2255
Neked milyen van
  • Breki33
    Na megtaláltam

Just-a-Trim hajvágó

A JUST-A-TRIM egy tökéletes megoldás, hogy haját formában tartsa hajvágások között is és ne kelljen 2 hetente fodrászhoz rohannia. Ajánljuk továbbá minden szülőnek, gyermekeik hajának rendben tartására és azoknak, akik szeretik, ha külsejük mindig tökéletes és megnyerő.

ismertető
    A JUST-A-TRIM egy tökéletes megoldás, hogy haját formában tartsa hajvágások között is és ne kelljen 2 hetente fodrászhoz rohannia. Ajánljuk továbbá minden szülőnek, gyermekeik hajának rendben tartására és azoknak, akik szeretik, ha külsejük mindig tökéletes és megnyerő.

A JUST-A-TRIM praktikusabb, mint a legtöbb hajvágó gép, mivel kicsi és elemmel is működik.

Ezzel a rendkívül könnyen kezelhető géppel, a cserélhető fejek segítségével, haját olyanná formázhatja, amilyennek megálmodta azt.

Előnyei:

hajvágások között is igényes vonzó külső
    kicsi, bárhová magával viheti
    elemmel működtethető
    különleges funkciók a kényes területekhez
    használata egyszerű
    2 cserélhető fej

http://www.topshop.hu/index.asp?tn=productview&pid=23112#
  • Csibusz
    aham, mert nekem nem hullot annyira szal aki festi a haját pesrze minimálisan hullik sajnos, de nekem nagyon nem. Viszont nemtudom mert az eléggé idiótán festen hogy felül vörös alul fekete plsu szőke melircsikok:D:D:
  • Ben C
    Nem. a szőke jobban roncsolja magát a hajszálak struktúráját. De nem ritka, hogy a feketétől egyidő után elkezd hullani a haja a delikvensnek (húgom is ilyen..)
  • Csibusz
    Hello nemtudom itt menynire értetek hozzá de azért megkérdezem: na szóval ugye nekem elsőnek feketére votl festve a hajam most le szeretném növeszteni de már a feklén tul vok mert szivatni nem akakro mert ugye akkor zacskóba viszem haza a hajamat na és szóval megint rákattantam a feketére szőke melircsikokkal... kérdés tudom jól hogy igaz de hátha cáfolja egy ember is a fekete tényleg mindennél jobban roncsolja a hajat??
  • szellemfiu
    Császto én is szeretem az extrém frizurákat ,de ami itt található az már egyszerűen röhejees.
  • Breki33
    Ennek a terméknek a magyarországi forgalmazóját keresem illetve ha vkinek van tapasztalata róla
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
  • Breki33
    [IMG]http://www.aurelia.jp/justatrim/JATLarge[1].gif[/IMG]
  • Breki33
    [IMG]http://www.aurelia.jp/justatrim/5935.zoom.a[1].jpg[/IMG]
  • Breki33
  • Breki33
  • Ben C
    Dehogynem. :)
  • hunbasser
    ez nem jó :\
  • Ben C
    ilyen szép dús sajnos biztoos hogy nem lesz, a fekete emberek ebben behozhatatlanok :)
    Ha ilyenem lenne, fenekem a földhöz csapkodnám:

• hunbasser
    ilyet akarsz-e? :P

• Ben C
    már 3 éve aztakarok.. csak egyszer közbejött egy diéta, -15 kiló, vitaminiány, hajhullás :S 0sgép, mostmegint egy 10 cm körül van

25nél rasztafári..:) Hidd el tudok róla mindent, nekem tetszik, és nem csak azért csináltatom megmert "húdevagány"..
  • sapkafej
    necsináld!
  • Ben C
    hamarost rasztafári. :)
  • Ben C
    necsináld!
  • Brolly
    hát sztem bemész egy komolyabb fodrászathoz, és ott csinálnak neked emo hajat-
  • eLiXir
    Valahol a 13. kerület közelében tudtok valami fodrászatot ahol csinálnak emo hajat?
  • Lacika 79
    megint a kibaszott reklámok. hogy a fenébe nem bírjátok megunni?
  • balintART

Ezek nem kopaszok, talán nem is baj?
    További látnivaló ITT !

• Super Saiyan
    amúgy haverom kopasz :D tök jó frizura
  • Super Saiyan
    ilyen kell nekem :'( :'(
  • Bennie
    ja meg nekem nem hajápolásra kell meg ilyenek hanem hogy tudjak vele formázni is
  • Bennie
    áá kössz de melyik?
  • hunbasser
    hajolaj :)
  • Bennie
    hello lenne egy hülye kérdésem:D
    olyan terméket keresek a hajamra amit ha használok olyan lesz a hajam mintha most jöttem volna ki a zuhany alól tehát vizesnek látszik tőle a hajam írjátok már le légyszi hogy miket és melyikeket ajánljátok
    előre is kössz a válaszokat
  • llajon
    Egy jó marék srác raj frizurákkal :)

KLIKK

• Breki33
    ??
  • hairdresser
    irhattok priviben is ha van kérdésetek felém,szívesen segítek és a privit hamarabb elolvasom mint ezt a forumot.
  • Ben C
    atyamária.
  • Breki33
    A folyékony haj nagyon jó persze csak kicsit
  • Ben C
    vasalás után zselé alapbol hülyeség, mivel a zselé víz alapú, és semmi értelme nemvolt akkor kivasalni mert visszaugrik.

Vasalás után wax kell akármennyire aztirtad h hülyeség.
  • Lacika 79
    már így is mikrofon fejem van
  • Breki33
  • Breki33
    Hajrá