xnl87ky5.jpg

free counters

• mandm
    OFF -->
    Kedves Mari! Miért kell azonnal nekiszaladni annak, akinek a hozzászólása nem tetszik Neked? Rögtön személyeskedsz!

"kezdem meg szokni ezt a szekás beszolásokat.sajna vannak ilyen emberek csak én gyülölöm az ilyet én békés ember vagyok"

Kit szekáltam én?
    Mert te rögtön kijelented, hogy gyűlölsz!
    Kérlek, reagálj már mindeféle indulat nélkül, egy hozzászólásra!

Mert...:

Nem bántottam én senkit azért...,

Nem szúrtam le senkit azért...

Nem bunkóztam le senkit azért...

Nem oktattm ki senkit azért....

....hogy, így vagy úgy írogat a fórumra.

Érdekes vki így reagált erre: "Mondjuk abban van igazság hogy mi a fórum neve"
    Na és ezt a "van benne igazságot" mondtam ki, mint egy észrevételt. És abban talán van valami, hogy aki valóban a 80-as évek zenéiért jár ide, az előbb utóbb elhagyja a fórumot, mert az felhígul. Tudom Téged ez a legkevésbé se érdekel. Ilyen vagy!
    Engem viszont foglalkoztat. Mert a szájbergyerek és a bebe féle egyszoknyegynadrág bárhonnan- bármikor leszedhető. De egy rég elfeledett 80-as zene (pl. Mike Mareen remixalbum, vagy mix) már nem annyira. Én átugrom a nemidevalókat, és ha holnap kétszerannyi lesz belőlük, akkor azokat is át fogom ugrani (Nem kell ehhez a Te tanácsod)
    DE, ha így haladunk előbb utóbb itt a 80-as évek zenéi csak elvétve fognak szerepelni, sok egyébb között. És a fórum már nem az lesz, mint amit a címe sugall. Megjegyzem elég sokan kimaradták már azok közül, akik pl. tavasszal v. a nyár elején jártak ide. Tudom, téged ez se keserít el.
    Engem igen, mert itt valóban minden 80-as évekre vadászó megtalálta azt a mit keresett.
    Javaslom, nyissunk 70-es évek zenéi topicot is!

Mari! Neked még annyit, hogy a bármelyik jövőbeli megszólalásom címzettjei között Te nem vagy! Tehát, ugord át!
    <-- OFF