Star Wars: Empire At War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy kis gondom azon a pályán amikor Han-t kell megmenteni mert vontatja egy birodalmi csillagromboló, akkor amikor elmenekül elsötétül a kép és nem akkar vissza jönni. mit csináljak az 1.03 patch van fen. help help.
van egy kis dilemmám, bár lehet hogy csak nem tanulmányoztam eléggé a játékot... szal amikor megtámadok egy bolygót, ott csak az odaszállított csapatokat használhatom? nem lehet valahogy bázist kiépíteni? ugyanez ûrben...?

Hali!

Köszi, idõközben már megoldottam. CSak újra kellett kezdeni a pályát és onnantól minden ment simán. MEgszereztem az AT-AT-t és végigyalultam a pályát vele.
Mondjuk a Birodalmi küldetéseknél is elsõre megakadt a játék egy ponton, amikoris az AT-AT tesztje során ki kellett volna nyírni a Rancort, mert nem volt sehol a rancor. AZtán pálya elõlrõl kezdése után már ott volt a helyén.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Me0w
Minek crackelsz ha nem ertesz hozza... visszarakaod az eredeti exe-t, amit ugye nem toroltel le, hanem atneveztel, felrakod a peccset, majd keresel az 1.03-hoz valo fixed exet.

Together we'll fly someday...

sWbFII
Crackre hogyan tudom föltenni a pack1.03-mat???<#help>

"Not Weaken.... Weeeaken"

sWbFII
Ha egy játékot k*-ra megúnok akkor jöhet a kódokkal való szórakozás.Egyébként már végignéztem egy csomó helyet.

Gerbill
Ha kód kell itt találsz: google

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Mi is a veszteseket. Ha kód kell, túrd fel az internetet érte, lúzerkám.

Mr Spock
Hát pl Solo-val kiütheted az AT-ST-ket chuwi-val meg a tie maulerrel eltaposhatod pillanatok alat a gyalogosokat. De egyébként én simán visszasprinteltem.

-muszáj-

Shep
Mi lenne ha 4 hozászólást azért visszaolvasnál?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sWbFII
Tud v.ki kódokat?

Kinek a pap....

Nekem is volt már olyan, hogy cheatet használtam, amikor egy játék már felszabta az agyam vagy irreálisan nehéznek tartottam. Nem gyakran, de volt már rá példa :)

Leszarom.

A vesztesek használnak kódokat. <#szomoru2>

Shep
Hova akarod átvinni, a szoba másik végébe? :)
egyébként meg itt keresgélhetsz

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HEllo

Elakadtam a játékban egy igen nehéz résznél és sehogy se tudom átvinni.Tud valaki hozzá kódokat?

Hali!

Tudna valaki tippet adni arra, miként tudom megoldani a Felkelõknél a Caridan mission-t? Ez az, mikor Han és szõrös kísérõje kettesben kavar a Birodalom egyik bolygóján. Addig minden szép és jó, hogy leírtok gyakorlatilag mindenkit a pályáról, de amikor beérnek a célállomásra jön az újabb feladat, hogy vigyem õket a siklókhoz. Na itt kezdõdnek a bajok, mert ugye Han gyalogol, Csubi meg bepattanhat egy tankba, de 8 egységnyi storm troopert, 4 scoutot és 4 AT-ST-t nem lehet lenyomni, de még kikerülni sem.
Esetleg van valami amit nem vettem észre (el lehet egyáltalán "foglalni" a pályán ácsorgó AT-AT-t?)?

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

nem tudja vki hogy a moddal együtt letöltött .xml fájlokat hova kell bemásoolni

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

nekem is ez volt de csak crackkel(fixed nem lesz bug) indult el

Elsõre detektálja a rendszert. Szóval türelem

elindítom agamet kiírja hogy Star Wars Empire At War de utánna lefagy (meggáll vagy valami ilyesmi ) tudtok segíteni ?

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

bigfoot
faq ban le van írva

nem tudja valaki hogy kell a cureromot használni?

bigfoot
sajna most nem jó a gépem (behalt a winyó,így csk egy másik gépemmel netezek,szal kb 2-3 hét míg jó lesz a winyó utána mehet a multi

BigFoot van MSN ed ha van akkor mi a címed mehetnénk ketten valamikor multiba

már csak 5perc

bigfoot
<#banplz>:)

egyebként multiban jó a game?vannak sokan fennt?

na már csak 13 perc az 1 cd bõl

megy de mondom 30 perc az egyik cd

na jó 30 perc

van 1 oldal de ott 58 perc 1 cd tudtok gyorsabbatt ?

nem tudjátok honnan lehet leszedni (teljes nem demó )a Star Wars Empire AT War t ?

sWbFII
Valaki rájött már,hogy hogyan lehet feltenni az 1.03 verziót?(crackos)

szerintem ez a világ legkirályabb játéka

sWbFII
x=bekapcsolva,engedélyezve

sWbFII
Én is ezt kérdem!Felraktam,de nem ment.Ezek után felcrackeltem,de így viszont csak a 1.02 megy.

Nem tudni, nem sokan használunk cracket a progihoz, mert bugos lesz tõle.

Az internetes játékhoz kell az Xfire?

bocs rosszul írtam:DAEMON tools

kapcsold ki a Deamon tools-t meg az Anti Blax-ot! (ha van)

Szega87
végigjátszást tud valaki linkelni ? <#email>

valaki tudna segíteni mert nem indul el ezt írja: A required security module can not be actived. This program can not be executed.Légyszíííí HELP!!!!!
ja és még valami nem tudja valaki hogy ha skirmisht megyek az advanced menüben az x
azt jelent hogy az opció engedélyezve vagy azt hogy tiltva?

a patch 1.03-hoz kell új crack?

Hát amióta feltettem azóta hiába az antisecurom és a curerom, közli hogy nem tudja végrehajtani az ellenõrzést és kilép... :(

igen, nem

sWbFII
Íme egy amatõr kérdés:Ha a patch v1.03-at letöltöm,akkor abban benne van e a patch v1.02 tudománya?Vagy azt is le kell töltenem?
Egy egyszerû választ szeretnék.Köszi!

" Star Wars: Empire at War v1.03
<2006. március 22. @ 06:58 - Mantis>
Megérkezett hát a várva-várt patch, a Star Wars: Empire at War legfrissebb javítása. A tapasz Az 1.03-as fedõnevet viseli; hozzáad két új pályát a játékhoz, valamint rengeteg hibát kijavít, elsõsorban multizás közben elõfordulóakat. Aki lecibálná a 24 megás csomagot, az changeloggal együtt innen töltheti azt.
"

http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=20994

icewolf
Emberek lenne egy kérdésem/kérésem: Megy még az FTP link amit megadtam a F.A.Q.-ban? Mert nekem nem igazán akarja a jót. ha nem, akkor meg privi, vagy valami, mert nem akarom hogy ebbõl anyázás legyen. Elõrre is köszi.

Zsoc

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

sWbFII
2217!!!!