3132
-
#2492 Tegnap kipróbáltam a conflicts in space V4-et.
Nagyon király!
Titán class StarDestroyer, meg ilyenek.
;))))
Sajna újra kellett kezdeni a kampányt, mert a régi mentéseknél lefagyott.
Egy kicsit ezt is túl könnyítették, de nehéz fokozaton az eredeti játék tech level 3 után jácchatatlan volt.
Csak jöttek a birodalmi flották, nekem meg semmi pénzem nem volt hogy értelmes hajókat építsek. -
#2491 Miért nem DaemonTools-ozol? Akkor tudnál a legutóbbi patchel is jáccani!
-
#2490 1.04 es csak neked
Azért előbb megnézhetted volna az oldalon te is! ..mindegy..
-
Andrejka #2489 10edszer kérdezem mostmár valaki mondja meg hogy van e 1.3mas vagy 1.4-es crack? -
Narandil #2488 kössz szépen... akkor azt hiszem sorba kipróbálom őket... -
#2487 Szerintem a galaxy divided(2.1) elég jó, csak túl könnyűvé teszi a játékot.
Az ultimate realism megfelelő méretűre állítja az egységeket (de nállam csak 1.02 alatt ment a későbbi verzióknál fagyott és újra kellett telepíteni, egyébként az előző modra is rámegy)
Jelenleg a Conflicts in space van fenn(V3) itt van egy csomú új egység, de még nem annyi hogy agyonvágja a gameplayt. Sőt ennek már van 4-es verziója is. -
Narandil #2486 Üdv!
Milyen mod-kat érdemes használni a game-hez? -
cerebrum #2485 Á, köszi. Ezek szerint nem mindegy, hogy a bolygó fölötti kis körökbe hogyan rakom be az egységeket... -
engine #2484 Egyszerű, még a misszió leírásban is az szerepel Fettel vigyél egy flottát!
Magyarul legyen Fett a flottában!
Ő előbb jön ki a hipertérből és kiiktatja a radarokat, aztán jöhet a lovasság.
Ha eléggé legyengítetted az állomást, akkor menekülőre foglya a kalóz vezér. Persze, könnyen megakadályozhatod, ha még van mivel :) -
cerebrum #2483 A harmadik pályán galaktikus nézetben ha Fettet átrakom a bolygóra, akkor elindul a játék, és már nem tudok hajókat odarakni, ha még Fett előtt akarok hajókat odarakni, akkor Fett beszól, hogy előtte senki nem mehet oda. Viszont ha nincs ott senki Fetten kívül, akkor a játék végén, mikor Fettel szétlőttem a kalózok kommunikációs hajóit, nem tudok hajókat odarendelni a hiperűrből, hiszen előtte nem is pakoltam oda hajókat, mert a hülye gép nem engedett... Most hogy is van ez? -
Andrejka #2482 van már 1.3mas vagy 1.4-es crack? -
imilee #2481 Hi! Meg tudná mondani valaki mikor és hogyan lehet elérni a technikai fejlődést. Mert már a 80 napon vagyok és még mindig tech 1-gyen. Előre is köszi. -
cerebrum #2480 Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehetne a hangokat kiszedni a játékból? Emlékszem a Jedi Outcast-nél ill. a Jedi Academy-nél pl. az egyik fájl kiterjesztését kellett átírni rar-ra, azt aztán az ember simán kitömörítette és máris megvoltak neki a hangok, zenék mp3-ban. Aztán a BfME-hez volt egy kis progi, amivel egyesével lehetett kiszedni a hangokat, zenéket, stb. Szóval, van valami tipp? -
imilee #2479 Köszi! Most meg az a baj hogy nem enged a bolygó közelébe! Mikor és hol tünik fel ez a konvoj? Mert mint irtam nem enged oda! Please help? -
#2478 Y-szárnyúakkal bénítsd le (spec fegyver) a 6 szállító halyót és menj oda Antillessel fellszedni őket. -
imilee #2477 Hi! Tudna valaki segíteni, hogyan lehet megmenteni a kesselen lévőket? A lázadok kampányában. -
Alice Sabbat #2476 én vittem .. nem volt kedvem folyton megtisztítanbi a felszínt inkább szétlőttem a bolygót ^^ ... -
#2475 Továbbra is tele van a faxom, a Leját ugyan elkaptam, de a további pályák bugosak, eccerúen nem akar kilépni amikor letisztítottam a terepet.
Vagy ne vigyek magammal halálcsillagot mindenhova? -
#2474 Televan a faxom!!!!!
Eddig nem volt semmi bug a játékban, most meg itt ez a Leia elkapós küldetés, amint bekapcsolom a vonósugarat belassul meg végül is lefagy.
Valakinek van valami 5lete? -
roli1990 #2473 http://modthisname.spiderhost.hu/ok/?Roli -
TociG #2472 Sziasztok! Lenne egy olyan kérdésem, hogy a rebel mission csak addig tart, hogy a halálcsillagot szétzúzod?:( Ennyi az egész játék??? -
zoltang #2471 "[PATCH] Star Wars Empire at War
[2006. július 20. @ 09:25 - Berkenye]
A LucasArts kiadta a Star Wars Empire at War című valós idejű stratégiai játék 1.05-ös verziójú javítását. A Petroglyph Games által fejlesztett alkotás igen nagy népszerűségnek örvend még mindig, ennek köszönhető, hogy végre kijavították a játékmentésnél néha jelentkező problémát, illetve sikerült még egy kicsit javítani az erőegyensúlyon az egyes egységek között. A 22 megabájtos csomagot innen tölthetik le az érdeklődők."
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=23197
-
Andrejka #2470 hogyan játsszak az 1.4-gyel van már crack? -
zoltang #2469 Na sikerült megoldania a problámám. Újratelepítettem a progit, felraktam az 1.4-es javítást, majd újrakezdtem a birodalommal a hadjáratot. -
roli1990 #2468 Nekem akkor csinált ilyen szaggatást a játék ha beálitottam az Eax-ot nézd meg neked mi van a játékban a hangnál beállitva és ott ha Eax van akkor meg lehet hogy az miatt van. Akkor állitsd vissza stereo-ra vagy....de ne Eax-ra -
Braveheart #2467 Most hogy játszottam vele vmi nem stimmel... a játék kb 15 mp-ként beszaggat mitn az állat kb 5-6 mp-re, a hang is elkezd akadni, de az egeret rendesen tudom mozgatni. Ezt miért csinálja? Nem találkoztam még hasonlóval. -
zoltang #2466 Próbáltam csak Vaderrel kopogtatni, de ugyanez a helyzet. :( -
Braveheart #2465 "Személyesen kell a probléma után járnom" Ami gondolom nem azt jelenti hogy egy egész flottával kopogtatsz be. -
Narandil #2464 az nem lehet, hogy csak Vader kell hozzá? -
zoltang #2463 Persze Vader is van a flottában. De nélküle is próbáltam támadni, de akkor is beleszólt. -
mstummer #2462 kell hozzá vader is gondolom... -
zoltang #2461 Egy kis segítségre lenne szükségem.
A birodalmiak oldalán a Subjugating Geonosis nevű küldetésben elakadtam.
A pályán már elfoglaltam minden kalóz, lázadó bázist, kivétel a Geonosis bolygó. (Halálcsillag-tervek)
Ha meg akarom támadni, Vader mindig a következőket mondja:
Mintha, valami programhiba miatt nem tudnék továbbmennei.
Akár meddig várok mindig ezt mondja. Már csak ez a bolygó foglalható el ezen a pályán. Próbálkoztam 100 cirkálóval is de nem támadott, akkor sem.
A játékot próbáltam 1.0-n, és az 1.4 javítással is, de ez nem változott. -
#2460 Asszem ősszel. -
Yurij #2459 Na csak meg találtam,kösszönöm a segitséget,sikerült teljesiteni a küldetést.
-
Yurij #2458 interdictort nekem ilyen nincs hol lehet ezt szerezni mert már minden bolygo meg van és nekem ilyen nincs -
engine #2457 Még mondják is, ha jól emléxem, hogy interdictort vigyél magaddal, nehogy elszökjön.
Persze nem árt bekapcsolni a generátorait, hogy tényleg a rendszerben tartsd :) -
Yurij #2456 Nem értem ezt a rohadt pályát mihelyt meg érkezek nem telik belle 1 percbe és elmenekül az a rohadt segfej,pedig meg kellene védeni vagy mi a szösz.
Jo lenne ha be irná valaki aki már végigtolta mitt kell csinálni.Mert már vagy 50 probáltam de semmi és kezd unalmassá válni az ürcsata. -
Gezu1125 #2455 -
Tom Tom #2454 Hú gyerekek ez a kiegészítője nagyot üt majd(forces of corruption).Nem tudjátok mikor jönne ki M.o-ra? -
Yurij #2453 Én is szenvedek velle,mindig elmenekül az a rohadt gyökér.Ami meg a pláne mi a picsának van az a szar szemét ürbázis ha mindig elfoglalja ez a szemétláda.Ott van vagy 30 rombolo és mégis nem értem.Ennek igy semmi értelmét nem látom.
Ha valaki tudja a megoldást az be irhatná