Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dr4gonlord
Nekem tokéletesen mûködik. DT 4 meg curerom. Elinditottam a liteot, és hide, ennyi. Ja és CD-s, 1.2-es patch is fent van. A játék, nos nem tudom, még játszani kell vele egy keveset, hogy kiderüljön, hosszútávon is megéri-e.

JohnnySmith
Kéne FAQ én azt mondom :)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Star.Wars.Empire.At.War.Bonus.Disc.BWClone-MiRROR 89.62 MB (csomagolva)
itt

Star Wars-Empire at War German Bonus Disc Alkohol Im ... 319.81 MB
itt
CS@
#1105 –t használom a #1050 -ben leírtak szerint.

Ja, csak a miheztartás végett: nálam tökéletesen fut a CD-s verzió patchelés után is (1.02)

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

És te melyiket használod?? Daemon +CUrerom?
Akkor próbáld meg átállítani az .exe-t win2000 kompatibilisre. Erre a parára általában az a megoldás.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

CS@
Nálam azért továbbra is hibátlanul megy a DVDs.

Kipróbáltam a Regsupreme-t kipucoltam az adatbázist
leszedtem az összes exe-t ami másolásvédelemmel kapcsolatos
Csak az Alcohol 120% van fent és a Curerom legújabb változata amit feltettem.

Egyik sem jó még mindig azt a szar security module hibát írja ki :(((

whááá
SarkanyfuaRUSH
Biztos hogy igazam van :))) Én is elõször a DVD-set szedtem, és aztán leszedtem a CD-set. Ki van próbálva amit írtam és másik is ezt írták. Tõccsed a CD-set és jó lesz! :)
NA én is elkezdtem tölteni a cd-s verziót!! VAlószínúleg igaza van sarkanyfuaRUSH-nak, mert eddig még egyetlen egy dvd-s változat sem ment normálisan!!!
reaper4
ja és szerinte nem támogatja a hangkarim az eax 4-et. lol

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nekem is így megy :(

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

For PC: 1.02 update

Posted: 02/17/06

Installation: This is a self extracting exe. Double-clicking on this file installs the patch.

This update addresses the following:
-Corrected an issue with server disconnection.

Szóval ez azért nem épp' létfontosságú javítás.

OFF: na jól van, most már tényleg takarítok... :P

Zsolo007
Örülj neki, hogy így adják ki a patchokat....
Nincs tökéletes játék kiadáskor...

Registry takarításhoz használd a jv16 power tools nevezetû progit, magyar nyelvi fájl is van benne, ha vmit nem vágsz.

Telepítsd újra a DT-t meg a CURErom-ot is. 4.0-ás illetve 1.3.0b verziókat.

Hátha...

Ne mondd már, hogy nálad nem volt olyan, hogy a birodalmi rohamosztagosok egy olyan mammuttól (banta, vagy mi?) nem tudnak továbbmenni, vagy épp' *egymástól* nem! A lassúságot arra értem, hogy mire pl. pont a rohamosztagosok odamásznak az 5 centire lévõ ellenséghez, eltelik egy óra. A többi egység normális sebességgel mozog, de a stormtrooperek tetûk, és nem azért, mert védekezõ módban vannak. Ráadásul többször volt már olyan, hogy támadást nyomtam egy ellenséges egységre, erre ezek odasétálnak, egy deka lövés nélkül.

Na, összeporszívózok, aztán tesztelem még, addig leszedem a peccset is hozzá.

FCH kari
nekem cd-s van és tökéletesen müködik KÖSZI a segitségedet:)))

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

SarkanyfuaRUSH
Nekem ezek mind fentvannak és megy a gamma. Lásd #1188-ben leírtakat!
Hali!

Én akármit csinálok nem megy a játék.. tudom hogy mi a gond.. az hogy még a régebbi másolásvédelem elleni progik fennt vannak a gépen. Na most oké hogy letöröltem az összeset de a registryben ott maradt minden. Nem tudok valamit ami normálisan leszedi a következõ szoftvereket? Sr7stop, Sfcure, sd4hider stb..
SarkanyfuaRUSH
Na, a jelent állapotban véglegesnek tûnõ konklúzió:

A DVD image-el van a baj! Nem megy rendesen (csak néha hajlandó elndulni) bármelyik securom hiderral, bármit csinálunk!

Viszont a CD-s változat image-e az jó! Követkzetesen megy akár CureROM (4.03)-mal, akár ezzel a Securom Loader 1.0 (AntiSecurom)-val!!! (DT 4.03 - emulációk bekapcsolva )

Szóval szedni a CD-s változatot!

És egyet kérdeznék: A Bonus disk-et honnan lehet leszedni? Tudtok helyet?

Köszi
Honnan lehet leszedni a legujabb cureromot?
Sephi
DVD verzaval tenyleg szivnak elegen. Havernak sem mukodik a DVD kihuzasos csel ezert kerdem hogy eddig nem tudtok egy tuti megoldast?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szevasz nekem simán megy a curerom módszerrel, a legfrissebb verza van fennt belõle...

A játékban eszméletlen jó effektek vannak :)
Viszont a hang néha akad.
FCH kari
hi nekem egy kis segitséggel elsöre elindult de én nem peccselek,jo kis game ez csak jo lenne egy meagyarirás hozzá remélem csinálnak

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

SarkanyfuaRUSH
Én is megerõsíteném, hogy csak a DVD-s változattal van a szívás induláskor (csak néha indul el), a CD-s image következetesen mûködik DT 4.03 és CureROM 1.3b - vel !!!!
HI. Valaki leirná nekem please, hogy milyen gép kell a gamenek , hogy menjen? Csak azért, hogy megéri-e leszednem. THANX
ÉS ez mûködik a dvd verzióval is??
Fenrir
Securom Loader V1.0

Ugyanazt csinálja mint a CureROM csak éppen 100x egyszerûbb...Nekem elindult vele a játék...

A halál csupán a kezdet...

grebber
Az SF3-as gameknél kell.

Next PC upgrade: 2022

Nekem a clonecd-s elindult curerommal + dameon 4.0-val

én próbáltam kihúztam a dvd írót persze csak az ata kábelt az áram még bennevan de sztem csak az atát kell :) de nekem kiírja hogy virtuális software-t talált és nem indul a gém és nekem is dvd-s verzió van és daemon 4 na?
Sephi
En nem ertem. Senki nem probalja ki a #1150 techet? nekem az megyen DVD verzaval.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

dvd verziós nekemse megy. kiszeretném próbálni hogy a demo exe-vel felülírom a mostanit hátha bejön valaki akinek még megvan elküldené a demo.exe-ét? [email protected] nagyon megköszönném köszi elõre is
Hali!!! Ha a Cureromban Engedélyezem ezt: "CureROM Anti-blacklisting enable" akkor hibaüzenetet kapok:(CureRom could not start its Anti-Blacklist measures.) amikor el akarom indítani a játékot. DVD s verzióm van. Mért írja ki ezt a hibaüzenetet? Vki Helppp!!! :P
Az a baj hogy nem láttam senkit akinek ilyen problémája lenne :D
Istencsászár
persze, demot megnéztem ami tetszett... annyira nemrossz, lehetett volna jobb is de nem rossz..

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JohnnySmith
Ohh :)
hmm hát próbálkozz :) Tényleg nemtudok mit mondani, olvass vissza tegnapi hsz-ból, hát ha....

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Akkor simán nem indul a játék :) :S
JohnnySmith
Passz. És ha nem engedélyezed?

JohnnySmith
Ízlések és pofonok, azért próbáld ki mindenképpen :)

Istencsászár
még nempróbáltam ki, nemtudok nyilatkozni:)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Hali!!! Ha a Cureromban Engedélyezem ezt: "CureROM Anti-blacklisting enable" akkor hibaüzenetet kapok:(CureRom could not start its Anti-Blacklist measures.) amikor el akarom indítani a játékot. DVD s verzióm van. Mért írja ki ezt a hibaüzenetet?
JohnnySmith
Nem mintha tudnának segíteni a játékon.....mert sajnos nem az igazi..<#gonosz3>

Istencsászár
Aranyra kerül, elkezdik sokszorosítani, ezalatt tesztelik ugyan ugy. Kis idõ eltelik ezalatt, de tesztelés nem áll meg... inkább adják ki hozzá mint hogy ne...

JohnnySmith
1.2 Patch
Azért nem rossz hogy új játék aztán kapásból 2 patch 2nap alatt...ez így fog menni ?

Istencsászár
látom tegnap óta semmi sem változott, megy a lami roham, minden hszbe ugyan az van leirva 10szer, de a játékról 1 szó se.. ezaz csak igy tovább<#idiota>

/ mondanám hogy kéne faq esetleg csinálnék is, de semmi értelme nem lenne.. /

Daemon 4.03 csak 64-es winfoshoz van? vagy müxik sima xp-vel is?
a.carkey
És kijött a 1.02-es patch is hozzá!

A medve nem játék.