3132
-
#2532 az gond hogy start game-et nyomok aztán semmi sekép se hang de a feladatkezelőben fut a program.Ha ott leállítom akkor meg nem történik semmi ott marad azán lefagy a gép.
-
Andrejka #2531 nem tom -
#2530 Van/lesz magyaritás? -
Andrejka #2529 végre a lucasarts honlapján megírták mikor jön ki a forces of corruption:2006 októberében(vmikor) -
engine #2528 Ehhez, jó lenne tudni mit ír ki stb.
A "Nem megy" az minimum hiányos információ :) -
#2527 Huhh Helló! Képzeljétek el megvettem eredetibe a játékot ÉS nem fut a gépemen
Pedig a dvd-jén van egy kompatibilitást vizsgáló cucc ami azt írja ki minden jó!
Mi lehet a probléma?????
-
#2526 Nekem is csak úgy műxik, hogy a mod könyvtárból kimásoltam a fájlokat és felülírtam az eredetit.
Amúgy kiba kúl!
Van egy csómó új űrrhajó (pl. rebel star-destroyer;), meg földi egységeket is beleraktak (AA tank).
De így se lett túl könnyű. -
Elar #2525 Na még1x :)
Most kb a 15. próbálkozásra indult el. Az asr-rel.
A dolog nyitja egyértelmű, h a Mirror féle változat -
Bubantó #2524 Nektek,hogy sikerült elindítani a conflicts in space V4-et.
1.05 megy asr-rel, de a MOD indítófáljára nem reagál. -
Elar #2523 Ezt nem zoltang-nak akartam írni, hanem mindenkinek :) -
Elar #2522 NA hosszas szenvedés után elvileg megvan a megoldás.
3 féle verzióval találkoztam a neten (valszeg van még)
Egy 2 CD-s Mirror és 2 DVD töréssel.
Az egyik DVD a Reloaded változat. Ezen megy az 1.2 patch egy crack file segítségével.
A másik DVD a Mirror féle törés. Ezen megy az 1.5 patch.
Daemon Tools 4.03 kell hozzá illetve nálam asr-rel nem ment, hanem a CureRom 2.0.3.1 segítségével tudtam elindítani -
zoltang #2521 Star Wars Empire at War: Forces of Corruption képek:
http://www.3dgamers.com/screenshots/games/swempireatwarfc/?o=11
-
#2520 Bittorrenten fenn van minden: isohunt -
Elar #2519 Értem.
Kipróbálom azt is.
Nekem egy másik verzió van meg, lehet h amiatt nem megy.
Csak sajna a DC-n senkitól nem tudom húzni :( -
Andrejka #2518 honnan szerezzem meg mert nekem a 2 cd-s verzió van meg
-
#2517 Igen. Kb 2 GB nagyságú.
-
Elar #2516 Tehát akkor csak 1 lemezes? -
#2515 Az image file-ok: MIR-EAW.mds illetve MIR-EAW.mdf -
Narandil #2514 valaki használta már az Eaw Enhanced Mod V2-t? működőtt a hadjárat lázadókra eső része? ha igen, akkor írja már le hogyan sikerült neki elidítani... előre is köszi... -
Elar #2513 Nekem nem jön be ez a megoldás :(
Szerintem az is számít, h melyik törés van fent.
Az meg tudod mondani, a tied melyik?
Clone DVD-s? Vagy a 2 CD-s?
Reloaded? -
#2512 Bocsesz csak közben megnéztem a Birodalom visszavágot hogy ráhangolódjak az esti gámázásra;))))
Bármit szívesen elküldök, de mindent leírtam! Nem kell crack!
Szal mégegyszer.
Rakd fel a Daemon 4.03-at és indítsd el vele az image filet. Kapcsold be Daemon Emulation opcióit. (nem biztos hogy kell , de nekem be van)
Töldsd le az asr.exet a Daemon oldaláról (securom loader 1.2)
securom loader
Az asr.exe indítása után feljövő ablakban keresd meg a sweaw.exe filet (A játék könyvtátában, a gamedata alkönyvtárban lesz) válaszd ki, eza játék indító fájlja.
Ha előszőrre nem indul, próbáld még 2x3x.
Ha akkorsem akkor szedjél ki minden feleslegeset a windóz indításakor elinduló progik közül.
Indítsd újra a wint majd indítsd el az asr.exe-t...
Ha nem indul akkor valami mással kell próbálkoznod, ennyit tudok. -
Andrejka #2511 akkor elküldöd nexus? -
Andrejka #2510 az 1.5 de nincs crackem és nem tudok játsszani -
Elar #2509 Egyébként neked melyik verzió van meg? -
Andrejka #2508 a címem [email protected] -
Andrejka #2507 könyörgök küldd el egy text fájlban erre a címre mert én már hetek óta nem tudok vele játsszani emiatt plz külld el!! -
#2506 Igen így. Csak van hogy- 2-3X meg kell próbálni.
És megy az 1.04-05 ös patch-is. (Valszeg ezért nem csináltak már ilyen crack-et.) -
Elar #2505 Akkor mégegyszer :)
Tehát bekapcsolom a Daemont.
Elindítom az asr-t, bejelölöm a sweaw-ot és próbálkozom elindítani?
Ezzel megy az 1.05 v csak az 1.04? -
#2504 ;)
Újraindítás.
Valószínűleg itt valami ütemezési gondok vannak, szal gondot jelenthet, ha túl sok bizbaz/segédprogi/rezidens spy írtó/miegymás indul el a gépeden alapból. Próbáld azokat kiirtani, újraindítani a gépet és azután megróbálni.
Az újraindítás fontos, mert az alkalmazások az operációs rendszer szolgáltatásait is indítják, ezek pedig a programok kikapcsolaása után is működnek, és továbbra is bezavarhatnak. -
Andrejka #2503 mi az a rebot? -
#2502 Amúgy volt, hogy nekem sem akart elindulni vagy 10 próbálkozásra sem (Daemon + asr).
Egy reboot után viszont elsőre indult.
De a win már csak ilyen;( -
Elar #2501 Hát nekem nem megy.
Megpróbáltam mindent - lehet rosszul.
CureRom - Alcohol párost nem értem mondjuk... :)
Daemon - asr sem megy, kiszúrja az emulációt.
(Nekem a Reloaded DVD van meg)
Úgy tünik maradok az 1.2-es patchnél :( -
zoltang #2500 A teljes CloneDVD-t kell emulálni, a Mini Image nem jó már az 1.5-nél. -
zoltang #2499 Az 1.5-ös javítás is megy a legújabb CureROM-al és a legújabb Alcohol 120% -al (1.9.5.4327). (Többszörr kell indítani és egyszer elindul. Nálam 3-ból 1-szer megy.) -
#2498 daemon + asr a nyerő. Akkor nem kell crack a patchez!!! Igaz van, hogy többször meg kell próbálni elindítani, ahhoz hogy működjön. -
Elar #2497 Ezt h érted?
Biztos, h nem kell hozzá crack?
Tehát ha mountolom a dvd verziót akkor megy az 1.4 is vele? Csak mert az 1.2-höz van crack....
-
Narandil #2496 az 1.04-s patch-t csak daemon tools-l lehet használni? -
cerebrum #2495 Ezek szerint ennyire nem mindegy, hogy Alcohol-t, vagy Daemon-t használ az ember??? -
Andrejka #2494 így se tudok 1.4-ezni?!
-
Andrejka #2493 ezzel az imaggel használhatom az 1.4-et?