ilyen hangváltoztatási lehetőségre, így az extra gombot sosem volt kötelező használni és pont nem a rockzenéhez találták ki,hanem a diszkóhoz és rádióadásokhoz. Sosem akarnálak semmiről meggyőzni, hisz aki ennyire meg van győződve az igazáról, annak vagy igaza van, vagy nem. 
Szóval vázoltam a helyzetet, még mielőtt szobrot állítatsz magadnak, hogy az nem olyan fényes, mint ahogyan elvakít a kora délutáni napsütés. Az hogy az erősítődhöz állítottál nulla vonali hangzást,az még nem lenne baj, de ezek szerint az erősítőd nullája eleve loudnesses, gondolom azt te sem hiszed, hogy ha minden erősítőt vonali szintre raksz,akkor tök egyformán kéne szólniuk, aztán lehet, hogy hiszed
, tehát nézz jobb erősítő után,ha a hallásodban már ennyire magabiztos vagy. Ezen nem kell megsértődni, mert a loudness ettől még hallatszik a műalkotásodban, sokadjára is, sőt egyáltalán nem jó hallgatni, nyilván akkor, ha van jobb tőle, nekem volt, ezért is éreztem pár gondolatot leírni.
Nem tudom, kivel állok szemben, de szerintem a többiek se tudják meg, nehogy nagyobb baj legyen!
Letöltöttem és meghallgattam a forrás példányod, ez egy korai első kiadás minősége, ahogy írtam is, ennél jobbat csináltál, de csak pont annyira,amennyire írtam, és mellé majdnem megmuttatam, hogyan kell ennek szólnia másik eredeti felvételen, de rájöttem, neked nincs rá szükséged, annyira abszolut hallásod van, vagyis jó a képzelőerőd.
Ettől még ajánlom, nyugodtan keress pl. japán sony kiadásokat és stúdió remastered felvételeket. Abból esetleg tudnál valamit tanulni, hogyan is kellett volna csinálni,vagyis hogyan csinálja ezt egy olyan stúdiós,akinek nem csak hallása van hozzá,hanem megfelelő eszközei is. De nem, ez sem valószínű, és tényleg távol áll tőlem, hogy elrontsam a játékodat, további jó nastar fake remaster-ezgetést.
Azt is írtam, de minek, hogy nem hallgattam és elemezgettem minden zseniális alkotásod, erről az egyről volt most ez a véleményem, a többit pedig azért sem fogom meghallgatni,mert annyi időm nincs, hogy parttalanul önmeggyőződéses szindrómával küszködő mesterjelöltekkel folytassak cicaharcot.
Ha még egy gondolatot javasolhatnék, legyen minden zene kiegészítő szövege, hogy a nemzetközi látogatók is örömüket leljék benne:
"better sounds than CD - lossless remastered by nastar master"
ezzel még jobban nyomatékostíhatnád, hogy nem zsákbamacskát csinálsz, hanem azt a maximumot,amit sehol máshol nem hallhat az mp3hoz szokott fülü emberfia.
és Barim, hidd el, tényleg nem bántásból fogalmaztam meg fentieket, de úgy éreztem, ha nem írom le, talán bele is betgeszem, azt meg te sem akarhatod!

na dolgozgass csak tovább, még sok remasztering meló vár, amire nagy a tömegigény.
-
Nastar #108311 Ez már 1990-es megjelenés, de talán még azért befér ide is, pláne egy több mint 7 perces változat!
Depeche Mode - Policy of Truth (Beat Box 12 inch lossless remastered)
-
Nastar #108310 Még egy nagy zene, de ez már a 80 as évek vége!
David A. Stewart feat. Candy Dulfer - Lily Was Here(1989 lossless remastered)
GONDOLOM AMAXIMUS BARÁTUNKNAK EZ SE FOG TETSZENI, MÁR AMI A KEVERÉST ILLETI, PEDIG BÍZVÁST ÁLLÍTHATOM HOGY A CD ÉN TALÁLHATÓNÁL SOKKAL JOBBAN SZÓL!
-
Nastar #108309 Szép estét minden kedves fórum társamnak!Egy nagy zene a 80 as évek elejéről!
Foreigner - Urgent (1981.lossless remastered)
-
Nastar #108308 Üdv cimbi!A kommentedet szomorúan olvastam!!! AMI SZERINTEM NEM IS KOMMENT, MINT INKÁBB KUKACOSKODÁS!!!!Itt az eredeti dal érintetlenül a lemezről,ha te ezt jobbnak hallod, akkor kár az időt fecsérelni!!!
Survivor - Burning HeartTeljesen aránytalan a keverése a dalnak, a mély silány az ének és a középhangok pedig elnyomnak mindent ,egyszóval érezni hogy a 80 as évek erősítőihez van hangolva, mert akkoriban kötelező elem volt minden hifi erősítőn a loudness ami némiképp javított ezen a problémán!Az én munkáim egytől egyig úgy vannak felkeverve hogy minden nullában álljon és úgy szóljon jól egyszóval semmilyen szinezést nem használok 5 watton is de 500 watton is jól szól, csak egy hangerő poti van az erősítőmön és kész!!!Nem tudom hogy milyen cuccon hallgatsz zenét, de az tuti hogy nem a frankót hallod, szóval a helyedben inkább egy új hangrendszeren gondolkodnék mintsem alaptalan kritizálásokat irogatsz ide a fórumba! Az észt pedig nagyon rossz helyen osztogatod barátom, mert nem egy sampler,plugin lapátolóval állsz szemben,ha valaki építő kritikát ad azt én elfogadom és meghallgatom, sőt el is ismerem ha hibázok,de ha nem akkor bizony kiállok az igazamért, még akkor is ha az nekem kedvezőtlen végkimenettellel jár!!!A válaszomat pedig itt most le is zárom,egyszóval hiába fogsz a továbbiakban okoskodni, a büdös életbe se fogsz meggyőzni az igazadról és arról hogy ez a kiváló nóta jobban szól a gyári lemezen mert egyszerűen ez nem igaz!!!
-
Nagy kedvencem a So What és Jesper Jelse:)) -
LOSSLESS FLAC
beletúrtam a 80-as popkultúra tárba,
kis csemege a csemegézni vágyóknak az évtized első harmadából és a végéről
Thomson Twins - Love On Your Side (Rap Boy Rap)
So What - Why Should I Trust You (Trustthe Music Mix)
-
Tudom, hogy ez most túl szigorúnak hangzik,mert hát ki a füttyöt érdekel egyébként, de most volt egy kis időm lecsapni az igen magas magaslabdád! :) És hát ezt a zenét én is imádom, ennyi a közös.
Értékelendő az erőfeszítés, ámbár pont ezzel a számmal felesleges. Az önnagyvonalúnak hangzó megtiszteltetés akkor lenne az, ha mondjuk egyenesen a kiadó, az előadó vagy jogtulajdonos vagy esetleg én :))) kérne fel ilyen munkára, így inkább csak önszórakoztatás némi tömegkábításra alkalmas kamukontextusba helyezett névadással vegyítve. :)
Ami neked lehet megtiszteltetés, nekem meg most pacsmagolás, de ha már önszórakoztatunk, tegyük azt több nézőpontból is.
lossless remastered = fake news dirty job by Nastar
így lenne korrekt a címkiegészítés
De nincs ez így mindig és minden hasonló munkáddal! Bár biztos, hogy nem hallottam, nem is hallgathattam meg mindent,amit ezzel loszleszremasztered címszóval ékesítesz, de olykor botlottam már tőled jóba is, de tényleg (jellemzően diszkó zenéknél).
Csak sokszor próbáltam picit felkelteni a figyelmed, olykor sikerrel, hogy ne csinálj loudnesses hangzást, csak mert az otthoni diszkó hangfaladon az úgy "jól szól", vagyis te annak hallod. Ez egy AOR rock szám,aminek meg kéne őrizni egy jól hangzó rockzene motívumait, amire az eredeti felvétel most tökéletesen alkalmas is, mert ezt a zenét a stúdióban szerencsére akkor még nem süketek igen jól maszterelték. Na és pont emiatt sem megtiszteltetés,hanem inkább szentségtörés (direkt túlzok ám),amit most ezzel csináltál (az én minőségi értékrendem szerint).
Ez most sajnos nem lett sem jó, sem jobb,mint amit kiadtak már legalább párszor pár albumon. Mondjuk úgy,a legelső kiadáshoz képest egy jobb kazettás hangzást vagy egy 256kbps mp3-at azért kicsiholtál belőle. De a későbbi HIVATALOS kiadásokhoz képest sajnos a te változatodban iszonyatosan el lett tolva a dal hangképe, a vokál biliszerű háttérvokálnak hallatszik (nem kocsiban hallgatva persze), a gitár, cin és dobok is egy mélytónusú burokban szólnak, eltűnt a hangszerek helyzete és hangsúlya, aránya is, nem szépítem, a közép szar, stb., a többi, ha maradt még valami, viszont jó. :)
Szóval ez most nem lett olyan fényes, hogy bármilyen remastered vakítással illesd. De a net elbírja, így ez most csak egy objektív alapokon nyugvó szubjektív vélemény.
Az egészben nem is az a szomorú, hogy megcsinálod, mert azt valószínű élvezetből teszed
, hanem hogy sajnos annyira sok a süket és mindent hívő, hogy az általad feliratozott dalokat hiteles és hivatalos forrásnak is veszik és terjed majd a neten a fake news music, mint bármilyen vírus.
Szóval legközelebb figyelj oda jobban!

bocs a sok hülyeségért, de ma túl sok málnaszörpöt ittam.
-
italomanjoco #108304 Nincs mit
-
italomanjoco #108303
-
Nastar #108302 Szép délutánt kivánok minden kedves fórum társamnak!Egy igazi harcos zenével 1985 ből, amely egy kiváló film betét dala is volt, abszolút egyedi és megismételhetetlen mind a film mind a zene !!!!!
Megtiszteltetés volt remasterelni a dalt.Survivor - Burning Heart(1985 lossless remastered)
-
allada67 #108301 Köszönet a rövid verzióért, Jean & Jill , Alan Barcklay. -
allada67 #108300 Köszönöm én is. Alex C - Fire 
Utoljára szerkesztette: allada67, 2020.04.13. 13:02:00 -
beva02 #108299 Köszi vittem -
italomanjoco #108298 Szívesen! Legalább volt értelme feltenni ha már 1 ember megköszöni
-
italomanjoco #108297 Nincs mit Zsolti
-