Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
a crack ugye nem rontja el a gamet

Szaisztok!
Nekem sem sikerül elkapni Moff Kalast-ot. Tud valaki valami jó megoldást?
Köszi.
kéne egy kis segítség, a birodalmi oldalon amikor a Moff Kalast-ot kell elkapni, (egyszer már meglógott) de nem jelenik meg sehol. Olvastam egy leirást, ott azt irta random bolygómon meg fog jelenni, de több 10 nap eltelt és sehol semmi. Itt mi a megoldás?köszi
Az szép!

Pedig egy csomó helyen olvastam, hogy nyitottak host gémet hozzá, így viszont már nem értem a dolgot...

mert ez direkt úgy lett megcsinálva hogy ne lehessen

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

Csak a pontosítás kedvéért: a játék verziója: 1.02, a hamachi a lefrissebb, hamachin keresztül látják egymást a gépek, de a játékban nem. tûzfal kikapcsolva.
PLEASE HELP! Ez az elsõ gém, amit idáig nem sikerült veretni hamachin és ez most nagyon bosszant!

Hello! Próbáltuk hamachi-n nyomni, de nem látják egymást a gépek. Tud valaki valamilyen megoldást?

tomee14
Vgogy részletesebben?

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

Kérem valaki segítsen mer nekem elindul a game de csak a töltési menüig jut el. Tudna nekem vki megoldást adni erre?? THX elõre is
Törölt felhasználó
Sziasztok! Nekem úgy sikerült elindítani a játékot, hogy mikor betöltöttem a képfájlt az AntiSecureRom Loader 1.2vel megnyitottam az exe fájlt, javítás és crack nélkül ment. Késõbb kiírtam DVD-re a játékot és akkor frissítettem 1.04-re majd egy crack fájl + egy dll fájl és egy inditófájl(LaunchEAW). És így is simán mûködött:) Az erõ legyen veletek!!!
Bontatlan Star Wars: Empire at War eladó. Keresd az apróhírdetésben a játékprogramok között.

email: [email protected] tel.: 06 (70) 253-7763

Rambo 20
Valaki nagyon ideges lehetett amikor a FAQ-t írta szép bazi betûk:)

Ha beszólnak neked, állj meg az elõtt aki beszólt és mondd: Megyek...

icewolf
OMG... N00B!!!
F.A.Q.

Olvass! Mellesleg az ilyenek ott vannak a kép alatt... De van keresõ is. Az ilyeneket meg lehet általában találni...
<#banplz>

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

nem tudnád megmondani hogy?

icewolf
elviekben azért van F.A.Q. hogy ezt megtudd... Ha nem crackkel játszol, akkor van megoldás, ráadásul midíg friss marad a game... nézd meg a F.A.Q.-ban az alternatív megoldásokat!

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

aricsi
sehogy,nincs crack

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

valaki tudja hogy hogyan játsszak 1.4-es patchel??????????

aricsi
Beírtam a keresõbe,hogy hamachi és látom hogy nem megy vele a multi.Pedig minden játéknál kéne mennie,én már soknál toltam így,fõleg rts-eknél.Mostanában battle for mearth2-t tolom.Szal nincs vmi ötlet hogy mi a baj?Lehet hogy sima lan-ba se mûxik,akkor pedig utána lehetne nézni.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Majd õsz környékén

megjelent már a forces of corruption?

tud valaki 1.3-as vagy 1.4-es cracket

könyörgök nagyon kéne!!

A Curerom 2.0 beta kiütve. Nálam a Securomloader V1.2-vel, a DT4.03-al, a MIRROR változattal megy(5-bõl 1-szer).
nem tud valaki 1.4-es cracket?
vagy hogy megy e curerommal?

És javít, SecuROM 7.00.00.0233-ra is.
bigfoot
de régebben nem volt fennt a faqban ftp elérhetõsége a gamenek?

bigfoot
jóvanbáz mindenki kérdezhet egyszer hülyeséget<#mf1>

RaveAir
Megnéztem a kiegészítõ elõzetesét. Elég durva filmet vagy filmsorozatot lehetne belõle csinálni... ;)

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Cápafogxy
Te is okos gyerek vagy ...

bigfoot
miért nincs a faqban már a game letöltése?

Az szerintem a másik szuper csillagromboló volt, ami nem kalóz, elvileg.
Ha jól tudom az Eclipse osztály,úgy kétszer nagyob mint az Executor :)

Ja nemtom mikor jelenik meg,sajnos.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

de a kalózok szuperfegyvere nagyon király kettélõtt egy csillagrombolót egy lövésbõl

én már megõrültem úgy várom hogy megjelenjen

nem tudod hoogy mikor jelenik meg?

A Forces of Corruption-rõl vélemény?Sztem végre teljes lesz a game, lesz super star destroyer többfajta is...Azért ez a 3. oldal fura, igaz ha belegondolunk jelen van a bûnözés rendesen a Star Wars világban, de hogy ekkora erõvel picit túlzásnak tünik számomra.

E.Gy.B.E. Airsoft Team

nem tud valaki egy cracket az 1.3-hoz?

Breki33
köszi olvashatom most amúgy a curerom leírás alapján jöttem ide

ott a példában ezt a progit írják
A többségnél elég volt kikacsolni, vagy elfedni progival (pl..:curerom).
De nem mindenkinél mûxik...egyébként FAQ-ot olvasd hátha találsz benne valamit

Breki33
és mi a megoldás?
Ez a hiba általában akkor jön elõ, ha valamilyen emulátor progit detektál a szoftver.

Breki33
Sziasztok

bocsi, ha kicsit off, de ha jól értem ennek a játéknak hasonló a védelme mint amit én szeretnék elindítani

Ezért kérdezném látott-e már valaki hasonló kiírást

ha igen érdekelne a megoldás is.

egy curerom progit ajánlanak és a pédában ez a játék van
Na engem is felidegesitet ez a rohadek fos Kessel palya.
REALITAS
Köszi a segitséget!

tomee14
Na ezzel én is szenvedtem! Azt kell, hogy elõször is szét kell lõni a kalóz bázist meg az összes kalózt. Emellett meg kell menteni minél több inderdictor hajót, annyi a lényeg h ne lõjék szét õket tehát maradjanak hátul, ezután a pályán van ien lila köd szerûség vmi "nebular" a neve. ide kell elbujtatni az összes egységedet, csak simán beleviszed õket. Na ezután jön a két x-wing csapat és igy nem vesznek észre, ellenõrzik a terepet mindent tisztának látnak. ezután jön Leia hercegnõ a hajójával és lead egy titkos üzenetet. Ha ez megvan gyorsan kapcsold be az inderdictor mégneses mezõjét igy nem tud elmenni Leia hajója. Ezután már csak annyit kell h az összes lázadó hajót szétlövöd és a nagy csillag rombolóval Leia hajóját odavonzod avval a zöld fénnyel, ami a különleges képesség.. Ennyi!

Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros

REALITAS
Ja a Tantuini küldetés!

REALITAS

Tud valaki segiteni mit csináljak! Már 4 kiirtotam mindenkit az aszteroidánál, és utánna 2 csapat X-Wing jelenik meg és vége a küldetésnek.

CalebJoe
<#conf>
Azért egy bizonyos szint alá nem kéne menni <#ejnye1>