112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #13649
    Na it vok csak kajáltam egyet.
    Kedves mandm!
    Most vagy hülye vagyok vagy ügyvéd létemre teljesen elveszítettem a józan ítélő képességemet!!!!

#12967 !!!

"ugy ,szal te is pécsi vagy" (én visszakérdeztem .miért te is az vagy?)hsz nem jött...

Ezt mondtad Te!
    Én nem tudom,de ha ez nálad kérdés volt akkor,viszont én ugy gondolom-és ezt a többiek is talán leszűrik-,hogy ez inkább volt "beszólás" mint kérdés,mivel nem méltattál válaszra mikor rákérdeztem,hogy miért ?

A 80-as évekről annyit ,hogy 2005-töl folyamatosan figyelemmel kísértem ezt a fórumot is, bár csak 2006 májusban regisztráltam,de ez akkor még egyáltalán nem
    olyan intenzítással müködőtt mint kb 4 hónapja, talán azért is ragadtam itt...
    Tiszteletem,hogy sok zenét felraktál ide,de azt hiszem én is raktam már le arra képzelletbeli asztalra nem is akármennyit sőt a legtöbb nem "átlinkelt" zene volt ,mert azt elég könnyü ide varázsolni.

Mégis ugy gondolom, hogy itt már annyi zene "átment" ezen a fórumon a 60-tol a 2006-ig,hogy néha ha valaki feltesz egy olyan zenét ami"nem ide való" attól még nem dől össze a forum és nem fog felhígulni!
    Ahogy nézem 4-5-ten azért leszedték a szájbert is,tehát nem volt értelmetlen feltolni
    én a jövőben is minőségi zenéket rakok fel még ha azok 2008-as kiadásuk is lesznek(csak szemléltetés nem komoly)
    Üdv
  • mandm
    Nincs bajom senkivel! De, nem értem miért lesz egy embernek baja velem, ha megemlítem, hogy a fórum kezd elkanyarodni eredeti címétől. Ezzel kit is bántottam meg?
    Én nem akarok sem veled sem mari68 polgártársal veszekedni. Ellenben ő elég szépen osztogat engem.
    Ellentétben veled én most mégiscsak idemásolom az ominózus hsz-mat:
    "Nem akarok ünneprontó lenni, de jónéhány zenében igencsak elkanyarodtunk a 80-as évektől (lásd: Szájber gyerek, amit senki se kért). Hiába az első hely a toplistán, ha közben felhígulunk."

Hogy mit akarok? Semmit! Csak szeretném, de azt is csak annyira gyengéd megfogalmazásban, hogy le sem írtam: "szeretném, ha.."
    Hogy mit szeretnék? Hogy maradjunk a témánál. Ennyit! Személyeskedés nélkül. Ha mégsem maradunk ott, akkor nem maradunk.

Csak neked mflex. ha megkérdem, hogy te is pécsi vagy, akkor abban már tényleg mit feltételezel, hogy visszakérdezed: "ezzel meg mi a franc bajod van" ? Nincs vele bajom. Megkérdeztem. Ennyi!

Megj: te és kedves mari68 még csak az sg-re regisztráltatok, amikor ez a topic már futott. A legnagyobb része breki-nek van benne. Köszönet érte! És töményen futottak a 80-as zenék (jópár 100-120 MB-os mixet magam toltam fel) Ha így nézem, akkor talán tényleg lehetne szeretni, hogy azért már ne kezdjen el itt senki se megsértődni, mert én személy szerint a 80-as zenéket várom itt, és ennek hangot is adok!

Téma részemről is lezárva.
  • mflex #13647
    ja
  • sanyaaa
    Tőccsük wazze?
  • sanyaaa
    De jó vendégem lennél Te nekem!!!!
    No de félre a tréfát, jöjjön egy véresen komoly dolog!!
    A következő felvétellel véget ért a best of SAW. Aki eddig töltögette a zenéket azoknak itt a pontos lemezcím:
    The Hit Factory - The Best Of Stock Aitken Waterman Vol.2.
    15. Pat & Mick - Let's all chant (320 Kbs)
  • mflex #13644

[b]320kbps (eac lame) 1988 1óra13perc 170mb

1. (00:03:30) OMD - Electricity
    2. (00:04:44) OMD - Messages
    3. (00:03:31) OMD - Enola Gay
    4. (00:03:35) OMD - Souvenir
    5. (00:03:45) OMD - Joan of Arc
    6. (00:04:12) OMD - Maid of Orleans
    7. (00:03:41) OMD - Telegraph
    8. (00:03:35) OMD - Tesla Girls
    9. (00:03:52) OMD - Locomotion
    10. (00:03:52) OMD - Talking Loud and Clear
    11. (00:03:29) OMD - So in Love
    12. (00:03:55) OMD - Secret
    13. (00:04:29) OMD - If You Leave
    14. (00:03:35) OMD - Forever Live and Die
    15. (00:03:54) OMD - Dreaming
    16. (00:03:37) OMD - Genetic Engineering
    17. (00:06:13) OMD - We Love You (12" version)
    18. (00:06:16) OMD - La Femme Accident (12

Download 1
    Download 2
  • mflex #13643
    Iszom mint az állat, ahogy Hofi mondaná...
  • sanyaaa
    Ez az cimbi, igyál az én egészségemre is!
  • mflex #13641
    Nem forr!
    nincs nekem semmi bajom,csak szerettem volna megtudni,hogy mandm mit ért a hsz-i alatt,semmi bajom vele csak indokolja meg végre , hogy mire jók ezek.
    most nem másolom ide a hsz-it,mert mint írtam nem érdekel csak ha hozzászól és pl én válaszoltam neki akkor tegye meg azt a szívességet,hogy megírja a lényegét
    na mindegy nálam téma lezárva wazze
  • sanyaaa
    Na szevasz Hawer! Mi a helyzet, forr a hangulat??
    Én csak annyit szólnák bele a dologba, persze ez magánvélemény, senkit sem kényszerít semmire, hogy talán az ilyen szájbergyerek + hasonló zenéket esetleg csak kérésre tegyünk fel. Végül is a fórum a 80-as évekről szólna. Nem baj ha akad más muzsika is, én is kértem már 90-es évekbelit, csak ne vigyük túlzásba. Én is kapok havonta vagy 40 giga új zenét, mit szólnátok hozzá ha azokat kezdeném el ide feltölteni?? Kapnék a fejemre biztos.
    Egyébként komálok mindenkit. Üdv: Sanya
  • mflex #13639
    [b]NOE WILLER-MIDNIGHT GIRL
    320KBPS 4.14

Download
  • mflex #13638
    Kedves mandm!
    Érdekes ,hogy amikor Te hsz-t "produkálsz" az mindig valakivel szemben bántóan teszed.
    Vajh miért?!
    Én ugy gondolom -és itt egyet értek jó pár emberkével-,hogy ami nem tetszik az át kell ugorni nem pedig megjegyzéseket füzni egy héten egyszer vagy kétszer amikor hózzászólsz, bár én ezt nem nevezném hsz-nek.
    Nem tudom,hogy mi a bajod(nem is érdekel),de szerintem a gumiszobában megtalálnád a "társaidat" akik vevők lennének a bárgyú hsz-idre vagy jól "kiosztanának" ott is...
    Igen én Pécsi vok (emlékszel?) és még mindig nem indokoltad meg ,hogy ezzel meg mi a franc bajod van,de már ez sem érdekel .
    Mindenesetre várom a kontra hsz-ed(várjuk),hogy megmagyarázd mire jók ezek a "beszólásaid".(Ha normálisan megtudod indokolni fejet hajtok,ha nem akkor ne is próbálkozz...
    További szép napot
    cöhhh
  • mandm
    OFF -->
    Kedves Mari! Miért kell azonnal nekiszaladni annak, akinek a hozzászólása nem tetszik Neked? Rögtön személyeskedsz!

"kezdem meg szokni ezt a szekás beszolásokat.sajna vannak ilyen emberek csak én gyülölöm az ilyet én békés ember vagyok"

Kit szekáltam én?
    Mert te rögtön kijelented, hogy gyűlölsz!
    Kérlek, reagálj már mindeféle indulat nélkül, egy hozzászólásra!

Mert...:

Nem bántottam én senkit azért...,

Nem szúrtam le senkit azért...

Nem bunkóztam le senkit azért...

Nem oktattm ki senkit azért....

....hogy, így vagy úgy írogat a fórumra.

Érdekes vki így reagált erre: "Mondjuk abban van igazság hogy mi a fórum neve"
    Na és ezt a "van benne igazságot" mondtam ki, mint egy észrevételt. És abban talán van valami, hogy aki valóban a 80-as évek zenéiért jár ide, az előbb utóbb elhagyja a fórumot, mert az felhígul. Tudom Téged ez a legkevésbé se érdekel. Ilyen vagy!
    Engem viszont foglalkoztat. Mert a szájbergyerek és a bebe féle egyszoknyegynadrág bárhonnan- bármikor leszedhető. De egy rég elfeledett 80-as zene (pl. Mike Mareen remixalbum, vagy mix) már nem annyira. Én átugrom a nemidevalókat, és ha holnap kétszerannyi lesz belőlük, akkor azokat is át fogom ugrani (Nem kell ehhez a Te tanácsod)
    DE, ha így haladunk előbb utóbb itt a 80-as évek zenéi csak elvétve fognak szerepelni, sok egyébb között. És a fórum már nem az lesz, mint amit a címe sugall. Megjegyzem elég sokan kimaradták már azok közül, akik pl. tavasszal v. a nyár elején jártak ide. Tudom, téged ez se keserít el.
    Engem igen, mert itt valóban minden 80-as évekre vadászó megtalálta azt a mit keresett.
    Javaslom, nyissunk 70-es évek zenéi topicot is!

Mari! Neked még annyit, hogy a bármelyik jövőbeli megszólalásom címzettjei között Te nem vagy! Tehát, ugord át!
    <-- OFF
  • sanyaaa
    Rod Stewart - My favorite songs
    Rod Stewart - The great American Song Book
    Ezek az albumok vannak + külön néhány muzsika.
  • Frenky
    Hi!

Rod Stewart régi dalai? Az örök slágerek Baby J...stb
    Valaki tud feltenni, jó minőségben?
    Thx & bye.
  • sanyaaa
    Paris Red - Aint no body (Club Mix) 1994

Ezzel tudok szolgálni
  • sanyaaa
    A békési cimbinek a kért zene:
    14. Steve Walsh - Let's get together tonite (320 Kbs)
  • mflex #13632
    Sziasztok!
    Kösz Big valószínű ,hogy ez egy nagyon jó szám lehet, de mint írtad "fájni fog",nos engem ilyen "mínőséggel" ki lehet üldözni a világból...
    Hát ez nem több 32kbps-nél és akkor jó indulatu voltam...
    Azért köszi ,hogy megmutattad 3 percig bírtam...
    Üdv
  • Szuszidi
    Na csak megvan! Bocs a bénáért ide még nem raktam fel sóha! 1977. Magyar slágerek
  • 80XBoy
    Sziasztok! Olyan vkinek esetleg hogy Paris Red - Aint No Body 1994?
    Illetve Cool Notes - (Lets Make)The Night Remember vagy vmi ilyesmi.
    Nagyon megköszönném.
  • Szuszidi
    Felment de hol a link a letöltéshez?? Azt nem találom segitsetek! A rapidra raktam!
  • Nashville
    Hellotok!

Jól felpörgettétek a fórumot! Graca!
    Jó látni ennek a korszkaknak is a népes rajongótáborát!
    Nagy kedvenceim közé tartoznak a 80's évek előadói, nagyszerű és felejthetetlen zenéket alkottak! A Country miatt mostanában kevés időm marad erre az '80- as időszakra.
    Nehéz lépést tartani mindkét oldallal, de hála nektek lassan de biztosan én is beleásom magam a forgatagba.
    Elsőként egy eddig még nem említett együttes lemezét ajánlom nektek, igaz csak torrent, de szedjétek minél hamarabb, mert most vannak seed- erek. Ha nem megy, akkor szóljatok Tehát:
    Jason and The Scorchers -Still Standing, (1986/VBR238)

1 Golden Ball and Chain (3:58)
    2 Crashin' Down (4:04)
    3 Shotgun Blues (2:17)
    4 Good Things Come to Those Who Wait (5:03)
    5 My Heart Still Stands With You (3:37)
    6 19th Nervous Breakdown (3:48)
    7 Ocean of Doubt (3:18)
    8 Ghost Town (3:43)
    9 Take Me to Your Promised Land (4:47)

Az általam kedvelt Contemporary Country- hoz is közel áll a feeling. Jó töltést!

Download
  • Szuszidi
    Na talán a rapid azt mondja 97 perc!!
  • Szuszidi
    A sendem servizelnek nem lehet feltölteni!!!
  • Szuszidi
    A silo lefagyott 28 % nál
  • mari68
    én meg 1 albumot amit mflex rakott fel nem tudom letölteni már vagy 30x prob. nem adom fel tegnap pl. 92%-nál meg állt igy jártam
  • zakika
    hol van?
  • mari68
    jo munkához idö kell tartja a közmondás ne csügedj majd felér!!!!!!!!
  • mari68
    amugy nekem sincs söt nagyon jo csapatnak tartom a forumot és igazán jó fej mindenki tudjuk be annak mindenkinek van rossz napja és minden zavarja
  • Szuszidi
    1977 Legnagyobb Magyar Slagerei. Ez menne fe de 1 órája megy és csak 28% nál jár
  • mari68
    jo csak rajta kivül ezt senki nem jegyezte meg
  • Claud
    Bár egy-két más "évjáratú" JÓ zene még beleférhet.
  • Claud
    Semmi bajom senkivel, engem csak a JÓ zene érdekel. Mondjuk abban van igazság hogy mi a fórum neve.
  • sanyaaa
    Na sziasztok folytatódjon az SAW best of:
    13. Sinitta - Cross my broken heart (12Remix) (320 Kbs)
  • Szuszidi
    hmm ez nekem szól? Csak kérdem mert az anyag megy fel a SILOra!
  • mari68
    és tudod mit az a gáz hogy csak beszol és aztán el is tünik nézd vissza hsz-eket!!!!
  • mari68
    tudom de amugy én mendenre ami jo zene vevö vagyok és letöltöm !!!!!!!!!!!! de már sajnos kezdem meg szokni ezt a szekás beszolásokat.sajna vannak ilyen emberek csak én gyülölöm az ilyet én békés ember vagyok
  • Claud
    Én is tettem fel, bevallom
  • mari68
    engem nem zavar!!
  • Szuszidi
    Esetleg a 60-70 évek zenéi is elférnek az oldalon??