xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    Mint mondtam, sejtettem, hogy nem priviben keresel meg, hogy elkábíts mérhetetlen értelmi színvonaladdal, szükséged van egy kis nyilvánosságra, hogy megcsillantsd kommunikációs képességeid és tehetséged, bár még mindig nem tudom, hogy végülis mi a bajod, de egyébként is leszarom, mert nekem nem az a kategória vagy,aki bármiben is számít valamit. Ez a hivatalosan regelve van vagy nem duma elég gyenge, hisz ez egy nonprofit internetes rádió, amiből a világon kb. párszázezer hasonló is van (akár nem regeleve sehol sem, de attól még lehet hallgatni), hogy Te voltál olyan hülye, hogy elkezdted keresni a magyar Regeltek között, az egyéni probléma és provokált kötözködési faktor. A többieknek mondom, hogy a (magyarországon!) interneten Regisztrált (és jelen esetben nonprofit) rádió mindössze annyit jelent, hogy két magyar pénzlopó jogvédő szervezetnek különböző trükkös számításokkal kb. havi 15ezer forint ellenében szemet hunynak az adott rádió "sugárzása" felett (magyarul bármit játszhat ennyi pénzért). Ezt a témát nem is feszegetem,mert a részletek unalmasak és főleg nem érdekli egyik hallgatót sem. Ez semmi másról nem szól,mint a jogvédelem mögé bújtatott sarcról, pénzbevételről.Ennyit a regisztrált dologról. Egyébként sem KELL magyarországon regisztrálni, lehet máshol is.Bár én még nem találkoztam olyan hallgatóval,aki azért nem hallgatott meg egy rádiót,mert az nem volt valahová beregelve. Gondolom Te sem töltöttél még soha le semmilyen illegális dolgot (ugye innen sem), amihez nem volt meg a vásárlási számla! Hivatalosan Trend Boy sem létezik, de mindenki tudja, hogy (mekkora pöcs) vagy! Szerencsére az Allofmusic Rádiót nem csak én, de sokkal többen ismerik és hallgatják, mint amennyien Trend Boy Hatás maszlag mázad mögé bújtatott értelmi színvonaladból életerőt merítenek.
    Hogy Te mit találsz meg és neked mi tetszik,az engem (sem) érdekel, akik hallgatják, azok meg meg is találják,amire kíváncsiak. Nem kívánlak untatni a rádió részleteivel, ha gondolod keresd meg és írjál neki (a hallomásaidra sem tudok alapozni), ha normális stílusban teszed, biztos válaszolnak is.
    Egyébként nem rántotam mellre semmit sem, csak abban a stílusban reagáltam, amilyenben hozzám fordultál.
    Ettől még akár szerethetlek is (bár azért nem akarok felesleges érzelmeket kelteni benned), mert minden rosszban van valami jó!
    és egy idézettel fejezném be (remélem ezt a témakört végleg):
    "BOCSIKA", témának meg "CSOCSIKA"!!!