3132
-
#1636 Jah, sajnos alockdownt is halálra butították :(
Egyébként egészen jól elvagyok a gémmel. hardon már egész korrekt kihívást jelent a gép, bár egy aggresszivitás mod nem ártana :D -
#1635 5 pont (5ből) -
#1634 Ja. 1633 beírásból durván 600 vagy még több szólt az elindításról.
Ráadásul csak vissza kéne olvasni 6*100 beírást. Baromi egyszerű. Én is sokszor megtettem, és nem írtam tele a fórumot kérdésekkel. Olvasni ráadásul - elvileg - mindenki tud, vagy legalábbis próbálkozik. Megsúgok két számot:
Akinek nem indul vagy vár egy crackre, vagy megveszi eredetiben, vagy nem játszik vele, vagy öngyilkos lesz, mert nem indul ...
Az a gond, ha el is indul, akkor majd kiderül, hogy mekkora nagy szar is lett ez a játék. Köszöhetően a lightosított, lebútított játéktervezseknek (ide ilyenek tartoznak, mint az EAtW, az SW NGE, vagy mástól pl. a Rainbow Six Lockdown ...)
-
#1633 Na persze! -
#1632 Nem. -
#1631 Ha neked nem indulna teis írnád a kérdéseket minden másodpercbe -
#1630 Így van, de nem arról hogy hogyan kell idítani a játékot. -
#1629 Szerintem arra hogy tapasztalatokat megosszuk
-
#1628 Szerintetek mire való a fórum????,
-
#1627 Ideje volt! Danke! -
#1626 Akkor 4.0
Továbbiakban:
Minden olyan jellegű kérdés ami a játék elindítására vonatkozik TÖRÖLVE LESZ!
Aki ebből sem ért, az egyéb szankciókra számíthat.
Értsétek meg: Amióta kijött a játék minden 2. kérdés arról szól, hogy nem indul, ezért - azért. Elég volt! -
KaTy #1625 daemon 4.03 he->Antisecurom-> NEM MEGY :( -
Drizzthsz #1624 Indítsd úgy, ahogy most, de a kompatibilitási módot állítasd át előtte windows 2000-re. -
KaTy #1623 ez a módszer sajna nekem sem megy.... -
#1622 Ha van időd és egy másik Vinyód Vagy patriciód dobj egy új oprendszert és úgy próbálkozz -
echooo #1621 vki tudna segiteni nem indul el a játék amit itt ajánlott antisecurom avval sem megy mindig kiirja hogy a sweaw.exe vel van vmi gondja vki segitsen elore is koszi -
Drizzthsz #1620 Na, mitől lehet, hogy nem tudok tech 4-re lépni??? Heeelp! Tech 3 után nem tudok technológiát lopni c3po-ékkal akkor sem, amikor már kiírja a program, hogy már elvileg lehetne. Esetleg van valamilyen megkötés, hogy csak bizonyos bolygókon lehet??? -
#1619 szerintem nem, de nem vagyok benne 100% biztos, szerintem csak akkor tudsz egységeket gyártani , ha téged támadnak saját bolygódon, amelyiken van gyár -
Drizzthsz #1618 De pl.: amikor a Sullustant rohanta le At-At-vel a Birodalom, akkor volt egy abandoned heavy factory, amit Sullustanokkal el tudtam foglalni, s egyfolytában jöttek ki belőle az egységek. Ilyet támadásnál nem lehet megszerezni akkor? -
Drizzthsz #1617 Öööö... Elvileg megint lophatnék a droidokkal, de mégsincs ott ez az opció a bolygók neve mellet. :( Nem értem. Most vagyok azután a küldetés után, hogy kiszabadítottam Chewie-t Soloékkal. -
Prof William #1616 Legalább reális. :) A birodalmiak mindig tömegből voltak jók. :) -
#1615 nem lehet épületeket elfoglalni maximum a 2 drioddal a lövegtornyokat tudod irányítani. egységet nem tudsz gyártani az elején max erősítést kérhetsz -
Drizzthsz #1614 Hát, szerintem a lázadókkal az elején a földi csaták rohadtul nehezek! Épületeket hogy lehet elfoglalni? Lehet valahogy csata közben egységeket gyártani? -
sunyigomboc #1613 hát a champain modban van skywalker (x-wing) -
#1612 Ja, az más...
Akkor még logikus, hogy vagdalkozik az öreg. -
#1611 Ez a játék az EPIII és az EPIV között játszódik. A válasz: ... -
#1610 Hát, még nincs kialakult véleményem a játékról, de az már önmagában öröm, hogy magával Vader nagyúrral lehet osztani benne a lúzer szerencsétlenek tömegeit. :D
Más kérdés, hogy a filmek tükrében hülyeség, hogy storm trooperek tömege között ott vagdalkozik a csatatéren. Na mindegy, azért vicces. -
Bladez #1609 Na hát véleményem a single része egy idő után őrülten könnyűvé válik, meg uncsivá.Igazából ez a game is ,egy a sok közül semmi extra:( -
Drizzthsz #1608 A maximális lehetséges egységlétszámot hogy lehet növelni(unit limit), ha nem tudok éppen bolygót elfoglalni? -
Tom Tom #1607 Nekem úgy megy a game hogy curerom majd kiírja hogy rakjam be az original discet.Letiltatom a dvd-t majd bemuntolom a eaw.bwt-t és akkor megy.Ha eddig nem ment így próbáld ki!!Amúgy nekem tetcik a játék bár még csak űrben voltam de az istenkirályfasza volt!!!De még akkor is BF2 forever!!! -
sunyigomboc #1606 Luke Skywalkerrel nem lehet skirmishben lenni? -
#1605 Szerintem jó játék. -
#1604 Most minek kellett szétbarmolnod az oldalt? :( -
#1602 köszi !
pedig én ki lötem minden csilag-rómbolot és vége a missiónak !
most már tudom hogy mért volt köszi ! -
satan71 #1601 Hi all.
Valaki probálta már Hamachin keresztül játcani?(LAN a neten keresztül) -
GrimReaper78 #1600 Nem lehet, hogy kis sárga ember figura = fejvadász?
Mondjuk egy idő után akkor is elő kéne kerülniük... -
#1599 Hulyegyerek olvass egy kicsit. -
#1598 Nem homályos az ikon, teljesen normális. Észrevettem, ugyanezt eljátszottam Mon Mothmával is:
Ha a hőst egy saját bolygóm orbit slotjára húztam, olyanra aminek alul a bal sarkában egy kis sárga ember figura van akkor a hős eltűnt. és onnantól kezdve semmi. Gondolom ez történt a droidokkal is, de egyzserűen nem értem, lehet hoyg ez valami hatalmas bug a játékban? -
GrimReaper78 #1597 Hogyhogy eltűntek? Nem lehet, hogy épp' technológiát lopnak valahol? Jobb felső sarokban ott van az ikonjuk? Ha igen, csak homályos, akkor megmurderoltak/lopnak, és várni kell. -
Senas #1596 Na az hogy lehet, hogy mikor ma reggel feltelepítettem simán elindult a game az AntiSecuROM-av meg a Daemon 4.03HE-vel. Most meg indítom a gépet és azt írja, hogy nem eredeti a CD.