Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Olvastam, csak nem értem miért. De biztos igazuk van :)

Ezt töltsétek le. Befogtok csokizni :)
http://www.eawnexus.gamingsource.net/mods/Bryant's%20Mod%20R1.rar

Features (All meaning all that are in the demo):
Full Universe
All Buildings
All Space Units!
Imperial AI
Trade Routs
Heros
Aggresive Imperials who ATTACK YOU. (For Some Reason only they only do it on hardmode)
So Much More!

Persze vannak hibák és értelem szerûen a demoban meglévõ mapeket használja, de akkor is :)

Ide nézzetek be késõbbi verziókért:
forum

Fenrir
Itt írja:

TOP 5 Mods (DEMO ONLY)
1) Chriz Mod
(can build A-Wing, Assault frigates, T4bs and more)
2) Slocket Mod
(lets rebels build VSD - must have above mod to work)

"meg kell lennie a fenti mod-nak hogy mûködjön"

A halál csupán a kezdet...

Ez korábban tényleg jellemzõ tendencia volt a Lucasartsnál, de az utóbbi években megváltozott. Kezdõdött az egész a Jedi Outcastal, majd jött a KOTOR, és a többi. Határozottan kiválló volt mind. Persze voltak gyengébben sikerült produkciók (KOTOR2,Jedi Academy), de a tendencia egyértelmûen javuló. :-)

Õszintén szólva nem tudom miért lenne bármelyik is függõ a másiktól.

Én is olvastam ezt a részt a file leírásnál, de mindegyik a config.meg-et vágja felül ahogy néztem.
Szerintem így kizárt, hogy kelljen egyik a másikhoz nem? <#nemtudom>

Hello

Szerintem eléggé könnyü.picit nehezebb is lehetne, és a gép is támadhatna szerintem.
Hello!

Én még nem láttam a demot (most töltöm) de a hozzászólásokból azt veszem ki, hogy nem egyértelmûen jó. Csak úgy mondom, hogy a LucasArt nem szokott jó játékot kiadni (tisztelet a kivételnek). Gondoljatok csak a force commanderre vagy melyik, szintén rts. Az olyan szinten volt szar, hogy ihajj!
Én azt hizsem ezzel is azt szeretnék, hogy az öt éves pistike is "de szépen játszik" legyen. Na, többet majd ha látom.
bigapó
Hi!

no, megnéztem én is a gémet. vegyesek az érzéseim/tapasztalataim. Spec nekem a grafikával nincs semmi gondom, mint vérbeli stratégia rajongó nem erre alapozok. Indítási gondok vagy egyébb nehézségek nem adódtak nálam. szerintem a hardveretek is okozhatja a hibát (akinél van), mert azért lássuk be, hogy kell neki vas. mármint ha full grafon nyomod:) én csak megnéztem milyen, aztán mikor az elsõ földi tutorialban beszaggatott inkább beállítottam az ajánlott-ra.

igazából többet vártam. persze ez most lehet, hogy azért van, mert csak a lázadókkal játszható a demo (kivéve néhány tutorial). a többi késõbb, mert léáll a server:)

The Matrix has you...

Fenrir
Mi a gond?

Ok sikerült... DEaz ûrben még mindig felsülök...
Istencsászár
tények...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Fenrir
Az nem jó, csak a gyalogság tud azt hiszem. Amikor ott állsz mellette akkor vagy a Birodalmi vagy a Lázadó szimbólum kezd kialakulni, olyan 10 másodperc alatt kész is. (feltéve ha addig nem jön oda ellenséges gyalogos)

Kb mennyi? Vagy féé vagy 1 percig áltam ott és semmi sem történt.
Bár... csak motorosaim voltak a pálya kezdetekor...
Fenrir
A modok egymásra pakolhatók vagy csak külön-külön mennek?

Úgylátom az Slockethez kell a Chriz, de megy-e velük a Mon Calamari is?

Fenrir
Command Pointot csak a gyalogság tud foglalni, ott kell állni mellette, ekkor a hadsereg szimbóluma elkezd kialakulni majd bezöldül a terület. Ha túl keveset vársz és nem alakult ki a szimbólum akkor amint elmész a közelébõl újra visszaáll semlegesre.

Hát nem tudom a demo defektes e vagy n vagyok ltári lúzer de a földi titorialban egy command pointot sem tudtam elfoglalni. Ugyebár elég ha csak a közelében vagy vagy rajta állsz de ott áldogálok és semmi... (köze s távol nyoma sincs a a gonosz lázadóknak :) ) a játék biztos szuper lessz de a demotol most elment a kedvem nagyon. :(
Serpa
;)
kiváncsian várom mi rejlik még a demoban.

NEOreg3
te írtad a motort? ügyesvagy^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Õszintén szólva nem tudom.
Végig moziztam :)

Serpa
és az sokat sebez?

köszi! sikerült.
Csak azért gondolom, hogy hero ship, mert az a sárgás energia csóva jön néha belõle.
Valamelyik foruman említették, hogy ez egy különleges képesség, de hogy kié azt ne kérdezd.

Serpa
vagy erre gondolsz?
Accusor Stardestroyer

Serpa
én úgy láttom 2õt levertél.
nagyobb veszteség nélkül.

heroship?
ki van rajta?

Nem, elírták, vagy azt akarták, hogy sokan letöltsék.
De Imperial stardestroyerek.
Hogy 1-es vagy 2-es revízió azt nem tudom.
De közte van egy hero ship is az biztos.

Serpa
nem SSD?

Galáriámban már van kép, nem semmi 3 SD ellen :)

Serpa
Calarami unlocker.
;)

Akinek gondja van itt mazsolázzon, tán segít

virtual drive probléma
SecuRom-mal balhézik.
Ha van bármilyen virtuális drive nyitva zárd be.

Hello, nekem is az lenne a bajom hogy nekem is olyan hibaüzenetet ír ki és hiába álitottam át a kompatibilitást.
Zsolo007
Van de a guard parancs csak másik egységra adható, az nem ugyanaz. Mellesleg én úgy vettem észre hogy az sem 100%-osan mûxik...

Igen ez csak demo, nagyon remélem hogy ilyen apró hibák nem lesznek benne...

Fenrir
Van benne Guard parancs, nem?

Másik fele hogy ez egy demo, nem jelenti azt hogy 100%-os és minden így lesz majd benne.

Zsolo007
Ez egy jó kérdés, én is nézegettem...

Serpa
az a zöld-sárga nyaláb milyen fegyver eredménye?

Zsolo007
Nincs? Hogy adod meg egy egységnek, hogy védjen egy pozíciót, hogy ne rohangáljon el ha ellent lát, hm??? Ugyanmár ez annyira alap dolog..

lehet forgatni a kamerát...ctrl+középsõ egér....ha nincs középsõ egered, akkor options-alternate mouse options, és akkor ctrl+jobb egér lesz.

[Jakuza]
Nincs ott semmi gaz azzal.
Inkabb a kamera forgathatosagat tettek volna bele.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Zsolo007
Windows 2000 kompatibilitást állíts be...

QuentinT
Helló!
Tudja valaki mi lehet az oka a demó indításakor megjelenõ "A required security module can not be activated. This program can not be executed." hibaüzenetnek?

VRSDM
sztem rts-ben, a legjobb eddig a DoW, ott vannak fedezékek, egy halom stance, sõt, még harcmodor is ( közelharx távoli stb. külön egységen belüli, fegyverválasztás stb... mind1, ez más téma nem a sw-eaw fikázása, mert ezis nagyon jó. cask én vártam talán többet tõle.

u dont have to listen anybody else but me

ezzel az állitoásoddal csak egy nagy gond van hogy a rome:Tw nem rts.hanem körökre osztott stratégia ,de a csatákat rts módban játszhatod le,de maga a játék még nem az köze sincs az rts-ekhez,amugy meg igazad van szerintem nekem is a total war sorozat a kedvenc stratégiai játékaim közé tartozik,bár a shogun nem tetszett annyira a japánosdi miatt,a medieval már annál inkább meg persze a rome.jo ez az empire at war,de a földi harcok nagyon gagyik,a védö hozza ki a barakbol az egységeket csata alatt meg a bázisért folyik a harc és épitkezik csata közben,persze rts meg minden de akkoris jo lenne ha csak az ott lévö egységek ellen kéne küzdeni,meg lentebb irtam még egykét dolgot,összeségében egy átlagos játéknak néz ki ,de majd meglátjuk.
Ebben nem értünk egyet. Mondok pár példát jó?
Generals
Ground control 1-2
Dawn of war
Zsolo007
Hát fax kivan. Most felhúzott. Nem igaz. Egy startégiai játékról van szó, és egy ku**a stancet nem bírtak belerakni. Hát ez hiheteteln hogy lehet ezt startégiának nevezni így? Ha egyszer annyit nem bírok megadni a katonáknak, hogy aggressive/defensive/idle. LOL.

Hááát....
Jó a játék de...

10 percen át lõttem (gyorsított idõben) az a nyamvadt Vergesso álomást és nem akart felrobbanni. Pedig fragagttok Y-Wing-ek X-Wingek ontották rá a tüzet. Már parázslott az egész de a hangárt meg a szélén lévõ valamit nem lehetett kilõni. Ki sem írta hogy ott vannak. A gépek persze bõszen lõttek, de az állomáson m intha átmentek véna a lövedékek. A Birodalom titkos fegyvere? Vagy csak egy oltári bug? Ki tudja.

Esetleg szedjem le máshonan? Vagy rakjam újra?
Azért mégis sokunknak rögtön az ugrik be róla,mert minden stimmel, a csapatostul irányított egységek, a hösök a rövid idõre bekapcsolható majd utántöltõdõ különleges képességeikkel, a fix helyek, ahova építeni lehet, de még az is, hogy az egységek maximális számát az elfoglalt control pointok határozzák meg.

Amúgy egy RTS-be valójában badarság lenne közelrõl nagyfelbontású fákat pakolni, mert játék közben ugyebár senki sem azt nézi, viszont a gépteljesítményt azt vinné rendesen. És hát ugye senki sem szeretné, ha egy hatalmas csata kellõs közepén a gép beszaggatna a nagyfelbontású fák miatt. :-)

Én is ezt hittem, de az a helyzet, hogy baromi sokáig tölt a gép az elsõ képernyõnél. Elsõ indításkor legalább egy percig csak az Emipre at war feliratot bámultam, azt hittem, lefagyott, de aztán végül csak betöltött.
Szóval nem fagyott le, csak légy türelmesebb. (azért egy loading feliratot tényleg rakhattak volna oda)

Istencsászár
Látom még páran mindig a grafikát fikázzák... utoljára irom le. Ez 1 RTS vagyis Stratégia amelyet távolról kell irányítani és szemlélni. A képernyõn rengeteg egység van jelen 1idõben, megy a harac, sokk effket stb. Ha valaki kis agyával nemképes felfogni hogy egy rtsnél nemkell a fára felhuzni nagyfelbontású tû éles texturát az 1szerûem ne játszon ezzel és mennyen fpsezni ahol ezt megkapja...
Nemigaz hogy nemlehet különbséget tenni és megérteni egy stratégi játék földközelben agyon zumolva nemnézki ugy mint egy fps vagy más ûbergrafos játék...

mégvalami amit jó ha megért pár tag: Ez 1 teljesen uj engine/motor amit direkt ehhez irtam szvsz 1 deka köze sincs a LOTR motorjához ami mellesleg a C&C Generals motorját használja........

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

lesznek benne dzsediek?
Az a lényeg :D