xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    .....annyira feleslegesnek érzek sokmindent, de mivel megint vissza lettem invitálva 1 laza keringőre, emiatt írok csak "választ".

És igenis olvassa el mindenki.

Nem megyek vissza ádámig, mert a nagy megváltó TrendBoy sztori lejárt lemez...mindenki úgy futtatja magát, ahogy akarja, de ne mást gyalázva tegye.
    Nem érdekel a "fórumháború" sem,mindenki ott fórumozzon, ahol akar és ahhoz szóljon hozzá, amihez kedvet érez. Osztom Zsoltford eszmefuttatását, én is, mi is, mindannyian azt szeretnénk, hogy hasonló zenei rajongásunkból minél többen osztozzanak és élvezzék annak örömeit.
    Az hogy szakadt a csapat, meg nem egységes, az való igaz, de ez miért baj?
    Nekem nem fáj, nem kell vergődni senkinek azzal, akivel nem akar.

Csak halkan jegyzem meg, hogy Breki és a többiek....voltak jóval korábban a minek a nagy fájlméret meg a jobb minőség egyik oldali fő szószólói,most meg majdnem sírva fakad, ha valami "csak" 128-as.Miért? Mert sikerült rájönnie, hogy nem olyan rossz, ha valami nem csak megvan, de jól is szól.

TB meg -nem tudok jobb szót rá- diszlexiás paranemnormális személyiségkomplexusban szenvedő törekvő vezéregyéniség játszókör vezetője. Látszatra tök szép és jó a csávó meg néha jól is adja elő magát, de nagyon sántít és néha az általa másnak ásott gödörbe saját maga esik bele. Aztán kimászik belőle és kezdi előlről a szerepjátékot, amit egészen addig játszik, míg meg nem koronázzák.

Ehhez páran nem szeretnénk asszisztálni, de TB ugye nem baj?!Annyi jó balek van még a világon.....már sokat találtál is (pl. akik ugye "visszakönyörögték" magukat az oázisodba).

ja és fiúk, ne vegyétek személyeskedésnek, tudjátok, hogy titeket is szeretlek!

Azért legfőkképp azt furcsálom, hogy TB elvtárs hirtelen megint itt termett és ontja az észt (mert hisz neki biztos több van mindenkinél) és ítélkezik.....megteheti, hisz ez egy fórum. Nekem nincs bajom, ha bárki kellő intelligenciával elmondja a véleményét,netán még alá is tudja támasztani.

Sohasem kötöttem bele csak úgy alapon senkibe, sőt belekötésnek sem nevezném azt, ha egy fórumon elmondom a véleményem. Itt sokan félreértik a dolgot,amiért legutóbb is "megszóltam" Brekit. Nem az egység megbontása meg hablagy csipcsup ügyek miatt, meg mert annyira édi, hogy bedobja a világ minden tájáról ide is a zenei linkeket.
    Nem, nem erről volt szó.
    Tegye ezt továbbra is, illetve tegyétek ti is,mint mi mindannyian, olykor én is.
    Nem ez volt a problémám. Nem a zenei források megosztása vagy link hozása innnen-oda vagy onnan-ide vagy akárhonnan akárhová.

Ez engem annyira hidegen hagy,szóra sem érdemes.

Én egyetlenegy konkrétum miatt jeleztem felé némi észrevételt, bár ez neki és még 1-2 hozzászóló társproducerének ez azóta sem esett le, de már nem is fog.....Megpróbálom úgy leírni, hogy más értse, ő így se fogja. Ha én felveszem a kapcsolatot egy riport készítőjével és engedélyt kérek annak magyarosítására és a saját odalamon történő közzétételére, tehát én dolgozom meg azért, hogy másnak (nektek is) örömet szerezzek vele, akkor az a minimum, hogy ha valaki ezt továbbmásolja az elvi engedély megadása nélkül és ez még ráadásul ki is derül, akkor legalább a sügéragyú tegye meg azt a minimum gesztust (fordító és közzétevő munkájának megbecsülése miatt), hogy odabiggyeszti a forrást, arról nem is beszélve, hogy ez szintén mindenkinek jó.

Erről ennyit. ha ezt valaki nem képes értelmi szintjével megérteni, és belekötésnek, kötözködésnek vagy lárifárinak veszi, az ne az én szegénységi bizonyítványom legyen!Ehhez még tovább sem kell tanulni!

És csak még egy apróság, nekem összesen 2 darab emberrel volt konkrét nézeteltérésem 3-5 év fórumozás után, ez talán nem támsztja alá, hogy én csak kötekedni járok ide-oda,mert így nagyobb orgazmusom lehet!
    Velük is csak azért,mert az egyik arca (a megváltóé) nem fér be az Árpád híd tartópillérei közé sem, a másik pedig olyan dolgokat felejt el, ami annyira magától érthetődik, hogy mondani sem kéne vagy egyszerűen csak egy elfojtott bizonytási kényszerben szenvedő "ez az én fórumom" "ezt én hoztam fel a süllyesztőből" "miattam lett ilyen népszerű" (ha még emlékezik a törzsgárda) meg hasonló beszólásokban kielégülését lelő mindent és mindenkit azonnal megkontrázó kétéltű!
    Ha bárki magára ismert, akkor jó volt a személyleírás!

ez az én véleményem, nem belekötés, ember! csak vélemény!
    csak emiatt nem kell megvédeni és magasztolni senkit sem!

Mindettől függetlenül az Ő és mások érdemi és pozitív fórumos "munkásságát" én is tisztelem és nagyra becsülöm, mert felül tudok kerekedni az amúgy megoldható problémákon és mindig mindenkivel tisztességes és korrekt vagyok!
    Még akkor is, ha néha nem rizsázok fennkölten, nem hímezek-hámozok, vagy nem teszik valakinek, hogy csak megmondom a magamét.

én voltam,
    a gonosz belekötős dió