-
Igazságot nem akarok osztani, észt sem, főleg annak,akinek ennyi van,mint neked. Véleményt írtam. Nézd, a 80as években is és azóta is csak azért raktak loudness gombot erősítőre, hogy megfeleljenek a rossz fülek és rossz minőségű hanganyagok feljavításának népigényére, és hogy legyen egy miniEQ funkció is,mint extra, és nem azért,mert a hangmérnökök könyörögve kérték a gyártókat ilyen hangváltoztatási lehetőségre, így az extra gombot sosem volt kötelező használni és pont nem a rockzenéhez találták ki,hanem a diszkóhoz és rádióadásokhoz. Sosem akarnálak semmiről meggyőzni, hisz aki ennyire meg van győződve az igazáról, annak vagy igaza van, vagy nem. 
Szóval vázoltam a helyzetet, még mielőtt szobrot állítatsz magadnak, hogy az nem olyan fényes, mint ahogyan elvakít a kora délutáni napsütés. Az hogy az erősítődhöz állítottál nulla vonali hangzást,az még nem lenne baj, de ezek szerint az erősítőd nullája eleve loudnesses, gondolom azt te sem hiszed, hogy ha minden erősítőt vonali szintre raksz,akkor tök egyformán kéne szólniuk, aztán lehet, hogy hiszed
, tehát nézz jobb erősítő után,ha a hallásodban már ennyire magabiztos vagy. Ezen nem kell megsértődni, mert a loudness ettől még hallatszik a műalkotásodban, sokadjára is, sőt egyáltalán nem jó hallgatni, nyilván akkor, ha van jobb tőle, nekem volt, ezért is éreztem pár gondolatot leírni.
Nem tudom, kivel állok szemben, de szerintem a többiek se tudják meg, nehogy nagyobb baj legyen!
Letöltöttem és meghallgattam a forrás példányod, ez egy korai első kiadás minősége, ahogy írtam is, ennél jobbat csináltál, de csak pont annyira,amennyire írtam, és mellé majdnem megmuttatam, hogyan kell ennek szólnia másik eredeti felvételen, de rájöttem, neked nincs rá szükséged, annyira abszolut hallásod van, vagyis jó a képzelőerőd.
Ettől még ajánlom, nyugodtan keress pl. japán sony kiadásokat és stúdió remastered felvételeket. Abból esetleg tudnál valamit tanulni, hogyan is kellett volna csinálni,vagyis hogyan csinálja ezt egy olyan stúdiós,akinek nem csak hallása van hozzá,hanem megfelelő eszközei is. De nem, ez sem valószínű, és tényleg távol áll tőlem, hogy elrontsam a játékodat, további jó nastar fake remaster-ezgetést.
Azt is írtam, de minek, hogy nem hallgattam és elemezgettem minden zseniális alkotásod, erről az egyről volt most ez a véleményem, a többit pedig azért sem fogom meghallgatni,mert annyi időm nincs, hogy parttalanul önmeggyőződéses szindrómával küszködő mesterjelöltekkel folytassak cicaharcot.
Ha még egy gondolatot javasolhatnék, legyen minden zene kiegészítő szövege, hogy a nemzetközi látogatók is örömüket leljék benne:
"better sounds than CD - lossless remastered by nastar master"
ezzel még jobban nyomatékostíhatnád, hogy nem zsákbamacskát csinálsz, hanem azt a maximumot,amit sehol máshol nem hallhat az mp3hoz szokott fülü emberfia.
és Barim, hidd el, tényleg nem bántásból fogalmaztam meg fentieket, de úgy éreztem, ha nem írom le, talán bele is betgeszem, azt meg te sem akarhatod!

na dolgozgass csak tovább, még sok remasztering meló vár, amire nagy a tömegigény.