Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ja, és be kell mountolni a DTbe a Disk 01-et!!!

A medve nem játék.

a.carkey
Akinek még nem megy! Folyamatosan elindul nálam ezzel a beállításokkal:

Feltelepítve:
CureROM_130b
Daemon Tools 4.03
CD változat!!!

0) A Cureromnál a setup részben beállítani a Daemon Tools elérhetõségét!

További lépések:

1) Create a new CureROM Profille --> NEXT

2) Application: a "sweaw.exe" file elérhetési helye
Application Arguments: Star Wars Empire at War
CureROM Anti-blacklisting enable --> NEXT

3) Image Mounting Software: Use "DAEMON TOOL" to mount...
Backup Image: Ide betenni a SWEATW CD01 elérhetési helyét!
Leave the rest as default (Drive 1, 7!!! seconds, all emulation options "kipipálva") --> NEXT

4) Shortcut Name: (pl) Star Wars Empire At War
Shortcut Location: Create shortcut on desktop

5) NEXT

6) Save + NEXT

A hazai megjelenésig ez megteszi ...

A medve nem játék.

Szijasztok.

Én nekem demon 4 el és evvel a Cerure bigyóval akárhányas verzió nem müxik. próbáltam úgy hogy beállítottam benne hogy nem használok virtuális progit és a curerbigyó mountolja a fájlt úgy se ment. akkór utánn próbáltam úgy hogy használok deamont úgyse ment. mindíg kiírja hogy virtuális szoftvert talált vagy mit. próbáltam sf nightmare cd és node disable semmi.....most próbálom azt hogy leszedem a pöccsöt és utánna hátha így menni fog.tudom hogy marha 1szerû lenne kihúzni a dvd-t de szeretek szendevni :) és megoldani. szoal ha valakínek van valami ötlete 64-es deamonon kívül. pls közölje thx elõre is
geri15
bazzzzmeg gecijo játék lenne ha nem fagyna ki minden 10 percben .@@@@@@@@@@@

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Nem a játék a hülye. Ez egy védelem, és az miatt van, ha megvennéd az eredetit, akkor nem lenne bajod. Aki a warez világában él, annak ezzel számolnia kell.
rezsofiz
és a clonedvd verzio van meg neked vagy a bw?

sazl : c

Sephi
Hat ez a jatek kesz. Most melo van estig de mar latom hogy semmit nem fogok alszani az ejjel :P

A #1150 -ban leirt technikaval tokeletesen megyen :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

hat bazmeg ez a játék tényleg nagyon hülye! tegnap este legalább 20 szor próbáltom azt most reggel bekapcsoltam azt harmadszol elindúlt!!! most kilépte és megin nemindul :( bammeg<#wow1><#mf1><#boxer><#mf3><#worship><#falbav>

,,&#9474;,, &#9474;.-_-.&#9474; ,,&#9474;,, Hajrá Arsenal Hajrá Henry!!

geri15
Valakinek csinált már olyat, hogy megy a játék nagyjából 20-25 percig, aztán egy hibaüzivel kidob az asztalra? Valami olyasmit írt, hogy nézzem meg exception.log-ot, vagy txt-t, lényegtelen, megnéztem, és semmi értelmes nem volt benne.

Valaki találkozott már ilyennel?

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Sephi
Hat en mindig igy csinalom.

Image file berakom DT4-esbe. Kikapcsolom a gepet. Kihuzom a DVD irot. Bekapcs gep. Es dupla klick jatek icon. Minden egyes jateknal igy csinaltam es gond nelkul mentek :D

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Valaki nem tudná belinkelni a curerom 1.3.0b-t?

Nekem DT4.03-mal és 1.22-es Curerommal is elindult, szerencsére! Hihetetlen hangulata van!!!ÁÁÁ

Nah. DT 4.03, Cure 1.3, oszt semmi. :)
Kereken 38. próba volt.

Ennyit nem ér egy cucc sem.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

CalebJoe
fc4c-3d8-05f-d411-uk20
ZUJ2-MAL8-CAS2-REJ3-6238

Tessék
Ok. má fáradok. megvan. ctrl+f csodákra képes.

Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.

:)
Tudna dobni vki egy kulcsot? Haver áttolt mindent, csak az nfo-t nem... kulcs nelkul meg ugye...

leslieboy
Hi all!Sikerült valakinek a curerom dologgal indítani a bonusdiscet?A game megy vele,de a bonus discnél mindig az emulation software found felirat jön,ha meg a curerom ikont csinálom,akkor meg tölt egy kicsit,azt se kép se hang!Hogy kell beállítani neki a bonus discet???:S

Ha Bosszút akarsz,elõbb készíts két koporsót!(007) A barát olyan ellenség aki még nem támadott meg!

engem picit az zavar hogy a space-en az action camera van (hatalmas plussz hogy lehet ott is több helyszin/esemény/nézet között váltogatni töbszöri lenyomással) és amikor be akarok nyomni egy pause-t akkor midnig azt tapodom :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Szerintem is gyors. Mondjuk a demóhoz képest tényleg lassú. De ez nem a prögésrõl szól....összekevered a szezont, a ... :)

Nekem kis szenvedés után elindult, de a szenvedés nem abból adódott hogy nem indult könnyen, hanem abból hogy elment egy csomó idõ mire lejött a patch, meg megtaláltam ezt a cureromot.

A játék egész korrekt, kezdtem egy galactic conquestet. mediumon támad az ai de nem engem ha nem neutral felé terjeszkedik. Majd miután felkeltem tesztelem hardon, remélem akkor lesz valami kihívá sis a dologban...

Nekem nem volt gond az útvonalkereséssel, de az AI tényleg segg

szvsz meg igyis tul gyors..., nem is kicsit... :)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Na, CD-s verzió elsõre simán indul CURErom 1.3.0b és DT 4.0 párosítással.

Viszont ez a játék ritka tré így elsõ nekifutásra. A demo tetszett, de ez valahogy nem jön be. Legfõképp a gyenge útvonal-keresés és a buta AI idegesítõ, na meg az, hogy az egész játék olyan LASSÚ, hogy nem igaz. Egy RTS-nek azért ennél jóval pörgõsebbnek kéne lennie. Holnap még próbálgatom a cuccost, de tartok tõle, hogy nem egy nagy szám és törölve lesz.

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Fenrir
Úgy értettem hogy melyik curerom verzió? Mert kb 20 hozzászólásonként változik hogy melyik a jó és melyik a xar.

Dvd-s van meg, az elõbb 1x sikerült elindítanom a játékot de a háttérben 2 hibaüzenetet is kidobott ezért leállítottam.

A cureromnál kell a backup image-et állítani? A DT4-nél emuláció be legyen kapcsolva?

A halál csupán a kezdet...

Zsolo007
Én a CDset szedtem, nemtudom minek szeditek a DVDset....

Németül, esetleg olaszul, vagy franciául akartuk játszani? <#nezze>

UI.: A Cds ráadásul ki is írható, míg a DVDs nem...

JohnnySmith
Amelyiket leszeded. Sztem szedd a dvd-set.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sikerült elindítani patchel is meg anélkül is. Tényleg igaz, hogy ha elsõre nem akar összejönni, akkor kitartóan kell próbálgatni, nekem vagy 20.ra indult el.
DT 4.00át és CureROM 1.3at használtam, hibaüzenetestül :)
Serpa
hajrá, hajrá!

#1015 :)

Zsolo007
Nekem most települ, egy perc és kiderül hogy nekem hogy megy...

Fenrir
Nekem az nfo fájl összesen ennyit írt, kövezzetek meg hogy nemtom elindítani a játékot mert nem ismerem a cureromot...

1.) Unrar, mount in DT4, use Curerom to get around lame
blacklisting.
2.) Install and Play. Use Serial: fc4c-3d8-05f-d411-uk20
3.) Have fun :)

Most akkor melyik verzió a jó? DT4-es fent van, minden emuláció bekapcsolva.

A halál csupán a kezdet...

Értelmes ember lehetsz, nagyon jópofa kis beszólás <#taps>
nekem simán megy a visszatöltés

Zsolo007
Patch fentvan?

Istencsászár
ugorj le egy szikláról vagy vedd meg...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

JohnnySmith
Hoppsz! Valaki próbált már visszatölteni ? Nekem hibaüzenettel kilép ha loadingolni akarok :((((

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Zsolo007
Már csak 22 perc =)

Zsolo007
LOL. Értelmes hibaüzenet :)

Itt a hibaüzenet is :)

"!!! QueryDosDevice failed. A mûvelet sikeresen befejezõdött."
Végigcsináltam mindent, amit írtatok, mégsem megy.

Ezt a hibaüzenetet írja ki a CureROM(1.3), majd lefut, utána a szokásos Original disc... ablak.
Valakinek van ötlete?
JohnnySmith
SERIAL: fc4c-3d8-05f-d411-uk20

a.carkey
"Ha az utóbbi van, akkor start menü -> vezérlõpult -> felügyeleti eszközök -> szolgáltatások és itt securom user access service V7 és automatikus és indítás"

Angol a Windowsom. A felügyeleti eszközök magyarban gondolom az administrative tools, a szolgáltatások meg gondolom a services, de ezt a securom user access service V7et sehol sem lelem a servicesen belül.

Megvan az idézett hozzászólásod összes korábbi lépése. Bár megveszem eredetiben, de azért kipróbálnám 24-ike elõtt is, mert betegen fekszem itthon, nem dolgozom ...

A medve nem játék.

Serpa
kivéve #1103

Zsolo007
1.3-al próbáld
1.2vel senkinek sem megy

Sheltem
Mindent úgy csináltam ahogy írtad...Mégis ezt írja:

Emulator detected!
Please deactivate virtual drive and emulation software.
1.2.2 curerommal próbáltam a clonedvdst.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

PTW
nekem az elsõ ilyen játék, nem szoktak gondjaim lenni, általában mindíg utánajárok és csak ha már sehogy sem megy akkor írok be fórumba. ez most is így történt elolvastam az itt összes felsorolt módot, mindenhogyan , minden verziót, de semmi sem történik, sõt most (D4.03, Sec 1.3)még azt a hibaüzenetet se dobja egyzserûen semmit sem csinál. na de mindegy nem ér ennyit az egész

nem is azt modntam hogy bonyolult csak azért egy minimális változás van :) nekem spec igy se votl több 2 percnél elinditani :)

Zsolo007
Nah bumm. Ott az irtó bonyolult hider hozzá :)

általánosságban ott a pont :) (azér azt halkan megjegyzem hogy eddigi összes sec7 gamehoz elég volt a registry buher, ehez már nem elég :/)

nemtom nekem eddig ugytünt nem akad , igaz csak tutorokat cisnáltam meg rebel campaign-t kezdtem el..., ráadásul msot csak 512ramom van mert tropára ment a másik fele :/

Egyetértek!

Zsolo007
Nem, nem célzok senkire nyugodj (tudod akinek nem inge nem veszi magára) meg. De tényleg röhejes, hogy egy egy új játék kijövetelekor mi szokott folyni. Olyan mintha még életükben nem ültek volna gép elõtt. Megáll az ész. De most komolyan. Nincs új a nap alatt. Kismillió securomos játék volt már eddig, és az emberek még sem képesek rájönni, hogy hoppá ez hasonló. Ezen szoktam kiakadni egy kicsit. Az ember bejön a topicba 86 új HSZnél abban reménykedve hogy talál valami reviewt, erre csak a siránkozás megy, a játékról egy szó se. Hát normális ez????

És mégegyszer nem célzok senkire, általánosságban beszélek. És tudjátok, akinek nem inge...

Istenem, ez a játék egyszerûen brilliáns!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!