-
Nastar #108334 Igen sajnos hallottam,ezért is került javításra!De mégegyszer kiemelem hogy az én rippeim csak pure directben szólnak jól, ha pluszba még megszínezed az erősítődön magas,mély, loudness stb... akkor tényleg egy már túlszínezett hangot kapsz!Ami a bosszankodást illeti A RÉSZEDRŐL, szerintem inkább az bosszant TÉGED HOGY ILYEN REMEK DALOK IS FELKERÜLHETNEK AZ OLDALRA, PLÁNE HA MÉG VESZTESÉGMENTES IS, AKKOR MÁR EZ NÁLAD VÉGLEG KIVERI A BIZTOSÍTÉKOT, MIVEL TI LEMEZ GYŰJTŐK INKÁBB CSAK NÉZEGETNI SZOKTÁTOK A ZENÉKET, ELLENTÉTBEN VELÜNK, AKIK BIZONY HALLGATJÁK IS AZOKAT, EZÉRT IS JELENTÉKTELEN SZÁMOMRA AMIT ÍRSZ, VÉLEMÉNYEZEL A RIPPEIM MINŐSÉGÉVEL KAPCSOLATBAN!!!AMI NEM IS LENNE OLYAN NAGY BAJ, MERT VÉLEMÉNYE MINDENKINEK LEHET (EGYELŐRE)
ÁM AHOGY TESZED EZT, AZ MÁR ANNÁL INKÁBB BAJ AZ ILYEN LENÉZŐ PÖFFETEG DUMÁKAT SOSEM BÍRTAM ÉS HA EZEN NEM VAGY KÉPES VÁLTOZTATNI ÍGÉREM HOGY A KÖZEL JÖVŐBEN, A FALAT FOGOD KAPARNI IDEGEDBEN, MERT OLYAN NÓTÁKAT FOGOK ITT MEGOSZTANI VESZTESÉGMENTESEN, SŐT MÉG NEW ITALO FRONTON IS (itt naprakész New Italo dalokra gondolok) HOGY AZ AGYAD RÖGTÖN LEDOBJA AZ ÉKSZÍJAT ÉS A HOZZÁD HASÓNLÓKNAK IS, GONDOLOM ÉRTED HOGY KIKRE CÉLZOK!!!!Nos ennek fényében, ha nincs egy darab értelmes érved, hozzászólásod a közeljövőben, mint az hogy ( hallottad te már ezt a számot normálisan szólni eredetiben?)akkor inkább tartsd magadban, mert hidd el hogy hallottam szólni és nem véletlen lett remasterelve, a ti szavaitokkal élve szét equzva pedig semmilyen equzásról nincs itt szó, egyszerűen minden freki a helyére kerül, ha úgy hallgatnátok ahogy a monológom elején írtam (pure direct)akkor nem lennének ilyen problémák!Bocs a nyers szavakért, de mint már korábban kifejtettem, nem szeretem ha kiakarnak oktatni, pláne úgy hogy annak semmilyen alapja nincs,ám ezzel szemben véleménye mindenkinek lehet ezt én el is fogadom de csak a megfelelő hangnemben!