xnl87ky5.jpg

free counters

• mandm
    Nincs bajom senkivel! De, nem értem miért lesz egy embernek baja velem, ha megemlítem, hogy a fórum kezd elkanyarodni eredeti címétől. Ezzel kit is bántottam meg?
    Én nem akarok sem veled sem mari68 polgártársal veszekedni. Ellenben ő elég szépen osztogat engem.
    Ellentétben veled én most mégiscsak idemásolom az ominózus hsz-mat:
    "Nem akarok ünneprontó lenni, de jónéhány zenében igencsak elkanyarodtunk a 80-as évektől (lásd: Szájber gyerek, amit senki se kért). Hiába az első hely a toplistán, ha közben felhígulunk."

Hogy mit akarok? Semmit! Csak szeretném, de azt is csak annyira gyengéd megfogalmazásban, hogy le sem írtam: "szeretném, ha.."
    Hogy mit szeretnék? Hogy maradjunk a témánál. Ennyit! Személyeskedés nélkül. Ha mégsem maradunk ott, akkor nem maradunk.

Csak neked mflex. ha megkérdem, hogy te is pécsi vagy, akkor abban már tényleg mit feltételezel, hogy visszakérdezed: "ezzel meg mi a franc bajod van" ? Nincs vele bajom. Megkérdeztem. Ennyi!

Megj: te és kedves mari68 még csak az sg-re regisztráltatok, amikor ez a topic már futott. A legnagyobb része breki-nek van benne. Köszönet érte! És töményen futottak a 80-as zenék (jópár 100-120 MB-os mixet magam toltam fel) Ha így nézem, akkor talán tényleg lehetne szeretni, hogy azért már ne kezdjen el itt senki se megsértődni, mert én személy szerint a 80-as zenéket várom itt, és ennek hangot is adok!

Téma részemről is lezárva.