xnl87ky5.jpg

free counters

• mflex #13649
    Na it vok csak kajáltam egyet.
    Kedves mandm!
    Most vagy hülye vagyok vagy ügyvéd létemre teljesen elveszítettem a józan ítélő képességemet!!!!

#12967 !!!

"ugy ,szal te is pécsi vagy" (én visszakérdeztem .miért te is az vagy?)hsz nem jött...

Ezt mondtad Te!
    Én nem tudom,de ha ez nálad kérdés volt akkor,viszont én ugy gondolom-és ezt a többiek is talán leszűrik-,hogy ez inkább volt "beszólás" mint kérdés,mivel nem méltattál válaszra mikor rákérdeztem,hogy miért ?

A 80-as évekről annyit ,hogy 2005-töl folyamatosan figyelemmel kísértem ezt a fórumot is, bár csak 2006 májusban regisztráltam,de ez akkor még egyáltalán nem
    olyan intenzítással müködőtt mint kb 4 hónapja, talán azért is ragadtam itt...
    Tiszteletem,hogy sok zenét felraktál ide,de azt hiszem én is raktam már le arra képzelletbeli asztalra nem is akármennyit sőt a legtöbb nem "átlinkelt" zene volt ,mert azt elég könnyü ide varázsolni.

Mégis ugy gondolom, hogy itt már annyi zene "átment" ezen a fórumon a 60-tol a 2006-ig,hogy néha ha valaki feltesz egy olyan zenét ami"nem ide való" attól még nem dől össze a forum és nem fog felhígulni!
    Ahogy nézem 4-5-ten azért leszedték a szájbert is,tehát nem volt értelmetlen feltolni
    én a jövőben is minőségi zenéket rakok fel még ha azok 2008-as kiadásuk is lesznek(csak szemléltetés nem komoly)
    Üdv