Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.
leszedtem az összes exe-t ami másolásvédelemmel kapcsolatos
Csak az Alcohol 120% van fent és a Curerom legújabb változata amit feltettem.
Egyik sem jó még mindig azt a szar security module hibát írja ki :(((
whááá
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Posted: 02/17/06
Installation: This is a self extracting exe. Double-clicking on this file installs the patch.
This update addresses the following:
-Corrected an issue with server disconnection.
Szóval ez azért nem épp' létfontosságú javítás.
OFF: na jól van, most már tényleg takarítok... :P
Hátha...
Na, összeporszívózok, aztán tesztelem még, addig leszedem a peccset is hozzá.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Én akármit csinálok nem megy a játék.. tudom hogy mi a gond.. az hogy még a régebbi másolásvédelem elleni progik fennt vannak a gépen. Na most oké hogy letöröltem az összeset de a registryben ott maradt minden. Nem tudok valamit ami normálisan leszedi a következõ szoftvereket? Sr7stop, Sfcure, sd4hider stb..
A DVD image-el van a baj! Nem megy rendesen (csak néha hajlandó elndulni) bármelyik securom hiderral, bármit csinálunk!
Viszont a CD-s változat image-e az jó! Követkzetesen megy akár CureROM (4.03)-mal, akár ezzel a Securom Loader 1.0 (AntiSecurom)-val!!! (DT 4.03 - emulációk bekapcsolva )
Szóval szedni a CD-s változatot!
És egyet kérdeznék: A Bonus disk-et honnan lehet leszedni? Tudtok helyet?
Köszi
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A játékban eszméletlen jó effektek vannak :)
Viszont a hang néha akad.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Ugyanazt csinálja mint a CureROM csak éppen 100x egyszerûbb...Nekem elindult vele a játék...
A halál csupán a kezdet...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
hmm hát próbálkozz :) Tényleg nemtudok mit mondani, olvass vissza tegnapi hsz-ból, hát ha....
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Azért nem rossz hogy új játék aztán kapásból 2 patch 2nap alatt...ez így fog menni ?
/ mondanám hogy kéne faq esetleg csinálnék is, de semmi értelme nem lenne.. /