112174

xnl87ky5.jpg

free counters

• Axforce1
    Srácok álljon meg a menet! Semmi, de semmi közöm a veszekedéshez, de még ilyen 80-as topic-al nem találkoztam, mint ez! Itt szinte majdnem mindig csak egymás szidalmazása, any*zása megy! Ezek után nem csoda, hogy minden normális fan (tisztelet a kivételnek!) kerüli az oldalt vagy félve reagál. Bővebben nem áll szándékomban kifejteni a mondandómat, ezt jópáran már megírták előttem.

A lentebb írtakhoz csak annyiban szólnék hozzá, hogy Dió igencsak kényes a minőségre! Volt szerencsém megtapasztalni az idők folyamán.
  • Dióka
    Ma legalább 10 másodpercet töprengtem (többet nem szánok rád), hogy Neked végülis mi bajod van? Sajnos nem jöttem rá, de azt tudom, hogy valószínű súlyosabb,mint amit el tudok képzelni. Biztos az is közrejátszott, hogy nem vetted be a gyógyszereidet és anyuci meg nem szerette eléggé a kicsi trendboykát!
    Ne haragudj, de nem tudok érdemben veled konzultálni,mert nincs se eleje, se vége a kommunikációs próbálkozásaidnak.

Mivel eddigi válaszaimból egyedül nem jöttél rá, emiatt annyit segítek, ha gondod van a rádióval vagy a kiszolgálókkal, vagy bárkivel,akinek köze lehet bármihez, ami a belső békédet és nyugalmadat zavarja E világon bárhol is, akkor keresd meg ott és öntsd ki a bánatodat más közegben. Egy ingyenes gyógyszert tudok javasolni, ha valami (valamiért) szúrja a szemed,akkor ne gondolj s ne nézz rá (vagy ne hallgasd), s meglátod majd elmúlik a fájdalom is!
    Biztos, hogy vannak és lesznek is jobb rádiók, nagyobbak és szebbek is,meg profitorientáltak is, mint akár AOM vagy a másik százezer, de a monológodra csak egy szót tudok mondani: ÉÉÉÉS?!

nem tudom, hogy ezt érted-e, eljut-e szellemi mondanivalója a félig döglött szürkeállományodig? Észre veszed-e, hogy amit eddig firkálgattál itt összevissza, az szellemileg (ellenem) nagyon kevés még egy beugróra is?! (ne mondj semmit, tudjuk a választ: nem!) Szerintem kicsit pihenjél, fújd ki magad....

szolgálati közlemény:
    (Figyelem, ha valaki rájött már az eddigi előzményekből, hogy TB-kének mi a baja velem vagy akár az allofmusic rádióval vagy,az mondja már el nekem érthető nyelven!)köszi
  • Szkíta71
    Nem értem ilyenkor hol van a "házigazdi", szerintem Ő is ül és élvezi a műsort...
  • shirak
    Alter Cimbi, a postas ma 2x csongetett
    amint megskubizom a csomag tartalmat, referalok.
    koszi szepen
  • Wescone
    Képzeld mi lenne ha beszállnék én is...
  • Trend Boy #58028
    A regisztráció értelmét, meg javasolt újra értelmezned, hiszen megvannak a jogi következményei is annak amit éppen teszel... vagy nem teszel...

• Trend Boy #58027
    Már csak éppen nem anyáztál le... De ezt hiszem, érzelmi kitöréseid magáért beszélnek, és helyedben én is így tennék... legalább is ennyi ésszel, és érvvel... Erre a maszlag oldalra magam is rá találtam, de semmi köze egy értelmes rádióhoz... Néz körbe olyan internetes rádiók oldalán amelyek előtted járnak, és vitték is valamire, de ez csak javaslat, nem kötelező...

• Trend Boy #58026
    Veled nincs problem, úgyhogy nem értem, hol is beszálló kártyád???

• Trend Boy #58025
    Hát jó ember, én a te helyedben meg sem szólaltam volna, de hozzászólásod magáért beszél...
    Az, hogy ki hol, milyen hülye gyerek, arról meg külön kurzust lehetne nyitni...

• Ambient
    Igazad van, elnézést kérek..
  • kaposi1
    Olaj a tűzre!
  • Ambient
    Érdekes de szinte minden fórumon lehet találni egy ilyen hülye gyereket.
    Egyetlen megoldás van ellenük, nem kell reagálni rá, azt nem tudják elviselni és lekopnak maguktól.
    Kicsit visszaolvasgattam és rájöttem, hogy ezzel az emberrel komoly gondok vannak főleg agytájékon már ha van neki persze..
    Bocs hogy belebüfiztem a témába.
  • mflex #58021
    Valószinűleg az értelmi képességem egyenlő a nullával, de eme dekadens hozzászólást egyáltalán nem tudom értelmezni.
    Gondolom rám fér még bőven az edukáció a jövőben, hogy meg is értsem, ergo a szolipszizmusod megint a tetőfokon!

Have a nice day...
  • sagi65
    szia. egy link:http://clubber-musicasemaismusicas.blogspot.com/search/label/C.C.CATCH remélem jo.
  • Dióka
    Mint mondtam, sejtettem, hogy nem priviben keresel meg, hogy elkábíts mérhetetlen értelmi színvonaladdal, szükséged van egy kis nyilvánosságra, hogy megcsillantsd kommunikációs képességeid és tehetséged, bár még mindig nem tudom, hogy végülis mi a bajod, de egyébként is leszarom, mert nekem nem az a kategória vagy,aki bármiben is számít valamit. Ez a hivatalosan regelve van vagy nem duma elég gyenge, hisz ez egy nonprofit internetes rádió, amiből a világon kb. párszázezer hasonló is van (akár nem regeleve sehol sem, de attól még lehet hallgatni), hogy Te voltál olyan hülye, hogy elkezdted keresni a magyar Regeltek között, az egyéni probléma és provokált kötözködési faktor. A többieknek mondom, hogy a (magyarországon!) interneten Regisztrált (és jelen esetben nonprofit) rádió mindössze annyit jelent, hogy két magyar pénzlopó jogvédő szervezetnek különböző trükkös számításokkal kb. havi 15ezer forint ellenében szemet hunynak az adott rádió "sugárzása" felett (magyarul bármit játszhat ennyi pénzért). Ezt a témát nem is feszegetem,mert a részletek unalmasak és főleg nem érdekli egyik hallgatót sem. Ez semmi másról nem szól,mint a jogvédelem mögé bújtatott sarcról, pénzbevételről.Ennyit a regisztrált dologról. Egyébként sem KELL magyarországon regisztrálni, lehet máshol is.Bár én még nem találkoztam olyan hallgatóval,aki azért nem hallgatott meg egy rádiót,mert az nem volt valahová beregelve. Gondolom Te sem töltöttél még soha le semmilyen illegális dolgot (ugye innen sem), amihez nem volt meg a vásárlási számla! Hivatalosan Trend Boy sem létezik, de mindenki tudja, hogy (mekkora pöcs) vagy! Szerencsére az Allofmusic Rádiót nem csak én, de sokkal többen ismerik és hallgatják, mint amennyien Trend Boy Hatás maszlag mázad mögé bújtatott értelmi színvonaladból életerőt merítenek.
    Hogy Te mit találsz meg és neked mi tetszik,az engem (sem) érdekel, akik hallgatják, azok meg meg is találják,amire kíváncsiak. Nem kívánlak untatni a rádió részleteivel, ha gondolod keresd meg és írjál neki (a hallomásaidra sem tudok alapozni), ha normális stílusban teszed, biztos válaszolnak is.
    Egyébként nem rántotam mellre semmit sem, csak abban a stílusban reagáltam, amilyenben hozzám fordultál.
    Ettől még akár szerethetlek is (bár azért nem akarok felesleges érzelmeket kelteni benned), mert minden rosszban van valami jó!
    és egy idézettel fejezném be (remélem ezt a témakört végleg):
    "BOCSIKA", témának meg "CSOCSIKA"!!!
  • Trend Boy #58018
    Hivatalosan ilyen Rádió nem létezik, nincs ilyen regisztrálva... Még internet sem volt, mikor a rádiókhoz közel álltam "ARC"... Másrészt, még nagyobb égés, hogyha ilyen moslékot szór ki magából egy rádió, egy akár regisztrált, vagy sem... csak magát égeti. Bár mintha valahol olvastam volna, hogy eme rádiót magad csinálod, s az sehol sincs publikálva kik azok akik közre működnének eme rádió működtetésében. Aztán, mint valamire való (akár internetes is), rádiónak, értelmes honlapját, illetve egyéb információit sem lehet fellelni... Tehát magad otthoni sufni kivitelben csináltál egy ilyet, ehhez csak gratulálni tudok, és sok sikert. Bár úgy látom, a jelenlegi út semmi komolyra nem vezet, max hobby igényeid kielégítését szolgálják... No de már ez is valami...

Nem bántani, támadni akartalak előző írásommal, csupán egy probléma kivédésére akartam felhívni kicsi figyelmedet, de ha mellre rántottad, akkor "BOCSIKA", témának meg "CSOCSIKA"!!!

• trexxhunter
    taléáltam egy klippet : http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=34592651
  • Dióka
    ...csak annyi kiegésztést tennék még,hogy ne hagyjalak tudatlanságodban egyedül vergődni, a DMC ALLOFMUSIC vagy bármi hasonló a sokéves Allofmusic Rádió zenei archivumára utaló jegyzet (a rádió üzemeltetői ezúton is köszönik a hallgatókat) és nem minőségi jelző vagy megkülönböztetés.
  • Dióka
    szia kedves TB! Lehet rosszul emléxem, de ez nem a Tirpák Bunkó védjegyedből maradt meg?

ez az ARC-ozás divat felétek? kedves vagy hogy becézgetsz, de én megelégszem a sima nicknevemmel is. esetleg ha elmondanád priviben (persze úgysem úgy teszed, mert akkor nem érezhetnéd, hogy mennyien iszzák büszke gondolataidat), hogy mi a bráner baszta ki a kúltúrbiztosítékot nálad? vagy felétek nincs is kultúra csak kúl-túrha?
    ne legyél költői, bármi megtörténhet, a zenében is, de gondolom az nem volt sehová odaírva, hogy CD RIP vagy hogy én kreáltam a sufnimban,mint sok zagyvaságot te. sok zene keringhte sokféle bejegyzéssel,azért hagy ne akasszam fel magam, ha Te találsz valami nemtetszőt vagy csak nem adja ki a mélyládát az ~50 Hz-et. Csak halkan jegyzem meg, hogy a minőség és a mélyláda rossz példa és még rosszabb párosítás, de hát ezt pont egy szakértőnek magyarázzam...
    figylej TB társam, én sok tanácsot szoktam kapni a sokkal hülyébbektől is,mint Te, de van egy szint,ami alatt nem tudok figyelmeb venni semmilyen okos-kedves tanácsot.te sajnos még nem ütötted meg azt a szintet, hogy felfigyeljek rád!de még csak zenében sem nyújtottál soha olyat,amitől hasra kéne esnem, esnünk....
    nézd el nekem,ha elnézek feletted. ha priviben megkeresel, szívesen elbeszélgetek veled is.puszika

és igen, egyébként az olaj nélküli sült krumpli nem hülyeség, kár hogy a te gasztronómiai ismereteid alapján abban a hitben vagy, hogy az. sebaj tóbiás.nyomj egy subbasszot magadnak oszt jóvanaz.
  • Trend Boy #58014
    Szia "ARC"!!!

ELADTAD A MÉLYNYOMÓDAT???

Vagy netán a DMC Allofmusic az a hulladékot jelzi nálad???

Story:
    Egy jó barátom beállított pár zenével, wav-ban persze, és valami állati szarul szóló szarból, építsek várat, alapon... Persze aki vágja a dolgot, az tudja hol, fel van címkézve a wav, "DMC Allofmusic"... mély otthon maradt, és valami kegyetlen fosul szól az egész... mint kiderült, ezek a dolgok a sg 90-ben kerültek feldobásra, az "ARC" álltal....

Szerintem, ha elfogadsz egy igazán jó tanácsot, ilyen rossz minőségű melókat ne tegyél fel, mert csak magadat, égeted, bár lehet neked ez mindegy is, hiszen a sült krumplit, is olaj nélkül készíted...

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...

• Trend Boy #58013
    Mire számítottál, kicsit elfordulsz, s magad is mp3-ba leszel...

• trexxhunter
    annak aki szerette (szereti) a BONIEM-met
    egy 2007-es remix : (320-ban)

http://www.4shared.com/file/83940717/e348c632/Going_Back_West2007__454___Extended_.html
  • goodmans
    Ezt meg kell nézni!
    Már megyek is!:)))))
  • AeroCool
    Ja elfelejtettem mondani hogy feltelepités után hozzám küld ez a kis okosság:-)
  • AlterEgo5561
    Privi ment!
  • Ambient
    Még 320-ban sem?
  • AeroCool
    sziasztok!

ha van kedvetek ugorjatok be egy sörre:-))
    http://www.speedyshare.com/755737557.html
  • kaposi1
    Nekem annyi pont elég is.
  • mflex #58005
    Hali cimbi!

kb 2 hónapja...
  • mflex #58004
    most nézem, hogy felcseréltem a i2k-t, majd javítom...
  • mflex #58003
    A fórumunk lejátszójába is beraktam, mivel nagyon egyedi!

[IMG][/IMG]
  • kaposi1
    "De ezt talán valaki feltolja majd"

Nem tolja fel senki,mert pont ez az a lemez amit keresünk.
    57760
    Jelen pillanatban is ezt keresem de állandóan falakba ütközöm.
    Talán innen le lehetne tölteni,de ezzel az oldallal már többször befürödtem.
    Szóval továbbra is nálam az első számu célpont.
  • Ambient
    Airplay - For your love
    ezt keresem wav-ban..
  • goodmans
    Szia!
    Azt hiszem,pontosabban tom ilyen lemezt amit keresel nem fog találni senki.

De ezt talán valaki feltolja majd

Moonlight Affair - Calling For Amore(ALBUM)

Moonlight Affair - Bridge To The Moon
    Moonlight Affair - Calling For Amore
    Moonlight Affair - Calling For Amore(Extended)
    Moonlight Affair - Can t Live Without You
    Moonlight Affair - Can t Live Without You(Extended)
    Moonlight Affair - Heaven Every Day
    Moonlight Affair - I don't know her name
    Moonlight Affair - I don't know her name(Extended)
    Moonlight Affair - I' ll Be Waiting
    Moonlight Affair - Love Is The Name Of The Game
    Moonlight Affair - On The Nights

BONUS:

Peter Arcade - The Fairytale
  • AlterEgo5561
    Örülök, hogy nem tünt el a posta útvesztőjében...
  • kaposi1
    Szia!

Épp most hozta a postás a cuccot.
    Nagyon szépen köszönöm.
  • AlterEgo5561
    Sziasztok!
    - Nekem a "zorigo"-nál csinálja ezt. 2-3. oldalnál leáll és vagy várok x percet, vagy kilövöm a task-ot.
    - A rapid mióta lett napi 2.6 GB?
  • kaposi1
    Ez érdekes ,mert mint láttad ennél sokkal nagyobb felbontásu képeket szoktam felrakni egy másik fórumba gond nélkül.
  • mflex #57995
    A másik, hogy a pirateclub szervere dög lassú mostanában, a két kép mérete meg mire letöltötte, arra volt elég, hogy a róka összefossa magát... de lehet, hogy valami szart is telepítettél rá, amitől a fentik miatt kifagyott.
  • mflex #57994
    nics mit, azért javult meg, mert az egyik nagyfelbontású kép "kiesett"...

ez