Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FCH kari
huh pill nyomok képet mennyi van😞)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

ha jól értem: Antilles kapítány szükséged lesz néhány y-wing századra hogy kiszabadítsad a foglyokat.

FCH kari
ez mit jelent??sajna itt meg akadtam😞

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Nálad igen, de mint látod nálam nem, s a demo se megy. Akkor sem, ha teljesen ki van kapcsolva a DT. Próbáltam megölni Matlabot, vírusírtót, tûzfalat, anti-spyware-t, de semmi változás.

Rage47
mi nem tetszik a játékban?
a.carkey
Az elõbbi helyesen:

AKINEK NEM MEGY, NEM TUD ANGOLUL, AZ OLVASSON PICIT LEJJEBB, ÉS LÕN VILÁGOSSÁG AZ

1158

-AS BEJEGYZÉSNÉL!

Tesztelve, mûködik ...

A medve nem játék.

De miért van az, hogy a demo se ment ugyanilyen hibával? Hogy security module, blabla? :S:S:S

a.carkey
AKINEK NEM MEGY, NEM TUD MAGYARUL, AZ OLVASSON PICIT LEJJEBB, ÉS LÕN VILÁGOSSÁG AZ

1158

-AS BEJEGYZÉSNÉL!

Most már tényleg a játékra kéne koncentrálni, ami sajnos nem úgy sikerült, ahogy kellett volna neki. Így elbaszni vmit ...

Na sebaj, ez van ...

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
1158!!! Mindez magyarul és mûködik ...

A medve nem játék.

A demo is ugyanezt írta ki. :S

Csak simán Curerom, nem?

Nemmegy. Security module cannot be loaded... :S

JohnnySmith
CureROM 1.3B
Keressél picit lejebb(és ne letöltés vezérlõvel)

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Én elolvastam az egész topicot de nekem nem megy pedig CD-s van daemon 4.03 meg van curerom 1.2.2 meg antisecurerom 1.0 de 1ikkel se akar menni eza ...... már kicsitt idegesit a dolog :-\

A második lemezre nem fér rá a bwi fájl! MIt kell ezzel csinálni? Valaki segítsen!
reaper4
csináljon már az illetékes 1 faq-t és ott írja már le h indul. tényleg gáz már nagyon h 1000x le van írva h indul és még mindig ez a téma <#shakehead>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

jaja azis nekem csak 1.2.2est dob ki. Onnan kezdtem a keresést de nekem nem akar 1.3b-t kidobni :-\ Már végigolvastam a topicot reggel 9 ota probalkozom :-\

Rage47
hmm vki megtudja mondan hogy eza curerom 1.3B honan tölthetö le?. Nekem csak 1.2.2öt talál a google azzal meg nem akar menni :-\

az elsõ lemezen van egy bin meg egy cue, a másikon meg valami bwu, ezzel mit kell csináléni??? PLZ help
Ezer köszönet!
Rage47
google?? -6. link
Valaki rakjon be egy normális linket az 1.3-as curerom-ta plz, mert sehonnan nem tudom leszedni!!
MiQ
Ja! És nekem a dvd-s verzióvan meg, és Alcohol 120%-kal használom.

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

MiQ
Nekem megy a #1158 hsz-ban leírtak szerint, de a CureROM 1.3.0b kell, az elõzõ verzióval nem ment.

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

Sephi
A 3) pontnal mondom hogy van akinek 1.3 masodperces meg ilyenek. Szal ha nem megy azt at kell rakni 7-re!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
ELINDITASI FAQ ALITOLAG 90% MUKODO ABBAN AZ ESETBEN HA SP1 VAN FENT :

CD VERZIO :

DT4 BEKAPCS MAJD KISZEDNI AZ OSSZES EMULALAST ES BEMOUNTOLNI A CD IMAGET
AZTAN SIMAN SR7.STOP

DVD VERZIO :

Daemon Tools 4.03 FELRAKNI ES BEMOUNTOLNI AZ IMIDZSET
AZTAN CureROM 1.3b ELIDIT ES 3 MASODPERCROL ATTENNI 7 MASODPERCRE !!!

Ez a ket modszer most probaltuk 4 kulombozo gepen es sikeresen mukodik. Nem mondom hogy kotelezo a SP1 de alitolag a SP2 miatt is lehetnek gondok! Patch-tol fuggetlen. Mi a 1.2-vel jaccunk.

Aki esetleg nem tudgya hogy kell a Cure-et elinditani itt egy angol FAQ majd atirom magyarra.

CureROM for Dummies

Install CureROM_130b

1) Create a new CureROM Profille --> NEXT

2) Application: *:\Program Files\LucasArts\Star Wars Empire at War\GameData\sweaw.exe
Application Arguments: Star Wars Empire at War
CureROM Anti-blacklisting enable --> NEXT

3) Image Mounting Software: Use "DAEMON TOOL" to mount...
Backup Image: Browse and load image
Leave the rest as default (Drive 1, 3 seconds, all emulation options) --> NEXT

4) Shortcut Name: Type what you want
Shortcut Location: Create shortcut on desktop

5) NEXT

6) Save or NEXT..dont remember

Be sure to leave the image where it is, cause CureROM saved is location in the settings and start the game ONLY with the shortcut CureROM created on your desktop

Using this with the DVD image mounted with Dtool 4.03 and everything works fine

*Numbers represent the page your are on*

Akinek meg igy sem mukodik annak jobbat nem tudok. Mi igy csinaltuk es mindenki orul 😄

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

kilyking
Nekemis úgy indult el csak még az exe kompat. beállítottam win 2000re és így pöcre indult.

!!!HALA MADRID!!!

ne felrakdtam a bonust nagy nehezen de cserébe 5bojgot kapunk az ugy sikerüldt hogy az AntiSecuROM elinditotam es meg keresdtem a bonus cd en a instal mapa azon belül a bonus és ott EAWBonus1_0.exe ere rákantintva már eli kezdtem telepiteni
most pedig megyek játszani😄

ALien

#1158 -nál leírtak szerinti beállítással sikerült elíndítani nekem is pedig a DVD-s verió van meg (Clone-DVD). Viszont a CureRom 1.2.2-vel nem sikerült elíndítani csak a CureRom 1.30b. Javaslom mindenkinek aki a DVD-s verzióval próbálkozik és nem indult el. Egy próbát megér.

srácok leszdtem a bonus disc et és mikor fel akrom rakni a bonus map ot észre veszi hogy emulator progival csinálom eszt hogy lehet megcsinálni

ALien

geri15
már megtaláltam 😊 csak Securom loader-ként volt mindenhol feltüntetve....
megnézem jó-e vele.... idegesítõ volt hogy 10 percenként kidobott

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

geri15
ezt az antisecurom-ot honnan lehetne leszedni?

srácok leszdtem a bonus disc et és mikor fel akrom rakni a bonus map ot észre veszi hogy emulator progival csinálom eszt hogy lehet megcsinálni

ALien

Sephi
Puhh szal ez azt jelenti hogy hiaba szedtuk le a DVD-et?

geri15
valamit kezdeni kellene a dologgal.... engem már nagyon idegesít 😞

bigfoot
vki tolja már?
és ha igen milyen a game?

HiPPoNaX
Nalam igen erdekes modon indul el: CureRom 1.3 nem latta a daemonomat sehogy sem, ezert felraktam egy alcoholt (nem a legujabbat raadasul). Ezt mar latta a Cure, viszont hiaba allitottam be, nem akart az istennek se elidulni. Megpiszkaltam a Cure beallitasait, mintha nem hasznalnek semmilyen emulalo szoftvert, bemountoltam alcoholba az isot es a Cure altal generalt parancsikonnal minden 2-3. probalkozasra elindul

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

ez a cd es re vonatkozott amidt irdtam

ALien

én mindenkinek a CeruROM 1.2.2 es változatát ajánlom nekem csak azl indult el pulsz Daemontols 4.03al a jatekon pedig a 1.1 es patch van fentd

ALien

kilyking
Aclohollal is megy vagy csak DT4-el?

!!!HALA MADRID!!!

Ezek a bónuszpályák vannak a +lemezen:

http://kepfeltoltes hu/060218/bonusmap_www.kepfeltoltes.hu_.gif
Hmm en az elso CD-n semmit se latok, ki kell irni es utana lehet csak installni, mer dt4 be mountolva nem latszik semmi. Cd s verzional
a.carkey
1158!!!

A DVDs nekem is random mûködött ...

A medve nem játék.

reaper4
antisecurommal nem csinálja (eddig 😊 )

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Ja és még valami, a cd-s nél csak az elsõt kell kiírni és a másodikkal mi van?
Rage47
Antisecurom-mal tényleg elindul, csak 5. próbálkozásra<#idiota> - dvd-s verzio
A cd-s mûködik DT4-el és Securom loaderrel?
JohnnySmith
Skirmisnél a mentésemet nem tudom visszahozni....kicsit idegesít...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)