Star Wars: Empire At War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszi, idõközben már megoldottam. CSak újra kellett kezdeni a pályát és onnantól minden ment simán. MEgszereztem az AT-AT-t és végigyalultam a pályát vele.
Mondjuk a Birodalmi küldetéseknél is elsõre megakadt a játék egy ponton, amikoris az AT-AT tesztje során ki kellett volna nyírni a Rancort, mert nem volt sehol a rancor. AZtán pálya elõlrõl kezdése után már ott volt a helyén.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Together we'll fly someday...
"Not Weaken.... Weeeaken"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
-muszáj-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nekem is volt már olyan, hogy cheatet használtam, amikor egy játék már felszabta az agyam vagy irreálisan nehéznek tartottam. Nem gyakran, de volt már rá példa :)
egyébként meg itt keresgélhetsz
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elakadtam a játékban egy igen nehéz résznél és sehogy se tudom átvinni.Tud valaki hozzá kódokat?
Tudna valaki tippet adni arra, miként tudom megoldani a Felkelõknél a Caridan mission-t? Ez az, mikor Han és szõrös kísérõje kettesben kavar a Birodalom egyik bolygóján. Addig minden szép és jó, hogy leírtok gyakorlatilag mindenkit a pályáról, de amikor beérnek a célállomásra jön az újabb feladat, hogy vigyem õket a siklókhoz. Na itt kezdõdnek a bajok, mert ugye Han gyalogol, Csubi meg bepattanhat egy tankba, de 8 egységnyi storm troopert, 4 scoutot és 4 AT-ST-t nem lehet lenyomni, de még kikerülni sem.
Esetleg van valami amit nem vettem észre (el lehet egyáltalán "foglalni" a pályán ácsorgó AT-AT-t?)?
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
azt jelent hogy az opció engedélyezve vagy azt hogy tiltva?
Egy egyszerû választ szeretnék.Köszi!
<2006. március 22. @ 06:58 - Mantis>2006. március 22. @ 06:58 - Mantis>
Megérkezett hát a várva-várt patch, a Star Wars: Empire at War legfrissebb javítása. A tapasz Az 1.03-as fedõnevet viseli; hozzáad két új pályát a játékhoz, valamint rengeteg hibát kijavít, elsõsorban multizás közben elõfordulóakat. Aki lecibálná a 24 megás csomagot, az changeloggal együtt innen töltheti azt.
"
http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=20994
Zsoc
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com