xnl87ky5.jpg

free counters

• Dióka
    szia kedves TB! Lehet rosszul emléxem, de ez nem a Tirpák Bunkó védjegyedből maradt meg?

ez az ARC-ozás divat felétek? kedves vagy hogy becézgetsz, de én megelégszem a sima nicknevemmel is. esetleg ha elmondanád priviben (persze úgysem úgy teszed, mert akkor nem érezhetnéd, hogy mennyien iszzák büszke gondolataidat), hogy mi a bráner baszta ki a kúltúrbiztosítékot nálad? vagy felétek nincs is kultúra csak kúl-túrha?
    ne legyél költői, bármi megtörténhet, a zenében is, de gondolom az nem volt sehová odaírva, hogy CD RIP vagy hogy én kreáltam a sufnimban,mint sok zagyvaságot te. sok zene keringhte sokféle bejegyzéssel,azért hagy ne akasszam fel magam, ha Te találsz valami nemtetszőt vagy csak nem adja ki a mélyládát az ~50 Hz-et. Csak halkan jegyzem meg, hogy a minőség és a mélyláda rossz példa és még rosszabb párosítás, de hát ezt pont egy szakértőnek magyarázzam...
    figylej TB társam, én sok tanácsot szoktam kapni a sokkal hülyébbektől is,mint Te, de van egy szint,ami alatt nem tudok figyelmeb venni semmilyen okos-kedves tanácsot.te sajnos még nem ütötted meg azt a szintet, hogy felfigyeljek rád!de még csak zenében sem nyújtottál soha olyat,amitől hasra kéne esnem, esnünk....
    nézd el nekem,ha elnézek feletted. ha priviben megkeresel, szívesen elbeszélgetek veled is.puszika

és igen, egyébként az olaj nélküli sült krumpli nem hülyeség, kár hogy a te gasztronómiai ismereteid alapján abban a hitben vagy, hogy az. sebaj tóbiás.nyomj egy subbasszot magadnak oszt jóvanaz.