Nastar#108308
Üdv cimbi!A kommentedet szomorúan olvastam!!! AMI SZERINTEM NEM IS KOMMENT, MINT INKÁBB KUKACOSKODÁS!!!!Itt az eredeti dal érintetlenül a lemezről,ha te ezt jobbnak hallod, akkor kár az időt fecsérelni!!!Survivor - Burning HeartTeljesen aránytalan a keverése a dalnak, a mély silány az ének és a középhangok pedig elnyomnak mindent ,egyszóval érezni hogy a 80 as évek erősítőihez van hangolva, mert akkoriban kötelező elem volt minden hifi erősítőn a loudness ami némiképp javított ezen a problémán!Az én munkáim egytől egyig úgy vannak felkeverve hogy minden nullában álljon és úgy szóljon jól egyszóval semmilyen szinezést nem használok 5 watton is de 500 watton is jól szól, csak egy hangerő poti van az erősítőmön és kész!!!Nem tudom hogy milyen cuccon hallgatsz zenét, de az tuti hogy nem a frankót hallod, szóval a helyedben inkább egy új hangrendszeren gondolkodnék mintsem alaptalan kritizálásokat irogatsz ide a fórumba! Az észt pedig nagyon rossz helyen osztogatod barátom, mert nem egy sampler,plugin lapátolóval állsz szemben,ha valaki építő kritikát ad azt én elfogadom és meghallgatom, sőt el is ismerem ha hibázok,de ha nem akkor bizony kiállok az igazamért, még akkor is ha az nekem kedvezőtlen végkimenettellel jár!!!A válaszomat pedig itt most le is zárom,egyszóval hiába fogsz a továbbiakban okoskodni, a büdös életbe se fogsz meggyőzni az igazadról és arról hogy ez a kiváló nóta jobban szól a gyári lemezen mert egyszerűen ez nem igaz!!!