"ugy ,szal te is pécsi vagy" (én visszakérdeztem .miért te is az vagy?)hsz nem jött...
Ezt mondtad Te!
Én nem tudom,de ha ez nálad kérdés volt akkor,viszont én ugy gondolom-és ezt a többiek is talán leszűrik-,hogy ez inkább volt "beszólás" mint kérdés,mivel nem méltattál válaszra mikor rákérdeztem,hogy miért ?
A 80-as évekről annyit ,hogy 2005-töl folyamatosan figyelemmel kísértem ezt a fórumot is, bár csak 2006 májusban regisztráltam,de ez akkor még egyáltalán nem
olyan intenzítással müködőtt mint kb 4 hónapja, talán azért is ragadtam itt...
Tiszteletem,hogy sok zenét felraktál ide,de azt hiszem én is raktam már le arra képzelletbeli asztalra nem is akármennyit sőt a legtöbb nem "átlinkelt" zene volt ,mert azt elég könnyü ide varázsolni.
Mégis ugy gondolom, hogy itt már annyi zene "átment" ezen a fórumon a 60-tol a 2006-ig,hogy néha ha valaki feltesz egy olyan zenét ami"nem ide való" attól még nem dől össze a forum és nem fog felhígulni!
Ahogy nézem 4-5-ten azért leszedték a szájbert is,tehát nem volt értelmetlen feltolni
én a jövőben is minőségi zenéket rakok fel még ha azok 2008-as kiadásuk is lesznek(csak szemléltetés nem komoly)
Üdv