-
Őszintén sajnálom,hogy lefoglalunk 1 fórumot a civakodásssal és olyanokat untatunk akiknek fogalmus sincs miről beszélünk.
Közöttük vagyok Én is mert amit válaszodban összehordtál igencsak 1 rejtvényfejtőnek is feladja a leckét.
Igazábol nem tudom ki az "Odds Parker" nevű user Én mindég mindenhol felelősséggel válaltam az egyetlen felvett user nevet (ezt szerintem sokan megerősítik akik ismernek).
Azt hiszem viszont a saját csabdádba estél válaszoddal.
Azért szeretném látni azt a visszakönyörgő levelet ,igaz nem is igazán értem Én akartam a Te fórumodra vagy talán,hogy Te gyere vissza a mienkre, vagy hogy is van ez ?
Mindazon túl kezet szorítanék azzal aki már kapott a kiváltségos 90% os WAV gyüjteményedből ami csak olyan mint Colombo felesége (mindég beszélnek róla de még nem látta senki).
Ha valaki akkor Én igazán felnézek azokra akik szeretik a minőségi zenét mert nem az élet hossza hanem a minősége számít, szerintem.X idő együtt eltöltött fórumozás alatt nem igazán kaptunk azokból a Wavok-ból. Jaj bocs de egyszer ami 17 Khz nél véget is ért és a priviben megírt kérdésemre önfényező megalomániás kirohanásoddal megmagyaráztad ,hogy brutál nagy gép kell a zenéléshez mert át-oda meg vissza számoltatod hiszen neked ez a hobbyd .De az hogy hogyan lesz egy felvételből csonk wav máig nem tudja senki.
Minek 700 terrányi zene ami úgy szól mint a sokol rádió egy hordóba zárva.
Nem kell azért megkövezni senkt mert az egyik kevesebb de jobbat vagy gyetrábbat és sokat gyüjt. Kettéváltunk és kész. Rajtad kívül szenki nem tért vissza ide tiszteletben tartva ezt vagyis nem írt ide azóta önfényező módon vagy a másik lebecsmérlése ként kivétel ...
Be kellene már látnod ennyi idő multán,hogy nem 1 csónakban evezünk és nem egy irányba, utaink nem keresztezik egymást és amennyiben mégis , nem kellene rögvest kihasználni az alkalmat a másik lefikázására.
Egyet mondok és ezzel le is zárom ismét fél éver ,mindenki tegyen próbát hisz szeretettel várnak benneteket : http://www.worldmusica.extra.hu/forum/index.php
LMF