Ma legalább 10 másodpercet töprengtem (többet nem szánok rád), hogy Neked végülis mi bajod van? Sajnos nem jöttem rá, de azt tudom, hogy valószínű súlyosabb,mint amit el tudok képzelni. Biztos az is közrejátszott, hogy nem vetted be a gyógyszereidet és anyuci meg nem szerette eléggé a kicsi trendboykát!
Ne haragudj, de nem tudok érdemben veled konzultálni,mert nincs se eleje, se vége a kommunikációs próbálkozásaidnak.
Mivel eddigi válaszaimból egyedül nem jöttél rá, emiatt annyit segítek, ha gondod van a rádióval vagy a kiszolgálókkal, vagy bárkivel,akinek köze lehet bármihez, ami a belső békédet és nyugalmadat zavarja E világon bárhol is, akkor keresd meg ott és öntsd ki a bánatodat más közegben. Egy ingyenes gyógyszert tudok javasolni, ha valami (valamiért) szúrja a szemed,akkor ne gondolj s ne nézz rá (vagy ne hallgasd), s meglátod majd elmúlik a fájdalom is!
Biztos, hogy vannak és lesznek is jobb rádiók, nagyobbak és szebbek is,meg profitorientáltak is, mint akár AOM vagy a másik százezer, de a monológodra csak egy szót tudok mondani: ÉÉÉÉS?!
nem tudom, hogy ezt érted-e, eljut-e szellemi mondanivalója a félig döglött szürkeállományodig? Észre veszed-e, hogy amit eddig firkálgattál itt összevissza, az szellemileg (ellenem) nagyon kevés még egy beugróra is?! (ne mondj semmit, tudjuk a választ: nem!) Szerintem kicsit pihenjél, fújd ki magad....
szolgálati közlemény:
(Figyelem, ha valaki rájött már az eddigi előzményekből, hogy TB-kének mi a baja velem vagy akár az allofmusic rádióval vagy,az mondja már el nekem érthető nyelven!)köszi