2255
Neked milyen van
-
#1935 Na megtaláltam
Just-a-Trim hajvágó
A JUST-A-TRIM egy tökéletes megoldás, hogy haját formában tartsa hajvágások között is és ne kelljen 2 hetente fodrászhoz rohannia. Ajánljuk továbbá minden szülőnek, gyermekeik hajának rendben tartására és azoknak, akik szeretik, ha külsejük mindig tökéletes és megnyerő.
ismertető
A JUST-A-TRIM egy tökéletes megoldás, hogy haját formában tartsa hajvágások között is és ne kelljen 2 hetente fodrászhoz rohannia. Ajánljuk továbbá minden szülőnek, gyermekeik hajának rendben tartására és azoknak, akik szeretik, ha külsejük mindig tökéletes és megnyerő.
A JUST-A-TRIM praktikusabb, mint a legtöbb hajvágó gép, mivel kicsi és elemmel is működik.
Ezzel a rendkívül könnyen kezelhető géppel, a cserélhető fejek segítségével, haját olyanná formázhatja, amilyennek megálmodta azt.
Előnyei:
hajvágások között is igényes vonzó külső
kicsi, bárhová magával viheti
elemmel működtethető
különleges funkciók a kényes területekhez
használata egyszerű
2 cserélhető fej
http://www.topshop.hu/index.asp?tn=productview&pid=23112# -
#1934 aham, mert nekem nem hullot annyira szal aki festi a haját pesrze minimálisan hullik sajnos, de nekem nagyon nem. Viszont nemtudom mert az eléggé idiótán festen hogy felül vörös alul fekete plsu szőke melircsikok:D:D: -
Ben C #1933 Nem. a szőke jobban roncsolja magát a hajszálak struktúráját. De nem ritka, hogy a feketétől egyidő után elkezd hullani a haja a delikvensnek (húgom is ilyen..) -
#1932 Hello nemtudom itt menynire értetek hozzá de azért megkérdezem: na szóval ugye nekem elsőnek feketére votl festve a hajam most le szeretném növeszteni de már a feklén tul vok mert szivatni nem akakro mert ugye akkor zacskóba viszem haza a hajamat na és szóval megint rákattantam a feketére szőke melircsikokkal... kérdés tudom jól hogy igaz de hátha cáfolja egy ember is a fekete tényleg mindennél jobban roncsolja a hajat?? -
szellemfiu #1931 Császto én is szeretem az extrém frizurákat ,de ami itt található az már egyszerűen röhejees. -
#1930 Ennek a terméknek a magyarországi forgalmazóját keresem illetve ha vkinek van tapasztalata róla -
#1929 -
#1928 -
#1927 -
#1926 [IMG]http://www.aurelia.jp/justatrim/JATLarge[1].gif[/IMG] -
#1925 [IMG]http://www.aurelia.jp/justatrim/5935.zoom.a[1].jpg[/IMG] -
#1924 -
#1923 -
Ben C #1922 Dehogynem. :) -
#1921 ez nem jó :\ -
Ben C #1920 ilyen szép dús sajnos biztoos hogy nem lesz, a fekete emberek ebben behozhatatlanok :)
Ha ilyenem lenne, fenekem a földhöz csapkodnám:
-
#1919 ilyet akarsz-e? :P
-
Ben C #1918 már 3 éve aztakarok.. csak egyszer közbejött egy diéta, -15 kiló, vitaminiány, hajhullás :S 0sgép, mostmegint egy 10 cm körül van
25nél rasztafári..:) Hidd el tudok róla mindent, nekem tetszik, és nem csak azért csináltatom megmert "húdevagány".. -
#1917 necsináld! -
Ben C #1916 hamarost rasztafári. :) -
Ben C #1915 necsináld! -
#1914 hát sztem bemész egy komolyabb fodrászathoz, és ott csinálnak neked emo hajat- -
eLiXir #1913 Valahol a 13. kerület közelében tudtok valami fodrászatot ahol csinálnak emo hajat? -
Lacika 79 #1912 megint a kibaszott reklámok. hogy a fenébe nem bírjátok megunni? -
balintART #1911
Ezek nem kopaszok, talán nem is baj?
További látnivaló ITT !
-
#1910 amúgy haverom kopasz :D tök jó frizura -
#1909 ilyen kell nekem :'( :'( -
Bennie #1908 ja meg nekem nem hajápolásra kell meg ilyenek hanem hogy tudjak vele formázni is -
Bennie #1907 áá kössz de melyik? -
#1906 hajolaj :) -
Bennie #1905 hello lenne egy hülye kérdésem:D
olyan terméket keresek a hajamra amit ha használok olyan lesz a hajam mintha most jöttem volna ki a zuhany alól tehát vizesnek látszik tőle a hajam írjátok már le légyszi hogy miket és melyikeket ajánljátok
előre is kössz a válaszokat -
llajon #1904 Egy jó marék srác raj frizurákkal :)
KLIKK
-
#1903 ?? -
hairdresser #1902 irhattok priviben is ha van kérdésetek felém,szívesen segítek és a privit hamarabb elolvasom mint ezt a forumot. -
Ben C #1901 atyamária. -
#1900 A folyékony haj nagyon jó persze csak kicsit -
Ben C #1899 vasalás után zselé alapbol hülyeség, mivel a zselé víz alapú, és semmi értelme nemvolt akkor kivasalni mert visszaugrik.
Vasalás után wax kell akármennyire aztirtad h hülyeség. -
Lacika 79 #1898 már így is mikrofon fejem van -
#1897 -
#1896 Hajrá