Trend Boy#46522
Ez a hozzászolás kizárolagosan Wind úrnak, és "jó barátainak" szól!
Kérlek lépj tovább rajta olvasás nélkül... Köszi
1. Soha nem én vesztem össze veletek, hanem nektek nem tetszik ha valaki más, netán többet tudd, több van neki, netán sokkal több zenére van rálátása...(ezzel kapcsolatosan csak végig kell olvasni a jelenlegi fórumotok chat részét)
2. Mindenkinek felajánlottam a gyüjteményem, többször is listát tettem fel, a csere lehetséges. Lemezeim 90% eredeti, és nem mp3!!! Akit érdekelt a dolog azok kibujtak az "ALTEREGO" szerepből és a mai napig is cserélgetnek velem, wavban, és nem mp3-ban.
3. Talán így korekt teljesen, ezért nevek nélkül: nem egy "visszakönyörgő" levelet írtatok már, miért is?
4. A saját fórumomra mndenkit szeretettel várok, a védelem meg pont a folyamatos támadásotok véget szükséges, mert folyamatosan probálkoztok a feltörésével...
5. Másrészről csak egy név neked kis öcsém: Odds Parker. Nos ott kajakra lejáratad magad, de inkább nem égetlek be...
6. Ti regeltetek áll neveken az én fórumomra, ez sajna téves infó, de "óvóbácsi" majd olt tovább...
7. Erre a fórumra elvi okokból nem töltök fel semmit, bár ha valakinek kell valami, az majd úgy is jelzi, azt max privíben...
8. Részemről eme kérdés sor lezárva!!!!!