112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Breki33
    ja és ha máskor kapok majd vmit akkor odaírom az email címet is ahonnan kaptam, hogy megnyugodj :-)

bár lehet a kukacba is képes vagy belekötni P
  • Breki33
    mindenkivel tisztességes és korrekt vagyok :-)

lol

Lásd tévétorna zene, mikor beismerte tévedését......
    Lásd állandó fikázása másoknak

aztán újra álnaivan megkérdi ő mivel sérteget

újabb immár szokásos személyeskedések:

pl (kétéltű, Megpróbálom úgy leírni, hogy más értse, ő így se fogja,sügéragyú, ha ezt valaki nem képes értelmi szintjével megérteni)

Ez tényleg messzemenőkig .......

te semmit sem értettél meg zsoltford reggeli hozzászólásából, csak felhasználtad újabb kötekedésre......sértegetsz másokat idótának a te szellemi szintedet nem elérőknek beállítva őket, pedig igazábólnemis ismered őket. Talán először magadba kéne nézned és elgondolkoznod kicsit a stílusodról és faragatlanságodról P

nem kívánok ezekbe belemenni csak ismételten megkérlek, ha kötekedni
    akarsz máshol tedd.......

• Wind 67
    Őszintén sajnálom,hogy lefoglalunk 1 fórumot a civakodásssal és olyanokat untatunk akiknek fogalmus sincs miről beszélünk.
    Közöttük vagyok Én is mert amit válaszodban összehordtál igencsak 1 rejtvényfejtőnek is feladja a leckét.

Igazábol nem tudom ki az "Odds Parker" nevű user Én mindég mindenhol felelősséggel válaltam az egyetlen felvett user nevet (ezt szerintem sokan megerősítik akik ismernek).

Azt hiszem viszont a saját csabdádba estél válaszoddal.
    Azért szeretném látni azt a visszakönyörgő levelet ,igaz nem is igazán értem Én akartam a Te fórumodra vagy talán,hogy Te gyere vissza a mienkre, vagy hogy is van ez ?

Mindazon túl kezet szorítanék azzal aki már kapott a kiváltségos 90% os WAV gyüjteményedből ami csak olyan mint Colombo felesége (mindég beszélnek róla de még nem látta senki).

Ha valaki akkor Én igazán felnézek azokra akik szeretik a minőségi zenét mert nem az élet hossza hanem a minősége számít, szerintem.X idő együtt eltöltött fórumozás alatt nem igazán kaptunk azokból a Wavok-ból. Jaj bocs de egyszer ami 17 Khz nél véget is ért és a priviben megírt kérdésemre önfényező megalomániás kirohanásoddal megmagyaráztad ,hogy brutál nagy gép kell a zenéléshez mert át-oda meg vissza számoltatod hiszen neked ez a hobbyd .De az hogy hogyan lesz egy felvételből csonk wav máig nem tudja senki.

Minek 700 terrányi zene ami úgy szól mint a sokol rádió egy hordóba zárva.
    Nem kell azért megkövezni senkt mert az egyik kevesebb de jobbat vagy gyetrábbat és sokat gyüjt. Kettéváltunk és kész. Rajtad kívül szenki nem tért vissza ide tiszteletben tartva ezt vagyis nem írt ide azóta önfényező módon vagy a másik lebecsmérlése ként kivétel ...
    Be kellene már látnod ennyi idő multán,hogy nem 1 csónakban evezünk és nem egy irányba, utaink nem keresztezik egymást és amennyiben mégis , nem kellene rögvest kihasználni az alkalmat a másik lefikázására.

Egyet mondok és ezzel le is zárom ismét fél éver ,mindenki tegyen próbát hisz szeretettel várnak benneteket : http://www.worldmusica.extra.hu/forum/index.php

LMF
  • Dióka
    .....annyira feleslegesnek érzek sokmindent, de mivel megint vissza lettem invitálva 1 laza keringőre, emiatt írok csak "választ".

És igenis olvassa el mindenki.

Nem megyek vissza ádámig, mert a nagy megváltó TrendBoy sztori lejárt lemez...mindenki úgy futtatja magát, ahogy akarja, de ne mást gyalázva tegye.
    Nem érdekel a "fórumháború" sem,mindenki ott fórumozzon, ahol akar és ahhoz szóljon hozzá, amihez kedvet érez. Osztom Zsoltford eszmefuttatását, én is, mi is, mindannyian azt szeretnénk, hogy hasonló zenei rajongásunkból minél többen osztozzanak és élvezzék annak örömeit.
    Az hogy szakadt a csapat, meg nem egységes, az való igaz, de ez miért baj?
    Nekem nem fáj, nem kell vergődni senkinek azzal, akivel nem akar.

Csak halkan jegyzem meg, hogy Breki és a többiek....voltak jóval korábban a minek a nagy fájlméret meg a jobb minőség egyik oldali fő szószólói,most meg majdnem sírva fakad, ha valami "csak" 128-as.Miért? Mert sikerült rájönnie, hogy nem olyan rossz, ha valami nem csak megvan, de jól is szól.

TB meg -nem tudok jobb szót rá- diszlexiás paranemnormális személyiségkomplexusban szenvedő törekvő vezéregyéniség játszókör vezetője. Látszatra tök szép és jó a csávó meg néha jól is adja elő magát, de nagyon sántít és néha az általa másnak ásott gödörbe saját maga esik bele. Aztán kimászik belőle és kezdi előlről a szerepjátékot, amit egészen addig játszik, míg meg nem koronázzák.

Ehhez páran nem szeretnénk asszisztálni, de TB ugye nem baj?!Annyi jó balek van még a világon.....már sokat találtál is (pl. akik ugye "visszakönyörögték" magukat az oázisodba).

ja és fiúk, ne vegyétek személyeskedésnek, tudjátok, hogy titeket is szeretlek!

Azért legfőkképp azt furcsálom, hogy TB elvtárs hirtelen megint itt termett és ontja az észt (mert hisz neki biztos több van mindenkinél) és ítélkezik.....megteheti, hisz ez egy fórum. Nekem nincs bajom, ha bárki kellő intelligenciával elmondja a véleményét,netán még alá is tudja támasztani.

Sohasem kötöttem bele csak úgy alapon senkibe, sőt belekötésnek sem nevezném azt, ha egy fórumon elmondom a véleményem. Itt sokan félreértik a dolgot,amiért legutóbb is "megszóltam" Brekit. Nem az egység megbontása meg hablagy csipcsup ügyek miatt, meg mert annyira édi, hogy bedobja a világ minden tájáról ide is a zenei linkeket.
    Nem, nem erről volt szó.
    Tegye ezt továbbra is, illetve tegyétek ti is,mint mi mindannyian, olykor én is.
    Nem ez volt a problémám. Nem a zenei források megosztása vagy link hozása innnen-oda vagy onnan-ide vagy akárhonnan akárhová.

Ez engem annyira hidegen hagy,szóra sem érdemes.

Én egyetlenegy konkrétum miatt jeleztem felé némi észrevételt, bár ez neki és még 1-2 hozzászóló társproducerének ez azóta sem esett le, de már nem is fog.....Megpróbálom úgy leírni, hogy más értse, ő így se fogja. Ha én felveszem a kapcsolatot egy riport készítőjével és engedélyt kérek annak magyarosítására és a saját odalamon történő közzétételére, tehát én dolgozom meg azért, hogy másnak (nektek is) örömet szerezzek vele, akkor az a minimum, hogy ha valaki ezt továbbmásolja az elvi engedély megadása nélkül és ez még ráadásul ki is derül, akkor legalább a sügéragyú tegye meg azt a minimum gesztust (fordító és közzétevő munkájának megbecsülése miatt), hogy odabiggyeszti a forrást, arról nem is beszélve, hogy ez szintén mindenkinek jó.

Erről ennyit. ha ezt valaki nem képes értelmi szintjével megérteni, és belekötésnek, kötözködésnek vagy lárifárinak veszi, az ne az én szegénységi bizonyítványom legyen!Ehhez még tovább sem kell tanulni!

És csak még egy apróság, nekem összesen 2 darab emberrel volt konkrét nézeteltérésem 3-5 év fórumozás után, ez talán nem támsztja alá, hogy én csak kötekedni járok ide-oda,mert így nagyobb orgazmusom lehet!
    Velük is csak azért,mert az egyik arca (a megváltóé) nem fér be az Árpád híd tartópillérei közé sem, a másik pedig olyan dolgokat felejt el, ami annyira magától érthetődik, hogy mondani sem kéne vagy egyszerűen csak egy elfojtott bizonytási kényszerben szenvedő "ez az én fórumom" "ezt én hoztam fel a süllyesztőből" "miattam lett ilyen népszerű" (ha még emlékezik a törzsgárda) meg hasonló beszólásokban kielégülését lelő mindent és mindenkit azonnal megkontrázó kétéltű!
    Ha bárki magára ismert, akkor jó volt a személyleírás!

ez az én véleményem, nem belekötés, ember! csak vélemény!
    csak emiatt nem kell megvédeni és magasztolni senkit sem!

Mindettől függetlenül az Ő és mások érdemi és pozitív fórumos "munkásságát" én is tisztelem és nagyra becsülöm, mert felül tudok kerekedni az amúgy megoldható problémákon és mindig mindenkivel tisztességes és korrekt vagyok!
    Még akkor is, ha néha nem rizsázok fennkölten, nem hímezek-hámozok, vagy nem teszik valakinek, hogy csak megmondom a magamét.

én voltam,
    a gonosz belekötős dió
  • kutijani
    BEN LIEBRAND - High Fashion Dance Music

http://rapidshare.com/files/34097251/bl01.rar
    http://rapidshare.com/files/34077844/blhfdm02.rar
    http://rapidshare.com/files/34082124/blhfdm03.rar
    http://rapidshare.com/files/34085874/blhfdm04.rar

Unpack: mixkatalog.admin

• kutijani
    Sziasztok látom zajlik az élet
  • Szuszidi
    Aranyos vagy rákerestem hány verzióban van meg jelenleg 4 verzióban Mike Oldfildtől és három Italó feldolgozásban! De azért bele hallgatók régi szép emlékek ahogy a tű serceg én hiányolom a mostani felvételeknél de tudom így a frankó hogy semmi nem serceg! THX a feltöltésért!
  • tgolyo
    Remélem azért a meghallgatás erejéig leszeded.
  • tgolyo
    Üdvözlet Mindenkinek!
    Nagyon ritkán járok a fórumon,de most betekintettem közétek.
    Zsoltford!véleményem egyezik a Tieddel.A hálón rengeteg fórum van,ami a 80s évekkel foglalkozik(euri-italo)de a minőség,hát ilyen-olyan.
    Nekem például elég sok(ez nem dicsekvés) bakelit lemezem van a nyolcvanas évekből,(egy közeli hozzátartozóm egy rádióstúdióban dolgozott közel húsz évig,de a rendszerváltáskor megszűnt a studio.Zenei szerkesztő volt.)de ha rakok fel közülük fórumokra,bizony betömöm mp3-ba.
    Na de ne csak dumáljak:
    Mike Oldfield - Moonlight Shadow (Extented Version) részlet!

Mike Oldfield - Moonlight Shadow (Extented Version)
    Mind kettő bakelitről.Az első wav(részlet) a második mp3 224-es.
  • Szuszidi
    Pótoljuk de szerintem szinte minden fórumot megosztottunk egymással (legalábbis nagyón sokat) én sokon fent vagyok! Sőt elárulom hogy már le sem töltök mert ami érdekel szinte minden megvan s nem duplán hanem triplán sőt na de nem érdekes! Igen nem kell vitázni! De ez a magyar vérben csörgedez én 100 * mondtam vitát priviben! De nem én vagyok a moderátora a fórumnak ennek nem. Szerintem sokatok tudja hogy amit a megán leadók és kell bárkinek msn-en át szoktam küldeni aki kéri ha le adtam az adást, de feltöltögetni sajna nincs lehetőségem mert jártam már úgy hogy adásba kellet menni és ugrott a töltés! A lényeg a lényegben hogy mindenki a maga ura maga érzi hogy mit lehet és mit nem! Támogatóm az össze fogást! Hajrá Jolinéni! Szép napot mindenkinek!
  • Trend Boy #46522
    Ez a hozzászolás kizárolagosan Wind úrnak, és "jó barátainak" szól!

Kérlek lépj tovább rajta olvasás nélkül... Köszi

1. Soha nem én vesztem össze veletek, hanem nektek nem tetszik ha valaki más, netán többet tudd, több van neki, netán sokkal több zenére van rálátása...(ezzel kapcsolatosan csak végig kell olvasni a jelenlegi fórumotok chat részét)
    2. Mindenkinek felajánlottam a gyüjteményem, többször is listát tettem fel, a csere lehetséges. Lemezeim 90% eredeti, és nem mp3!!! Akit érdekelt a dolog azok kibujtak az "ALTEREGO" szerepből és a mai napig is cserélgetnek velem, wavban, és nem mp3-ban.
    3. Talán így korekt teljesen, ezért nevek nélkül: nem egy "visszakönyörgő" levelet írtatok már, miért is?
    4. A saját fórumomra mndenkit szeretettel várok, a védelem meg pont a folyamatos támadásotok véget szükséges, mert folyamatosan probálkoztok a feltörésével...
    5. Másrészről csak egy név neked kis öcsém: Odds Parker. Nos ott kajakra lejáratad magad, de inkább nem égetlek be...
    6. Ti regeltetek áll neveken az én fórumomra, ez sajna téves infó, de "óvóbácsi" majd olt tovább...
    7. Erre a fórumra elvi okokból nem töltök fel semmit, bár ha valakinek kell valami, az majd úgy is jelzi, azt max privíben...
    8. Részemről eme kérdés sor lezárva!!!!!
  • Wind 67
    Hi Everybody ! Igy köszönök Én is csak nem "y"-nal

Rég írtam eme fórumra. Semmi bajom a társasággal, szoktam olvasgatni írásaitokat, csakhát most kinyílt a bicska a zsebembe.
    Pont 1 olyan ember papol a veszekedésről ki maga szított forradalmat az Mflex féle fórumon. "Lételem a vita és veszekedés" mióta távol vannak tartva a rendbontók tökéletes harmónia telepedett a fórumra . Mondhatnám "savanyú a szőlő" aki elfogadja a többség akaratát és a minőségi (nem tömeg) jellegű zenére hajt és nem 128 ból felpancsolt wav-val akar érvényesülni, az semmiféle atrocitásban nem részesül.
    De amennyire jól emjékszem T.B. hasonló sőőőt még zártabb fórumot hozott létre külön kultuszminiszteri szabályokkal most akkor miért kell a másikat fikázni. Csapong ide oda álnéven próbálkozik regelni ,azután idejön (üres kézzel),megkavarja a fekáliát ,letölt pár zenét pedig mindég az arhivumával hencegett és visszavonul a várba bezárva maga mögött az ajtót.Miért nem enged be benneteket is ,ha hasonló elveket vall ? Azért ez egy kicsit elgondolkoztató !!!

Angie Care - Your Mind
  • Trend Boy #46520
    Hy Emberek, zenerajongók...

Elöszőr:
    Fogadjátok már el végre, hogy Dió, Mflex, és haverjai, csak a kötözködésből táplálkozva birnak felszínen maradni, létezni. Lételeműk a vita, a veszekedés a marakodás, és az állandó "minőségi" badarság... Ezekre rengeteg példát mondhatnék, de kézzel fogható bizonyítéknak ott a fórumuk, vagy a nosztalgia...
    Egyetértek Zsoltford-dal, és javalom, levegőnek kell nézni a kötekedő embereket, és akkor maguktól lekopnak... Abban is igazat addok, sok jó cucchoz tudnátok békében hozzáférni, mint vitában, hiszen vitatkozás mellett ki szeret megosztani...
    Magam is néha lecsípek ezt azt, infó véget, meg kiváncsiság véget mi lehet az, de sosem írtam vissza a feltöltönek, átlinkelőnek, hogy milyen a cucc...

Végül:
    A Bletz gyerek elégé termékeny, lassan felveszi a versenyt a többi mix gyárossal. Én ezekket tudom, ezekkel rendelkezem...

DJ Beltz Blue System Dance Maker Mix Vol.1
    DJ Beltz Blue System Dance Maker Mix Vol.2
    DJ Beltz Blue System Dance Maker Mix Vol.3
    DJ Beltz CC Catch Dance Maker Mix Vol.1
    DJ Beltz CC Catch Dance Maker Mix Vol.2
    DJ Beltz CC Catch Dance Maker Mix Vol.3
    DJ Beltz CC Catch Dance Maker Mix Vol.4
    DJ Beltz CC Catch Dance Maker Mix Vol.5
    DJ Beltz CC Catch Mega Dance Maker Mix
    DJ Beltz CC Catch Mega Mix 2003 FULL CD
    DJ Beltz CC Catch Premium Mix 2003
    DJ Beltz Fancy D.I.S.C.O. Mixes
    DJ Beltz Magix Artist Mixes Collection 02
    DJ Beltz Magix Artist Remixes Vol.1
    DJ Beltz Magix Artist Remixes Vol.2
    DJ Beltz Magix Artist Remixes Vol.3
    DJ Beltz Magix Artist Remixes Vol.4
    DJ Beltz Magix Dance Maker Mix Collection 01
    DJ Beltz Magix Dance Maker Mix Collection 02
    DJ Beltz Magix Dance Maker Mix Collection 03
    DJ Beltz Magix Dance Maker Mix Collection 04
    DJ Beltz Magix Dance Maker Mix Collection 07
    DJ Beltz Magix Dance Maker Mix Collection 08
    DJ Beltz Magix Dance Maker Mix Collection 09
    DJ Beltz Magix Music Mixes 01
    DJ Beltz Magix Music Mixes 02
    DJ Beltz Magix Music Mixes 03
    DJ Beltz Magix Music Mixes 04
    DJ Beltz Magix Music Mixes 05
    DJ Beltz Magix Music Mixes 06
    DJ Beltz Magix Music Mixes 07
    DJ Beltz Magix Music Mixes 08
    DJ Beltz Magix Music Mixes 09
    DJ Beltz Magix Music Mixes 10
    DJ Beltz Modern Talking Alone Mix
    DJ Beltz Modern Talking America Mix
    DJ Beltz Modern Talking Back For Good Mix
    DJ Beltz Modern Talking Dance Maker Mix The 80s
    DJ Beltz Modern Talking Dance Maker Mixes The 80s Cut Versions
    DJ Beltz Modern Talking Feat. Mary Ross Remixes Vol.1
    DJ Beltz Modern Talking Feat. Mary Ross Remixes Vol.2
    DJ Beltz Modern Talking Greatest Hits Mix The 80s
    DJ Beltz Modern Talking Greatest Hits Mixes The 80s Cut Versions
    DJ Beltz Modern Talking In The Garden Of Venus Mix
    DJ Beltz Modern Talking In The Middle Of Nowhere Mix
    DJ Beltz Modern Talking Lets Talk About Love Mix
    DJ Beltz Modern Talking Mega Hitmix The 80s
    DJ Beltz Modern Talking Mega Hitmixes The 80s Cut Versions
    DJ Beltz Modern Talking Platinium Mixes The 80s Cut Versions
    DJ Beltz Modern Talking Premium Mix The 80s
    DJ Beltz Modern Talking Ready For Romance Mix
    DJ Beltz Modern Talking Removing Dance Mix
    DJ Beltz Modern Talking Romantic Warriors Mix.cue
    DJ Beltz Modern Talking The Hitmix The 80s
    DJ Beltz Modern Talking Universe Mix
    DJ Beltz Modern Talking Victory Mixes
    DJ Beltz Modern Talking Year Of The Dragon Mix
    DJ Beltz Systems In Blue Point Of No Return Mix Vol.1
    DJ Beltz Systems In Blue Point Of No Return Mix Vol.2
    DJ Beltz Systems In Blue Point Of No Return Mix Vol.3
    DJ Beltz Systems In Blue Point Of No Return Remixes

Biztosan van több is, na de mi...
  • vviktor1
  • Italo forever
    Köszi hosszu72!!
    Megint te tudtál csak segíteni!!
    Ennyit a segítőkészségről és az összefogásról...
  • Italo forever
  • Crosby
    Artist:Baltimora
    Title:Survivor In Love
    Genre:Italo Disco
    Quality: APE(LOG+CUE)
    Size:289MB

Tracklist:

01-Key Key Karimba
    02-Global Love
    03-Jimmi's Guitar
    04-Come On Strike
    05-Set Me Free
    06-Survivor In Love
    07-Call Me In The Heart Of The Night
    08-Eye To Eye
    09-Global Love (Mix Version)
    Part 1
    Part 2
    Part 3
    Part 4
  • Crosby
    Üdv Mindenkinek!
    Megérkeztem a bezárt Back... fórumról. Sajnos a leslie nevet valaki elbitorolta tőlem ezért váltottam /semmi álca vagy ilyesmi!/.Mindjárt lenne is egy kérdésem. Dj Beltz CC Catch mixei közül a 4.-et keresem.Ha tudtok segítsetek! Leslie aki itt Crosby
  • hosszu72
    Sziasztok!
    Louis - Summer In The Dark 320
  • Frenky70

Szép napot!!!
  • Szuszidi
    Szép jó reggel mindenkinek!
  • Breki33
    elvert oldalán
  • Breki33
    http://elvert.multiply.com/

oldalám látok Beloved számokat
  • kutijani
  • Breki33
    Belovedtől én inkább 90-es évekbeli zenéket ismerek

Sweet Harmony, illetve .......thing better (pontos címét most nemtudom)

Itt ezen az oldalon találsz érdekességet velük kapcsolatban
    http://www.thebeloved.com/downloads.php

A Video részt is érdemes megnézni
    http://www.thebeloved.com/videos.php
  • kutijani
  • Breki33
  • Breki33
    Jó reggelt!
  • zsoltford
    szép, jó napot mindenkinek...látom ment az akció a hétvégén!
    bár nem vagyok mostanság rendkivül aktiv, de engedjetek meg egy néhány-soros hozzászólást.
    hála az égnek már jónéhány fórum létezik nálunk is, én jobb dolognak
    látnám ha összefognánk és nem killerkednénk egymással...
    sokkal nagyobb és áttekinthetöbb anyagra tehetnénk szert mint eddig valaha...épp a mi generációnk amely 15-25 éves lemaradásokat pótol...ezeknek a fórumoknak az utján én magam is akkora és olyan minőségű anyagmennyiségre tettem szert amit soha nem is álmodtam volna.
    ezért köszönet valamennyi fórumnak, beleértve keleti, nyugati világbélieket is!köszönet érte.
    nekem kb.200 sajátnak nevezhető lemezem van, a többi amit közzéteszek,
    valahonnét leszedett anyag, lehet éppen töletek!
    nem azért töltöm fel ujra, esetleg linkelem át mert bárkinek az anyagát,
    csorbitani kivánom...
    hanem pont amit a lényegnek tartok, hogy többekhez eljusson,hiszen nem mindenki jár minden fórumon( én sem, sokról nem is tudok ).
    hanem potoljuk végre ezt a több évtizedes mesterségesen kreált lemaradást!
    és végre ne vitázzunk, mindig azért nyomtak le bennünket történelmünk
    során, mert baszogattuk egymást!
    én összefogást, segitőkészséget, toleranciát kérnék magunktól és akkor
    ott leszünk a toppon.
    mindenkinek jó zenélést, és hidegvér kollégák!
    KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!
  • kutijani
    Jó reggelt
  • imre07
    Sziasztok!

Volt anno a 80-as években egy The Beloved nevű formáció.
    Részletesebben http://www.discogs.com/artist/Beloved%2C+The itt lehet róluk olvasni. Keresnék egy-két híresebb számukat, ha valakinek meglenne, nagyon megköszönném.

• infracore
    Garbo - Perestroika 256 kbps link
  • Frenky70

Sajna, nekem nincs.

fr
  • Frenky70

Change - The Very Best Of Change

http://frenky70.multiply.com/journal/item/35
  • Italo forever
    Keresem ezt a zenét jó minőségben!!

Louis - Sommer in the dark
  • Frenky70

Chic - CISM

http://frenky70.multiply.com/journal/item/34
  • Frenky70

Demis Roussos Greatest Hits

http://frenky70.multiply.com/journal/item/33
  • Frenky70

C.C.Catch - Best Of 98

http://frenky70.multiply.com/journal/item/32
  • Lucky Guy
    Sajna nem jó minőség, és hiba is van a vége felé. Igyexem szerezni jobbat. Legyen ez csak minta.

Initial D. Speed Speed Boy
    http://rapidshare.com/files/45739030/Initial_D_-_Speedy_Speed_Boy.mp3.html
  • Frenky70

Frank Farian - 1976 - Rocky

http://frenky70.multiply.com/music/item/315