Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Tudna segíteni valaki? Ugyanis olyan problémám adódott, hogy a letöltött demót installálás után nem tudom valami miatt elindítani. Bejelentkezik a menü és onnan a "start game" után az alábbi hibaüzenettel kilép: "A required security module can not be activated. This program can not be executed."
Elõre is köszönöm!
u dont have to listen anybody else but me
Íme egy ember, bgabor aki tud normális hangnemben, nem bántón fogalmazni, és segítséget nyújtani. Lehet ezt így is, hiszen én sem bántottam meg senkit. Valakinek ez fontos, valakinek más.
bgabor, köszi a választ. Remélem sok fórumozó átveszi a stílusát!
Más:
Nem tudja valaki, hogy az A-Wing speciális képessége mire jó?
Ugyanakkor a tatooine-i küldetésben foglald el az AT-AT lépegetõt csuvival,kattints rá és nyomj action camerát. Vagy tedd meg ugyanezt az ûrcsata bármelyik csillaghajójával. Még a közeli action camera nézetben is gyönyörû mind.
A fák felülrõl szépek, közelrõl már nem annyira, de ez nem is akkora gáz, hiszen játék közben úgysem azt nézed. Fõleg nem teljes nagyításban.
Más. Vissza lehet vonulni? Nekem nem aktív a gomb.
Tetszik a játék de ez a hiba (ha tényleg az naygon idegesít.) Másnál volt ilyen? Va
Szóval érdemes állítgatni, de ez minden játéknál így van.
Nem azért írtam hogy a játékot fikázzam, hanem van egy ilyen technikai problémám, és hozzátok, fórumozókhoz fordultam segítségért. Azt hiszem ezt erre találták ki. NEM az írtam hogy szar az egész és nem akarok vele játszani!! Annyi volt a kérdésem, hogy másoknál is ilyen ronda-e vagy nálam van a hiba. Ha másnál nem, akkor nálam kell körülnézni. EZÉRT kérdeztem, nem fikázásból. Információszerzés volt a cél, mert arra gondoltam hogy 2006-ba ilyen textúrát nem adhatnak ki, tehát a hiba nálam lehet. Ennyi. Köszönöm a választ!
FOR THE ALLIANCE!!!
Amúgy meg ha AT-ATk és snowspeederek kergetõznek a térképen, a fák törzse az utolsó dolog, amit nézni fogok.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A mod, amit engine linkelt be, azon az ötleten alapszik, hogy a 750 megás demóban sok olyan cucc van benne, ami inaktív.
A mod unlockolja az A-winget, és egy újfajta Frigate-ot, emellett több épületet, és a földi egységek közül a T-4 tankot. Unlockolja a Snow Speeder-t is, lehet is gyártani a light factoryban, de nekem földi csata közben nem engedte letenni.
Mindenképpen érdemes felrakni.
Leszedni INNEN lehet. Simán fölül kell írni a GameData\Data könyvtárban található Config.meg file-t, persze backupolás után.
A készítõ szerint lesznek majd újabb verziók is a modból, amelyek más egységeket is unlockolnak majd.
Tényleg randa. Mondjuk nekem az egész nem tetszik, de az az én bajom.
Mondjatok pár tippet Maniac001-nek, hogy mi lehet a baj nála vagy, hogy nektek is ilyen förmedvény-e.
Mellesleg neki a fák a mániái.
Kihagysz valamit: egy rakat semleges bolygó volt. Ezek megnyerése a cél. A la Rebellion ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Kb. ezt vártam anno vagy 7 (?) éve ...
Nagyon király a speederbikeok hûkibocsátása, és a cinematic nézetek. Bár, ezen a gamén még csiszolni kell kicsit. Remélem megteszik, pár dolog ugyanis kevésbé jön be. Kiváncsi leszek, hogy a Rebelliont - a legjobb SW stratégiát - kiüti-e, vagy a full game játékmenete szépen el lesz cseszve.
A hangulat viszont az utóbbi idõk legjobbja!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
dehogynem, rebellion rulz <#eljen>#eljen>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Remélem, hogy az EaW-ban is legalább olyan szintû lesz a diplomácia és nem csak a bolygók elfoglalásáról fog szólni.
Ja igen képek a Galériámban
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
de nem vonultatfel semmi korszak alkotót persze a teljeset még nem láttam csal a demo alapján tudom megitélni de gyanitom hogy ha nem birodalom és lázadók szerepelnének benne hanem "gserth" és "cxumpo" faj akkor jóval több fikázásnak lenne kitévetetszik mert nagy SW fan vagyok és ugye feeling... de sajnos el kell hogy ismerjem hogy egy középszerü játékról van
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A grafika szintén nagyon tetszett. Nameg Csuvi a lopott AT-AT vel. :-)
Az action camera szintén baromi jó ötlet, bár a kameranézetein még finomítani kell, de jó lesz.
a komplexitásról anyit hogy nem nagyon értem hogy milyen diplomáciát lehetne bele tenni.. ugye az SW világa szerint ebben a korban voltak a lázadók és a birodalom egy két nagyobb kalózbanda bünszövetkezet stb ezek közötti diplomáciát nehezen tudok elképzelni esetleg kémkedés és szabotázs lehetne kicsit bonyolultabb
de egyáltalán nem rossz sõt a rebbellion óta a legjobb SW stratégia :)
legalább ne akard letagadni...
de én itt befejeztem tényleg semmi értelme vitázni...
Nem nagy sikerrel?
Fogadjátok el egymás véleményét és kész.