Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.eawnexus.gamingsource.net/mods/Bryant's%20Mod%20R1.rar
Features (All meaning all that are in the demo):
Full Universe
All Buildings
All Space Units!
Imperial AI
Trade Routs
Heros
Aggresive Imperials who ATTACK YOU. (For Some Reason only they only do it on hardmode)
So Much More!
Persze vannak hibák és értelem szerûen a demoban meglévõ mapeket használja, de akkor is :)
Ide nézzetek be késõbbi verziókért:
forum
TOP 5 Mods (DEMO ONLY)
1) Chriz Mod
(can build A-Wing, Assault frigates, T4bs and more)
2) Slocket Mod
(lets rebels build VSD - must have above mod to work)
"meg kell lennie a fenti mod-nak hogy mûködjön"
A halál csupán a kezdet...
Én is olvastam ezt a részt a file leírásnál, de mindegyik a config.meg-et vágja felül ahogy néztem.
Szerintem így kizárt, hogy kelljen egyik a másikhoz nem? <#nemtudom>#nemtudom>
Szerintem eléggé könnyü.picit nehezebb is lehetne, és a gép is támadhatna szerintem.
Én még nem láttam a demot (most töltöm) de a hozzászólásokból azt veszem ki, hogy nem egyértelmûen jó. Csak úgy mondom, hogy a LucasArt nem szokott jó játékot kiadni (tisztelet a kivételnek). Gondoljatok csak a force commanderre vagy melyik, szintén rts. Az olyan szinten volt szar, hogy ihajj!
Én azt hizsem ezzel is azt szeretnék, hogy az öt éves pistike is "de szépen játszik" legyen. Na, többet majd ha látom.
no, megnéztem én is a gémet. vegyesek az érzéseim/tapasztalataim. Spec nekem a grafikával nincs semmi gondom, mint vérbeli stratégia rajongó nem erre alapozok. Indítási gondok vagy egyébb nehézségek nem adódtak nálam. szerintem a hardveretek is okozhatja a hibát (akinél van), mert azért lássuk be, hogy kell neki vas. mármint ha full grafon nyomod:) én csak megnéztem milyen, aztán mikor az elsõ földi tutorialban beszaggatott inkább beállítottam az ajánlott-ra.
igazából többet vártam. persze ez most lehet, hogy azért van, mert csak a lázadókkal játszható a demo (kivéve néhány tutorial). a többi késõbb, mert léáll a server:)
The Matrix has you...
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Bár... csak motorosaim voltak a pálya kezdetekor...
Úgylátom az Slockethez kell a Chriz, de megy-e velük a Mon Calamari is?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Végig moziztam :)
Valamelyik foruman említették, hogy ez egy különleges képesség, de hogy kié azt ne kérdezd.
De Imperial stardestroyerek.
Hogy 1-es vagy 2-es revízió azt nem tudom.
De közte van egy hero ship is az biztos.
Igen ez csak demo, nagyon remélem hogy ilyen apró hibák nem lesznek benne...
Másik fele hogy ez egy demo, nem jelenti azt hogy 100%-os és minden így lesz majd benne.
Inkabb a kamera forgathatosagat tettek volna bele.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Tudja valaki mi lehet az oka a demó indításakor megjelenõ "A required security module can not be activated. This program can not be executed." hibaüzenetnek?
u dont have to listen anybody else but me
Generals
Ground control 1-2
Dawn of war
Jó a játék de...
10 percen át lõttem (gyorsított idõben) az a nyamvadt Vergesso álomást és nem akart felrobbanni. Pedig fragagttok Y-Wing-ek X-Wingek ontották rá a tüzet. Már parázslott az egész de a hangárt meg a szélén lévõ valamit nem lehetett kilõni. Ki sem írta hogy ott vannak. A gépek persze bõszen lõttek, de az állomáson m intha átmentek véna a lövedékek. A Birodalom titkos fegyvere? Vagy csak egy oltári bug? Ki tudja.
Esetleg szedjem le máshonan? Vagy rakjam újra?
Amúgy egy RTS-be valójában badarság lenne közelrõl nagyfelbontású fákat pakolni, mert játék közben ugyebár senki sem azt nézi, viszont a gépteljesítményt azt vinné rendesen. És hát ugye senki sem szeretné, ha egy hatalmas csata kellõs közepén a gép beszaggatna a nagyfelbontású fák miatt. :-)
Szóval nem fagyott le, csak légy türelmesebb. (azért egy loading feliratot tényleg rakhattak volna oda)
Nemigaz hogy nemlehet különbséget tenni és megérteni egy stratégi játék földközelben agyon zumolva nemnézki ugy mint egy fps vagy más ûbergrafos játék...
mégvalami amit jó ha megért pár tag: Ez 1 teljesen uj engine/motor amit direkt ehhez irtam szvsz 1 deka köze sincs a LOTR motorjához ami mellesleg a C&C Generals motorját használja........
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Az a lényeg :D